-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tελικά θα τα δείχνει το Nova; Αν ναι ποιό κανάλι;κανενα νεοτερο !! δεν υπαρχει απο πουθενα πληροφορια.ΟΛΑ ΦΗΜΕΣ
μη λεει ο καθενας οτι να ναι.
παρενθεση: ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΟVA
-
Νοva μια χαρα....
Μας βολευει αφανταστα -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Νοva μια χαρα....
Μας βολευει αφαντασταΓιατί δεν προτιμας την Αγγλική μετάδοση εφόσον έχει την δυνατότητα
-
Nα σου πω την αληθεια δν το εχω ψαξει...δν ξερω καν σε ποιο καναλι το δειχνει
Απλα επειδη εχω νοβα βολευει
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Nα σου πω την αληθεια δν το εχω ψαξει...δν ξερω καν σε ποιο καναλι το δειχνειΑπλα επειδη εχω νοβα βολευει
H Nova δεν δειχνει f1 σε ξενα καναλια οπως το BBC. Για να δεις μεταδοση BBC πρεπει να βαλεις μεγαλυτερο πιατο (1 μετρο για θεσσαλονικη) στον ΑSTRA 2D ,28.2 μοιρες Η για να δεις γερμανικα η γαλλικα στον HOTBIRD 13 (πολυ ευκολο παντου)
ΚΑΙ δεν βολευει ολους η ΝΟVA. Πρεπει να πληρωνουμε συνδρομες απο εκει που ηταν ΔΩΡΕΑΝ και δευτερον αν παμε διακοπες σε κανενα εξωχικο η φιλο που δεν εχει NOVA τοτε ΣΚ@ΤΑ
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Nα σου πω την αληθεια δν το εχω ψαξει...δν ξερω καν σε ποιο καναλι το δειχνει
Απλα επειδη εχω νοβα βολευει
H Nova δεν δειχνει f1 σε ξενα καναλια οπως το BBC. Για να δεις μεταδοση BBC πρεπει να βαλεις μεγαλυτερο πιατο (1 μετρο για θεσσαλονικη) στον ΑSTRA 2D ,28.2 μοιρες Η για να δεις γερμανικα η γαλλικα στον HOTBIRD 13 (πολυ ευκολο παντου)
ΚΑΙ δεν βολευει ολους η ΝΟVA. Πρεπει να πληρωνουμε συνδρομες απο εκει που ηταν ΔΩΡΕΑΝ και δευτερον αν παμε διακοπες σε κανενα εξωχικο η φιλο που δεν εχει NOVA τοτε ΣΚ@ΤΑ
Σπουδαζω αγγλια και εχω και εδω νοβα...αλλα μαλλον θα το βλεπω και απο το απλο bbc...
απο εκει και περα θεσσαλονικη εχουμε ενα πιατο τεραστιο που πρεπει να πιανει σημα μεχρι απο τον ηλιο οποτε καλα ειμαι και εκει
-
Είσαι Αγγλία και σε ενδιαφέρει η Ελληνική μετάδοση; Εγώ όταν ήρθα Ελλάδα κόντεψα να τρελαθώ που έχασα το ITV...
-
Επειδη δν το εχω ψαξει καθολου...εδω πανω που βλεπω F1?
-
RAIDUE.....
-
Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η ζωντανή μετάδοση της F1.
Και πέρυσι, τόσο τα δοκιμαστικά όσο και τον αγώνα τα έβλεπα αργότερα, από torrent με την μετάδοση του BBC. Απλώς...πρόσεχα μην μάθω στο μεσοδιάστημα τα αποτελέσματα!
Αντί να στήνομαι το μεσημέρι για το Live, στηνόμουν το βράδυ για το torrent!
Το μόνο που με χαλάει, είναι πως δεν θα μπορώ να μαζεύομαι με κάνα φιλαράκι να την βλέπουμε παρέα... Κατά τ' άλλα BBC rules 'em all, και να πάνε να μαμηθούν όλοι! -
Μια και το ειπε ο pik, οντως στην Ιταλια αλλαξαν χερια τα διακαιωματα και τα εχει η RAI φετος το οποιο λογικα σημαινει οτι θα εχουμε αλλη μια free to air επιλογη.
