-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..Η formula1 υφισταται απο το 1950 και οχι την τελευταια δεκαετια οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.Παραταυτα η πιο 'εξοντωτικη' ποινη σε οδηγο τα τελευταια χρονια ειναι αυτη που δωθηκε στον MS το 06 στο Μονακο.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Δική γνώμη είναι ότι μάλλον οι αγωνοδίκες είναι πάντα αυστηροί με τους άλλους εκτός από την Ferrari..Έχω Άδικο???Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..
Η formula1 υφισταται απο το 1950 και οχι την τελευταια δεκαετια οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.Παραταυτα η πιο 'εξοντωτικη' ποινη σε οδηγο τα τελευταια χρονια ειναι αυτη που δωθηκε στον MS το 06 στο Μονακο.
Τοτε που πάρκαρε;
-
Mετράει κανένας πόσες ποινές έχει φάει φέτος η Mc Laren? 2 μέτρα και 2 σταθμά και φέτος. Σε άλλους βάζουμε πρόσθημο σε λεπτά (αντε δευτερολέπτα) και σε άλλους σε λεφτά. Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό; Τι ρατσισμός και αυτός να τρέχει ένας μαύρος σε ένα GP γεμάτο λευκούς; Την πάτησε πέρυσι θα την πατήσει και φέτος;
Και μία ερώτηση: Ξέρεις κάποιος πόσους γύρους πριν το τέλος μπήκαν για pit stop οι Alonso και Heidfeld?
YΓ: Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Mετράει κανένας πόσες ποινές έχει φάει φέτος η Mc Laren? 2 μέτρα και 2 σταθμά και φέτος. Σε άλλους βάζουμε πρόσθημο σε λεπτά (αντε δευτερολέπτα) και σε άλλους σε λεφτά. Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό; Τι ρατσισμός και αυτός να τρέχει ένας μαύρος σε ένα GP γεμάτο λευκούς; Την πάτησε πέρυσι θα την πατήσει και φέτος;ποσες ποινες εφαγε ειναι το θεμα ή ποσες απο αυτες ηταν δικαιες?
θυμησε μας καποια που ηταν αδικη κατα τη γνωμη σου. -
'Κ ποιος ειμαι εγω να την αμφισβητησω' Εγραψε παλι!
Αφου παρανομουν δηλ, τι να κανουν,να μην τους τιμωρησουν;;;Ο κανονισμος οριζει 25 δλ ποινης κ τοσα του χρεωσαν...
Για τα περι χρωματος φανταζομαι θα αστειευεσαι... -
Ο χρήστης k έγραψε:
Mετράει κανένας πόσες ποινές έχει φάει φέτος η Mc Laren? 2 μέτρα και 2 σταθμά και φέτος. Σε άλλους βάζουμε πρόσθημο σε λεπτά (αντε δευτερολέπτα) και σε άλλους σε λεφτά. Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό; Τι ρατσισμός και αυτός να τρέχει ένας μαύρος σε ένα GP γεμάτο λευκούς; Την πάτησε πέρυσι θα την πατήσει και φέτος;Και μία ερώτηση: Ξέρεις κάποιος πόσους γύρους πριν το τέλος μπήκαν για pit stop οι Alonso και Heidfeld?
YΓ: Οταν καλείς κάποιος στην εκπομπή σου και τον φιλοξενείς (υποτίθεται) και τον ρωτάς εαν δεν σε αρέσει αυτό που λεει δεν του τι λες και απο πάνω: 'Άποψή σου' που είπε σήμερα ένας έξυπνος. Ε βεβαίως αδερφέ άποψή του για αυτόν τον κάλεσες άλλωστε....
Drive through penalty - 25secs.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό;Γιατί το 25 είναι το αγαπημένο νούμερο ενός αγωνοδίκη.
Υποψιάζομαι ότι αστειεύεσαι και απαντώ αναλόγως.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό;
Γιατί το 25 είναι το αγαπημένο νούμερο ενός αγωνοδίκη.
Υποψιάζομαι ότι αστειεύεσαι και απαντώ αναλόγως.
μηπως σημαινει οτι σε 25 χρονια θα τον αφησουν να παρει πρωταθλημα?
