-
νεοτερη δημοσιευση
Νέα στέγη ψάχνει η Formula 1
Νέα στέγη ψάχνει η Formula 1 καθώς ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην κρατήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα που είχε αποκτήσει για τρία χρόνια . Μετά τον ALPHA και τον ΑΝΤ1 ποιο κανάλι θα έχει την σειρά. Μέχρι στιγμής κανένα κανάλι δεν έχει κάνει κίνηση...
για να αγοράσει την F1. Το πρόβλημα βέβαια είναι το οικονομικό καθώς ολα τα κανάλια ψαχνού φτηνές λύσεις αλλα για υψηλή τηλεθέαση πράμα το οποίο η Formula 1 ειχε ακριβώς το αντίθετohttp://troktiko.blogspot.com/2009/12/formula-1_14.html
Δηλαδη παιζει να μην τα δουμε του χρονου στην τιβι ε; Δεν βλεπω πιθανον κανενα καναλι να ασχοληθει με την Φ1 (εκτος αν μας σωσει η κρατικη ή ο σκαι)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ουφ, τώρα ξε-αγχώθηκα
Ας είναι μόνο αυτό το κακό, το οποίο παραθυράκι μπορεί και να υπάρχει όμως.
Όπως επίσης μπορεί να μην υπάρχει διακοπή για διαφημίσειςΔεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε ή ανησυχείτε για τις διαφημίσεις, η λύση είναι απλή και έχει ειπωθεί άπειρες φορές εδώ. BBC via FilmOn. Ούτε διαφημίσεις, και εξαιρετική μετάδοση, και εικόνα 16:9, και ήχος surround.
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι τα τεχνικά προβλήματα και τα σπασίματα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια του stream, επειδή προφανώς παρακολουθούν πολλοί χρήστες. Δυστυχώς, για τους συνδρομητές δεν είναι καλύτερη η κατάσταση: είχα αγοράσει συνδρομή για να παρακολουθώ british eurosport, και στους συνδρομητές δε δίνουν κάποια προτεραιότητα ή κάποιο QoS. Ίσως το 'φτιάξουν' μέχρι του χρόνου ή γίνουν αποκλειστικά συνδρομητική υπηρεσία.
Ακριβώς!
Ας πάνε στο καλό!
Εγώ έβλεπα κανονικά στο FilmOn χωρίς κανένα πρόβλημα...απλά το κόλπο είναι όταν σου ζητάει να κάνεις sign-in να πατήσεις SKIP και μετά παίζει κανονικά.
-
Το FilmOn ΗΤΑΝ πολύ καλό για όσο κράτησε.
Προς το τέλος της χρονιάς όμως αν δεν ήσουν γραμμένος, σου πετούσε το sign in κάθε πέντε λεπτά, με αποτέλεσμα φυσικά να μη μπορείς να παρακολουθήσεις.
Χώρια που θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει τελείως συνδρομιτικό, αν δεν έχει γίνει ακόμα. -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Δηλαδη παιζει να μην τα δουμε του χρονου στην τιβι ε; Δεν βλεπω πιθανον κανενα καναλι να ασχοληθει με την Φ1 (εκτος αν μας σωσει η κρατικη ή ο σκαι)Φυσικα και θα τα δουμε, ακομη και στον Αντ1. Οι εξελιξεις των τελευταιων ημερων το μονο που επιβεβαιωνουν ειναι οτι το συμβολαιο που ειχε κλεισει ο Αντ1 για 3 εκ τη χρονια ηταν εκτος τρεχουσας πραγματικοτητας.
Επισης επιβεβαιωνει το ποσο ηλιθια επιλογη ηταν να μην πουλησει σε καποιο συνδρομητικο το κομματι του πακετου που αγορασε αλλα δεν μπορουσε να δειξει στο σταθμο του (δηλαδη ελευθερα δοκιμαστικα, support races και απο φετος HD). Σαν να αγοραζει πχ το MEGA ολα τα παιχνιδια του Champions League αλλα να μην αφηνει τα υπολοιπα της αγωνιστικης στο Nova, απλα εγκληματικο.
Οποτε ελπιζω να παρει τα δικαιωματα ενα συνδρομητικο, να κρατησει για την παρτη του την HD μεταδοση ολου του πακετου και να μεταπωλησει προκριματικα και αγωνα σε καποιο ελευθερο SD. Ετσι θα εχουμε επιλογη ειτε να μεινουμε στα γνωστα, ειτε να εχουμε κατι παραπανω επι πληρωμη (και σε ενα HD συνδρομητικο περιβαλλον μπορεις να βαλεις live timing και χιλια δυο καλουδια). Επισης, αν τυχον παρει ο Αλφα δικαιωματα θα εχουν προσβαση στο υλικο του RTL και αυτο δε θα ηταν καθολου κακη προοπτικη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επισης επιβεβαιωνει το ποσο ηλιθια επιλογη ηταν να μην πουλησει σε καποιο συνδρομητικο το κομματι του πακετου που αγορασε αλλα δεν μπορουσε να δειξει στο σταθμο του (δηλαδη ελευθερα δοκιμαστικα, support races και απο φετος HD). Σαν να αγοραζει πχ το MEGA ολα τα παιχνιδια του Champions League αλλα να μην αφηνει τα υπολοιπα της αγωνιστικης στο Nova, απλα εγκληματικο.
