-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@washcloud:θα είναι ακατόρθωτα δύσκολο να πείσεις το ''υποψιασμένο πλήθος'' οτι τηρουμένων των αναλογιών κ δεδομένων των προς χρήση μέσων ο Πουρναράκης-Σειτανίδης κ οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τη μετάδοση κάνουν πολύ καλή δουλειά.Για να πω την αμαρτία μου κ τη μετάδοση του BBC τη θεωρώ μέτρια,αν λάβω υπόψιν τα άπειρα φράγκα κ μέσα που έχουν στη διάθεσή τους (γιατί κ εκεί βρίσκεις λάθη -τα λάθη είναι ανθρώπινα-).
ναι αλλα τωρα να βαλουμε πουρναρακη vs coulthard σε μεταδοση και γνωση ειναι πως να το πω?
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Και το σταματώ εδώ γιατί ο Washcloud το 'χει κουράσει το θέμα.Eσείς το έχετε κουράσει. Άμα δεν γουστάρετε ελληνική μετάδοση τρέξτε να ψάξετε stream στο ίντερνετ και μη χαλιέστε τζάμπα με τον alpha.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
@washcloud:θα είναι ακατόρθωτα δύσκολο να πείσεις το ''υποψιασμένο πλήθος'' οτι τηρουμένων των αναλογιών κ δεδομένων των προς χρήση μέσων ο Πουρναράκης-Σειτανίδης κ οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τη μετάδοση κάνουν πολύ καλή δουλειά.Για να πω την αμαρτία μου κ τη μετάδοση του BBC τη θεωρώ μέτρια,αν λάβω υπόψιν τα άπειρα φράγκα κ μέσα που έχουν στη διάθεσή τους (γιατί κ εκεί βρίσκεις λάθη -τα λάθη είναι ανθρώπινα-).
Κάνεις πλάκα τώρα?! Μέτρια η μετάδοση του BBC που:
- Σε κάθε αγώνα στέλνουν ολόκληρο crew (εκ των οποίων οι Jordan & DC) για πραγματικά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μετάδοση
- Έχουν άνθρωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο pit-wall και μιλάει με μηχανικούς των ομάδων
- Έχουν άνθρωπο (όχι οποιονδήποτε...τον Burndle) που πριν την εκκίνηση μιλάει στο grid με τις ομάδες
- ΔΕΝ έχουν ούτε μια διαφήμιση σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης
- Μετά τον αγώνα συνεχίζουν τη κάλυψη για τουλάχιστον άλλη μια με δύο ώρες με συζητήσεις επί συζητήσεων για το ΣΚ.
Το κανάλι είναι κρατικό...και η ειρωνεία σε όλη την υπόθεση είναι πως το BBC έχει λιγότερο προσωπικό από την ΕΡΤ!
(ααα...βάλε και τη πραγματικά ψηφιακή ποιότητα εικόνας HD upscaled)
Λαθάκια όπως είπες όλοι κάνουμε...άλλα νομίζω πως αν τα παραπάνω περιγράφουν κατά την άποψή σου μια ΜΕΤΡΙΑ μετάδοση τότε έχουμε χάσει το μέτρο.
-
Ρε συ Νίκο εντάξει, εννοείτε πως το BBC έχει απίστευτα καλή μετάδοση κι όλα τα υπόλοιπα που έγραψες ποιό πάνω. Αλίμονο, αν δεν είχε κι αυτό που σε μια χώρα όπως η Αγγλία υπάρχουν τόσες πίστες αλλά και έδρες ομάδων της Formula 1..
Τι συγκρίνουμε τώρα, την Ελλαδίτσα με την Αγγλία? Η μέρα με τη νύχτα. Απλά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό σε οποιοδήποτε λάθος του Τάκη να αρχίζουμε να λέμε γιατί είπε έτσι, γιατί το ένα και γιατί το άλλο κλπ.
-
Να συμπληρωσω επισης στο post του αδερφου μου οτι εχουν και τον Davidson ο οποιος ειναι πολυ μπροστα και λεει πολυ χρησιμα πραγματα!
