-
Να βάλουμε 20 ευρώ συμμετοχή και στο 4tf για να γουστάρουμε;
Το έχουμε ξαναπεί, πολλά πράγματα μπορούν να χρεωθούν, όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν τόσο θα βρίσκονται κάποιοι να χρεώσουν...
_
-
Οτι πεις μάστορα. Σώνει και καλά να πληρώσω για κάτι που είχα δωρεάν και προφανώς επιθυμώ να έχω ΚΑΙ δωρεάν. (δεν ζητώ HD και σχολιαστές από BBC) Aλλά η ΕΡΤ για τα γλεντάκια του Παπαδόπουλου του αγωνιστή είχε ευρώ, για γλεντάκια της Γιουροβίζιον έχει ευρώ. Για 40 αγώνες με 250k δεν έχει. Εχουμε όμως ΟΤΕ. Πλερώνεις και βλέπεις γιατί έχεις και smartphone και αν έχεις πλέρωσε και να δεις και Φ1, πλέρωσε να δεις και motogp πλέρωσε και για πετρέλαιο 1.40 πλέρωσε και χαράτσια. Είπαμε έχεις smartphone. ΤΕΛΟΣ!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να βάλουμε 20 ευρώ συμμετοχή και στο 4tf για να γουστάρουμε;Το έχουμε ξαναπεί, πολλά πράγματα μπορούν να χρεωθούν, όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν τόσο θα βρίσκονται κάποιοι να χρεώσουν...
_
Πολλά πράγματα/υπηρεσίες μπορούν να βελτιωθούν για το δικό σου 'συμφέρον' αμα χρεωθούν.
Καθήστε να βλέπετε μόνο τον αγώνα με 35 λεπτά διαφημίσεις οοοοοταν το δείχνουν zωντανά βέβαια και να νομίζετε ότι έτσι βλέπετε φ1...
με 19 ευρώ τον μήνα αξίζει για να βλέπεις όλα τα σεσσιονς ζωντανά και χωρίς διαφημίσεις συν άλλα 35 αθλήματα και υπηρεσίες;μακάρι να τα πάρει και ελεύθερο κανάλι αλλά στις 17/3 καθήστε να δείτε 39 από τους 58 γύρους της μελβούρνης και σε κονσέρβα φυσικά και μετά ελάτε εδώ να κράζετε τον τάκη και τις πολλες διαφημίσεις. οι άλλοι που πληρώνουν 19 ευρώ δεν θα χάσουν δευτερόλεπτο από την πέμπτη το βράδυ μέχρι την κυριακή το πρωι.
ελτεο στο εξωτερικό δεν είναι σε πολλες χώρες συνδρομητική η φ1? σε αυτές τις χώρες δεν πάνε στην γιουροβίζιον; αλλά όχι εσένα νομίζεις ότι πάνε να κλεψουνε μόνο. έναν δηλωμένο τζαμπατζη....
μόνο τον έλληνα ρίχνουν πάντα... τον έλληνα που πληρώνει ένα κάρο λεφτα στην βονταφον κάθε μήνα για λεπτά και μεγκαμπάιτς που δεν χρησιμοποιεί ποτέ απλά το κάνει για να του έρθει σε πιο φθηνή τιμή το αιφον. -
Το να μην πληρώνω κάτι που πριν μου παρέχονταν δωρεάν είναι κατάπτυστο για σένα. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!
Να χαρείς την ΟΤΕtv σου και άσε εμάς να μυξοκλαίμε. Εχουμε και άλλα έξοδα, δεν είναι η ζωή μας μόνο Φ1. -
Δεν έχω οτε τβ μεγάλε. και δείτε και την ιπ μου. φορθνετ είναι.
