-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
:x
https://www.dropbox.com/s/r0u7t00uqbfs3 ... 074528.jpg
τώρα;;
το είχα προσπαθήσει αυτό αλλά το live timing πάντα προηγείτο του stream.
Από τη φώτο βλέπω πως τα έχεις συγχρονισμένα.
Έχεις κάνει κάτι συγκεκριμένο ώστε να λαμβάνεις το stream με μικρότερη καθυστέρηση ή το live timing με μεγαλύτερη καθυστέρηση ή απλά είναι συτγχρονισμένα χωρίς να κάνεις κάτι;H μετάδοση του sky sports στην Ιταλία είναι έτσι, απ' ότι κατάλαβα.
Δεν είναι στριμινγκ.Εννοείται το έκανα εγώ
Και μετά έπιασα και τις 5 ζωές του ΚΙΚΙΖΑΣ
Ούτε λίγη μούρη δεν μπορούμε να πωλησομε, κατευθείαν να μας γειωσετε
-
Ποιό sky sport δείχνει την F1;
Τώρα από το stream δείχνουν τον αγώνα του 2010 αλλά στα προγράμματα του sky δεν βρήκα πουθενά τέτοια μετάδοση.
Θέλω να δω πότε θα δείξουν αύριο τον αγώνα μαγνητοσκοπημένο. -
Καλησπερα στην παρεα ξερω οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολοι δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα για ΟΤΕ ΤV εγω το σκεφτηκα παρα πολυ για να το βαλω τελικα τα καταφερα αλλα θελω να πω οτι δεν παιζεται απο εικονα φοβερο και χωρις καμια διακοπη που σημερα το πρωι {ωρα ελλαδος}}εγινε χαμως και με πολυ καθυστερηση αφου τελικα δεν εγιναν ολοκληρες οι κατατκτηριες εδειχναν τα παντα δεν χανεις λεπτο δρασεις το μονο μειονεκτημα να το πω ετσι ειναι οι σχολιαστες ειναι λιγο να σε παρει ο υπνος... Αυτα απο μενα..
-
Aύριο στις 7 pre-game show στον ΟΤΕ με Παλομπαρίνι!!!!
-
Ο χρήστης antonis_zante έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα ξερω οι καιροι ειναι παρα πολυ δυσκολοι δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα για ΟΤΕ ΤV εγω το σκεφτηκα παρα πολυ για να το βαλω τελικα τα καταφερα αλλα θελω να πω οτι δεν παιζεται απο εικονα φοβερο και χωρις καμια διακοπη που σημερα το πρωι {ωρα ελλαδος}}εγινε χαμως και με πολυ καθυστερηση αφου τελικα δεν εγιναν ολοκληρες οι κατατκτηριες εδειχναν τα παντα δεν χανεις λεπτο δρασεις το μονο μειονεκτημα να το πω ετσι ειναι οι σχολιαστες ειναι λιγο να σε παρει ο υπνος... Αυτα απο μενα...... το διάβασα μονορούφι .... βάλε και καμιά τελεία ρε συνονόματε .
-
Ζαντέ σε λένε;;
-
Έβαλε.. Πέντε...!
-
μενει να δουμε αυριο και στην ert hd πως θα δειχνει
-
Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως με τους ΤΠ & Co είναι πως το γκρουπάκι τους https://www.facebook.com/pages/Formula-1-στον-Alpha/137828692920290?ref=stream στο φβ, ενημερώνεται κανονικά λες και ακόμα η Formula 1 είναι στον Alpha!!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Καλησπέρα, επειδή το thread είναι μεγάλο κ δεν μπορώ να βρω τις πληροφορίες (νομίζω πως κάπου έχει προαναφερθεί) μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα ιντερνετικά κανάλια επι πληρωμής για παρακολούθηση live κατακτηρίων κ αγώνα? Γιατί από μούφες κανάλια νομίζω υπάρχουν αρκετά.
ΕυχαριστώΚανένα site ?
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Καλησπέρα, επειδή το thread είναι μεγάλο κ δεν μπορώ να βρω τις πληροφορίες (νομίζω πως κάπου έχει προαναφερθεί) μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα ιντερνετικά κανάλια επι πληρωμής για παρακολούθηση live κατακτηρίων κ αγώνα? Γιατί από μούφες κανάλια νομίζω υπάρχουν αρκετά.
ΕυχαριστώΚανένα site ?
Δε νομιζω να υπαρχει τετοιο σαιτ.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ΕυχαριστώΚανένα site ?
FILMON ???
www.filmon.com -
μπα χαλασε και αυτο εδινε και τσαμπα Hd Καποτε τωρα τιποτα..
-
Τηλεοπτική μετάδοση... H/Y ένα καλό stream και βέβαια, το F1 live timing και τα σχόλια των εδώ χρηστών και ήταν εξαιρετικός ο πρώτος αγώνας της season...
-
Ακριβως ετσι!
-
+2
απολαυστικός ο πρώτος αγώνας!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τηλεοπτική μετάδοση... H/Y ένα καλό stream και βέβαια, το F1 live timing και τα σχόλια των εδώ χρηστών και ήταν εξαιρετικός ο πρώτος αγώνας της season...Οντως φοβερο κλιμα ! Μπραβο σε ολους !
-
τα ιταλά εχουν και κανάλι μονο με onboard
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τα ιταλά εχουν και κανάλι μονο με onboardειναι πολυ αγχωτικο ομως....!!!!!!
-
ειδικά αν καθεσαι στο 1 μέτρο απο την tv...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014