-
ειναι πιλοτικο ακομη το ert hd λιγακι δυσκολο να παρει κατι
-
Προφανώς μιλάμε να το πάρει η ΕΡΤ και να το δείξει στη ΝΕΤ και παράλληλα στο ΕΡΤ HD.
Εντάξει απλά φανταστείτε τι κράξιμο θα έτρωγαν για το ότι πετάνε λεφτά για δικαιώματα αγώνων που 'δεν τα βλέπει κανείς'.
Απλά θυμηθείτε τι λέγανε πρόπερσι που είχε η ΝΕΤ τα δικαιώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη μπάλα, ένα προϊόν που πέραν πάσης αμφιβολίας έφερνε πολύ περισσότερα κέρδη στην κρατική. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Προφανώς μιλάμε να το πάρει η ΕΡΤ και να το δείξει στη ΝΕΤ και παράλληλα στο ΕΡΤ HD.
Εντάξει απλά φανταστείτε τι κράξιμο θα έτρωγαν για το ότι πετάνε λεφτά για δικαιώματα αγώνων που 'δεν τα βλέπει κανείς'.
Απλά θυμηθείτε τι λέγανε πρόπερσι που είχε η ΝΕΤ τα δικαιώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη μπάλα, ένα προϊόν που πέραν πάσης αμφιβολίας έφερνε πολύ περισσότερα κέρδη στην κρατική.καλα μην το πιασουμε το θεμα γιατι και περισυ οπως ειχαν πει και δειξει στα επισημα στοιχεια ηταν η πρωτη φορα που η ερτ ειχε κερδη και μαλιστα πολλα
και κοιτα που εφτασαν παλι την κατεστρεψαν -
Δεν κατάλαβες, δεν προεξοφλώ ότι ο 'ισολογισμός' της ΕΡΤ σε ότι αφορά την f1 θα έβγαινε αρνητικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπεφτε κράξιμο από τους άσχετους.
Γιατί ο μέσος έλληνας (το πρόβατο) δεν θα κοιτάξει αν η προβολή του Χ προγράμματος, ενώ κοστίζει 100 δραχμές, φέρνει έσοδα (έστω και) 101 δραχμών. Θα αρκεστεί στο κράξιμο επειδή οι 100 δραχμές θεωρούνται μεγάλο ποσό (ειδικά στην εποχή που ζούμε). -
Δεν κατάλαβες, δεν προεξοφλώ ότι ο 'ισολογισμός' της ΕΡΤ σε ότι αφορά την f1 θα έβγαινε αρνητικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπεφτε κράξιμο από τους άσχετους.
Γιατί ο μέσος έλληνας (το πρόβατο) δεν θα κοιτάξει αν η προβολή του Χ προγράμματος, ενώ κοστίζει 100 δραχμές, φέρνει έσοδα (έστω και) 101 δραχμών. Θα αρκεστεί στο κράξιμο επειδή οι 100 δραχμές θεωρούνται μεγάλο ποσό (ειδικά στην εποχή που ζούμε).μωρε το καταλαβα απλα γενικα το εθεσα το δικο μου προβλημα αγορασαν τοσο εξοπλισμο για το hd και τελικα θα κατσει να αραχνιασει επειδη οι μεγαλοι δεν θελουν να ανοιχτει το καναλι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Γιατί ο μέσος έλληνας (το πρόβατο) δεν θα κοιτάξει αν η προβολή του Χ προγράμματος, ενώ κοστίζει 100 δραχμές, φέρνει έσοδα (έστω και) 101 δραχμών. Θα αρκεστεί στο κράξιμο επειδή οι 100 δραχμές θεωρούνται μεγάλο ποσό (ειδικά στην εποχή που ζούμε).μωρε το καταλαβα απλα γενικα το εθεσα το δικο μου προβλημα αγορασαν τοσο εξοπλισμο για το hd και τελικα θα κατσει να αραχνιασει επειδη οι μεγαλοι δεν θελουν να ανοιχτει το καναλι
Μα είναι δυνατόν να χαλάσει η μανέστρα της DIGEA; Δυνατό κρατικό κανάλι; Γιατί δεν αρκείστε στο MEGA; Που είναι και τζάμπα....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μα είναι δυνατόν να χαλάσει η μανέστρα της DIGEA; Δυνατό κρατικό κανάλι; Γιατί δεν αρκείστε στο MEGA; Που είναι και τζάμπα....
