-
Μόλις είδα το.11ο επεισόδιο του 24...φινάλε την άλλη εβδομάδα με την οργή του μπαουερ να είναι προ των πυλών8-)
sent from my cave with smoke signals
-
ξεκινησαν το the strain και το extant τα εχει δει κανεις?
-
-
μακρυα και αγαπημενοι οχι ΝΙΕΤ ουστ κακο αμα βγαλει σεζον εγω θα πεσω απο τον πυργο του πειραια
-
The Last Ship πέρα από το ότι είναι μπούρδα, είναι αμερικανιά του χειρότερου είδους.
Ξέπλυναν και το Γκουαντάναμο στο 2ο επεισόδιο. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
The Last Ship πέρα από το ότι είναι μπούρδα, είναι αμερικανιά του χειρότερου είδους.
Ξέπλυναν και το Γκουαντάναμο στο 2ο επεισόδιο.Ισχύει.
-
Τέλος σήμερα και το 24...αφήνει.σημάδια ότι θάχουμε και 10η σεζόν
sent from my cave with smoke signals
-
Έχει δει κανείς Penny Dreadful;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα ξεκινά ο 4ος κύκλος (12 επεισόδια) του Falling Skies. Απλή υπενθύμιση.Eίδα το πρωτο επεισόδιο,σαν να κουράζει πλέον.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχει δει κανείς Penny Dreadful;Εχω δεί τα 3 πρώτα, το 1ο πολύ καλό, τα άλλα 2 βαρετά θα έλεγα
-
Ωραία, ευχαριστώ...
-
Παρεμπιπτόντως, Person Of Interest - Season 3 Episode 13 - 4C: Το τερμάτισαν...
Είμαι this close ώστε όπου βλέπω ή ακούω J.J.Abrams να ρίχνω άκυρο απευθείας...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Είμαι this close ώστε όπου βλέπω ή ακούω J.J.Abrams να ρίχνω άκυρο απευθείας...Join the club.
Μετά το lost και το cloverfield, όπου βλέπω JJ προσπερνάω ταχέως.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, Person Of Interest - Season 3 Episode 13 - 4C: Το τερμάτισαν...Είμαι this close ώστε όπου βλέπω ή ακούω J.J.Abrams να ρίχνω άκυρο απευθείας...
Παρεμπιπτόντως, το Person of Interest, είναι project του Jonathan Nolan.
-
Nα δώ την S03 του Homeland ? ( διαβάσα κάπου ότι ήταν μετριούτσικη ) ή να δώ κάτι άλλο ( μια προτασούλα ? )
Thnx
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Nα δώ την S03 του Homeland ? ( διαβάσα κάπου ότι ήταν μετριούτσικη ) ή να δώ κάτι άλλο ( μια προτασούλα ? )Thnx
Είδα 1,5επεισόδιο και το παρατησα. Αρχισαν να το τραβανε απο τα μαλλιά πλεον.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ερχεται επιτελουςLooks promising ...
Αν και έχω φάει πολύ σκατό βλέποντας τρέιλερ απο σειρές επιστημονικής φαντασίας που τις έκαναν να μοιάζουν απίστευτες, το συγκεκριμένο κάτι μου λέει πως θα μ'αρέσει.
Μακάρι να έβγαζαν κανένα TV series απο κάποια σειρά της Marvel ρε γμτ, πχ φανταστείτε το Iron Man σε σειρά με Robert Downey Jr να δίνει ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο ... Φυσικά ένας τέτοιος ηθοποιός δεν θα ενδιαφερόταν να κάνει τηλεόραση, αλλά με κάποιο πολύ δελεαστικό πακέτο για 2-3 σεζόν μόνο, ίσως κάτι να γινόταν.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Nα δώ την S03 του Homeland ? ( διαβάσα κάπου ότι ήταν μετριούτσικη ) ή να δώ κάτι άλλο ( μια προτασούλα ? )
Thnx
Είδα 1,5επεισόδιο και το παρατησα. Αρχισαν να το τραβανε απο τα μαλλιά πλεον.
Έχασες!Υπάρχει μεγάλη ανατροπή προς το τέλος!!
-
Που να φτασω στα 13 επεισοδια ....Με το ζορι ειδα ενα..
Ειναι τοσο πολλες οι επιλογες πλεον που οτιδηποτε αρχιζει να ¨μενει πισω' δεν εχεις την πολυτελεια να του δωσεις δευτερη ευκαιρια.
Και για το Falling skies που ανεφερες πριν, τελειωσα τον 3 κυκλο ασθμαινοντας και δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω με την νεα σαιζον.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]