-
Α μάλιστα!
Ενδιαφέρον!!
Επιτέλους αποκτήσαμε μια αξιοπρεπή μετάδοση F1!
-
εγκαθετοι ολοι εδω μεσα, θελω κραυγες πουρναρα κ μεταδοση 360p φουλ high pixelation
-
Και σήμερα να συμπληρώσω ότι ήταν κακή μέρα για μετάδοση χωρίς σχολιασμό γιατί οι καρτέλες μέχρι τον 35-40 γύρο ήταν Αλαίν Ντελόν και δεν έδιναν πολύ καλή εικόνα.
Στους πρώτους όμως γύρους για να λέμε και του στραβού το δίκιο εκτίμησα πολύ τη δουλειά ΟΛΩΝ των σχολιαστών. Τέτοιος κατακλυσμός από εικόνες και πληροφορίες είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμος έστω και για να καταλάβεις, πολύ περισσότερο να μεταδώσεις και τι συμβαίνει. Βάλε και τα κίτρινα κράνη της Μερκ, τον βλάκα τον Φετελ που αλλάζει συνεχως κράνος και το γενικό μπάχαλο της εκκίνησης, είναι δύσκολη δουλειά
-
@ ladaman11 από περιέργεια και μόνο, τι απ'όλα είναι το bitrate? Όταν πάω στις λεπτομέρειες του σήματος λέει, συχνότητα 12379MHz, ρυθμός μετάδοσης: 27.500 Msymb/s, επίπεδο σήματος: 228, BER: 360.0E-7.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Και μετα μπαινω στα γκρουπακια του φβ (Φ1 στον Α, Σειτανφ1 κλπ) και βλεπω κατι καρμοιριδες να θελουν πισω την μεταδοση του Αλφα
Εργαζόμενοι στον Α θα ήταν, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ιδιωτική τηλεόραση και βλακείες. Όταν αποφασίσει να κάνει κάτι η κρατική, είναι απλά αλλού!Κ στο Τουϊτερ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ ladaman11 από περιέργεια και μόνο, τι απ'όλα είναι το bitrate? Όταν πάω στις λεπτομέρειες του σήματος λέει, συχνότητα 12379MHz, ρυθμός μετάδοσης: 27.500 Msymb/s, επίπεδο σήματος: 228, BER: 360.0E-7.Χονδρικα οσο μεγαλυτερο το BItrate ενος καναλιου τοσο καλυτερη(ασυμπιεστη) η εικονα του. Οσο μειωνεις το bitrate τοσο χανεις πληροφορια (πιξελιασμα, θολωμα)στη εικονα ΑΛΛΑ μπορει να στριμωξεις περισσοτερα καναλια μεσα σε μια συχνοτητα. Λογω του οτι οι δορυφορικες συχνοτητες ειναι ακριβες (και οσο θα προσθετει καναλια στο πακετο του ο ΟΤΕ χωρις να νοικιαζει παραπανω συχνοτητες) τοσο οικονομια στο bitrate θα κανει ωστε να χωρεσουν ολα τα καναλια στις υπαρχουσες συχνοτητες αρα εχουμε απωλιας ποιοτητας που στα HD καναλια φαινεται αμεσως. Να φανταστεις τα Sport HD καναλια του OTE ειναι τα καλυτερα του πακετου απο αποψη bitrate.
Αυτο που γραφεις ειναι τα χαρακτηριστηκα μιας εκ των συχνοτητων του ΟΤΕ. Συγκεκριμενα η 12379 που εχει το History HD,Travel HD και πολλα περιφεριακα καναλια. Απο εκει δεν βλεπεις τι bitrate δινει στο καθε καναλι χρειαζεσαι ειδικο λογισμικο που ο ΚΑΟΝ του ΟΤΕ δεν εχει ή αμα εχεις δορυφορικη καρτα απο PC.