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στην πιστά και ΟΧΙ στα γραφεία..Στην πιστα ομως φιλε μου εχουμε μερικους κανονες.Οπως το οτι τρεχουν 2 μονοθεσια απο καθε ομαδα.Αν θελουμε λοιπον να μην εχουμε κανονισμους να βαλουμε 7 μονοθεσια φερραρι και οι υπολοιποι να τρεχουν με 2 μονοθεσια.Μια χαρα θα παιρνουμε τις πρωτες 5 θεσεις παντα.Οχι; Επειδη λοιπον υπαρχουν κανονισμοι οφειλουμε να τους σεβομαστε. Μου ερχονται στο μυαλο κλαψες κλπ των βαζελων περσυ.Στο κατω κατω ο λιους αν θελει ας κανει ενσταση..
-
Ο χρήστης k έγραψε:
... Και γιατί 25'' και όχι 10'' η 100'' με ποιο κριτήριο; Ποιος θα μου το εξηγήσει αυτό;...Υποτίθεται ότι είναι drive-through penalty, που υπολογίζεται περίπου στα 25 sec
Μάλλον άργησα πάρα πολύ!
-
βασικα ειναι δυο μαυροι , ειναι και ο μπαμπας του!
γελασατε?
αν ηθελαν να ευνοησουν τη φερραρι θα εφερναν τα σωστα λαστιχα , ασε που ο Εκλεστον θελει τον χαμιλτον πρωταθλητη - αυτο κιαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονεκτημα.
σε ολους δεν αρεσει να κρινονται εκτος πιστας αλλα η ποινη ειναι δικαιολογημενη ,
και τα ζιγκ-ζαγκ μετα την eau rouge ηταν προκλητικα. -
Δε μου λέτε ρε παλικάρια όλοι μαζί δεν υπήρχε η δυνατότητα να τιμωρηθεί -10 θέσεις στον επόμενο αγώνα; Η μοναδική επιλογή ήταν τα 25'???
Αυτό λεώ και μάλιστα σε ένα αγώνα που τον ξαναπέρασε μετά ο Kimmi ή κάνω λάθος; Γιατί 1ος ήταν ο Kimmis όταν όργωσε το καλαμποκί στο χωράφι λίγο πριν εγκαταλείψει. -
Παλι καλα που αναφερατε και την αλλαγη γραμμης του λιους 2 φορες,γιατι νομιζα οτι ημουν ο μονος που το ειδα κι αρχισα να αμφιβαλλω αν ειδα καλα.Καλυτερα που δεν του χωσαν ποινη ΚΑΙ γι αυτο γιατι θα ρχιζαν παλι οι μακλαρενικοι να μας λενε οτι ο σουμι που το εκανε αυτο δεν τιμωρουνταν.Ε ουτε κι ο λιους λοιπον..
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μπραβο ρε Vassilakis εδω φαινεται καθαρα οτι ο κιμι τελικα δεν κλεινει τον χαμιλτον!!!
εδω φαινονται ολα, λανθασμενα πιστευα οτι τον ειχε σπρωξει εξω.
http://www.f1-live.com/f1/photos/imgactu/zoom08/hamilton-spa-z-006_070908.jpgΟ μασσα δεν εκανε τιποτα...
δεν περασε τον teammate του κοβοντας τερμα γκαζι την πρωτη στροφη (κιμι)
δεν το εχασε αφηνοντας τον ραικονεν να περασει (χαμιλτον)
δε το εριξε στις σβουρες στο τελοςγια καποιο λογο δεν ηταν γρηγορος , ηταν ομως ο πιο σταθερος και ειχε πολυ καλη επιδοση στα προκριματικα με παραπανω καυσιμο
EDIT:Ειδα και το βιντεο και τελικα (χωρις αμφισβητιση) ο χαμιλτον αλλαζει δυο φορες γραμμη που ειναι παρανομο , εξισου (αν οχι μεγαλυτερος) λογος για τιμωρια.
Και ακομη ενα θετικο (αν παραμεινει η τιμωρια του ΛΧ ως εχει) τωρα ο ΚΡ ειναι νο2 του Μασσα για το πρωταθλημα.
