-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Λινκ πρέπει κάποια στιγμή να οδηγηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα για το καλό της ανθρωπότητας.Το καλύτερο του το είπε ο πράκτορας του FBI:
'Μερικοί άνθρωποι ακόμα παλεύουν για αυτή την χώρα.
Ίσως να ήσουν λίγο απορροφημένος κωλοφτιάχνοντας αυτοκίνητα και ανοίγοντας κεφάλια για να το θυμάσαι αυτό.''κλέβοντας αυτοκίνητα' είναι το σωστό. Και στα 3 επεισόδια οι μεταφράσεις ήταν γτπ.
-
'boosting car stereos' (το ξανάκουσα) σημαίνει κλέβοντας;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κανένας που να βλέπει το The Wire αυτή τη χρονική περίοδο;Eγώ έχω μείνει στην πρώτη περίοδο... Όταν βρω χρόνο θα προχωρήσω.
Καλή η πρώτη, ψιλο-αργή η 2η, η 3η όμως έχει ξεκινήσει με πολύ καλή προοπτική...
Τουλάχιστον παρουσιάζει με ενδιαφέρον το τι διαδραματίζεται σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές...
Έχει και μαφιόζους Έλληνες στη 2η...H 3η ήταν όντως πάρα πολύ καλή, ίσως και καλύτερη από την πρώτη...
Και η 4η όμως δεν πάει πίσω..._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'boosting car stereos' (το ξανάκουσα) σημαίνει κλέβοντας;Σημαινει 'σπρωχνοντας' στερεοφωνικα αυτοκινητων.
Του την ειπε ασχημα δηλαδη..
Γμτ, αυτη η Σαρα ειναι πολυ ωραια... -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
'boosting car stereos' (το ξανάκουσα) σημαίνει κλέβοντας;
Σημαινει 'σπρωχνοντας' στερεοφωνικα αυτοκινητων.
Του την ειπε ασχημα δηλαδη..
Γμτ, αυτη η Σαρα ειναι πολυ ωραια...Eμενα πιο πολυ για καγκουρευοντας αμαξια μου κανει αυτη η εκφραση,δλδ ηχεια ενισχυτες σαμπγουφερ στην διαπασων,μπουρναζι style
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Friends == Rachel... Αααααααχ
Από ομορφιά συμφωνώ, αλλά κακά τα ψέματα, ο Schwimmer(Ross) ηταν μια κλάση πάνω από όλους. Γενικά θα έλεγα ότι δεν έχω κολλήσει τόσο με άλλη σειρά, πραγματικά απίστευτη δουλειά στο σενάριο, τις ατάκες, και όλο το 'παρεϊστικο' κλίμα.
Τι να πρωτοθυμηθείς από τα Friends...
Ton έχεις δει σε καμια ταινία αυτόν? προσωπικά όχι. Όλους τους άλλους αλλά όχι αυτόν.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη σειρά δεν ήταν εξαιρετικός!
Γενικά όλη η χημεία, αλλά και η εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα στα χρόνια ήταν 'σεμιναριακή', και τελείωσε η σειρά ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω που πήγαινε να κάνει κοιλιά.
Joey: If I ever run into that guy again, you know what I'm going to do?
Chandler: Bend over?Εύκολα από τις καλύτερες ατάκες
-
Joey: 'Can you believe that? Me, not a good kisser! That's like saying: Mother Theresa, not a good mother!'
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ο ΛΙΝΚ ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Κ ΚΙΝΕΖΟΣ????????????????????????? (οταν πηγε κ εσπασε το τζαμι με το τσεκουρι)Χαχα, καλόοοοο!
Επίσης:
Ετυχε ο Mahone να ζητήσει να γίνει deliver το 'package' του όλως τυχαίως εκεί που γινόταν και το meet-up για τη Scylla?
-
ρε συ αβελ εσύ που εχεις κ καλή παρατηρητικότητα,λυσε μου σε παρακαλώ την 1η απορία μου.
1 σάκος μπλε κ ένα σακίδιο κοκκινο (ή κατι τετοιο),πως που ποτε?? απο που κι ως πού δλδ βρεθηκαν εκει στην πλατη της σάρας?
ειμαι σε απογνωση...
-
Οταν τσι συλαμβανουν τσι επαναφερουν στο κρησφυγετο να τσι βαλουν στο βαν μεταφορας. Η σαρα τη γλυτωνει και παει να μαζεψει απο την αποθηκη τα υπαρχοντα της. Ετσι εμφανιζεται με τις τσαντες μετα.
Ο μιχαλιης παντως, τον κοβω να εχει σοβαρη αρρωστια...
-
Ας μη συνεχίσουμε όμως γιατί θα το ξεφτιλίσουμε!
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Οταν τσι συλαμβανουν τσι επαναφερουν στο κρησφυγετο να τσι βαλουν στο βαν μεταφορας. Η σαρα τη γλυτωνει και παει να μαζεψει απο την αποθηκη τα υπαρχοντα της. Ετσι εμφανιζεται με τις τσαντες μετα.Ο μιχαλιης παντως, τον κοβω να εχει σοβαρη αρρωστια...
