-
δεν δεσμεύονται από 3ετες συμβόλαιο ;
-
Κα αν δεν το πάρει ελεύθερο κανάλι τι γίνεται;
Λος πούλος; -
από όσο ξέρω η FIA απαγορεύει να το πάρουν κανάλια τύπου Nova.
-
Και αν δεν τα παρει κανεις?
πφφφ απλα θα παρει φωτια το ιντερνετ... -
αμα παει σε καμια νετ ξεχαστε μαλλον το παραθυρακι στις διαφημισεις
στοιχημα οτι θα παει στο Σκαι
-
Sto site toys pantws den deixnei oti paei alloy.
Bebaia exei meinei ligo pisw se nea.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από όσο ξέρω η FIA απαγορεύει να το πάρουν κανάλια τύπου Nova.ουφ, τώρα ξε-αγχώθηκα
αμα παει σε καμια νετ ξεχαστε μαλλον το παραθυρακι στις διαφημισεις
στοιχημα οτι θα παει στο Σκαι
Ας είναι μόνο αυτό το κακό, το οποίο παραθυράκι μπορεί και να υπάρχει όμως.
Όπως επίσης μπορεί να μην υπάρχει διακοπή για διαφημίσεις -
Υπαρχει πιθανοτητα να παρει τα δικαιωματα μεταδοσης συνδρομητικο καναλι;
Παλιοτερα αυτο απαγορευοταν αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυει ακομα. -
Ο Μπέρνις το δίνει μόνο σε free to air TV!
-
Άρα ή free ...ή τίποτα
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Υπαρχει πιθανοτητα να παρει τα δικαιωματα μεταδοσης συνδρομητικο καναλι;
Παλιοτερα αυτο απαγορευοταν αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυει ακομα.αποσω ξερω για να δοθει σε συνδρομιτικη τηλεοραση πρεπει πρωτα να υπαρχει καναλι που να το μεταδιδει και ελευθερα στον αερα
Παραδειγμα η Γερμανια με RTL (free to air) και το Premiere (χρυσοπληρωμενο) -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
ουφ, τώρα ξε-αγχώθηκαΑς είναι μόνο αυτό το κακό, το οποίο παραθυράκι μπορεί και να υπάρχει όμως.
Όπως επίσης μπορεί να μην υπάρχει διακοπή για διαφημίσειςΔεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε ή ανησυχείτε για τις διαφημίσεις, η λύση είναι απλή και έχει ειπωθεί άπειρες φορές εδώ. BBC via FilmOn. Ούτε διαφημίσεις, και εξαιρετική μετάδοση, και εικόνα 16:9, και ήχος surround.
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι τα τεχνικά προβλήματα και τα σπασίματα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια του stream, επειδή προφανώς παρακολουθούν πολλοί χρήστες. Δυστυχώς, για τους συνδρομητές δεν είναι καλύτερη η κατάσταση: είχα αγοράσει συνδρομή για να παρακολουθώ british eurosport, και στους συνδρομητές δε δίνουν κάποια προτεραιότητα ή κάποιο QoS. Ίσως το 'φτιάξουν' μέχρι του χρόνου ή γίνουν αποκλειστικά συνδρομητική υπηρεσία.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ουφ, τώρα ξε-αγχώθηκα
Ας είναι μόνο αυτό το κακό, το οποίο παραθυράκι μπορεί και να υπάρχει όμως.
Όπως επίσης μπορεί να μην υπάρχει διακοπή για διαφημίσειςΔεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεστε ή ανησυχείτε για τις διαφημίσεις, η λύση είναι απλή και έχει ειπωθεί άπειρες φορές εδώ. BBC via FilmOn. Ούτε διαφημίσεις, και εξαιρετική μετάδοση, και εικόνα 16:9, και ήχος surround.
Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι τα τεχνικά προβλήματα και τα σπασίματα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια του stream, επειδή προφανώς παρακολουθούν πολλοί χρήστες. Δυστυχώς, για τους συνδρομητές δεν είναι καλύτερη η κατάσταση: είχα αγοράσει συνδρομή για να παρακολουθώ british eurosport, και στους συνδρομητές δε δίνουν κάποια προτεραιότητα ή κάποιο QoS. Ίσως το 'φτιάξουν' μέχρι του χρόνου ή γίνουν αποκλειστικά συνδρομητική υπηρεσία.
Αυτό τώρα που λες θα έπρεπε να με καθησυχάσει;
-
Αυτό τώρα που λες θα έπρεπε να με καθησυχάσει;Αν είχες διαβάσει καθόλου τις προηγούμενες σελίδες, θα έβλεπες ότι στο 'low quality stream' γενικά δεν έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό τώρα που λες θα έπρεπε να με καθησυχάσει;
Αν είχες διαβάσει καθόλου τις προηγούμενες σελίδες, θα έβλεπες ότι στο 'low quality stream' γενικά δεν έχει πρόβλημα.
Ναι αλλά και πάλι θα πρέπει να το πληρώνεις. Βtw, πόσο πάει το μαλλί;
Πολλοί θα καταλήξουμε να ψάχνουμε παράπλευρες τσαμπέ-λύσεις με αμφιβόλου ποιότητας εικόνα, glitches, παγώματα και απενεργοποίηση του stream και μερικές φορές μάλιστα με μη-Άγγλους εκφωνητές
Αν θες ποιότητα θα καταλήγεις στο εκάστοτε τορρεντάδικο για να δεις τον αγώνα με ποιότητα μεν, αλλά μπαγιάτικο δε. -
Απο τη στιγμη που ειναι γραμμενο στο τροκτικο και δεν αναφερθηκε κατι επισημα πρεπει να το πιστεψουμε???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Απο τη στιγμη που ειναι γραμμενο στο τροκτικο και δεν αναφερθηκε κατι επισημα πρεπει να το πιστεψουμε???http://www.contra.gr/Life/ArtsEnt/258057.html
και φυσικά υπάρχουν κι άλλα
http://www.google.com/search?hl=en&sa=G ... tbs=rltm:1
http://www.google.com/search?hl=en&tbo= ... f&oq=&aqi=
Σε ένα από τα links διάβασα ότι δημοσιεύτηκε στο 'Πρώτο Θέμα' η είδηση, αλλά online δε βρήκα κάτι στο protothema.gr -
Αν είχες διαβάσει καθόλου τις προηγούμενες σελίδες, θα έβλεπες ότι στο 'low quality stream' γενικά δεν έχει πρόβλημα.
Ναι αλλά και πάλι θα πρέπει να το πληρώνεις.
Αν είχες διαβάσει το μήνυμά μου, θα καταλάβαινες ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ συνδρομητών και μη. Και οι δύο λαμβάνουν το ίδιο πράγμα όσον αφορά το BBC1 που έχει την F1.
Εγώ τη συνδρομή την είχα πάρει για το Eurosport!
-
Δηλαδή μου λες ότι μπορούσες κι έβλεπες κανονικότατα F1 μέσω BBC1 από Ελλάδα με ελληνική ΙΡ;
-
Εγω χωρις να ειμαι συνδρομητης εβλεπα κανονικα ολα τα BBC και διαφορα αλλα καναλια,τωρα τελευταια βαλαν συνδρομη αλλα στο BBC οχι.
Επισης μην μπερδευστε με την εγγραφη που ζηταει,δωρεαν ειναι απλα η συνδρομη ισχυει για καποια καναλια.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014