Το σημα σου πάντως δεν εινια ιδανικο (Ber 360.0 E7) και σε βροχη θα χασεις το σημα (εγω εχω Ber 2.0 Ε7). Γενικα οσο χαμηλοτερο το πρωτο νουμερο στο Βερ, τοσο καλυτερη η στοχευση του πιατου.) Ελπιζω να παιζεις με 80-πιατακιΠαντως η ΕΡΤ HD στα ματς του champion leauge επαιζε με 9-13000 bitrate. Περιεργο που εδωσε τοσο σημερα στη F1. Μπορει βεβαια να ειναι στη νοτα αναβαθμισης μιας εδω και μερες δινει 5.1 surround ηχο!
-
Ο χρήστης pantelikas έγραψε:
Λοιπον για να σταματήσει το 'ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ'
με ένα απλο γουγλαρισμαΚαλά κάνουν και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, την χειρονομία προς το μέρος μου δεν κατάλαβα.
Το θέμα στο οποίο γράφουμε αναφέρεται στη μετάδοση του αγώνα κι όχι στους λόγους της απεργίας. Δεν έκανα σχόλια για την κλασσική απεργία του 3ημέρου...Όταν όμως η απεργια τυχαίνει να συμπέφτει την ίδια μέρα με την 'Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013' καλο θα ηταν να γνωρίζουμε ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και όχι να ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ που δεν θα έχουμε σχολιασμο....
Αν ήταν άσχημη η περιγραφή απο άσκετους δημοσιογραφους - να πω οκ μαζι σου - μη τα ισοπεδώνουμε όλα
υποψιν δεν έχουν όλοι λεφτα ουτε για δορυφορική ούτε για HD.....Ποιο ραδιο αρβυλα? Καλα κανουνε και απεργουν και καλα χαιρομαστε εμεις λογω της φορμουλας.
Σόρρυ για την παρεξήγηση αλλά όλοι μίλαγαν για ΑΠΕΡΓΙΑ (μαζι μ' αυτούς κι εγώ δεν είμαι ΠΑΠΑΣ ) δίχως να γνωρίζουν τους λόγους.....
Βγάλαμε όλο τον αγώνα με 2 τοσοδούλικα διαλειμματάκια! ΕΡΤ!!!
Εχω να παραδεχτω πως είχα τις ανυσηχίες μου για τις διαφημίσεις -δεν είμαι ΠΑΠΑΣ οψόμεθα εις Φιλλίπους για την Μαλαισία - αντε να δουμε κ τους δημοσιογράφους - χωρίς περιγραφή - χωρίς να ακους τον σπορτκαστερ ένας αγώνας είναι βαρετός - ίσως και να είιμαστε συνηθισμένοι να ακουμε την φωνή του Διακογιάννη, του Μαυρομάτη, του Μπλάντελ, του Πουρναρακη....
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Εχουμε φτασει στον 26/58 και εχει δειξει μολις 2 λεπτα διαφημισεων στο 10ο!
Και αυτή τη στιγμή ειμαστε στο 52/58 και υπήρξε μόνο ένα ακόμα διάλειμμα 2 λεπτών. 4 λεπτά διαφημίσεων σε 92 λεπτά αγώνα
Για την ακρίβεια ήταν 4 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα!!!
Αν συνεχισουν ετσι ειμαι διατεθειμενος να ανεχτω ακομα και τον πουρναράκη. Αλλα δε νομιζω γιατι μην ξεχναμε πως ο σημερινος αγωνας εγινε σε μερα μικρης τηλεθεασης λογω τριημερου.
Στα πολλα + και η hd εικόνα.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
εγκαθετοι ολοι εδω μεσα, θελω κραυγες πουρναρα κ μεταδοση 360p φουλ high pixelationενα πιξελ με ενα χρωμα ωστε να ξερουμε ποια ομαδα ειναι και μας φτανει!
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Εχουμε φτασει στον 26/58 και εχει δειξει μολις 2 λεπτα διαφημισεων στο 10ο!
Και αυτή τη στιγμή ειμαστε στο 52/58 και υπήρξε μόνο ένα ακόμα διάλειμμα 2 λεπτών. 4 λεπτά διαφημίσεων σε 92 λεπτά αγώνα
Για την ακρίβεια ήταν 4 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα!!!
