-
Κι ακομα να μαθουμε ποιος θα δειχνει F1 στην Ελλαδα............ και υστερα θελουμε και πιστα.
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
....και υστερα θελουμε και πιστα. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έκοψε διαπιστεύσεις η Dorna? Ποιανών;
Του msfree, ειχε ετοιμασει ταξιδι στο Καταρ.
Αυτό, επειδή το msfree προμοτάρει τη λύση UK proxy για να δεις F1 με σοβαρή κάλυψη και να μην ακούς μαλακίες; Ποιος τραγίκουλας;;;
Δυστυχώς φίλε υπάρχουν αρκετοί 'οικτροί' τύποι που μπορεί να θεώρησαν 'καθήκον' τους προς τον ΑΝΤ1 ( ως προς ποιόν !!!! ) την ενημέρωση του κτλ κτλ ...
Και επειδή γενικότερα 'καλοθελητές' υπάρχουν παντού ( και όταν λέω παντού ...το εννοώ ) ... είπαμε και γράψαμε τα παραπάνω στον tasinho.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Άκουσα σήμερα στο ράδιο απο τον συμπαρουσιαστή του Πουρναράκη στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουνε κάθε Σάββατο οτι υπάρχουν πιθανότητες να δείξει ο ΑΝΤ1 κανονικά F1 απο τον επόμενο η τον μεθεπόμενο GP. Για να δούμε...(αν θα δούμε)ρε για ποσο μακακες μας εχουνε;
Οχι τρισαθλιο κ*λοκαναλο, εγω και πολλοι αλλοι βολευτηκαμε με πολυ καλυτερες λυσεις απο τον πουρναρα και τα 20 λεπτα διαφησεων/ωρα που εχει το καναλι σας. Συνεχιστε λοιπον να δειχνετε συνεντευξεις της τζουλιας και Κων/νου και Ελενης επαναληψεις για εκατομυριοστη φορα και αφηστε μας ησυχους
Greek tv = shit
-
... εγω και να θέλω πια ΔΕΝ με αφημει η γυναίκα μου και οι κόρες μου ...
'Κατσε στον υπολογιστη σου και δες το από εκεί ... επιτέλους να δουμε και εμεις τηλεόραση Κυριακή μεσημέρι ...'
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... εγω και να θέλω πια ΔΕΝ με αφημει η γυναίκα μου και οι κόρες μου ...'Κατσε στον υπολογιστη σου και δες το από εκεί ... επιτέλους να δουμε και εμεις τηλεόραση Κυριακή μεσημέρι ...'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
... εγω και να θέλω πια ΔΕΝ με αφημει η γυναίκα μου και οι κόρες μου ...
'Κατσε στον υπολογιστη σου και δες το από εκεί ... επιτέλους να δουμε και εμεις τηλεόραση Κυριακή μεσημέρι ...'
... θα θελες !!!
-
χαχαχαχαχα!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Παντως αντιθετα απο την μεταδοση της F1, πρεπει να ομολογησουμε οτι οι σχολιαστες του MotoGP ειναι πολυ καλοι! Ο ενας εχει τρεξει και σε αγωνες και ξερει αρκετα πραγματα!Και που ετρεξε σε αγωνες τιιιι? Στη μεταδοση της F1 ο ΤΠ ειναι μηχανολογος και ξερει πολλα πραματα ΑΛΛΑ δεν ειναι αντικειμενικος πολλες φορες και εχει κολληματα με ορισμενους οδηγους ( αν διορθωθει θα ναι καλος και μην ξεχναμε οτι ειμαστε μια μικρη χωρα και με μεταδοση με μικρο budget). Στο MOTO ο Διατσιδης δεν κανει τιποτα φοβερο και ισα ισα ΟΥΤΕ αυτος ειναι αντικειμενικος. φαινεται απο μακρια οτι υποστηριζει το Rossi (δες και απο ΕΤ3) και ειναι πολυ βαρετος. Τουλαχιστον ο ΤΠ ωρες ωρες φωναζει και πορωνεται οταν υπαρχει ενταση στον αγωνα. Και το ΣΚΑΙ ειναι απαραδεκτο που δεν εδειχνε αγωνες η εκοβε τη μεταδοση στο κρισιμο σημειο για να δειξει highlights Λεβαδειακου ΕΛΕΟΣ.
-
Τουλαχιστον ο ΤΠ ωρες ωρες φωναζει και πορωνεται οταν υπαρχει ενταση στον αγωνα.'Σβήνουν τα κόκκινα φώτα και... ΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!'
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τουλαχιστον ο ΤΠ ωρες ωρες φωναζει και πορωνεται οταν υπαρχει ενταση στον αγωνα.
'Σβήνουν τα κόκκινα φώτα και... ΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!'
Κάνει το πίτστοπ ο Button, το ερώτηματώραείναι ΠΟΥ είναι ο Vettel;;; O Vettel είναι στη στροφή 14, οιμηχανικοίτουButtonτελειώ.ΝουντοπίτστοπσεέξικόμμαεφτάδευετερόλεπταΕΙΝΑΙΟΡΙΑΚΟ!!! Ο BUTTON ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο VETTEL;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο VETTEL;;; O Button έχει βγει ήδη πάλι στον αγώνα, και να ο Vettel εδώ, τώρα μπαίνει στην ευθεία εκκίνησης...
-
-
Θεός ο Τάκαρος. Το μόνο που μου έλειψε από την μετάδοση του BBC.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Θεός ο Τάκαρος. Το μόνο που μου έλειψε από την μετάδοση του BBC.+Διαφημισεις!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
+Διαφημισεις!
