-
Δεν εχει κ αδικο ο ελτεο, τη ξεκίνησα πριν καμιά 2 μηνες κ ακόμα στο s01e06 ειμαι! Δε με τράβηξε οσο περίμενα!
-
το fringe ειναι απο τις καλυτερες σειρες των τελευταιων ετων και εχει φοβερο βαθος...οποιος βλεπει το επεισοδιο και μετα δε ψαχνει σε φορα να καταλαβει τι ειδε, απλα δεν εχει δει fringe
οι πληροφοριες ειναι πολλες για να τις επεξεργαστεις με μια θεασηanyway δειτε κατι αλλο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το fringe ειναι απο τις καλυτερες σειρες των τελευταιων ετων και εχει φοβερο βαθος...οποιος βλεπει το επεισοδιο και μετα δε ψαχνει σε φορα να καταλαβει τι ειδε, απλα δεν εχει δει fringe
οι πληροφοριες ειναι πολλες για να τις επεξεργαστεις με μια θεασηanyway δειτε κατι αλλο
Συμφωνώ αλλά στο season 4 άρχισε να με κουράζει αυτή η εναλλαγή στις ιστορίες....έπρεπε να σταματήσει στο 3.
-
νομιζω οτι εγινε και μπερδεμα με τη τοποθετηση της ημερα παρασκευη, αποτι διαβαζα θεωρειται πολυ κακο βραδυ να χτυπησεις με επ.φαντ. τα υπολοιπα καναλια, γενικα η 4 να δουμε πως θα εξελιχθει...ως το 6 που ειδα ειναι αρκετο μπερδεμα αλλα μετα καλυτερεψε αποσο ακουσα...
σεζον 2 και 3 τα θρυμματιζουν ολα -
Traction? Αέρινες σιωπές;
-
Αντε χασου ανόητε
Όχι το άλλο με το Σομμερ και τους ολυμπιακούς αγώνες -
tragiko einai to fringe
sory gia ta greeklish alla varieme na patiso alt shift
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
tragiko einai to fringesory gia ta greeklish alla varieme na patiso alt shift
Μήπως άλλαξες ρόμ και στο pc;
-
tragiko einai to fringe
sory gia ta greeklish alla varieme na patiso alt shift
Μήπως άλλαξες ρόμ και στο pc;
όχι, είναι της δουλείας
sent from my acer aspire 7535G
-
To fringe ήταν πολύ καλό. Απλά πλέον είναι μια χαρά γιατί έχει παρατραβήξει. Τραγικό δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Ούτε κρυφά νοήματα έχει ούτε τίποτα το εξωφρενικό για να πρέπει μετά να μπαίνεις σε forum και να διαβάζεις αναλύσεις. Δεν είναι δα και twin peaks ή lost. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
To fringe ήταν πολύ καλό. Απλά πλέον είναι μια χαρά γιατί έχει παρατραβήξει. Τραγικό δεν είναι σε καμία περίπτωση.
Ούτε κρυφά νοήματα έχει ούτε τίποτα το εξωφρενικό για να πρέπει μετά να μπαίνεις σε forum και να διαβάζεις αναλύσεις. Δεν είναι δα και twin peaks ή lost.Lost δεν είναι, αλλά κοντεύει να καταντήσει... Έχω την υποψία, πως πάμε να το γυρίσουμε σε υπόθεση ρομαντικής ιστορίας, μιας και οι παραγωγοί μάλλον δεν ξέρουν πώς να το 'τελειώσουν' ...
-
μα αμα δεν σε κανει να αναρωτηθεις 'γιατι?' δεν νομιζω οτι μπορει να σε κρατησει
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ούτε κρυφά νοήματα έχει ούτε τίποτα το εξωφρενικό για να πρέπει μετά να μπαίνεις σε forum και να διαβάζεις αναλύσεις. Δεν είναι δα και twin peaks ή lost. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ούτε κρυφά νοήματα έχει ούτε τίποτα το εξωφρενικό για να πρέπει μετά να μπαίνεις σε forum και να διαβάζεις αναλύσεις. Δεν είναι δα και twin peaks ή lost.
Τι καμμένη σειρα το twin peaks .Εντελως φευγατη!!!!
-
Δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτήν, καλή;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν την έχω πάρει μυρωδιά αυτήν, καλή;Έπος. Ο David Lynch έδωσε ρέστα. Ήμουν 15 χρονών όταν την 'πρωτοέπαιξε' η ΕΡΤ και μπορώ να πω ότι αυτή η σειρά με μύησε στα πιο 'ψαγμένα πράγματα' γενικά στον τομέα της τέχνης . Είναι παλιά σειρά βέβαια, του 1990.
-
πρεπει καποια στιγμη να τελειωσω και τον δευτερο κυκλο της σειρας...
οπως τα ειπανε και οι προηγουμενοι: τυπικος Lynch-take it or leave it..βεβαια η προθεση του ηταν να γυρισει μια τηλεταινια (εξ ου και τα μολις 7 επεισοδεια του 1ου κυκλου) αλλα λογω της μεγαλης επιτυχιας της σειρας πιεστηκε απο το καναλι για 2η σαιζον (η οποια αποδειχτηκε πολυ ανιση σε σχεση με την 1η, αλλα ετσι και αλλιως ο Lynch δεν πολυσυμμετειχε...)η 1η σαιζον συστηνεται ανεπιφυλακτα, προαιρετικα και η 2η.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ούτε κρυφά νοήματα έχει ούτε τίποτα το εξωφρενικό για να πρέπει μετά να μπαίνεις σε forum και να διαβάζεις αναλύσεις. Δεν είναι δα και twin peaks ή lost.εαν πιανεις οτι συμβαινει στο επεισοδιο με μια θεαση μονο, εχεις τα 1000 συγχαρητηρια μου!! χωρις να βαζω καν τη συνδεση με επεισοδια μεταξυ κυκλων κτλ κτλ
τουλαχιστον εγω δε ξερω κανεναν τοσο παρατηρητικο η απλα τοσο καμμενο -
πάλι τις ίδιες μαλακίες με το λοστ κάνει ο Άμπραμς;;
μετά την καζούρα που μας έκανε με λοστ και κλόβερφιλντ ορκίστηκα ότι δεν θα ξανασπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο για να δω σειρά/ταινία του βλαμμένου. μακριααααα -
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]