-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Επειδη το ζητημα μαλλον θα εξελιχθει σε θριλερ και δεν γουσταρω καθολου...
Απο ενα γρηγορο search για νομιμες και σοβαρες λυσεις εχουμε και λεμε:
1.Συνδρομη στο film on για 99$ το χρόνο και BBC 1
2.Δορυφορικο πιατο (περιπου ιδιου ποσου) και RTL free to air με την σημείωση οτι ακομα δεν υπαρχει επισιμη ενημερωση οτι θα δειχνει τα GP (τυπικο ομως το θεμα πιστευω)
οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ενναλακτικη προταση δεκτη
Πιάνω RTL...αλλά δε καταλαβαίνω Γερμανικά
Αυτο ειναι το λιγοτερο
Εχεις εικονα? ολα τα άλλα παλευονται. Υπαρχει και το live timing με σχολιασμο που συμπληρωνει αρκετα την εικονα.Έτσι, ας είχα κι εγώ RTL και όσο για τα γερμανικά...
-
θα μπορουσε ο οργανισμός (ΜΠΟΥ...ΛΟ) ΕΡΤ να είχε πάρει άνετα και τις τρεις παγκόσμιες κατηγορίες μηχανοκίνητου αθλητισμού με τα λεφτά που τους δίνουμε μέσω ΔΕΗ, αλλά δυστυχώς τα χρήματα πάνε σε ορδές κομματόσκυλων που λυμαίνονται -νταν όλα αυτά τα χρόνια τον οργανισμό.
Τηλεόραση δεν βλέπω αρκετά και αύριο να βάζαν λουκέτο στον οργανισμό κατάχρησης των χρημάτων του κοσμάκη δεν θα ένιωθα κανένα κενό στο τηλεοπτικό μας γίγνεσθαι. Επίσης το Κανάλι της Βουλής πρέπει να κλείσει άμεσα δεν επιτρέπετε να εκπέμπει αυτό το έκτρωμα .
Με όλα αυτά ελπίζω κάτι να γίνει έστω και την τελευταία στιγμή για να δούμε το νέο πρωτάθλημα -
οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ενναλακτικη προταση δεκτηΧμ, τώρα μού ήρθε: Αγορά ενός virtual server στην Αγγλία και live streaming, μέσω αυτού, από BBC iplayer?
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
δυστυχώς τα χρήματα πάνε σε ορδές κομματόσκυλων που λυμαίνονται -νταν όλα αυτά τα χρόνια τον οργανισμό.Άλλοι μπορεί να υποστήριζαν το ίδιο, επειδή τα χρήματα από το χαράτσι του λογαριασμού της ΔΕΗ καταλήγουν σε κότερα για τον Bernie.
Επίσης το Κανάλι της Βουλής πρέπει να κλείσει άμεσα δεν επιτρέπετε να εκπέμπει αυτό το έκτρωμα
Πολλοί θα υποστήριζαν αυτό το πράγμα για το Alter, όχι για το κανάλι της Βουλής. IMHO, το κανάλι της βουλής, με εξαίρεση την ίδια τη βουλή ( ) , έχει ποιοτικό πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
δυστυχώς τα χρήματα πάνε σε ορδές κομματόσκυλων που λυμαίνονται -νταν όλα αυτά τα χρόνια τον οργανισμό.
Άλλοι μπορεί να υποστήριζαν το ίδιο, επειδή τα χρήματα από το χαράτσι του λογαριασμού της ΔΕΗ καταλήγουν σε κότερα για τον Bernie.
Επίσης το Κανάλι της Βουλής πρέπει να κλείσει άμεσα δεν επιτρέπετε να εκπέμπει αυτό το έκτρωμα
Πολλοί θα υποστήριζαν αυτό το πράγμα για το Alter, όχι για το κανάλι της Βουλής. IMHO, το κανάλι της βουλής, με εξαίρεση την ίδια τη βουλή ( ) , έχει ποιοτικό πρόγραμμα.
Το ALTER δεν το πληρώνω οπότε δεν με νοιάζει το κανάλι της Βουλής όμως ναι !
-
θυμαμαι πηγαινα στο εξοχικο της θειας μου στη Βαρη οπου ένα τοπικο καναλι εκανε αναμεταδοση την Φ1 απο το eurosport που δεν επιανα απο το σπιτι μουASTRA TV στην περιοχή μου, περιγραφή Γιώργος(;) Χειμώνας.
τι ωραία τότες...!