... εγώ ακόμα να καταλάβω γιατι δεν έδειχνε τα αγορασμένα free practice στην webTV του ( άσε που ήταν και 1ης ταξεως ευκαιρία να προωθήσει το web εγχείρημά του )
-
Go_for_Pole δυστυχως το μονο συνδρομητικο στην χωρα μας ειναι η νοβα, η οποια εχει ληστρικες τιμες και φυσικα ουτε λογο για high def εικονα
Εγω θελω σκαι, εχει 16:9 εικονα (δηλαδη τερμα πια η κομμενη εικονα του 4:3), χρονο εχει να να μεταδιδει ΟΛΟ το πακετο (απο support races μεχρι και FP) συν του οτι εχει στην σελιδα του στο νετ WebTv σε αποδοση HD
-
Go_for_Pole δυστυχως το μονο συνδρομητικο στην χωρα μας ειναι η νοβα, η οποια εχει ληστρικες τιμες και φυσικα ουτε λογο για high def εικοναΕγω θελω σκαι, εχει 16:9 εικονα (δηλαδη τερμα πια η κομμενη εικονα του 4:3), χρονο εχει να να μεταδιδει ΟΛΟ το πακετο (απο support races μεχρι και FP) συν του οτι εχει στην σελιδα του στο νετ WebTv σε αποδοση HD
Μακάρι!! Μακάρι να το πάρει ο ΣΚΑΙ!
Γενικώς έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο συγκεκριμένο σταθμό και σχεδόν πάντα κάνουν καλή δουλειά.
Προσωπικά θα τη βρω την άκρη...έχω και RTL σπίτι, όπως και όλοι μας που ψαχνόμαστε λίγο παραπάνω θα τη βρούμε. Πρόβλημα θα έχουν οι όχι τόσο πωρωμένοι fans και αυτοί που είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχουν πρόσβαση και γνώση για τέτοιες τεχνολογίες internet/webTV.
-
Go_for_Pole δυστυχως το μονο συνδρομητικο στην χωρα μας ειναι η νοβαΝομίζω υπάρχει και το Conn-X TV του ΟΤΕ
-
σωστα, υπαρχει και το conn-x που απο την ανοιξη θα παιζει και με δορυφορο και με καποια καναλια hd.
-
...αν δεν έχω τζάμπα F1 του χρόνου στην TV μου, θυμίστε μου να μην ξαναπληρώσω το κομμάτι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που λέει 'για ΕΡΤ κλπ πληρώνετε.....'
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...αν δεν έχω τζάμπα F1 του χρόνου στην TV μου, θυμίστε μου να μην ξαναπληρώσω το κομμάτι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που λέει 'για ΕΡΤ κλπ πληρώνετε.....'Ναι αλλά έτσι διακινδυνεύεις να σου κόψουν το ρεύμα
-
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
...αν δεν έχω τζάμπα F1 του χρόνου στην TV μου, θυμίστε μου να μην ξαναπληρώσω το κομμάτι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που λέει 'για ΕΡΤ κλπ πληρώνετε.....'
Ναι αλλά έτσι διακινδυνεύεις να σου κόψουν το ρεύμα
Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων
-
Πάντως ένας βασικός λόγος που το ΑΝΤ1 είχε κάτω από 10% τηλεθέαση ήταν οι παρουσιαστές, ή Ο παρουσιαστής αν προτιμάτε...
-
Ενω οι μαχη Brawn-Red Bull ηταν ολα τα λεφτα ε??
Με τους μεγαλους να ψιλοσερνονται λογικο μου φαινεται...Το θεμα ομως ειναι οτι του χρονου τα πραγματα ΛΟΓΙΚΑ θα ειναι διαφορετικα...αλλα αντε εξηγησε το στον καναλαρχη αυτο...
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Ναι αλλά έτσι διακινδυνεύεις να σου κόψουν το ρεύμα
Σε λιγους μηνες οχι,θα μπουν στο παιχνιδι οι ιδιωτικοι παροχοι ενεργειας και ο λογαριασμος ερτ-σουξου μουξου θα ερχεται ξεχωριστος με το ρευμα,φυσικο ειναι οτι κανεις δεν θα το πληρωνει οποτε τερμα τα φαγοποτια στη ΝΕΤ και στα υπολοιπα ρεμαλια του δημοσιου
-
Οι Άγγλοι, για παράδειγμα,
πώς πληρώνουν το BBC?
Ή δεν πληρώνουν! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Οι Άγγλοι, για παράδειγμα,
πώς πληρώνουν το BBC?
Ή δεν πληρώνουν!Πληρώνουν TV licence, αλλά τα BBC δεν έχουν καθόλου διαφημίσεις.
-
και φυσικα οταν ξαναπηρε τα δικαιωματα το bbc υπηρχε η σχετικη γκρινια απο τους non-petrolheads οπως θα υπαρχει αν τα παρει εδω η ΕΡΤ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με τους μεγαλους να ψιλοσερνονται λογικο μου φαινεται...Το θεμα ομως ειναι οτι του χρονου τα πραγματα ΛΟΓΙΚΑ θα ειναι διαφορετικα...αλλα αντε εξηγησε το στον καναλαρχη αυτο...Καταρχην καποιος πρεπει να εξηγησει στον καναλαρχη Μινωα jr πως εκλεισε η συμφωνια στα διπλασια λεφτα απο τον Αλφα, μετα ηρθε και η κριση και εδεσε το γλυκο. Λογικα φετος τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα (η διαφημιστικη αγορα ειναι σταθερη τους τελευταιους μηνες) για οποιον παρει τα διακιωματα αρκει βεβαια να μεινει σε λογικα πλαισια στην τιμη, στην μεταπωληση κομματιων που περισσευουν, στα εξοδα παραγωγης κλπ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014