Λαθη κανουν και στο BBC φυσικα αλλα η διαφορα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες με το που το κανουν, μετα το διορθωνουν. Επισης δεν κανουν αρχαρια λαθη. Γενικα ειναι καλα διαβασμενοι πριν κανουν την μεταδοση. Και προσωπικα διαφωνω στ οτι αυτο ειναι λογικο. Καταλαβαινω γιατι το λετε αλλα ολοι τους ειναι δημοσιογραφοι, ανθρωποι και σχολιαστες F1. Οποτε ολοι εχουν τις ιδιες ακριβως δυνατοτητες. Το θεμα ειναι ποιος ασχολειται περισσοτερο...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάνεις πλάκα τώρα?! Μέτρια η μετάδοση του BBC που:- Σε κάθε αγώνα στέλνουν ολόκληρο crew (εκ των οποίων οι Jordan & DC) για πραγματικά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ μετάδοση
Σαφώς κ στέλνουν ολόκληρο crew όπως λες μιας που η Φ1 είναι σχεδόν εθνικό τους άθλημα κ έχουν οδηγούς διεκδικητές.Η Μέκκα των motorsports στην Ευρώπη -αν δεν απατώμαι- είναι η Γηραιά Αλβιώνα,οπότε δεν το θεωρώ άξιο λόγου.Είναι σαν να λες οτι οι Σκανδιναβοί τα πάνε καλά στους χωμάτινους αγώνες.(πράγμα αυτονόητο).Επίσης δεν πιστεύω οτι ο DC δικαιολογεί την παρουσία του.Ένας μέτριος οδηγός που συμπληρώνει το εισόδημά του(άραγε οι ερωτήσεις του είναι γραμμένες από άλλον?).Ο Jordan μου αρέσει κ δίνει μια διαφορετική νότα,αλλά δυστυχώς δεν μιλάει πολύ.Το δε παιδάκι-αγγούρι που συντονίζει δεν με αρέθει καθόλου.(αδιάφορος)
- Έχουν άνθρωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο pit-wall και μιλάει με μηχανικούς των ομάδων
Κ αυτό μου φαίνεται αυτονόητο,δες παραπάνω.Είσαι σίγουρος οτι αν ο Τάκης είχε το ελεύθερο δεν θα έκανε κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο?Κ που στηρίζεις την άποψη οτι υστερεί?(στα ανθρώπινα λαθάκια ή λαθάρες?)
- Έχουν άνθρωπο (όχι οποιονδήποτε...τον Burndle) που πριν την εκκίνηση μιλάει στο grid με τις ομάδες
Μου αρέσει πάρα πολύ,αν κ συχνά βιάζεται να κρίνει.(άρα κ αυτός ανθρώπινα κάνει λάθη)
- ΔΕΝ έχουν ούτε μια διαφήμιση σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης
Πολύ θετικό!Αλλά σκέψου την αγορά που απευθύνονται καθώς κ το οτι εμείς παραακολουθούμε από ιδιωτικό κανάλι.
- Μετά τον αγώνα συνεχίζουν τη κάλυψη για τουλάχιστον άλλη μια με δύο ώρες με συζητήσεις επί συζητήσεων για το ΣΚ.
Όπως κ παραπάνω,η αγορά-τηλεθεατές τους ενδιαφέρονται,άρα κ τους προσφέρουν τη συγκεκριμένη κάλυψη.
Το κανάλι είναι κρατικό...και η ειρωνεία σε όλη την υπόθεση είναι πως το BBC έχει λιγότερο προσωπικό από την ΕΡΤ!
Δεν φταίω εγώ που οι κυβερνώντες μας είναι ηλίθιοι!(δεν τους ψήφισα ποτενές κ ούτε πρόκειται!)