και αυτό που σου παρεχόταν δωρεαν δεν ήταν η φ1. τα 3/5 ενος κυριακάτικου αγώνα έβλεπες και πολλες φορες κονσέρβα. αν εσύ νόμιζες ότι έτσι βλέπεις φ1 τότε δεν μου φαίνεται να σε πολυενδιαφέρει και το άθλημα. -
ρε συ mariosf1,
Με ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας F1, δε με ενδιαφέρει κανένα ντοκιμαντέρ, κανένα άλλο αθλητικό, τίποτα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε, για να βλέπω τον αγώνα (που αποκλειστικά με ενδιαφέρει), θα πρέπει να είμαι καρφωμένος στο σπίτι μου (γιατί αλλού δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, όπως σε ένα φιλικό/συγγενικό σπίτι για παράδειγμα), και να πληρώσω 19*12 = 228 που σημαίνει 228/20=11,4 ευρώ ανά αγώνα. Συν ότι θα πρέπει να αποχωριστώ τις διάφορες εκπτώσεις που ήδη έχω με το συνδυασμό παρόχου σταθερής/κινητής τηλεφωνίας που έχω επιλέξει.
Ακόμα και αν έχει προσφορά (από ό,τι είπαν 6 μήνες δωρεάν, οπότε στο δωδεκάμηνο πέφτει στη μισή τιμή), και πάει στα 5,7 ευρώ ανά αγώνα, τα θεωρώ πολλά, δεν ήξερα να πληρώνω και εισιτήριο για να βλέπω κάτι που έβλεπα δωρεάν.
Υπόψιν, δεν παραπονιέμαι για τον κάθε Πουρναράκη, από τη στιγμή που είναι δωρεάν, απλώς ελπίζω πάντα σε κάτι καλύτερο...
Περί ορέξεως και άποψης βέβαια, όπως βολεύεται ο καθένας...
_
-
BTW, elteo, αν έχεις μία στάλα τσίπα, προτείνω να ζητήσεις να διαγραφείς από το φόρουμ των 4ων Τροχών, καθώς κατά τα 2/5 τους, τα ποστ σου δεν ξέρουν καν για τί πράγμα μιλάνε, άρα και τα 3/5 τους δεν σε πολυενδιαφέρουν και που τα γράφεις.
Ένας σπάμμερ είσαι, να τί είσαι.
Και στην τελική, έχεις ρε πίστα F1 στο χωριό σου; Από πού κι ως πού μιλάς;
Δεν είναι ρε για όλους η F1, χωνέψτε το. Άντε γιατί φορμουλάδες και ταγάρια, γίναμε μαλλιά-κουβάρια ναούμ'... -
This post is deleted! -
Αν διαβάσεις το συμβόλαιό σου θα δεις αν είναι νόμιμο να βλέπεις στην Ελλάδα SKY. Για ποιο λόγο δήλωσες διεύθυνση τότε; Για να σου στέλνουν το λογαριασμό;
Το χαμηλό επίπεδο είναι κάποιος που βγαίνει με τεντωμένο δάχτυλο και καταγγέλει κόσμο ότι είναι κλεπταποδόχοι και παράνομοι τη στιγμή που και οι ίδιοι εχουν χεσμένη τη φωλιά τους.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ρε συ mariosf1,Με ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας F1, δε με ενδιαφέρει κανένα ντοκιμαντέρ, κανένα άλλο αθλητικό, τίποτα.
Έχουμε λοιπόν και λέμε, για να βλέπω τον αγώνα (που αποκλειστικά με ενδιαφέρει), θα πρέπει να είμαι καρφωμένος στο σπίτι μου (γιατί αλλού δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω, όπως σε ένα φιλικό/συγγενικό σπίτι για παράδειγμα), και να πληρώσω 19*12 = 228 που σημαίνει 228/20=11,4 ευρώ ανά αγώνα. Συν ότι θα πρέπει να αποχωριστώ τις διάφορες εκπτώσεις που ήδη έχω με τον συνδυασμό παρόχου σταθερής/κινητής τηλεφωνίας που έχω επιλέξει.
Ακόμα και αν έχει προσφορά (από ό,τι είπαν 6 μήνες δωρεάν, οπότε στο δωδεκάμηνο πέφτει στη μισή τιμή), και πάει στα 5,7 ευρώ ανά αγώνα, τα θεωρώ πολλά, δεν ήξερα να πληρώνω και εισιτήριο για να βλέπω κάτι που έβλεπα δωρεάν.
