-
τα στριμ γιατί σε χαλούνε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλά θα σταματήσω να βλέπω. Μόνο από νέα και από highlights η ενημέρωσή μου. Λεφτά για πέταμα δεν περισσεύουν.Απο φετος και για τα επομενα χρονια (οπως ειναι οι οικονομικη κατασταση) δεν βλεπω να ξαναδουμε σε ελευθερο καναλι ξανα ζωντανα Φ1 και πρεπει να το χωνευουμε σιγα σιγα.
Οποτε ο καθενας βαζει σε σειρα τις προτεραιοτητες του και αποφασιζει το τι θα πραξει γιατι και οι καιροι ειναι δυσκολοι.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcastersΓια ριξτε μια ματια στον παραπανω συνδεσμο... Με τις υγειες μας...
Ευτυχως εχω κανει τα κουμαντα μου αλλα φυσικα και θα ηθελα να υπαρχει ελευθερη ζωντανη μεταδοση που τη θεωρω αναγκαια για την αναπτυξη του σπορ στην Ελλαδα.
δεν ξερω κατα ποσο θα εμπιστευομουν ενα site που λεει οτι ακομα ο alpha δειχνει superleague.
-
Ευτηχως που ξερω γερμανικά και στη προεκλογική περίοδο του 2004 μου τη σπάσανε τοσο να βαλω δορυφορική!!!
RTL και τα μυαλά στα κάγκελα!
αυτο ειναι style
-
παντως και εγω ειχα βαλει δορυφορικη πριν απο λιγα χρονια και νομιζω θα βολευτω μεσω RAI. Ξερει κανεις αν εκει δειχνει, εκτος απο τον αγωνα που ειναι HD και χωρις διακοπες, ολα τα δοκιμαστικα?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
παντως και εγω ειχα βαλει δορυφορικη πριν απο λιγα χρονια και νομιζω θα βολευτω μεσω RAI. Ξερει κανεις αν εκει δειχνει, εκτος απο τον αγωνα που ειναι HD και χωρις διακοπες, ολα τα δοκιμαστικα?Η RAI δειχνει τα παντα ολα.
Οι λοιποι θα βολευτουμε με streams.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τα στριμ γιατί σε χαλούνε;Δεν παλεύονται τα βραζιλιάνικα, τα κινέζικα και τα ρώσικα. Επίσης δεν την παλεύω να κοιτάω ολόκληρο αγώνα σε μία οθόνη λαπτοπ 17'. Οπως επίσης μου την σπάνε τα σπαμς και οι διακοπές λόγω μαλακίας του site.
γενικά δεν παλεύονται ρε παιδιά, μην εθελοτυφλούμε.
και συνδρομή στον οτε για να βλέπω φ1 γιατί ποδόσφαιρο δεν βλέπω, δεν κάνω.
αν ισχύσει θα παρακολουθώ από δω μέσα φ1 για να πάρω λίγο κλίμα.
-
Υπάρχουν και τα torrents ρε σεις. Μη τα βάφατε μαύρα. Ο τζάμπας ζει.
Αν και εγώ πάω προς ΟΤΕ μιας και ο father βλέπει και μπάλα μέρα-νύχτα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Υπάρχουν και τα torrents ρε σεις. Μη τα βάφατε μαύρα. Ο τζάμπας ζει.Αν και εγώ πάω προς ΟΤΕ μιας και ο father βλέπει και μπάλα μέρα-νύχτα.
Τα τορρεντς για μενα ειναι αχρηστα. Η βλεπεις live η βλεπεις απλα τα αποτελεσματα. Η κονσερβα ειναι σαν να διαβαζεις τη χθεσινη εφημεριδα. 1000 φορες τα βραζιλιανικα streams.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
παντως με λιγα λεφτα μπορει καποιος να στήσει ενα δορυφορικό σύστημα να βλεπει μεσω sat! Π.χ στο χωριο βαλαμε ενα απλο ftair recierver των 20-30ευρω με μια 80αρα κεραια που ειχαμε καβατζα (αλλα κ το κόστος δεν ειναι μεγάλο) + ενα Lnb και καλώδιο!
Το πιο δύσκολο ειναι το στήσιμο για καποιον που δεν ξερει παρα το κοστος που κρατιέται χαλαρα στα 80€ μην πω κ πιο κατω!
-
Καταρχην θεωρω οτι την Φ1 πρεπει να την βλεπεις ζωντανα αλλιως χανεις πολυ απο την μαγεια (κλιμα,live timing κ.α)
αρα τη λυση τορρεντ την αποκλειω.Τα διαφορα stream για μενα αποτελουν ημιμετρα με χαλια εικονα συνεχη κολληματα και οθονη max 21 ιντσες αρα πασατεμπος για να περνα η ωρα.
Εχω δορυφορικη με 4 δορυφορους που εχουν ελευθερα καναλια που δειχνουν Φ1 οπως bbc streams, RTL και abu dahbi sport 1,2 (το Rai κλειδωνει στο Hotbird οταν δειχνει Φ1) αλλα το προβλημα ειναι η γλωσσα που δεν παλευεται (το bbc ητανε μια χαρα αλλα απο φετος μας τελειωσε για τους μισους αγωνες)
Επειτα ειναι και το HD σημα που κανενα απο τα παραπανω δεν δινει Free to air + τα gp2,gp3 και λοιπα υποστηριχτηκα της Φ1 που με ενδιαφερουν + τα moto gp
οποτε θα βαλω ΟΤΕ tv με τη μια, μιας και το κοστος των 20 ευρω ανα μηνα ειναι 3 καφεδες σε καφετερια πόυ μπορω να κοψω στη τελικη μιλωντας παντα για μενα αν και οπως προειπα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων και αναγκων του καθενος.
Τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθουμε ειναι αν δειχνει και Indycar για φετος μιας και περισυ καποιος απο εδω (go for pole?) ανεφερε οτι εδειχνε.
Ειναι καλο πακετακι νομιζω για motorsports enthusiasts...
-
στο FB του ο Σειταν ειπε πως δεν ισχυει πως ο Α θα δειχνει highlights την Κυριακη
-
Με κάνα stream βλέπω να βολευόμαι.... Τορρεντς αποκλείονται για τους γνωστούς λόγους που ανέφεραν παραπάνω τα παιδιά + αυτά που έχω αναφέρει εγώ παλιότερα. Απλά είναι η χειρότερη λύση.
Πληρώνουμε νόβα. Άλλα 25 ευρώ το μήνα για το ΟΤΕ tv, συν κεραίες συν εγκατάσταση... πάει πολύ...
Στριμάκι λοιπόν και ότι δούμε...
-
οποτε θα βαλω ΟΤΕ tv με τη μια, μιας και το κοστος των 20 ευρω ανα μηνα ειναι 3 καφεδες σε καφετεριαΣε ακριβή καφετέρια πας...
-
οποτε θα βαλω ΟΤΕ tv με τη μια, μιας και το κοστος των 20 ευρω ανα μηνα ειναι 3 καφεδες σε καφετεριαδεν νομίζω ότι θα πεθάνουμε αλλά είναι η λογική να πληρώνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και αυτά που κάποτε είχαν δωρεάν.
αυτή την λογική δεν πρόκειται να την ακολουθήσω, να βρουν άλλους μαλάκες οι γερμανοί του ΟΤΕ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οποτε θα βαλω ΟΤΕ tv με τη μια, μιας και το κοστος των 20 ευρω ανα μηνα ειναι 3 καφεδες σε καφετερια
δεν νομίζω ότι θα πεθάνουμε αλλά είναι λογική να πληρώνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και αυτά που κάποτε είχαν δωρεάν.
αυτή την λογική δεν πρόκειται να την ακολουθήσω, να βρουν άλλους μαλάκες οι γερμανοί του ΟΤΕ.Οπως ειπα ειναι θεμα το πως το βλεπει ο καθενας. Αλλος θα πληρωσει αλλος οχι. Δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει.
Σιγουρα και θα προτιμουσα να το βλεπω ελευθερα οπως τοσα χρονια αλλα που απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος να αγορασει το πακετο και να το δειξει ελευθερα τι να κανουμε. Νομος ζητησης και προσφορας.Τεσπα κουβεντα να γινεται. Μην απελπιζεστε ο Πανος εγραψε στο facebook οτι αυτο που αναφερει η wikipedia δεν αληθες, αρα περιμενουμε να δουμε ακομα πως θα διαμορφωθει τελικα. (αν και κραταω μικρο καλαθι)
Για μενα οπως προειπα παω ΟΤΕ αλλα ελπιζω να υπαρχει και ζωντανη μεταδοση του αγωνα για το καλο του σπορ πανω απο ολα.
-
Νομος ζητησης και προσφορας.Αυτό λέω. Αν δεν υπήρχε ζήτηση από όλους εσάς που θα τρέξετε να το βάλετε τον οτε δεν θα το αγόραζε. Θα κρατιόνταν χαμηλά η τιμή και ίσως το αγόραζε ελεύθερο κανάλι.
-
Τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθουμε ειναι αν δειχνει και Indycar για φετος μιας και περισυ καποιος απο εδω (go for pole?) ανεφερε οτι εδειχνε. Ειναι καλο πακετακι νομιζω για motorsports enthusiasts...Από τα OTE Sports δεν έδειχνε το 2011 indycars αλλά δεν ξέρω μήπως ήταν διαθέσιμα μέσω των δυο Eurosports. Αν το είχα πει θα ήταν πάντως ειλικρινά δε θυμάμαι. Το ευχάριστο είναι ότι το OTE TV πιστεύει στον μηχανοκίνητο και όντως έχει χορταστικό πακέτο, πχ τώρα βλέπω Auto GP στο Eurosport 2 και μάλιστα με το Βρετανικό σχολιασμό. Αν βάλουν και το Motors TV θα είναι σούπερ πλήρες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νομος ζητησης και προσφορας.
Αυτό λέω. Αν δεν υπήρχε ζήτηση από όλους εσάς που θα τρέξετε να το βάλετε τον οτε δεν θα το αγόραζε. Θα κρατιόνταν χαμηλά η τιμή και ίσως το αγόραζε ελεύθερο κανάλι.
Τι λες βρε Ελτεάκο μου; Στην Αγγλία δηλαδή γιατί έγινε αυτό που έγινε; Το BBC απλά αποφάσισε ότι τα λεφτά ήταν πολλά και το σούταρε. Νομίζεις νοιάζονται;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομος ζητησης και προσφορας.
Αυτό λέω. Αν δεν υπήρχε ζήτηση από όλους εσάς που θα τρέξετε να το βάλετε τον οτε δεν θα το αγόραζε. Θα κρατιόνταν χαμηλά η τιμή και ίσως το αγόραζε ελεύθερο κανάλι.
Τι λες βρε Ελτεάκο μου; Στην Αγγλία δηλαδή γιατί έγινε αυτό που έγινε; Το BBC απλά αποφάσισε ότι τα λεφτά ήταν πολλά και το σούταρε. Νομίζεις νοιάζονται;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014