Τι ωραιο thread, τωρα το ανακάλυψα....
Σαν καμμένος οπαδός των TV Series (και κάτοχος άπειρων DVD/Boxsets/HD DVD/Blu Ray -τα τελευταία τώρα αρχίζουν), έχω να πω ότι the best ever για εμένα είναι το :
Band Of Brothers (να το εχω δει και 5 φορές?) και το θεικό Firefly (Joss ζεις, εσύ μας οδηγείς, θανατος στα γουρουνόσκυλα της Fox).
Από τα νέα show, ρίξτε μία ματια στο Fringe (αλα X-Files), στο Terminator Sarah Connor Chronicles (με την φοβερη Glau), στο Testees (καλό γέλιο), The Sanctuary και στο νέο True Blood της HBO.
Από τις παλιές σειρές, αγαπημένες (που δεν αναφέρθηκαν) είναι:
-Όλα τα Star Trek, με top το Voyager! Απιστευτη η Captain Janeway, θεά η 7 of 9. Δευτερο αγαπημένο το DS9, gloomy,dark
-Dark Angel, από τις πρώτες εμφανίσεις της πρωην αγαπημένης μου Jessica Alba (τωρα παντρεύτηκε και την γκάστρωσαν -ισως γεννησε = damaged goods). Εχει βαλει το χεράκι του ο Cameron, και φυσικά τα κτήνη της Fox την ακύρωσαν μετά την 2η season.
-Firefly (την ανεφερα παραπάνω? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ). Κρίμα, μόνο 13 episodes, οι οπισθογεμείς της Fox την σκότωσαν και αυτή (την θεση της πήρε το Dark Angel, με την γνωστή κατάληξη). Εγινε pickup σε theatrical release, καλό το εργάκι, εδωσε μερικώς ένα closure για εμάς τους οπαδούς
-Angel (Σας εχω πει οσο αγαπαω τον Joss, ε?). Spinoff του buffy the vampire slayer (αυτό δεν μπορεσα να το δω), ποιο σκοτεινό, έζησε 5 seasons! Angel, vampire with a soul, το παίζει ντετέκτιβ, παλεύει με τις δυναμεις του σκότους κτλ. Αντίγραφο του concept αυτού το συμπαθες αλλά πρόωρα 'χαμενο' Moonlight
-Dead like me, dark comedy με τα ολα της, συμπαθεστατη η Ellen Muth, και αυτό το σκότωσαν, αν και ακούγεται κάτι.....
-Babylon 5, JMS rules, τρομερό universe, 5 full seasons.....Συμπαθες το spinoff Crusade , αλλά και πάλι πέθανε πρόωρα (13 episodes)
- John Doe, τρομερό potential, φυσικά οι σαύρες της Fox το σκοτωσαν και αυτό (a plague to their housesssss)
Ο χώρος είναι λίγος, οι σειρές που αγάπησα άπειρες , αρκετές βρίσκουν καταφύγιο σε 1TB περίπου κάπου στο PC μου και στις πανέμορφες κασετίνες τους στην βιβλιοθήκη μου...
Προσεχώς: Αναμένω την νεα δουλειά του Joss, The Dollhouse, με πρωταγωνίστρια την συμπαθέστατη παλιά γνωριμη από το Angel , Eliza Dushku. Google it, δεν πρεπει να ειναι κακό!