Υπόψιν, δεν παραπονιέμαι για τον κάθε Πουρναράκη, από τη στιγμή που είναι δωρεάν, απλώς ελπίζω πάντα σε κάτι καλύτερο...
Περί ορέξεως και άποψης βέβαια, όπως βολεύεται ο καθένας...
_
και το ποδοσφαιρο παλια ήταν στην ελευθερη τηλεοραση, και ο στιβος κλπ. κλπ. επειδή το είχαμε για κάποια στιγμη τζαμπα δεν σημαίνει ότι όταν πλεον δεν είναι ελευθερο ότι μας το στερουν.
αμα εσενα σε ενδιαφερει μόνο η φ1 και τίποτε άλλο δεν προκειται να δωσει κάποιος καποια εκατομμυρια για να κάτσεις εσύ να δεις το καναλι του 2χ20= 40 ώρες τον χρόνο. και είναι λογικό αυτό.
αυτοί οι υπολογισμοί είναι τις πλάκας. όταν πηγαίνεισ σε εστιατόριο φωνάζεις τον μετρ και του λες ρε φίλε εγω δεν θέλω ουτε κουβερ, ούτε νερο αλλά μονο την μπριζόλα; όποιοι χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα δεν ξέρουν πως λειτουργεί η τηλεοραση σαν επιχείρηση.παλια ο αλφα έδειχνε καμπιονατο αλλά όταν αυτό πέρασε σε συνδρομητικό δεν είδα να νιώθει στερημένος ο ελληνας και να διαμαρτύρεται.
επίσης και σε άλλες ευρωπαικές χώρες όπου μέχρι τώρα η μετάδοση της φ1 ήταν ελεύθερη, τωρα έχει γίνει συνδρομητική. στην αγγλία στο σκαι είναι με συνδρομή και τα τις ελευθερες δοκιμές τις βλέπεις και με διαφημίσεις. στην ελλάδα με οτε τα βλέπεις όλα και πολυ πιο φθηνά.μόνο στην ελλάδα εχουμε την εντύπωση όμως ότι μας πιάνουν τον πωπο.
παντού πλεόν όλα τα αθλήματα σε όλο τον κοσμο είναι σε υπηρεσίες με συνδρομή.
όποιος νιώθει ότι πρέπει να κόψει εισητήριο απλά δεν θα βλέπει. μην διαμαρτύρεται όμως ότι του το στερούν κλπ. κλπ..
δεν καταργήσανε κάποιο νόμο στην τελική. αυτή είναι η πραγματικότητα παγκοσμίως σας αρέσει δεν σας αρέσει. οι υπολοιποι που δηλώνουν απλά τζαμπατζήδες όπως ο ελτεο απλά είναι αντιδραστικοί και στην κλάψα.λέτε επισης ότι δίνουν λεφτά για την σταη και για σειρές κλπ κλπ. να ξέρετε όμως ότι για έναν που χαίρεται που πήρε τα δικαιώματα πχ. η κρατική τηλεόραση, υπάρχουν εκατό που λένε μα καλά εδώ μας σκίζουν στα χαρατσια και αυτοί πηγαν και έδωσαν 'χ' εκατομμύρια για να πάρουν την φ1;.;. δείτε τις πραγματικές αναλογιές.
το είπα και παραπάνω... όποιος είναι κα(*&)_μένος με την φ1 πληρώνει, βλέπει και το χαιρεται κιολας.
-
Τι ζόρι τραβάς ρε Μάριος; Εκφράσαμε μια επιθυμία να υπάρχει στην ελεύθερη τηλεόραση. Ούτε το απαιτήσαμε, ούτε βόμβες θα βάλουμε αν δεν το δείξουν. Δεν κάναμε και κανένα έγκλημα και θα την βρούμε αλλιώς την άκρη αν χρειαστεί. Λεφτά για πέταμα πάντως κανένας δεν έχει. Όποιος δεν μπορεί να πάρει ΟΤΕ (ή όποιος δεν γουστάρει) θα το δει σε στριμάκι ή μετά σε τόρρεντ. Θαρρείς κι εμείς δεν βγήκαμε από το καβούκι μας και δεν ξέρουμε πως δουλεύουν έξω τα πράγματα (δες κράξιμο που έφαγε το BBC στην Αγγλία όταν μοιράστηκε με το Sky την F1). Άσε μας λοιπόν κουκλίτσα μου με το ηθικοπλαστικό σου κήρυγμα.