-
O Ηamilton εκοψε, αφησε μετα τον Κιμι να περασει μπροστα, αλλα δεν αντεξε και τον ξαναπερασε. Ποινη σωστη και δικαιη.
Τωρα αν στους προηγουμενους αγωνες και στις προηγουμενες χρονιες οι αποφασεις ηταν λιγοτερο αυστηρες ειναι αλλη κουβεντα.
ΓΙαυτον τον αγωνα, γιαυτο το περιστατικο ορθως δοθηκε ποινη. Κριμα μεν, αλλα... -
Ο χρήστης k έγραψε:
Δε μου λέτε ρε παλικάρια όλοι μαζί δεν υπήρχε η δυνατότητα να τιμωρηθεί -10 θέσεις στον επόμενο αγώνα; Η μοναδική επιλογή ήταν τα 25'???
Αυτό λεώ και μάλιστα σε ένα αγώνα που τον ξαναπέρασε μετά ο Kimmi ή κάνω λάθος; Γιατί 1ος ήταν ο Kimmis όταν όργωσε το καλαμποκί στο χωράφι λίγο πριν εγκαταλείψει.πιστευεις οτι οι 10 θεσεις στον επομενο αγωνα θα ηταν καλυτερη αποφαση για τον ΛΧ?
-
ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκνευριστικό, οταν καποιος κάθεται και ψάχνει να βάλει οτι φωτο τον συμφαίρει για να δίξει οτι ο lewis εκοψε δρόμο...
http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/113054' target='_blank
εγω εδω βλέπω οτι στο σικέιν φτάνει πρώτος ο LEWIS ή οτι τελοσπάντων τα μονοθέσια είναι δίπλα δίπλα, οπότε πρέπει και οι 2 οδηγοί να αφήσουν χώρο στον άλλον...
Η φωτό που παρέθεσε ο φίλος πιο πανω ειναι αφού ο lewis εχει πλακωθεί στα φρένα για να μην γίνουν βίδες και ειναι η στιγμή που αποφασίζει να παει αριστερα.... -
Δεν πιστεύω τίποτα. Να μου εξηγήσετε την απόφαση θέλω, γιατί είμαι και λίγο χαζός και δεν καταλαβαίνω πότε βάζουν -10 θέσεις και -25'' αυτό ρωτάω και με βάση αυτό λέω πως οι αγωνοδίκες έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμούς
Τip: Και για να μην παρεξηγηθώ εγώ με τον Heidfeld είμαι (oύτε καν με τη BMW)
-
Ο χρήστης SocratesDTC έγραψε:
ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκνευριστικό, οταν καποιος κάθεται και ψάχνει να βάλει οτι φωτο τον συμφαίρει για να δίξει οτι ο lewis εκοψε δρόμο...http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/113054' target='_blank' target='_blank
εγω εδω βλέπω οτι στο σικέιν φτάνει πρώτος ο LEWIS ή οτι τελοσπάντων τα μονοθέσια είναι δίπλα δίπλα, οπότε πρέπει και οι 2 οδηγοί να αφήσουν χώρο στον άλλον...
Η φωτό που παρέθεσε ο φίλος πιο πανω ειναι αφού ο lewis εχει πλακωθεί στα φρένα για να μην γίνουν βίδες και ειναι η στιγμή που αποφασίζει να παει αριστερα....εκνευριστικο ειναι να μην εχεις δει το βιντεο που δειχνει οτι ο ΛΧ στο σημειο που δειχνει η φωτο εχει πολυ περισσοτερα χλμ απο οτι σηκωνει η στροφη, οποτε ΔΕΝ μπορει να στριψει, παρολο που η φωτο δειχνει οτι ειναι διπλα διπλα
-
http://uk.youtube.com/watch?v=74TZngbIS9I
για δείτε λιγο καλύτερα ποιος ειναι μπροστά στο σικέιν.
και επίσης για δειτε ΠΟΙΑ ειναι η σωστή γραμμή.. απο την μέση της πίστας στρίβουμε?
Eπίσημο thread: GP Βελγιου-Σπα 2008