-
Ωραία. Αν δεν κάνω λαθος στα Γιάννενα ποιάνω το Rai 2 κανονικά με την κανονική κεραία.
-
To δορυφορικο RAI κλειδωνει κατα την διαρκεια της Φ1. Τωρα επειδη το RAI διατιθεται και μεσω NOVA δεν ξερω (και ας μας το επιβεβαιωσει καποιος που εχει) μηπως απο εκει δεν κλειδωνει.
Επισης επειδη αναφερθηκε το RAΙ 2 δειχνει μονο δοκιμαστηκα Σαββατου το RAI 1 δειχνει αγωνα.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
To δορυφορικο RAI κλειδωνει κατα την διαρκεια της Φ1. Τωρα επειδη το RAI διατιθεται και μεσω NOVA δεν ξερω (και ας μας το επιβεβαιωσει καποιος που εχει) μηπως απο εκει δεν κλειδωνει.Επισης επειδη αναφερθηκε το RAΙ 2 δειχνει μονο δοκιμαστηκα Σαββατου το RAI 1 δειχνει αγωνα.
Φυσικα και κλειδωνει. Η NOVA δεν δειχνει μεταδοση F1 απο κανενα καναλι απο το εξωτερικο.
Τωρα για τη NOVA-μεταδοση ειναι πολυ χαζο ακομα και για αυτους που εχουν NOVA ΓΙΑΤΙ το καλοκαιρι πχ πανε στο εξωχικο Η πανε σε ενα φιλο ... Θα πρεπει να υπαρχει NOVA παντου για να μη χασουν τη μεταδοση. Εστω οτι βαζω στο σπιτι NOVA ,τοτε θα χασω 6 αγωνες απο τη χρονια λογω καλοκαιριου.ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ?? και σιγα μην κατσω να το δω μαγνητοσκοπημενο. Για ποσο ηλιθιους μας εχουν.
Το λεμε και το ξαναλεμε : ΔΩΡΕΑΝ μεταδοση ΔΩΡΕΑΝ οπως λεει και η FIA -
Ο χρήστης radomer έγραψε:
και σιγα μην κατσω να το δω μαγνητοσκοπημενο.Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
και σιγα μην κατσω να το δω μαγνητοσκοπημενο.
Γιατί όχι;
πλακα κανεις? ειναι το ιδιο με το να το βλεπεις live?
Και στο κατω κατω μπορει να ακουσεις κατι για το αποτελεσμα Η να το παιξει μαγνητοσκοπημενα βραδακι που εσυ θα εισαι εξω με την παρεα (ειδικα το καλοκαιρι)ΑΝ ΗΤΑΝ το ιδιο τοτε και ο ΑΝΤ1 θα το εδειχνε μαγνητοσκοπημενα. Αν ειναι το ιδιο (Και υπαρχει ενδεχομενο να το παρει η NOVA και η ΕΡΤ) ΤΟΤΕ ας δειχνει η ΕΡΤ LIVE και η ΝΟVA μαγνητοσκοπημενα
-
Νομιζω οτι γινεται πολυ κακο για το τπτ.Η νοβα σχεδον επισημα ενδιαφερεται αλλα οι τελευταιες πληροφοριες λενε οτι μαλλον η fom δε θα τα δωσει σ αυτη.
-
Αν με την ΕΡΤ όπως λέει ο Go for pole θα πάει η Φ1 πίσω με την Νοβα θα γκεμοτσακιστεί.
-
Κατ' εμέ ο μοναδικός τρόπος να δεις F1 σαν άνθρωπος είναι ζωντανά και με live timing ανοιχτό.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κατ' εμέ ο μοναδικός τρόπος να δεις F1 σαν άνθρωπος είναι ζωντανά και με live timing ανοιχτό.+1
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης, ακόμα και αν δεν ξέρεις τίποτα από το αποτέλεσμα, είναι ότι δεν μπορείς να έχεις live timing. Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα του streaming.
Αν βλέπω αγώνα χωρίς live timing είναι σαν να τον βλέπω μισό.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014