Αν συνεχισουν ετσι ειμαι διατεθειμενος να ανεχτω ακομα και τον πουρναράκη. Αλλα δε νομιζω γιατι μην ξεχναμε πως ο σημερινος αγωνας εγινε σε μερα μικρης τηλεθεασης λογω τριημερου.
Στα πολλα + και η hd εικόνα.
η ερτ απο παλια που ειχε την φ1 παντα ειχε τις λιγοτερες διαφημισεις
-
Στους ζωντανούς αγώνες σίγουρα θα έχει περισσότερες διαφημίσεις, αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα από τον Alpha.
Θα δείξει. -
Αυτές οι διορθώσεις του Alonso....ρε παιδί μου!!!!!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και σήμερα να συμπληρώσω ότι ήταν κακή μέρα για μετάδοση χωρίς σχολιασμό γιατί οι καρτέλες μέχρι τον 35-40 γύρο ήταν Αλαίν Ντελόν και δεν έδιναν πολύ καλή εικόνα.Στους πρώτους όμως γύρους για να λέμε και του στραβού το δίκιο εκτίμησα πολύ τη δουλειά ΟΛΩΝ των σχολιαστών. Τέτοιος κατακλυσμός από εικόνες και πληροφορίες είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμος έστω και για να καταλάβεις, πολύ περισσότερο να μεταδώσεις και τι συμβαίνει. Βάλε και τα κίτρινα κράνη της Μερκ, τον βλάκα τον Φετελ που αλλάζει συνεχως κράνος και το γενικό μπάχαλο της εκκίνησης, είναι δύσκολη δουλειά
+1
Η f1 δεν είναι ούτε μπάλα ούτε μπάσκετ που όλη η δράση εξελίσσεται μέσα σε συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα που τα έχεις συνέχεια στην οθόνη σου.
Άμα κάποιος δεν είχε δει τον αγώνα το πρωί, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ live timing, δεν θα καταλάβαινε και πολλά πράγματα.
Γι αυτό σε τέτοια σπορτς που η δράση δεν συγκεντρώνεται σε ένα σημείο είναι απαραίτητος ο σχολιαστής να δίνει πληροφορίες από το official live timing & commentary. Αυτό, τίποτα περισσότερο τιποτα λιγότερα.
Οι περαιτέρω φανφάρες στο σχολιασμό είναι θέμα γούστου. Προσωπικά τις θέλω, σε λογικά πλαίσια πάντα, όχι ακατάσχετη μπουρδολογία τύπου 'ποια πηδηξε ο Χαμιλτον και αν χώρισε με τη γκόμενα του' κλπ, σπάνε τη μονοτονία, σου επικεντρώνει κάπου το ενδιαφέρον κλπ -
+2
Η τηλεοπτική κάλυψη δεν πρέπει να απευθύνεται αποκλειστικά σε μυημένους ( που και αυτοί έχουν ανοιγμένο το live timing ) . Πολλοί φίλοι μου , μου είπαν ότι παράτησαν την μετάδοση γιατί 'χαθηκαν' στην εξέλιξη του αγώνα
υγ .... η εικόνα της ΕΤ στην Δυτική Μακεδονία είναι -τουλάχιστον- 2 κλάσεις πάνω από το καλύτερο ιδιωτικό κανάλι που έχουμε πρόσβαση ( ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών ) ... έστω και έαν το HD είναι όνειρο θερινής νυκτός .
υγ #2 ..... κάπου είδα και την αναφορά της ERT-WebTV .... αληθεύει ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
υγ #2 ..... κάπου είδα και την αναφορά της ERT-WebTV .... αληθεύει ?Εγώ από το web tv το είδα, αν εννοείς αυτό.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
υγ #2 ..... κάπου είδα και την αναφορά της ERT-WebTV .... αληθεύει ?
Εγώ από το web tv το είδα, αν εννοείς αυτό.
OOH REALLY ???????????
