-
Pantws live poy eida ton prwto agwna sto Yas Island htan ante geia.....
-
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.antenna.gr/f1/Εδω και ενα μηνα ειναι ετσι
-
Λάθος. Aπό τότε που 'έπεσε' το σάιτ για την F1 μέχρι και σήμερα τo πρωί , σε αυτό το link έβγαζε 'page not found'. Ξαφνικά 'coming soon'.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Λάθος. Aπό τότε που 'έπεσε' το σάιτ για την F1 μέχρι και σήμερα τo πρωί , σε αυτό το link έβγαζε 'page not found'. Ξαφνικά 'coming soon'.και τωρα Page not found
The requested page could not be found. γραφει -
Λες να βρίσκονται σε εντατικές διαπραγματεύσεις;
-
Υπαρχει μια συγχιση και θα προσπαθησω να την διαλευκανω
Στο site του αντ1 δεν εχει αλλαξει το παραμικρο απο τοτε που εβγαλαν την Φ1 και εξηγουμαι.
Αν πατησεις www.antenna.gr/f1 σου βγαζει το γνωστο page not found
Αν πατησεις www.antenna.gr/formula1 ή και οτιδηποτε αλλο μετα το gr σου βγαζει την default σελιδα του σταθμου comming soon
Απο την αλλη αν πατησεις www.ant1.gr/f1 σε παει στα archive του σταθμου
Ελπιζω να βοηθησα.
-
αι στο καλο!!!Ουτε σεναριο του Παπακαλιατη να ηταν πια!!!
-
Νομίζω πως επειδή η default σελίδα του σταθμού είναι 'coming soon' ( π.χ. http://www.antenna.gr/hardcore_tsontes , να χαρώ εγώ web ντιβέλοπερς), θα δημιουργούσε την λάθος εντύπωση ότι η f1 θα επανερχόταν στον ANT1 σύντομα. Γι'αυτό και έπειτα έβαλαν και το 'not found'. Η ουσία είναι μία, ANT1 + F1 = @@.
-
Ένα κακόγουστο ανέκδοτο που δεν θέλω καν να σκέφτομαι η περίπτωση να μην έχει free η Ελληνική τηλεόραση την F1.
-
Πότε θα ανακοινώσουν κάτι επιτέλους?
-
μέχρι στιγμής πάντως φαίνεται οτι και ο ΑΝΤ1 έριξε άκυρο στις οικονομικές απαιτήσεις της μετάδοσης, και η Nova έριξε άκυρο, και το Connx έριξε άκυρο.... και ο ΤΠ σκέφτεται να μεταναστεύσει σε γειτονική χώρα για μετάδοση...
-
Σε «κονσέρβα» η φόρμουλα 1
Σε περίπτωση που τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1 πάνε σε συνδρομητικό κανάλι, τότε τα Γκραν-Πρι θα πρέπει να μεταδίδονται (σε «κονσέρβα») και από ελεύθερης εμβέλειας. Το θρίλερ συνεχίζεται, ενώ όσο περνάει ο χρόνος, τόσο γίνεται πιο δύσκολη η μετάδοση, τουλάχιστον των πρώτων δύο Γκραν-Πρι εξαιτίας των dead line που έχουν οι τεχνικές εκκρεμότητες. Σε ότι αφορά στο κανάλι που θα δείξει την φόρμουλα 1 την φετινή σεζόν, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση του ΑΝΤ1 (που είχε τα δικαιώματα), αλλά με πολύ μικρότερο κόστος απόκτησης, σε σχέση με αυτό που είχε την τελευταία σεζόν. Ο δε ΟΤΕ πάντα είναι μέσα στο παιχνίδι των δικαιωμάτων, για το Conn-X TV, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στόχος είναι να πάρει τα δικαιώματα σε όσο γίνεται μικρότερο κόστος, ενώ απ’ την άλλη μειώνεται και η δυνατότητα διαφήμισης της κατοχής τόσο σημαντικού «πακέτου» (αν και εφόσον το αποκτήσει).
23/2, πηγη gazzetta.gr
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
.... και ο ΤΠ σκέφτεται να μεταναστεύσει σε γειτονική χώρα για μετάδοση...Θα έχει ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία στο εξωτερικό! Του ευχόμαστε καλή τύχη!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Poios exei ta dikaiwmata gia ta Australian V8?MotorsTV-->Nova
και η Nova έριξε άκυρo
H nova δεν εριξε ακυρο,ενδιαφερεται αλλα ΑΦΟΥ εξασφαλισει τα διακιωματα του Campionato.
-
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να δωσουν γυρω στα 100 ευρω ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ για να βλεπουμε μεταδοση η απο το BBC η απο αραβικο καναλι στα ΑΓΓΛΙΚΑ η απο γαλλικο καναλι η καποιο αλλο οπως ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ με δορυφορικο πιατο ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ανα πολη για να μας βγει φθηνοτερα !!!
εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και οποιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να μου στειλει μηνυμα η να μαζευτουμε απο κατω για να αγορασουμε ομαδικα πιατα και να μπορουμε να βλεπουμε τη μεταδοση ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ χωρις να εξαρτομαστε απο το ελληνικο κομφουζιο
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ να δωσουν γυρω στα 100 ευρω ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ για να βλεπουμε μεταδοση η απο το BBC η απο αραβικο καναλι στα ΑΓΓΛΙΚΑ η απο γαλλικο καναλι η καποιο αλλο οπως ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ με δορυφορικο πιατο ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ανα πολη για να μας βγει φθηνοτερα !!!εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και οποιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να μου στειλει μηνυμα η να μαζευτουμε απο κατω για να αγορασουμε ομαδικα πιατα και να μπορουμε να βλεπουμε τη μεταδοση ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ χωρις να εξαρτομαστε απο το ελληνικο κομφουζιο
ενδιαφερουσα η προταση σου θα περιμενω ακομα λιγες μερες
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
[...] με δορυφορικο πιατο ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ανα πολη για να μας βγει φθηνοτερα !!!Πώς ακριβώς θα σας βγει φθηνότερα;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
[...] με δορυφορικο πιατο ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ανα πολη για να μας βγει φθηνοτερα !!!
Πώς ακριβώς θα σας βγει φθηνότερα;
ομαδικα ! αν αγορασουμε 15 ατομα θα μας βγει γθηνοτερα...
Ξαναλεω για οσους δεν θα το δουν πανω : ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφερεται να αγορασουμε ΟΜΑΔΙΚΑ δορυφορικα πιατα ετσι ωστε να μας βγει φθηνοτερα και να μπορουμε να δουμε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ στα αγγλικα (bbc - αραβικο καναλι) η αλλιως στα γαλλικα η γερμανικα μεσω δορυφορων (hotbird η badr η eurobird η astra)
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014