-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι είπε ο τπ τώρα ρε παιδιά, η χώρα μας είναι η Πορτογαλία;
δεν ειμαστε Γερμανικη αποικια;
ψαχνω το after race του Sky αν το εχει κανεις ας δωσει λινκ αλλιως αν το βρω θα δωσω εγω.
Πάλι εγώ θα σε σώσω
[spoiler:pk4c79kr]http://thepiratebay.se/torrent/9772394[/spoiler:pk4c79kr]
-
Φέτος τα μονοθέσια έχουν κινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών με τούρμπο σε διάταξη V6 (το λέει όλο αυτό ακριβώς έτσι).....όπως πιθανώς έχετε και εσείς που μας βλέπετε στο αυτοκίνητό σας! Μηχανικάρα από τη Μπάτρα
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
τι είπε ο τπ τώρα ρε παιδιά, η χώρα μας είναι η Πορτογαλία;
δεν ειμαστε Γερμανικη αποικια;
ψαχνω το after race του Sky αν το εχει κανεις ας δωσει λινκ αλλιως αν το βρω θα δωσω εγω.
Πάλι εγώ θα σε σώσω
[spoiler:44jjb9y1]http://thepiratebay.se/torrent/9772394[/spoiler:44jjb9y1]
ευχαριστω mate
-
@GREY Ναι, αυτή η σύγκριση με χάλασε και εμένα επειδή ο 1.6 ecoboost (no offence) συγκρίνεται με τους 1.6 V6 της F1 .
Όπως επίσης και η 'live' περιγραφή, αλλά κατά τα άλλα παρακολούθησα αυτήν την μετάδοση λίγο πιο ευχάριστα από ότι τις περσινές.
Θα δείξει. Ας όψεται ο πρωινός ύπνος που δεν ήθελα να θυσιάσω κυριακάτικα...
-
Όταν είναι 'live' η μετάδοση και όχι live, είναι καλύτεροι χωρίς πολλά λάθη και τσιρίδες (φάνηκε και από την υποτονική περιγραφή στην εκκίνηση).
Μην ελπίζεις, όταν θα τα μεταδίδουν ζωντανά, ο Τάκαρος θα στροφάρει πολύ ψηλότερα από τα μονοθέσια! -
Η πλάκα είναι πως πιο πολύ φώναζε στην περιγραφή του Q3 παρά στη 'live' περιγραφή
-
Όσο και αν δεν μου αρέσει η περιγραφή του ΤΠ και τα άπειρα λάθη του, δεν νομίζω πως θα έλεγε τέτοιο ψέμα.
-
Δυστυχώς δεν ήρθε το torrent πριν τις 14:00 και επειδή ήθελα να βγω για καφέ και να μην ψάχνομαι βραδιάτικα με τα κατεβάσματα έφαγα στη μάπα το οικτρό μαρτύριο Α-Πουρνάρας.
Ελεεινή αντιμετώπιση του Α.
Έχασα τη μπάλα με τις διαφημίσεις σε σημείο που ξέχναγα τελείως τι είχα δει πριν λίγο.Ο Πουρνάρας συγκρατημένος σήμερα αλλά -διορθώστε με αν έκαναν πουλάκια τ' αυτιά μου- ο τύπος έλεγε το Ricciardo και τον άλλο το Ρώσο 'Δανιήλ';
Πείτε μου ότι άκουσα λάθος.
-
Για τον Ricciardo δεν είμαι σίγουρος αλλά τον Kvyat ναι έτσι τον έλεγε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'Δανιήλ';Πείτε μου ότι άκουσα λάθος.
Έτσι τον είπε.
Btw ο τύπος λέγεται Κούηατ...έτσι τουλάχιστον τον φωνάζουν οι Αγγλάρες.
-
Τι να πω ρε γμ...
-
Εντωμεταξύ υπάρχει κανένας λόγος που (σύμφωνα με τον ΤΠ) στους τελευταίους 10 γύρους ο αγώνας πήρε μια άγρια μορφή;
-
Daniil Kvyat λέγεται ρε παιδιά. Ντάξει, μη του φάμε και το δίκιο του Τάκη... Σωστά το είπε.