(ααα...βάλε και τη πραγματικά ψηφιακή ποιότητα εικόνας HD upscaled
Θετικό,αλλά κ πάλι αναμενόμενο.Ελπίζω να μην περιμένεις εν μια νυκτί ο Α να μας δείξει HD εικόνα,όταν η χώρα καταρρέει κ δεν κινείται το χρήμα.(άρα κ λιγότερες επενδύσεις)
Λαθάκια όπως είπες όλοι κάνουμε...άλλα νομίζω πως αν τα παραπάνω περιγράφουν κατά την άποψή σου μια ΜΕΤΡΙΑ μετάδοση τότε έχουμε χάσει το μέτρο.
Καλώς ή κακώς έχω δει-κατεβάσει μια τεράστια γκάμα αγώνων κάθε είδους.(ας είναι καλά το web κ τα torrent).Κατά συνέπεια έχω μάθει κ συμβιβάζομαι κ να κοιτώ τα μέσα που κάποιος κάνει κάτι.Συνεπώς ακόμη κ σ αυτό που εσύ θεωρείς τέλειο,προσωπικά μπορώ σχετικά εύκολα,-αν θέλω να είμαι υπερβολικός- να βρω ελλείψεις.Ίσα ίσα που εσείς δεν έχετε μέτρο κ είστε προκατειλημμένοι.Αν θεωρείτε εαυτόν καλύτερο,όπως έχω ξαναγράψει,στείλτε αίτηση να σας απολαύσουμε.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
...γι' αυτό και πρόλαβα να δηλώσω πως τους αντιγκρινιάρηδες δεν τους αγάπησε κανείς.
Μου αρκεί να έχω στοιχεία να παραθέτω, όταν το ζήτημα πάει παραπέρα από την άποψη.
Αν τώρα αυτά...κουράζουν, δεν σκάω - γι΄αυτό και δεν προπαθώ να πείσω. Ο καθ' ένας κάνει τις επιλογές του - κι ο στρουθοκαμηλισμός επιλογή είναι...ναι αλλα τωρα να βαλουμε πουρναρακη vs coulthard σε μεταδοση και γνωση ειναι πως να το πω?
σόρι αλλά o Κούλθαρντ, όσο και κουλ να είναι, δεν κάνει μετάδοση,,,κάτι σε ρεπορτάζ κάνει. Ο Μπραντλ -και ο άλλος ο σπασίκλας- κάνουν 'μετάδοση'.
Nikos120i, ο sosna στην ουσία αναφερόταν στην ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, του ΑΓΩΝΑ, από 2 συγκεκριμένους, κι όχι στο 'πακέτο' που ανέφερες.
Απλά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό σε οποιοδήποτε λάθος του Τάκη να αρχίζουμε να λέμε γιατί είπε έτσι, γιατί το ένα και γιατί το άλλο κλπ.
...βρε εγώ το έχω πει, αντιτηλεοπτική φάτσα έχει ο Τάκης. Σα μπακαλοχασάπης είναι, γι΄αυτό και του την πέφτουν διυλίζοντας τον κώνωπα. Συν τον εθικό μας καννιβαλισμό. Όταν κάνουν χοντρά λάθη οι ξένοι, δεν τα προσέχει κανείς.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Καλώς ή κακώς έχω δει-κατεβάσει μια τεράστια γκάμα αγώνων κάθε είδους.(ας είναι καλά το web κ τα torrent).Κατά συνέπεια έχω μάθει κ συμβιβάζομαι κ να κοιτώ τα μέσα που κάποιος κάνει κάτι.Συνεπώς ακόμη κ σ αυτό που εσύ θεωρείς τέλειο,προσωπικά μπορώ σχετικά εύκολα,-αν θέλω να είμαι υπερβολικός- να βρω ελλείψεις.Ίσα ίσα που εσείς δεν έχετε μέτρο κ είστε προκατειλημμένοι.Αν θεωρείτε εαυτόν καλύτερο,όπως έχω ξαναγράψει,στείλτε αίτηση να σας απολαύσουμε.
...διαβάζοντας αυτό, έμεινα με την αίσθηση πως και διχασμένη προσωπικότητα είμαι, ΚΑΙ διπλό λογαρισμό στο φόρουμ έχω...
ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ συμφωνία λέμε!!!