ποια αποθηκη?? η δικια τους η αποθηκη που την ειχανε για κρυσφηγετο? εκεινη ειναι τετραγωνικα μιλια μακρυα.
2 αμαξια αλλαξαν για να πάνε μεχρι εκει + που εγιναν μαραθωνοδρομοι
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Γμτ, αυτη η Σαρα ειναι πολυ ωραια...Είναι όντως... (αν και στην 4η σαιζόν δεν την έχω δει ακόμα)...
Γενικά προτιμώ να τελειώνει μία σαιζόν και μετά να τη βλέπω παρά να περιμένω κάθε εβδομάδα και από ένα επεισόδιο...
_
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ποια αποθηκη?? η δικια τους η αποθηκη που την ειχανε για κρυσφηγετο? εκεινη ειναι τετραγωνικα μιλια μακρυα.
2 αμαξια αλλαξαν για να πάνε μεχρι εκει + που εγιναν μαραθωνοδρομοι
Mα μετα το κυνηγητο τους ξαναπανε πισω, οπως και τους σουκρε, χοντρο νυχτοφυλακα. Μετα παει και ο μαιλκ με ταξι. Εκει κοντα εχει αφησει η αραπο το πακετο του μαχοουν, εκει εχει τα πραγματα της η σαρα.
Γενικά προτιμώ να τελειώνει μία σαιζόν και μετά να τη βλέπω παρά να περιμένω κάθε εβδομάδα και από ένα επεισόδιο...
Το πιο καραμπαμ λαθος ως τωρα το ειδα στο επισοδιο που εμφανιζεται η σαρα. Εκει που κοιταει την πλατη της ο μαικλ δε φοραει σουτιεν, με το που κατεβαζει τη μπλουζα, εμφανιζεται! Μα ειναι πραγματα αυτα....
-
House MD, anyone?
16 Σεπτέμβρη έρχεται το 1ο επεισοδιο του 5ου κύκλου... Μετά το -κατ εμε συγκλονιστικό - φινάλε έχει εκτοξευθεί στο τοπ του anticipation list.
Το ξενέρωμα φέτος ειναι οτι δε θα 'χει Doctor Who... Μόνο 2-3 specials...
-
House MD ftw!!
Μου αρέσει πολύ η σειρά,αν και το concept (με περισσότερους πρωταγωνιστές στην 4η) με ξένισε λίγο στην αρχή.
Έσκισε και στα Emmy.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
House MD, anyone?16 Σεπτέμβρη έρχεται το 1ο επεισοδιο του 5ου κύκλου... Μετά το -κατ εμε συγκλονιστικό - φινάλε έχει εκτοξευθεί στο τοπ του anticipation list.
Το ξενέρωμα φέτος ειναι οτι δε θα 'χει Doctor Who... Μόνο 2-3 specials...
Tι είχε γίνει στο τέλος της 4ης σαιζόν ρε συ?
Το είχα δει αλλά δε θυμάμαι.. -
Aν θυμάμαι καλά, έπεφτε σε κώμα ο Χάουζ, συνεπεία της προσπάθειάς του να βρει τι είχε η backstabbing bitch (R.I.P.).
-
A ναι, κάτι θυμάμαι τώρα που το λες.. το είχαν τραβήξει από τα μαλιά και μέχρι αηδίας.
Ε, εντάξει, θα ξυπνήσει με σούπερ δυνάμεις και θα αρχίσει να πετάει αλα Χανκοκ. -
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Το καλοκαίρι είδα όλες τις σεζόν του The Wire, για μένα είναι η κορυφαία σειρά από άποψη ρεαλιστικού σεναρίου (βλέπε George Pelecanos), ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ερμηνειών (Ο Bubbles θα είχε πάρει Όσκαρ χαλαρά), χαρακτήρων με σάρκα και οστά. Απλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή, δηλ πρέπει να δεις πέντε επεισόδια πχ για να μπείς στο κλίμα, μετά δεν ξεκολλάς εύκολα. Καλά οι αναφορές στους Έλληνες έχουν πολύ πλάκα, ΟΛΟΙ ακούνε Καζαντζίδη, έχουν κορνίζες του Θρύλου στο μαγαζί κλπ.P.S Διάλογος από season2:
Mc Nulty: Leave alone the Greeks, they invented civilization
Bunk: Yeah, ass-fucking too..P.S1 μόλις είδα οτι κυκλοφόρησε episode1 season3 απο Dexter
Μιας και είδα όλο το 'The Wire' να σημειώσω ότι ανέβηκε μαζί με το 'Band Of Brothers' στην 1η θέση όλων των σειρών που έχω δει ως τώρα... (το 'The Sopranos' υποχώρησε στη 2η θέση).
Οι καταστάσεις, οι διάλογοι, οι χαρακτήρες είναι τόσο ρεαλιστικοί, που καθηλώνουν...Αν βρείτε τη σειρά αυτή με Ελληνικούς υπότιτλους (και έχετε κάποια συμπάθεια σε αστυνομικές/δραματικές ιστορίες), δε θα χάσετε...
Στη συνέχεια έχει 'Dexter'...
Παρακολουθεί κανείς τη βαθμολογία που έχει κάθε σειρά στο iMDB;
_
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]