-
Πουρναρακης και Σειτανιδης, περα απο τα υπολοιπα ηλιθια λαθη που εκαναν, δε μπορουσαν να ξεχωρισουν KERS από DRS...
-
Ο 2ος αγώνας που είδα σήμερα από Αραβικό κανάλι.
Δεν καταλάβαινα γρυ αλλά δεν με πειράζει... Ο βασικός λόγος: ανακάλυψα ότι αυτό που με πειράζει περισσότερο απ΄όλα στη μετάδοση του Α είναι ότι ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ (και δευτερευόντως ότι λένε και αρκετές κοτσάνες), ο Αραβας αντίθετα πολύ μετρημένος, μίλαγε 'λελογισμένα' ούτε φωνές ούτε τίποτα μας άφηνε να συγκεντρωθούμε λίγο στον ήχο του αγώνα και στην εικόνα αντί να μας τα πρήζει συνέχεια... -
Πουρναράκης: Μπορεί οι Anonymous να έριξαν το site της Fia αλλά τη ζωντανή μετάδοση του Alpha δεν μπορούν να την ρίξουν...
Get a life ρε συ Τάκη! Είπαμε!
-
ειπα σημερα να δω ολοκληρη ελληνικη μεταδοση μετα απο πολυ καιρο. Κλασσικος τακης, με τις γνωστες cult παραδοσιακες εκφρασεις του (πχ. για τις δονησεις που προκαλουνται στο τιμονι μετα απο μπλοκαρισματα φρενων κλπ)
Δεν τον ακουσα να λεει παντως το επικο all time classic '[..] αφησε το μονοθεσιο να ξεθυμανει' -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και ως συνήθως (φάνηκε και από χθες) όταν πάμε σε μεσημεριανούς αγώνες, τα stream κολλάνε σαν τσίχλες.Δεν ξέρω από πού βλέπατε εσύ κι ο Φωκίωνας - προσωπικά μια χαρά streams είχα εγώ πάντως (σε χρέπι P4 @ 2.4 μάλιστα, τη στιγμή που έφτιαχνά κι ένα image με το Acronis με συνολοκό CPU usage στο 100%...). Όσο για τη σύνδεση, 24άρα μεν, shared δε με το δικό μου να παίρνει από το δίκτυο. Κάτι άλλο έφταιγε παίδες. Ίσως η σύνδεσή σας (/η περιοχή σας) ; Ίσως το site απ' όπου βλέπατε...; (σε Φερστ Ρόου και ΒΙΠ Μποξ κανένα πρόβλημα, ξαναλέω...)
-
Είναι τα ίδια που βλέπαμε και τις άλλες φορές και πετούσαν.
Από vipbox και livescorehunter τα δικά μου. Χθες κόλλησαν στο τελευταία λεπτό του quali και σήμερα κολλούσαν συνεχώς. -
Τότε φταίει μάλλον η περιοχή (η σύνδεση κατ' επέκταση)...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ειπα σημερα να δω ολοκληρη ελληνικη μεταδοση μετα απο πολυ καιρο. Κλασσικος τακης, με τις γνωστες cult παραδοσιακες εκφρασεις του (πχ. για τις δονησεις που προκαλουνται στο τιμονι μετα απο μπλοκαρισματα φρενων κλπ)
Δεν τον ακουσα να λεει παντως το επικο all time classic '[..] αφησε το μονοθεσιο να ξεθυμανει'ειπε ομως το θεικο 'εκει που τελειωνει η λογικη, αρχιζει η φορμουλα 1...'
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Από vipbox και livescorehunter τα δικά μου. Χθες κόλλησαν στο τελευταία λεπτό του quali και σήμερα κολλούσαν συνεχώς.Ομοιως....
και vipbox kai firstrow και sportlemon....
οκ δεν εχω και ΤΗΝ συνδεση 10Μb μου δινει το speedtest, τελλας παροχο, αλλα ΤΕΤΟΙΑ χουνερια δε μου ειχε κανει...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
σημερα είναι δίχρωμηKαλή η δίχρωμη, αλλά μην ξεχνάμε και την δίχρονη που παίρνει τις συνεντεύξεις στo pit lane... (Νatalie Pinkham) :
(...ίσως μάλιστα ένας σημαντικός λόγος για να μην σταματήσει ο ckastam να βλέπει F1)
Δε θα διαφωνήσω αρκεί να μου πεις σε ποιο κανάλι εμφανίζεται να στήσω δορυφορική...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Από vipbox και livescorehunter τα δικά μου. Χθες κόλλησαν στο τελευταία λεπτό του quali και σήμερα κολλούσαν συνεχώς.Ομοιως....