-
Με το που πέρασε επίσημα και το Πάσχα κατέβασα τα τορεντάκια δοκιμαστικά+αγώνα και το ευχαριστήθηκα. Δεν ξέρω αν θα δω κάποια στιγμή από τον Alpha αλλά μέχρι τώρα καλύπτομαι με το παραπάνω και ας το βλέπω 3 ώρες αργότερα, χωρίς διαφημίσεις που καλύπτουν το 1/3'
-
το θεμα με τον τακη ειναι οτι ειναι τοσα χρονια στην μεταδοση και δεν λεει να μαθει τα βασικα της tv ποσο μαλλον τα βασικα της f1 συνεχως τα ιδια και τα ιδια λαθη μονο τον σεννα δεν εχει αναστησει ακομη
η διαφορα με τις αλλες μεταδοσεις ειναι οτι εδω ο τακης οταν μιλαει ειναι σιγουρο οτι θα πει μια &&&&&
εξω μιλανε για 100 ωρες και που και που ισως και να ακουσεις κανα καλαματιανο αλλα δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις?...συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς δικαιολογείται O Brundle -που ήταν στο άθλημα- να μην έχει χωνέψει ότι Φεράρι+κίτρινο κράνος = ΟΧΙ Αλόνσο, ή ότι ο Σέννα δεν τρέχει για τη Βέρτζιν, αλλά για την Χισπάνια; Χτύπησε μήπως καμμιά φορά στο κεφάλι σε έξοδο με το μονοθέσιο, γι' αυτό και τον συγχωρούμε ως ήρωα (αγωνιστικής) μάχης;
(το αναφέρω διότι τα κύρια 'λάθη', αμφοτέρων των πλευρών, τέτοια είναι...)
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...βρε εγώ το έχω πει, αντιτηλεοπτική φάτσα έχει ο Τάκης. Σα μπακαλοχασάπης είναι, γι΄αυτό και του την πέφτουν διυλίζοντας τον κώνωπα. Συν τον εθικό μας καννιβαλισμό. Όταν κάνουν χοντρά λάθη οι ξένοι, δεν τα προσέχει κανείς.
Είναι άκυρο να κρίνεις κάποιον μόνο από την φάτσα - και ο Νίξον σαν παλιάτσος έμοιαζε αλλά σάρωσε 2 φορές στις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Είναι άκυρο να κρίνεις κάποιον μόνο από την φάτσα - και ο Νίξον σαν παλιάτσος έμοιαζε αλλά σάρωσε 2 φορές στις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
νταξ έλεος...!
δεν πάει για καλλιστεία ο άνθρωπος, το ξεφτυλίσατε το θέμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
νταξ έλεος...!
δεν πάει για καλλιστεία ο άνθρωπος, το ξεφτυλίσατε το θέμα.
Όχι σε μένα αυτά - σε αυτούς που κάνουν την τρίχα - τριχιά
-
δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις?
...συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς δικαιολογείται O Brundle -που ήταν στο άθλημα- να μην έχει χωνέψει ότι Φεράρι+κίτρινο κράνος = ΟΧΙ Αλόνσο, ή ότι ο Σέννα δεν τρέχει για τη Βέρτζιν, αλλά για την Χισπάνια; Χτύπησε μήπως καμμιά φορά στο κεφάλι σε έξοδο με το μονοθέσιο, γι' αυτό και τον συγχωρούμε ως ήρωα (αγωνιστικής) μάχης;
Αυτο που μπερδεψε τον Alonso με τον Felipe τουλαχιστον το διορθωσε μετα. Αυτο με τον Bruno προσωπικα δεν το ακουσα.
-
Μια που το θέμα πήρε τον κατήφορο, ας το αποτελειώσω:
Lee McKenzie
vs ** Stavroula Sklavounou**
Discuss.
-
Ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάσω τόσο μεγάλα κατεβατά (washcloud pleaaase χρησιμοποίησε κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, λέγεται 'παράγραφος'!)
