-
Αντε πάλι με το πιτστοπ που κοστίζει 19'
-
Τάκαρος: 'Θα μείνει μπροστά απ' τον Ρόσμπεργκ;; οουουουουουουουουουουουουουουουουουου...' (παρατεταμένο ουρλιαχτό)
Νόμισα χάλασε η TV -
Γαμώ το μουνί της ΕΡΤ.
Γίναν Α με τις κωλοδιαφημίσεις. -
Αυτός ο άλλος που είναι με τον Πουρναράκη πραγματικά δεν κάνει για το άθλημα. Ημαρτον ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
-
Γεια σου ρε Τακαρε!!!! Καταλαβες μετά απο 3' μπουρδολογίας ότι το προσπέρασμα ήταν για την κορυφή καθαρά
-
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΑΚΗ! Ο Βερν την έφαγε ΠΡΙΝ αλλάξει λάστιχα
-
Κόκκινος πύραυλος εδάφους εδάφους. χαχαχαχαχα
-
Me likes red ground to ground missiles!!!
-
Όχι ότι έχει κάποια φοβερή σημασία αλλά η Μαρούσια δεν είναι η πρώην Jordan;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι ότι έχει κάποια φοβερή σημασία αλλά η Μαρούσια δεν είναι η πρώην Jordan;H Marussia ειναι νεα ομαδα αν θυμαμαι καλα.
Η Jordan 'ειναι' η τωρινη Force India. -
Πόσες φορές επανέλαβαν τη μαλακία ότι μαζεύουν κομμάτια ελαστικού για να έχουν το κατάλληλο βάρος τα μονοθέσια?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όχι ότι έχει κάποια φοβερή σημασία αλλά η Μαρούσια δεν είναι η πρώην Jordan;Virgin Racing---->Marussia
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πόσες φορές επανέλαβαν τη μαλακία ότι μαζεύουν κομμάτια ελαστικού για να έχουν το κατάλληλο βάρος τα μονοθέσια?Κι όμως αυτό ισχύει.
-
Λέτε ο Raikkonen να διπλώσει τα πρωταθλήματα;
Φήμες λένε ότι ούτε τα σεντόνια του δεν διπλώνει (έχει Φιλιππινέζα από το Μπαγκλαντές) -
προτείνω στην ΕΤ στο epg του προγράμματος να γράφει πως παρουσιάζουν o ηλιθιος κ ο πανηλίθιος. Εν τω μεταξύ εχουν συνενοηθεί οι δυο τους να μιλαει ο ενας κ μετα ο άλλος. ΑΥΣΤΗΡΑ Ετσι για να μη χανουμε παπαρια απο κανέναν τους
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΑΚΗ! Ο Βερν την έφαγε ΠΡΙΝ αλλάξει λάστιχα
τί ψαχνεις να βρεις. Μεταξύ 'ύπνου κ ξύπνιου' μετρησα τουλάχιστον 10 ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Τάκαρου (είτε από τις κλασικές του εμμονές ή καινουργιες ασυναρτησιες/λάθη) κ καμια 20αριες ηλιθιοτητες του άλλου που για το μονο που είναι ικανος ειναι να του δώσεις κανα μικρόφωνο να βγει εξω απο τα στουντιο στη Μεσογειων να περιγραφει τα αμαξια που περναν κ να σκας στα γέλια
αν στο σπιτι ειχαμε ΟΤΕ αυριο θα πηγαινα για ΟΤΕ ΤV -
Ντάξει ρε παιδιά... φτάνει με την γκρίνια. Κι εγώ τα έχω χώσει στον Τάκαρο άπειρες φορές αλλά ΟΚ, προσπαθούνε. Τον καημένο το Κορόβηλα να τον κρίνετε μετά από 5 χρόνια. Θυμάστε πως ήταν τον 1ο χρόνο ο Τάκης;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
προτείνω στην ΕΤ στο epg του προγράμματος να γράφει πως παρουσιάζουν o ηλιθιος κ ο πανηλίθιος. Εν τω μεταξύ εχουν συνενοηθεί οι δυο τους να μιλαει ο ενας κ μετα ο άλλος. ΑΥΣΤΗΡΑ Ετσι για να μη χανουμε παπαρια απο κανέναν τουςΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΑΚΗ! Ο Βερν την έφαγε ΠΡΙΝ αλλάξει λάστιχα
τί ψαχνεις να βρεις. Μεταξύ 'ύπνου κ ξύπνιου' μετρησα τουλάχιστον 10 ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Τάκαρου (είτε από τις κλασικές του εμμονές ή καινουργιες ασυναρτησιες/λάθη) κ καμια 20αριες ηλιθιοτητες του άλλου που για το μονο που είναι ικανος ειναι να του δώσεις κανα μικρόφωνο να βγει εξω απο τα στουντιο στη Μεσογειων να περιγραφει τα αμαξια που περναν κ να σκας στα γέλια
αν στο σπιτι ειχαμε ΟΤΕ αυριο θα πηγαινα για ΟΤΕ ΤVΕντωμεταξύ ωραίο αυτό που είπε ο Smedley στο Sky, βρίζουν επίτηδες για να μη βγαίνουν τα team radio στον αέρα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ντάξει ρε παιδιά... φτάνει με την γκρίνια. Κι εγώ τα έχω χώσει στον Τάκαρο άπειρες φορές αλλά ΟΚ, προσπαθούνε. Τον καημένο το Κορόβηλα να τον κρίνεται μετά από 5 χρόνια. Θυμάστε πως ήταν τον 1ο χρόνο ο Τάκης;Δεν έχω πρόβλημα με τον ΤΠ. Τον έχω συνηθίσει. Ο άλλος σου σπάει τα νεύρα. Παιδικός σχολιασμός το πιο ευγενικό που μπορώ να πω. Ας αφήσουν μόνο του τον ΤΠ. Ακόμα και ο Παλομπαρίνι είναι καλύτερος του Κοροβήλας (έτσι τον λένε? )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ντάξει ρε παιδιά... φτάνει με την γκρίνια. Κι εγώ τα έχω χώσει στον Τάκαρο άπειρες φορές αλλά ΟΚ, προσπαθούνε. Τον καημένο το Κορόβηλα να τον κρίνεται μετά από 5 χρόνια. Θυμάστε πως ήταν τον 1ο χρόνο ο Τάκης;
Δεν έχω πρόβλημα με τον ΤΠ. Τον έχω συνηθίσει. Ο άλλος σου σπάει τα νεύρα. Παιδικός σχολιασμός το πιο ευγενικό που μπορώ να πω. Ας αφήσουν μόνο του τον ΤΠ. Ακόμα και ο Παλομπαρίνι είναι καλύτερος του Κοροβήλας (έτσι τον λένε? )
Ξένος είναι;
-
Ιταλική καταγωγή έχει. Προσωπικά μου άρεσε. Δεν είχε γνώσεις αλλά ήταν τηλεοπτικός.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014