-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Tα΄παιξε τωρα το στριμακι...Oντως... εδω και κανα τεταρτο...
-
Άργησε να φορτώσει και σε μένα, αλλά τώρα τρέχει νεράκι.
-
Δεν...
Μονο τα παλια καλα στριμακια...
-
works like a charm!
-
τωρα εφτιαξε
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
τωρα εφτιαξε -
Μας έβγαλε λίγο την ψυχή μέχρι να ξεκινήσει το ρημαδόsky με το ace.
-
αλλα μολις ξεκινησε..............
Και ΠΑΛΙ μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
...μάλλον έχουν θέματα οι γραμμές σας παιδιά (ειδικά όσοι τυχόν έχετε WIND, να ξέρετε ότι έχει θέμα με το streaming. Ή τουλάχιστον ξέρω να είχε παλιότερα. Όχι ως 'πρόσκαιρο τεχνικό θέμα', αλλά έτσι ήταν 'ρυθμισμένη'. Δεν ξέρω αν έκτοτε έχει αλλάξει κάτι).
Εγώ μέσα από 24άρα (κλειδωμένη στα 15Μbps) της ΟΝ, σε περιοχή που στάνταρ οι γραμμές (χαλκός και DSLAMs) είναι καινούριες σχετικά (συγκρότημα πολυκατοικιών), και μέσα από λάπτοπ διπύρηνο (χαλαρά 6ετίας) με 1GB RAM που σε γενικές δεν την παλεύει και πολύ, μια χαρά είδα τα qualies από Acestream (SkySports F1), στην επιλογή για 1500Kbps. Oύτε διακοπές ούτε τίποτα. Το δε buffering κράτησε στην αρχή μερικά μόλις δεύτερα... -
Παίζει καλά σήμερα το ace. BYE BYE Alpha.
-
ειναι λιγο χαλι το ace σημερα η ειναι ιδεα μου? καλυτερο μοιαζει το hd στο filmon
-
Το κόψανε στη μέση του pole lap στον A
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι λιγο χαλι το ace σημερα η ειναι ιδεα μου? καλυτερο μοιαζει το hd στο filmonΠου και που πέφτει λίγο η ανάλυση. Κατα τ' άλλα παίζει πολύ καλά.
-
Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ περιμένοντας να αρχίσει ο αγώνας.
μέσα στον ύπνο μου ακούω μια γλυκιά φωνή να ανεβάζει στροφές 'ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ....' ανοίγω τα μάτια και είναι η εκκίνηση!!!!! Για δευτερόλεπτα δεν την έχασα!Τάκη Πουρναράκη είσαι ο προσωπικός μου Salvatore!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ περιμένοντας να αρχίσει ο αγώνας.
μέσα στον ύπνο μου ακούω μια γλυκιά φωνή να ανεβάζει στροφές 'ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ....' ανοίγω τα μάτια και είναι η εκκίνηση!!!!! Για δευτερόλεπτα δεν την έχασα!Τάκη Πουρναράκη είσαι ο προσωπικός μου Salvatore!
-
E ειναι ζώα
-
επεσε το Stream στο καλυτερο
-
Επική μετάδοση του Τάκαρου στους τελευταίους γύρους!!
ΠΕΡΑΣΕ, ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΕ, ΟΧΙ, ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΑΝΑ, ΟΧΙ ΟΧΙ, ΡΟΔΑ ΜΕ ΡΟΔΑ!!!!5 κουταλιές της σούπας εκσπερματώσαμε με την περιγραφή μόνο!
-
πνίγηκα ρε μλκ...
-
Αρια Γερασιμιδου ????!!!
Απο τη Στραυούλα στην Άρια Ο sir Takis εχει πιασει το νοημα για τα νουμερα
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014