-
Πλάκα είχε όταν την είπε στον Stella για το ''Ριτσιάρντο'' που είπε σε ένα team radio στον Αlonso, μετά από το Δανιήλ, τo Ίαν Magnussen και άλλα πόσα
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Πλάκα είχε όταν την είπε στον Stella για το ''Ριτσιάρντο'' που είπε σε ένα team radio στον Αlonso, μετά από το Δανιήλ, τo Ίαν Magnussen και άλλα πόσα'Πρόσεξες Πάνο την ιταλική προφορά του Αντρέα Στέλα, Ριτσιάααρντοοοοοοοο'
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
'Δανιήλ';
Πείτε μου ότι άκουσα λάθος.
Έτσι τον είπε.
Btw ο τύπος λέγεται Κούηατ...έτσι τουλάχιστον τον φωνάζουν οι Αγγλάρες.
Κβιατ, τόσο στη Formula BMW όσο και στο GP3
-
Sto SKY τον έλεγαν Φίατ, σε σημείο που σκεφτόμουν 'είπαμε πάει χάλια η Φερράρι, αλλά όχι και Φίατ'
-
Είμαι πολύ εκνευρισμένος από τη μετάδοση του Alpha και των Πουρναράκη - Σεϊτανίδη και παρόλο που τους έχω υποστηρίξει πολλές φορές (υπό το πρίσμα ότι για δεδομένα Ελλάδας η προσπάθειά τους είναι φιλότιμη), αυτή τη φορά θα πω απλά ότι ήταν ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη μετάδοση αγώνα F1 που θυμάμαι να έχω παρακολουθήσει.
Ποτέ δεν ήθελα να σταθώ στις επαναλαμβανόμενες ατάκες του Τάκη στα όρια της γραφικότητας, αντιλαμβανόμενος ότι το να μιλάς ακατάπαυστα για τόσες ώρες δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Σήμερα όμως ήταν κάτι διαφορετικό.
Αλλάζει εποχή η F1, το λέτε εσείς οι ίδιοι ξανά και ξανά, περιμένουμε εδώ και χρόνια την εκκίνηση του πρώτου αγώνα με turbo κινητήρες, η αγωνία χτυπάει κόκκινο ακόμα και για κάποιους που κλείσαμε τα πάντα και περιμέναμε τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση το μεσημέρι, και μου κόβεις (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ) το γύρο σχηματισμού; Επειδή εσείς θεωρείτε ότι είναι βαρετός και δε χρειάζεται;
Δεν ήξερα ότι θα έβλεπα στιγμιότυπα από τον αγώνα της Αυστραλίας.
Και το 'εσείς βλέπετε τώρα ζωντανά αυτά που έγιναν το πρωί στην Αυστραλία', δεν πείθει κανέναν. Για την ακρίβεια μοντάρανε ξανά το πρώτο μισό του αγώνα σχεδόν με όλα αυτά τα...περιέργως εύστοχα σχόλια από 'πληροφορίες που φτάνουν στο studio αυτή τη στιγμή' και το δεύτερο μισό το έδειξαν με περιγραφή live. Αυτό κατάλαβα εγώ. Το οποίο με κοροϊδεύει σαν τηλεθεατή.
Επίσης καμία ουσιαστική αναφορά στον ήχο. Δηλαδή το να πούνε το προφανές τους φοβίζει ότι θα ξενερώσει τον κόσμο και δεν θα βλέπει πια F1;
Το βασικό μου πρόβλημα όμως -και εξ ου το σεντόνι- είναι ότι με τέτοια μετάδοση, σχόλια...'προφητικά' (εκ των υστέρων), κοψίματα από τη δράση και βομβαρδισμό διαφημίσεων ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ να καταλάβω τι γίνεται στον αγώνα.
Στον 21ο γύρο μπήκα και έψαξα τις τιμές για το ΟΤΕ tv.
-
Όλα έτοιμα τα θέλεις και 'συ...
-
Το βασικό λάθος του Πουρναράκη και το έκανε και σήμερα και επειδή το έκανε σε ακαταλληλες στιγμές πιστεύω ότι ήταν live η μετάδοση, είναι ότι όταν ξεκινάει να πει μία ιστορία ή τεχνική λεπτομέρεια ή λέει άλλο από περιγραφή δεν προσέχει τον αγώνα.
Δηλαδή σήμερα το τουρμπο έτσι και μπλαμπλαμπλα, ο Μπότας μόλις έκανε προσπέρασμα, αλλά το ηλεκτρικό σύστημα μπλαμπλαμπλα, το DRS έτσι και μπλαμπλα-τελειωσαν τα πιτς-μπλαμπλαμπλα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014