-
...Χμμμ!.. σας βλέπω να αναφωνείτε: Τάκης και ξερό ψωμί ρέεεεεεεε!!!!!!...........
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Oxι ο Κοροβηλας ρε παιδια, οχι αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣΔεν τον θεωρώ και τόσο κακό...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε οχι και καλο οι τσιριδες!!!
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Γιατί βρε? Δίνει ένταση.
Έλεος βρε Νίκο. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση από τις τσιρίδες του υστερικού...
Πάντα στο mute έβλεπα εκκίνηση.ΥΓ: Επίσημη επιβεβαίωση έχουμε για την ΕΡΤ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε οχι και καλο οι τσιριδες!!!
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Γιατί βρε? Δίνει ένταση.
Έλεος βρε Νίκο. Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση από τις τσιρίδες του υστερικού...
Πάντα στο mute έβλεπα εκκίνηση.ΥΓ: Επίσημη επιβεβαίωση έχουμε για την ΕΡΤ;
Καλά, ντάξ...σταματάω τη πλάκα.
Νομίζω δεν υπάρχει κάτι επίσημο...ακόμα. Κάτσε, ΣΚ είναι...ξεκουράζονται.
-
Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς που δε μας περισσεύουν για OTEtv ή όποια άλλη συνδρομητική, θα απολαύσουμε για άλλες δύο χρονιές την F1 σε ελεύθερο κανάλι (και καλά), χωρίς να τρέχουμε για streams και λογαριασμούς σε διάφορα fora...
(και ας έχει διαφημίσεις, σχολιαστές που δεν 'εγκρίνονται' κλπ κλπ)... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς που δε μας περισσεύουν για OTEtv ή όποια άλλη συνδρομητική θα απολαύσουμε για άλλες δύο χρονιές την F1 σε ελεύθερο κανάλι (και καλά), χωρίς να τρέχουμε για streams και λογαριασμούς σε διάφορα fora...
(και ας έχει διαφημίσεις, σχολιαστές που δεν 'εγκρίνονται' κλπ κλπ)...Δεν διαφωνών αλλα σε καμια εκπομπή οι σχολιαστές είναι on demand....δηλαδή δεν υπάρχουν εξατομικευμένες επιλογές με αυτόν που προτιμά ο εκάστοτε τηλεθεατής...
αν και έχω ακούσε στην νόβα πως υπάρχουν 3 επιλογές σχολιασμών για τους αγώνες των ντερμπυ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ουδέτερη περιγραφή
- Παναθηναικη περιγραφή
- Ολυμπιακή περιγραφή
Η φάτσα αυτού του κοροβηλά υπάρχει πουθενά ή θα ακούμε απλά μια φωνή απο το υπερπέραν να σχολιάζει τον αγώνα
-
Στις ειδησεις παντως εδειξαν στα αθλητικα φορμουλα 1!!
Ημουν σε αλλο σπιτι και ηταν στο mute! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στις ειδησεις παντως εδειξαν στα αθλητικα φορμουλα 1!!
Ημουν σε αλλο σπιτι και ηταν στο mute!Μόνο στις δοκιμές εξέλιξης αναφέρθηκαν, και μιλούσαν σαν να ήταν επίσημα δοκιμαστικά
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Για οποιον δεν ξερει ποιος ειναι ο Κοροβηλας, ειναι ο κεντρικος παρουσιαστης σε αυτο το βιντεο:[youtube]ubZCPAd1hLo[youtube]
Δεν το εχω δει, απλως μετριστε ποσες μαλακιες θα πει....
...αν κάνει και στην μετάδοση Φ1 τις ίδιες ΠΑΥΣΕΙΣ που κάνει σε αυτό το βίντεο, μας γάμησε...
'Ποδοσφαιρική' φωνή (και 'μυαλό') ακούγεται. Προβλέπω να πάρει φωτιά το....petitiononline.com για επιστροφή του 'Ξεθυμανάκη'...
-
Υπόψιν ότι το WRC είναι κονσέρβα και έχεις χρόνο να προετοιμαστείς οπότε...
Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι ότι η F1 βρήκε ελεύθερη στέγη και μάλιστα με ετήσια αποτίμηση (1,5 εκ ευρώ πάνω κάτω) που είναι εκπληκτική για τα δεδομένα της εποχής.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Υπόψιν ότι το WRC είναι κονσέρβα και έχεις χρόνο να προετοιμαστείς οπότε...Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι ότι η F1 βρήκε ελεύθερη στέγη και μάλιστα με ετήσια αποτίμηση (1,5 εκ ευρώ πάνω κάτω) που είναι εκπληκτική για τα δεδομένα της εποχής.
Με το νουμεράκι αυτό λες να επισκέπτονται και κανέναν αγώνα?
-
Μπα
-
Μιας και δε γνωρίζω, το κόστος για την ΕΡΤ είναι μικρό;
-
Τις καλές εποχές ο αντ1 είχε δώσει 2-2,5 νομίζω
-
Δηλ χονδρικά από -25% έως -40% μικρότερο το κόστος για την ΕΡΤ (τότε βέβαια δεν υπήρχε OTEtv αλλά ούτε και 3D)...
-
Κρίμα που χάσαμε και φέτος το live του Σαββάτου. Ήλπιζα.
Μακάρι να μην έχουμε τουλάχιστον το χάλι με τις διαφημίσεις που είχαμε με Α και όποτε βάζουν να υπάρχει το παραθυράκι που με επιτυχία είχε εφαρμόσει ο ΑΝΤ1. -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Κρίμα που χάσαμε και φέτος το live του Σαββάτου. Ήλπιζα.
Μακάρι να μην έχουμε τουλάχιστον το χάλι με τις διαφημίσεις που είχαμε με Α και όποτε βάζουν να υπάρχει το παραθυράκι που με επιτυχία είχε εφαρμόσει ο ΑΝΤ1.Με τους διαφημιστές να πληρώνουν το 80%+ του κόστους θα μας πεθάνουν στη διαφήμιση.
-
...πάντως τα κρατικά κανάλια δεν 'μπορούν' να έχουν τον όγκο των διαφημίσεων που έχουν - ή που πασχίζουν να έχουν - τα ιδιωτικά κανάλια, για ευνόητους λόγους...
-
Mην υποτιμάς τη θέληση της ΕΡΤ να σου τρώει 2 γύρους σε κάθε διάλλειμα για να σου διαφημίσει την Μπήλιω και το Ουράνιο Τόξο ή να προβάλλει κρατικές διαφημίσεις, ΜΚΟ κλπ κλπ κλπ
-
Δεν υποτιμώ τίποτα, απλά δεν κερδίζουν κάτι απ' όλα αυτά που αναφέρεις, αντίθετα δημιουργούν δυσαρεστημένους τηλεθεατές, κάτι που γενικότερα είναι σε βάρος τους...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014