Όχι δεν το λέω ειρωνικά. Η μετάδοση του BBC, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον σχολιασμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν τελείως flat και περιορίστηκαν στο να περιγράφουν αυτά που έβλεπα και μόνος μου (μάτια έχω και βλέπω δεν χρειάζεται να μου τα λέτε και εσείς, δεν είναι γι αυτο ο σχολιασμός).
Ο Τάκης σε ξυπνούσε σε διάφορες (έστω και άκυρες φάσεις) με τις φωνές του. Παθιαζόταν.
Εκεί πχ που ο Αλόνσο πλησίαζε τον Φέτελ, ο Τάκαρος θα είχε εκσπερματώσει 3-4 φορές , οι δε σχολιαστές του BBC μόνο που δεν χασμουριόταν. -
Εμένα μου λείπει ο Κόλλιας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα μου λείπει ο ΚόλλιαςEγω παλι που ειμαι μπουμπουκι δεν τον πολυ θυμαμαι
-
Παντως αντιθετα απο την μεταδοση της F1, πρεπει να ομολογησουμε οτι οι σχολιαστες του MotoGP ειναι πολυ καλοι! Ο ενας εχει τρεξει και σε αγωνες και ξερει αρκετα πραγματα!
Και που ετρεξε σε αγωνες τιιιι? Στη μεταδοση της F1 ο ΤΠ ειναι μηχανολογος και ξερει πολλα πραματα ΑΛΛΑ δεν ειναι αντικειμενικος πολλες φορες και εχει κολληματα με ορισμενους οδηγους ( αν διορθωθει θα ναι καλος και μην ξεχναμε οτι ειμαστε μια μικρη χωρα και με μεταδοση με μικρο budget). Στο MOTO ο Διατσιδης δεν κανει τιποτα φοβερο και ισα ισα ΟΥΤΕ αυτος ειναι αντικειμενικος. φαινεται απο μακρια οτι υποστηριζει το Rossi (δες και απο ΕΤ3) και ειναι πολυ βαρετος. Τουλαχιστον ο ΤΠ ωρες ωρες φωναζει και πορωνεται οταν υπαρχει ενταση στον αγωνα. Και το ΣΚΑΙ ειναι απαραδεκτο που δεν εδειχνε αγωνες η εκοβε τη μεταδοση στο κρισιμο σημειο για να δειξει highlights Λεβαδειακου ΕΛΕΟΣ.
Kapoios pou xei treksei se agwnes opws kai na xei kserei kati parapanw apo kapoion pou den exei. To provlima den einai i antikeimenikotita alla ta arxaria lathi. Proswpika thewrw aparadekto tosa xronia sxoliastis F1 kai na min kserei polles fores polu vasika pragmata! Exw piasei ton eauto mou apeires fores otan leei kati na kserw pws einai lathos kai auto den prepei na sumvainei. Prepei na mathaineis apo ton sxoliasti, oxi na ton diorthwneis. Kati paromoio exei sumvei elaxistes fores me ton Diatsidi. Isws na min fwnazei oso o Pournarakis alla o anthrwpos kserei auto pou sxoliazei kai polu kala malista. Kai autos enthousiazetai alla o tropos tou einai na min fwnazei oso o Pournarakis kai vasika to protimw auto giati polles fores to fwnaxto tou Pournaraki einai kai enoxlitiko Alla auto einai upokeimeniko...
Sxetika me tin antikeimenikotita, einai para polu duskolo na tin vreis giati oloi einai anthrwpoi kai oi anthrwpoi den einai antikeimenikoi giati exoun sunaisthimata. Akoma kai polu kaloi sxoliastes den einai antikeimenikoi alla auto den afairei kati apo to poso kaloi einai. Auto pou thelw na pw einai oti i antikeimenikotita den einai kritirio. Auta pou leei einai kai o Pournarakis dustuxws polla ap osa leei einai lathos. Ontws kserei apo mixanologika alla auto den einai arketo giati kata tin diarkeia tis metadosis ta mona mixanologika pou leei ta diavazei apo to technical analysis tou f1.com...
Sxetika me tin metadosi, proswpika evlepa apo to site tous kai imoun apoluta euxaristimenos! Polu anwtero apo ANT1 kai Alpha!
Sorry gia ta greeklish alla den eimai se diko mou pc.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
+Διαφημισεις!
Όχι δεν το λέω ειρωνικά. Η μετάδοση του BBC, αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον σχολιασμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήταν τελείως flat και περιορίστηκαν στο να περιγράφουν αυτά που έβλεπα και μόνος μου (μάτια έχω και βλέπω δεν χρειάζεται να μου τα λέτε και εσείς, δεν είναι γι αυτο ο σχολιασμός).
Ο Τάκης σε ξυπνούσε σε διάφορες (έστω και άκυρες φάσεις) με τις φωνές του. Παθιαζόταν.
Εκεί πχ που ο Αλόνσο πλησίαζε τον Φέτελ, ο Τάκαρος θα είχε εκσπερματώσει 3-4 φορές , οι δε σχολιαστές του BBC μόνο που δεν χασμουριόταν.Αν η ΤΕΛΕΙΑ αγγλική μετάδοση δεν μας κάνει είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
-
Swstos. Apo tin alli pantws prepei na omologisw pws akousa kati koula kai apo to BBC. Px enas apo tous sxoliastes (nomizw o Brundle) eipe tin HRT, Mercedes GP. Na leges kiolas pws moiazoun... Mou thumise Pournaraki auto! Kata t alla omws einai para polu kaloi kai perissotero gia to insight pou dinoun gia ton agwna, tis sunenteukseis klp.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014