και vipbox kai firstrow και sportlemon....
οκ δεν εχω και ΤΗΝ συνδεση 10Μb μου δινει το speedtest, τελλας παροχο, αλλα ΤΕΤΟΙΑ χουνερια δε μου ειχε κανει...
Πάντως αν ήταν οι σέρβερς τους που υπερφορτώθηκαν παιδιά, θα είχα κι εγώ πρόβλημα (που δεν είχα). Το μόνο που παρατήρησα ήταν λαγκάρισμα, ίσως λίγο περισσότερο απ' το συνηθισμένο (αλλά όπως είπα, το είχα τσίτα το μηχάνημα, οπότε ακόμα και αυτό να μην είχε να κάνει με το στρημ καθ' εαυτό...).
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Δε θα διαφωνήσω αρκεί να μου πεις σε ποιο κανάλι εμφανίζεται να στήσω δορυφορική...Η έτερη SKYSPORTSτζου είναι βρε...
-
Σε κανα τορρεντάδικο ανέβηκε??
-
στο Piranha
-
Στο αγωνίζομαιγια.μενα έχει ανέβει εδώ και 2 ώρες.
-
...το 1ο είναι λίγο κίλερ όμως με την πολιτική του για ratio (και 'περιέργως' δεν μπορεί κανείς να σηντάρει και πολύ - χθες κατέβασα τα Qualies αμεσότατα με το που ανέβηκε, και μπόρεσα να δώσω πίσω μόλις κάτι δεκάδες ΜΒ...Χμ...), ενώ το 2ο θέλει να έχεις μπάρμπα Κορωναίο για να σε βάλει μέσα...
Εναλλακτικά ΔεΜποξ.μπΖ που και ανοιχτές εγγραφές έχει, και η πολιτική σηνταρίσματος (με τα 'Neutral') είναι μια χαρά...
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...το 1ο είναι λίγο κίλερ όμως με την πολιτική του για ratio (και 'περιέργως' δεν μπορεί κανείς να σηντάρει και πολύ - χθες κατέβασα τα Qualies αμεσότατα με το που ανέβηκε, και μπόρεσα να δώσω πίσω μόλις κάτι δεκάδες ΜΒ...Χμ...), ενώ το 2ο θέλει να έχεις μπάρμπα Κορωναίο για να σε βάλει μέσα...Εναλλακτικά ΔεΜποξ.μπΖ που και ανοιχτές εγγραφές έχει, και η πολιτική σηνταρίσματος (με τα 'Neutral') είναι μια χαρά...
ήμουν στο δεμπόξ, κατεβασα 3-4, τα άφησα για seed, δεν έπαιρναν πολλοί....μου βγάζει μια ανακοίνωση ότι αν κατεβασω άλλα 500mb θα χασω δικαιώματα....ή, να σκάσω 20 γιούρο σε donation για μερικά Gb (έχει και με πιο λίγα ευρά, αλλά δεν εχουν αστεράκι, δλδ δε σου δίνονται GB)
στο piranha εχω 0.4 ratio και δεν μου ήρθε τπτ ακόμηέτσι είναι φτιαγμένα τα site αυτά, μετά από μερικά Gb, σου λένε donation ή άντε γεια
δεν ανεβαίνουν και τέτοια torrent στον κόλπο του Πειρατή -
Δεν κατάλαβα Χριστό απ'τα τελευταία ποστ.
Προτιμώ αυτά του 'κώλου' (χεχε το πιάσατε έτσι; ).
-
μολις έψαξα στον κόλπο του πειρατή...το πρώτο τόρεντ ανεβηκε στις 6....
άρα έχουν αναβαθμιστεί και αυτοί -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μολις έψαξα στον κόλπο του πειρατή...Τρανσέξουαλ πειρατής γμτ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014