...που έχει και εξαιρετκά αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση θα ήθελα να συμπληρώσω!!
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
...που έχει και εξαιρετκά αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση θα ήθελα να συμπληρώσω!!
+Aντώνης Λιάρος υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής. (αυτός που ειρωνεύονταν την απεργία των ΦΔΧ)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
τουλαχιστον οι της digea μας εκαναν την χαρη και μεταδιδουν(well Μερικοι...) σε 16:9 -
Παιδιά είμαι καινούριος στα streams και βρήκα αυτό για f1 και το κανω share μαζί σας:
http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/sky-f1--live-stream-online.html -
Όπως με ενημέρωσαν μόλις αρμοδίως και φέτος θα μπορείτε να απολαύσετε GP2, GP3 και Porsche Supercup στο OTE TV
-
Επειδη ειμαι σκραπα με τα ωραρια
Αυριο τα δοκιμαστικά τι ωρα Ελλαδως ειναι? -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Επειδη ειμαι σκραπα με τα ωραρια
Αυριο τα δοκιμαστικά τι ωρα Ελλαδως ειναι?Τα γραφω στο τοπικ του αγωνα βρε
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
μουτς μουτς
Sat 14 April 2012
Practice 3 06:00 - 07:00
Qualifying 09:00( no worries - no offence taken )
-
Το stream του vipbox είναι απίστευτο. Εκτός από το ότι δεν κόλλησε καθόλου κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, έχει πολύ καλή εικόνα και παίζει ακόμα!!!
Έχω δει συνεντεύξεις με στιγμιότυπα παλιών αγώνων από Jackie Stewart και Nigel Mansel. Ο τελευταίος σχολίαζε για τις σεζον 1990-1991-1992 και τις μάχες του με τον Senna. Τώρα άρχισε η επανάληψη των δοκιμαστικών!Επίσης τα torrents από BBC βγαίνουν πολύ γρηγορότερα από αυτά του Skysports.
Έχουν ήδη ανέβει τα δοκιμαστικά.Μακάρι να είναι έτσι και αύριο. Ο Alpha σε επανάληψη απλά δεν υπάρχει σαν επιλογή.
-
alpha σε επανάληψη: η μόνη επιλογή
-
alpha σε επανάληψη: η μόνη επιλογήhttp://www.filmon.com/tv/htmlmain/#Kabel-1-Austria
free sd quality
hd paybyview
και εχει και bbc Και zdf -
Δεν ξέρω γερμανικά.
Οπότε από το να το δω στην καρέκλα σε κακή ανάλυση και να χάσω και το ψήσιμο του οβελία (bonus κοκορέτσι).
Θα την κάνουμε ταράτσα, θα πιούμε τα τσίπουρα μας και μετά θα ξαπλάρουμε στον καναπέ να το δούμε στην 45αρα μας σαν άνθρωποι όσο θα χωνεύουμε.Εννοείται ότι αμα το δειχνε ζωντανό, ποιος τον μαμούσε και τον οβελία και τα κοκορέτσια.
Απλά είναι η μόνη φορά που δεν με ενοχλεί ΤΟΣΟ που θα το δω κονσέρβα. -
και που να δεις αμα...... ΕΣΥ εισαι ο ψηστης!!!!!
-
alpha σε επανάληψη: η μόνη επιλογήΆμα θες μετάδοση δέκα επίπεδα κάτω από BBC, μαγνητοσκοπημένη, με τον Πουρναράκη να πετάει υπονοούμενα για το αποτέλεσμα από τον πρώτο γύρο και σε συγκεκριμένη ώρα, αντί για ότι ώρα θες εσύ, ζωντανά αν θες και με όλα τα παρελκόμενα με γεια σου και χαρά σου.
Για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο που μπορεί να έχει κάποια από τις εναλλακτικές, ο Alpha ΔΕΝ είναι επιλογή.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014