(μέχρι και τις ξένες διαφημίσεις άφηνε το τοπικό κανάλι) -
ΕΤ3
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ΕΤ3Μακάρι να το πάρει καμιά ΕΤ3 τελευταία στιγμή. Άμα είναι όπως ήταν το motogp εκεί ούτε πολλές διαφημίσεις θα έχουμε μια χαρά
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
ΕΤ3
Μακάρι να το πάρει καμιά ΕΤ3 τελευταία στιγμή. Άμα είναι όπως ήταν το motogp εκεί ούτε πολλές διαφημίσεις θα έχουμε μια χαρά
Εγκρίνω & επαυξάνω!
-
... μέτρια η ποιότητα εικόνας και ήχου της Φ1 αλλά at least έδειχνε κάποιο σεβασμό στο άθλημα ( όπως αντιμετώπησα εγω τις μεταδώσεις του MotoGP )
Μονο στην ΕΤ3 υπάρχει μια πιθανότητα για 2η εκπομπή μέσα στην εβδομάδα ( όπως μοτοGP ) ...
Τεσπά ... και μονο η αντίθεση ότι η ΕΤ3 θα μετέδιδε F1 και Β Εθνική ποδοσφαίρου ... με φτιάχνει
-
Εμενα παντως ο Διατσιδης μου εσπαγε τα νευρα!!Πολυ την 'ελεγε' για την φ1 (και ποσο ανωτερο ειναι το μοτοgp κλπ)
-
... ο καθένας προμοταρει το προιον του ( ειδικά όταν εχει να ανταγωνιστεί 'συγγενή σπόρ' ) Νομιζω ότι και στο ΣΚΑΙ λεγανε ότι η SuperleageFormula ειναι πιο εντυπωσιακή από την Φ1 ... ΚΤΛ κτλ
( εννοείται ότι δεν θα σχολίαζε ο Διατσίδης .... αλλά ενας 'φορμουλας Διατσιδης' ( ακα Τακης ) δεν θα με χαλούσε .... άλλωστε το ποιος θα σχολιάσει μοιάζει πολυτελεια μπροστα στο ενδεχώμενο να μην δούμε live Φ1 από ελεύθερο κανάλι )
-
Επειδη το ζητημα μαλλον θα εξελιχθει σε θριλερ και δεν γουσταρω καθολου...
Απο ενα γρηγορο search για νομιμες και σοβαρες λυσεις εχουμε και λεμε:
2.Δορυφορικο πιατο (περιπου ιδιου ποσου) και RTL free to air με την σημείωση οτι ακομα δεν υπαρχει επισιμη ενημερωση οτι θα δειχνει τα GP (τυπικο ομως το θεμα πιστευω)
Πιάνω RTL...αλλά δε καταλαβαίνω Γερμανικά
Αυτο ειναι το λιγοτερο
Εχεις εικονα? ολα τα άλλα παλευονται. Υπαρχει και το live timing με σχολιασμο που συμπληρωνει αρκετα την εικονα.Έχω εικόνα...καμπάνα...κανένα πρόβλημα εκεί. Η γλώσσα είναι το θέμα.
Άντε...περιμένω τους τιφόζι σπίτι μου
-
Σωστος Ντεβοτ!!!
Φανταστικε Νικο εγω θα φερνω τα ποπ κορν...αλλα δεν ειμαι τιφοζο
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Χμ, τώρα μού ήρθε: Αγορά ενός virtual server στην Αγγλία και live streaming, μέσω αυτού, από BBC iplayer?
Με το 'σοβαρη' εννοουσα μια viable λυση για το μεσο απλο τηλεθεατη. Αυτο που προτεινεις, οχι οτι ειναι ανεφικτο αλλα ποσοι νομιζεις οτι θα μπορεσουν να το κανουν? Αλλο θεωρια αλλο πραξη.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
θυμαμαι πηγαινα στο εξοχικο της θειας μου στη Βαρη οπου ένα τοπικο καναλι εκανε αναμεταδοση την Φ1 απο το eurosport που δεν επιανα απο το σπιτι μου
ASTRA TV στην περιοχή μου, περιγραφή Γιώργος(;) Χειμώνας.
τι ωραία τότες...!
(μέχρι και τις ξένες διαφημίσεις άφηνε το τοπικό κανάλι)Ετσι!