Τότε εγώ γιατι έβγαλα τα ματια μου που την έπιανα με χίονια (την ΕΤ1) στον τηλεοπτικό δέκτη ???????
-
Δεν ήμουν σπίτι οπότε το είδα από ΕΤ1, η περιγραφή απλά δεν υπήρχε και οι διαφημίσεις μια χαρά
να δούμε το άλλο ΣΚ τι λέει και το Grand Prix του ΟΤΕ , λίγο που χάζεψα στο replay tv μου άρεσε , συμφωνώ με τον Μανώλη πάντως στο θέμα του Παλομπαρίνι (που βέβαια όμως θύμισε εποχές Μπαρόντα και η Ιταλική προφορά στους Ιταλούς π.χ. Φιζικέλα )
-
Εμένα μου έκανε (θετική) εντύπωση που η μετάδοση συνεχίστηκε και μετά τις σαμπάνιες με όλες τις δηλώσεις επί πόντιουμ των πιλότων για αρκετά ακόμα λεπτά
Και για να πω κι εγώ την κακία μου, ήταν καλύτερο να ακούς αυτούσιες όλες τις δηλώσεις στα αγγλικά χωρίς μετάφραση από τον παρουσιαστή Άλλωστε όλοι, εκτός του προσώπου που έπαιρνε την συνέντευξη, δεν είχαν μητρική γλώσσα τα αγγλικά και μιλούσαν απλά (και πάλι είπε obviously ο Vettel )
-
στο κεντρικό δελτίο του αλφα δεν είπαν κουβεντα για τον αγώνα. Το γκρουπακι στο fb τους μάρανε, γιατί πάνω απόλα ο Τακαρος κ ο σετιτετοιος αγαπάνε την F1 τρομάρα τους
τί ωραία μετάδοση να ακους μόνο κινητήρες κ όχι τον Πουρναράκη να λέει τις δικές του κοσμοθεωρίες, να στριγκλίζει με την αγριοφωνάρα του κ να μιλάει γρήγορα χωρίς να καταλαβαίνεις ή να λεει αυτός για τη φεραρι κ ο άλλος ο σειτέτοιος για τις ρεντ μπουλ που τους έσκαγε λεφτά.
ήμουν αρνητικός στην μετάδοση χωρίς σπικαζ, αλλά άλλαξα γνώμη. κ όλη η χρονιά έτσι να παει, μια χαρά θα είναι
είδα τον αγώνα από το απλό κανάλι της ερτ. Για κάποιο λόγο η ποιοτητα της εικόνας ήταν καλύτερη από του αλφα περισυ ή είναι ιδεα μου?
για τις διαφημίσεις, μόνο αυτό:
Αει στο διάολο ΑΛΦΑ.
Πέρισυ πάντα έβαζα εγγραφή τον αγώνα κ ξεκίναγα να τον βλέπω 20-30 λεπτά μετά την έναρξη για να 'πηδάω' τις διαφημίσεις. Στο τέλος κάποιες φορές έφθανα την ζωντανή μετάδοση -
Οπως εγραψα και στο θεμα του αγωνα, τον ειδα κονσερβα απο SKY (απ' οπου βλεπω και το στριμ στις διαφημισεις του Αλφα/ΕΡΤ).
Η μεταδοση στα γνωστα υψηλα στανταρτζ, με μονο προβλημα την απωλεια της Τζορτζι.Αλλα πολλη πρεμουρα με τον μελλοντικο πρωταθλητη ΝτιΡεστα ρε παιδια. Μια αγωνια αν θα φτασει τον Σουτιλ στο τελος, που κοντεψαν να με αγχωσουν κι εμενα. Θα συνεχισει την τεϊοποσια και φετος ο μελλοντικος και θα τους στεναχωρησει τους Αγγλαρες ρε γμτ...
Di Resta: Minor error blocked path to Ferrari
http://www.acef1.com/2013/03/di-resta-m ... th-to.htmlΟλο το συμπαν εναντιον του παιδιου...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014