Να ταχθώ κι εγώ εναντίον των πολλών Ελληνικών replays, νομίζω δεν χρειάζονται τόσα. Καμιά φορά βοηθούν (όταν ξεχνάει ο σκηνοθέτης της F1 κάποια φάση), αλλά νομίζω είναι πολύ σπάνια αυτό. Θεωρώ ότι ο Takis τα ζήτησε όλα αυτά μέσα στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της μετάδοσης σε μόνιμη τηλεοπτική στέγη.
Να ευχηθώ τα καλύτερα στο team, έχω εκφράσει και στο παρελθόν την εκτίμησή μου, όχι στα αρκετούτσικα λάθη που κάνουν, αλλά στο φιλότιμό τους και στην ειλικρινή προσπάθειά τους για βελτίωση.
Μου άρεσε που το δίδυμο είχε εξ ίσου σχολιασμό και περιγραφή, ενώ παλιότερα νομίζω είχε πιο..main ρόλο ο sir Takis. Νομίζω τα βρίσκουν καλά οι δυο τους.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μια που το θέμα πήρε τον κατήφορο, ας το αποτελειώσω:Lee McKenzie
vs ** Stavroula Sklavounou**
Discuss.
Τα μάτια μου. Πάρε την μία και χτύπα την άλλη...
Τουλάχιστον η Σταυρούλα θα ξέρει να κάνει και κάνα μουσακά. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να διαβάσω τόσο μεγάλα κατεβατά (washcloud pleaaase χρησιμοποίησε κάτι πάρα πολύ χρήσιμο, λέγεται 'παράγραφος'!)Να ταχθώ κι εγώ εναντίον των πολλών Ελληνικών replays, νομίζω δεν χρειάζονται τόσα. Καμιά φορά βοηθούν (όταν ξεχνάει ο σκηνοθέτης της F1 κάποια φάση), αλλά νομίζω είναι πολύ σπάνια αυτό. Θεωρώ ότι ο Takis τα ζήτησε όλα αυτά μέσα στον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της μετάδοσης σε μόνιμη τηλεοπτική στέγη.
Να ευχηθώ τα καλύτερα στο team, έχω εκφράσει και στο παρελθόν την εκτίμησή μου, όχι στα αρκετούτσικα λάθη που κάνουν, αλλά στο φιλότιμό τους και στην ειλικρινή προσπάθειά τους για βελτίωση.
Μου άρεσε που το δίδυμο είχε εξ ίσου σχολιασμό και περιγραφή, ενώ παλιότερα νομίζω είχε πιο..main ρόλο ο sir Takis. Νομίζω τα βρίσκουν καλά οι δυο τους.
Το παρατήρησα κ γω κ μπορώ να πω οτι μου άρεσε καλύτερα.
Όσο για τις αισθητικές παρεμβάσεις παραπάνω,όταν βλέπω Φ1 δεν μ απασχολεί το οπτικό του πράγματος.Αν θέλω να δω ποιότητα κατεβαίνω μια βολτούλα στην παραλία κ βλέπω αξιόλογα κομμάτια.
-
δικαιολογουνται διοτι ειναι/ηταν στο αθλημα ξερουν πως ειναι εδω τι δικαιολογια τους δινει κανεις?
...συγγνώμη, αλλά πώς ακριβώς δικαιολογείται O Brundle -που ήταν στο άθλημα- να μην έχει χωνέψει ότι Φεράρι+κίτρινο κράνος = ΟΧΙ Αλόνσο, ή ότι ο Σέννα δεν τρέχει για τη Βέρτζιν, αλλά για την Χισπάνια; Χτύπησε μήπως καμμιά φορά στο κεφάλι σε έξοδο με το μονοθέσιο, γι' αυτό και τον συγχωρούμε ως ήρωα (αγωνιστικής) μάχης;
το να μην ξερεις τους παντες απο τα κρανη ειναι οκ λογικο
για τον σεννα δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο τους αγγλους
μακαρι να βρει καμια ομαδα που να εχει τα φοντα να τον αναδειξει διοτι αυτος το κατεχει το αθλημα
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014