-
Επειδη το ζητημα μαλλον θα εξελιχθει σε θριλερ και δεν γουσταρω καθολου...Απο ενα γρηγορο search για νομιμες και σοβαρες λυσεις εχουμε και λεμε:
ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ στον ALPHA (τελευταια μας ΔΩΡΕΑΝ ελπιδα) ! αυτο εκανα εγω. Καντε το ιδιο
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τα δορυφορικα με ενα πιατο,lnb και τα σχετικα με 100 ευρω περιπου πιανετε BBC STREAMS (bbc interactive) και θα βλεπετε BBC F1 μεταδοση !! Το κανανε παρα πολλοι αυτο (δειτε και στο adslgr)
επιπλεον στο μηνυμα στον alpha που ζητησα να εχουν τη μεταδοση (τους συμφερει κι ολας με 4 πρωταθλητες και το Σουμι) ζητησα να εχουν και το σειτανιδη σε κυριαρχο ρολο στη μεταδοση και γιατι οχι και παρουσιαση
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τα δορυφορικα με ενα πιατο,lnb και τα σχετικα με 100 ευρω περιπου πιανετε BBC STREAMS (bbc interactive) και θα βλεπετε BBC F1 μεταδοση !! Το κανανε παρα πολλοι αυτο (δειτε και στο adslgr)Πως γίνεται αυτό?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Στην Ελλάδα να υπενθυμίσω ότι δυστυχώς δεν είναι ένα καθόλου 'εμπορικό' άθλημα και λόγω της χαμηλής τηλεθέασης είναι επιχειρηματικά 'λογικό' κατά κάποιο τρόπο να μην το θέλει κανείς...αφού περισσότερα λεφτά βγάζουν από το ποδόσφαιρο. Αν το δεις εντελώς στεγνά και επιχειρηματικά...δεν έχει θεαματικότητα, άρα δεν έχει ακριβές διαφημίσεις άρα δεν μπορεί να πληρώσει τη FOM.Δεν ισχυει αυτο, αν ψαξεις θα δεις οτι οι ευρωπαϊκοι αγωνες πιανουν ιδια νουμερα με το κυπελο ποδοσφαιρου ή με τους αγωνες του Ολυμπιακου με μικρες ομαδες (πχ Μονακο 5.5, Βελγιο 4.0 vs Γιαννινα - ΠΑΟΚ 5.4, ΠΑΟ - Καλλιθεα 5.1). Στα μεριδια δε (λογω ωρας που δεν εχει πολυ συναγωνισμο), παει ακομη καλυτερα. Αρα δεν ισχυει οτι το προϊον δεν πουλαει, καθε αλλο. Απλα πρεπει να βρεθει μια ισορροπια αναμεσα στην εμπορικη αξια και το τιμημα που ζηταει ο εδω κατοχος των δικαιωματων (και οχι η FOM). Περυσι ο κατοχος εκανε μια εξαιρετικη για αυτον συμφωνια, με τιμημα πολυ μεγαλυτερο απο εκεινο του Αλφα που βεβαια εβαλε μεσα τον Αντ1, ειδικα γιατι μεσολαβησε και η καταρευση της διαφημιστικης αγορας. Ομως ακομη και ετσι ο Αντ1 ειχε πολλα εσοδα απο διαφημιση, μαλιστα αν δεν κανω λαθος, τα εσοδα αυτα θα του εδιναν κερδος αν ειχε αγορασει σε τιμες Αλφα. Το ολο θεμα ειναι τωρα οτι ο κατοχος δε θελει να γυρισει πισω σε τιμες Αλφα αλλα απο το να του μεινουν στα χερια, πιστεψε με, στο τελος θα πουλησει. Και φυσικα τα μεγεθη ειναι τετοια που ευτυχως για ολους καμια ΕΡΤ (ποσο μαλλον η ΕΤ3) μπορει να τα πλησιασει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τα δορυφορικα με ενα πιατο,lnb και τα σχετικα με 100 ευρω περιπου πιανετε BBC STREAMS (bbc interactive) και θα βλεπετε BBC F1 μεταδοση !! Το κανανε παρα πολλοι αυτο (δειτε και στο adslgr)
Πως γίνεται αυτό?
ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ στον ALPHA (τελευταια μας ΔΩΡΕΑΝ ελπιδα) ! αυτο εκανα εγω. Καντε το ιδιο
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τα δορυφορικα με ενα πιατο,lnb και τα σχετικα με 100 ευρω περιπου πιανετε BBC STREAMS (bbc interactive) και θα βλεπετε BBC F1 μεταδοση !! Το κανανε παρα πολλοι αυτο (δειτε και στο adslgr.com)
επιπλεον στο μηνυμα στον alpha που ζητησα να εχουν τη μεταδοση (τους συμφερει κι ολας με 4 πρωταθλητες και το Σουμι) ζητησα να εχουν και το σειτανιδη σε κυριαρχο ρολο στη μεταδοση και γιατι οχι και παρουσιαση
ΔΕΣ στο adslgr.com φιλε. εκει το κανανε πολλοι και σκοπευω να το κανω και εγω και συντομα αν δεν μαθω τπτ για μεταδοση στην ελλαδα.αυτοι θα χασουν (αλλιως θα το κανω του χρονου η πιο μετα)
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014