-
Κουκλάρα μου άλλο εκφράζω επιθυμία και άλλο κλαίγομαι γιατί na βγαίνει η σταη στην τβ ή γιατί δείχνουν τους πυργους του νταουνινγκ και αχ που μας έφαγε η κρίση και βαχ δεν έχουμε φ1. Εσύ μέχρι οικουμενική κυβέρνηση έφτασες. το κατάλαβες κουκλάρα μου, τζούλια μου;
-
Μαναράκι μου όμορφο, εγώ το πήγα στο ότι τότε είμασταν σε καλύτερη κατάσταση. Δικαίωμα του κάθε καναλιού να κάνει ότι γουστάρει (συζητήσιμο αυτό βέβαια γιατί πολλά ζούνε με κρατικά λεφτά). Δεν κλάφτηκα που δεν το έχουν free. Επεξήγησα απλά γιατί δεν είναι δεδομένο ότι θα το έχουμε εν έτει 2013, όπως το είχαμε το 1993. Από εκεί και πέρα αν το οξυζενέ σου έχει κάψει τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που ίσως είχες, δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Μη μας πρήζεις λοιπόν τον έρωτα σαν γκρινιάρα γκομενίτσα που δεν της πήρε ο τζες της δωράκι του Αγίου Βαλεντίνου!
-
Δία, πες ναι να τελειώνουμε.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
-
@ΗΡΑ
Το ίδιο είναι γι αυτο σου λέω ότι ανακατεύεις κυβερνήσεισ και οικονομικές συνθήκες από την στιγμή που η συνδρομητική φ1 είναι κάτι το παγκόσμιο. η οικονομία στην βρετανία πως είναι; πεινάνε; κι εκεί συνδρομητικό είναι.
θα σε δικαιολογήσω όμως γιατί ίσως σου κατέβηκε περίοδος σήμερα. δουλεύει και μέχρι αργά το αγόρι σου απόψε οπότε λογικό είναι να είσαι εκνευρισμένη. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δία, πες ναι να τελειώνουμε.Sent from my i9023 using Tapatalk 2
εσυ μεγάλος ανθρωπος, παντρεμενος με παιδιά. εισοδήματα έχεις και λες 'ναι είμαι τζαμπατζής'. τι να πουν και τα νέα τα παιδιά που είναι άνεργα. δεν ντρέπεσαι να κλαίγεσαι για 19 ευρώ και απο την άλλη να μου είσαι με τα σμαρτφονς και να μου πληρώνεις εφαρμογές για να τις κατεβάζεις και να γράφεις δέκα ώρες την ημέρα εδω μέσα...
είσαι άντρας εσύ; φοράς παντελόνια; καναπεδάτε... -
Αν η επιστημη δεν έλεγε άλλα, θα πιστευα ότι εχεις τυφλωθεί προ καιρού!
Αμαν! Η αντοχή εχει και τα όριά της!
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Δία, πες ναι να τελειώνουμε.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
εσυ μεγάλος ανθρωπος, παντρεμενος με παιδιά. εισοδήματα έχεις και λες 'ναι είμαι τζαμπατζής'. τι να πουν και τα νέα τα παιδιά που είναι άνεργα. δεν ντρέπεσαι να κλαίγεσαι για 19 ευρώ και απο την άλλη να μου είσαι με τα σμαρτφονς και να μου πληρώνεις εφαρμογές για να τις κατεβάζεις και να γράφεις δέκα ώρες την ημέρα εδω μέσα...
είσαι άντρας εσύ; φοράς παντελόνια; καναπεδάτε... -
-
Αναρωτιεμαι γιατι δν μπαινει κ το Μεγκα στον χορό τωρα που πηρε κρατικο δανειο κ εχει λεφτα
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014