-
Δε μπορώ να βλέπω Μπασινα-Καραγκούνα-Βύντρα στην εθνική... ΕΛΕΟΣ...
-
Για να δούμε.........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλος Πατρινός μας βρήκε. -
1-0 στο α'. Για να δούμε.
-
Εχασε το Ιράν μου...
-
Eίναι η ιδέα μου ή αυτή η εθνική μοιάζει με φιλανθρωπικό ίδρυμα για να παίζουν πρώην ποσδοσφαιριστές?
Δέλλας, Μπασινάς, Σειταρίδης, Τζιώλης και κορυφαίος ο Αχρηστέας
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Eίναι η ιδέα μου ή αυτή η εθνική μοιάζει με φιλανθρωπικό ίδρυμα για να παίζουν πρώην ποσδοσφαιριστές?Δέλλας, Μπασινάς, Σειταρίδης, Τζιώλης και κορυφαίος ο Αχρηστέας
καλα στο τελος μπορουσε να το παρει το ματσακι αλλα σε γενικες γραμμες πολυ αυτη η ομαδα ρε παιδι μου... 2-3 ξερουν μπαλα εκει μεσα
-
Α ρε Χαριστεα.
-
Δεν υπάρχουν πια Δαβουρλής, Στραβοπόδης, Μιχαλόπουλος, Ρήγας, Λεβεντάκος και τόσοι άλλοι...
Τι τα ψάχνετε τώρα ρε παιδιά; -
υπηρχε στραβοποδης?
-
Καλό είναι και το 'Χ' έτσι όπως κύλισε το παιχνίδι, αν όμως συνδυαστεί και με τους τρεις βαθμούς που πρέπει να πάρει η εθνική στο Ηράκλειο.
Δε μου αρέσει να γράφω για παίκτες που είναι παλτά, μπουρνούζια κ.λ.π., αλλά ο Χαριστέας μήπως είναι καιρός να διακόψει από την εθνική ομάδα;
Δεν αναφέρομαι μόνο στη φάση στις καθυστερήσεις, γενικά πλέον δε μπορεί. Ταχύτητα δεν, στρίψιμο μόνο με μανούβρα και δυο τρεις να του κάνουν κουμάντο, με τη μπάλα στα πόδια ψάχνει να τη ξεφορτωθεί κι όπου πάει.
Εντάξει ευχαριστούμε για τις κεφαλιές το 2004, κανείς δε θα του τις πάρει ούτε και το τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά εδώ δε μιλάμε για στασιμότητα αλλά για πισωγύρισμα.Καλή επιτυχία στην εθνική τη Τετάρτη. Megane98hp φώναξε και για εμάς ρε συ.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Eίναι η ιδέα μου ή αυτή η εθνική μοιάζει με φιλανθρωπικό ίδρυμα για να παίζουν πρώην ποσδοσφαιριστές?Δέλλας, Μπασινάς, Σειταρίδης, **Τζιώλης **και κορυφαίος ο Αχρηστέας
Απο πότε είναι πρώην ποδοσφαιριστής κάποιος που αγωνίζεται σε αρκετά μάτς της Βέρντερ;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπηρχε στραβοποδης?Ο Βασίλης Στραβοπόδης, ο 'μάγος της μπάλας' είναι προσωπικός μου φίλος....
Στην κάτω σειρά στο μέσον.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Δεν υπάρχουν πια Δαβουρλής, Στραβοπόδης, Μιχαλόπουλος, Ρήγας, Λεβεντάκος και τόσοι άλλοι...
Τι τα ψάχνετε τώρα ρε παιδιά;Ο Οττο επέλεξε τους 16 για τον αγώνα της Τετάρτης:
Σουμουλίδης, Λιούρδης, Παπουτσής, Λίτσος, Βαλλιάνος, Λαμπρόπουλος Α., Μαρής, Χατζής, Λουμπαρδέας, Σάμαρης, Κοταρέλας, Κατσουράνης, Γκέκας, Καραγκούνης, Πατσατζόγλου, Χαλκιάς. -
O Kατσουράνης σε δύο χρόνια σίγουρα θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του!!!
-
Αδικαιολογητη η εθνικη χθες που δεν κερδισε!
-
Ε καλά δεν παίξαμε και την μπαλάρα. Το 1-1 είναι δικαιο αποτέλεσμα.
Πάντως δεν πείθει η ομάδα. Αργή, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, πολύ κλωκλω πάσούλες και ουσία μηδέν ακόμα και με χαμηλής δυναμικότητας ομάδες. Εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε.Εντυπωσιακή η Σερβία με το 2-3 που πήρε μέσα στην καυτή έδρα της Ρουμανίας!
-
Μπαλαρα δεν παιξαμε αλλα στο τελος τα χ,,,,,,με ολα .Ουτε το Ισραηλ επαιξε μπαλα της προκοπης !
-
delete
-
Το γήπεδο τίγκα!
Η ομάδα παίζει εξαιρετικά!Το 1-0 ήταν αναμενόμενο!
Μουντιάλ 2010