-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λοιπόν κομμένη η πλάκα για τον Τάκαρο, μη φωνάξω τον **Go For Pole ** και σας κάνει ασήκωτους στις φάπες...
Άντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει εδώ μέσα και δεν ξέρετε τι γράφετε.
Τον Τάκη ρε; Τον Τάκαρο; Το καλύτερο παιδί; Που τόσα χρόνια επιτελεί λειτούργημα;
Α να χαθείτε γιούφτοι...παραιτηθηκε απο mod
-
Βασικά αφού ο άνθρωπος έχει πείσει τους εκάστοτε καναλάρχες-εκδότες αφεντικά του ότι είναι ο γκουρού της F1 στην Ελλάδα μαγκιά του.
Αυτό και μόνο πάντως δείχνει το ελάχιστον ενδιαφέρον που υπάρχει για F1 στην Ελλάδα. Μου αρέσει που μια φορά και ένα καιρό ονειρευόμασταν και πίστα... (Παπουτσής γτπκ πολιτικός, για μια ακόμα φορά να θυμίσω...)
Επειδή δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ για να βρώ δορυφόρο, διασημόπλοιο, παράνομο link, παρασύνθημα, ραδιόφωνο κατοχής κλπ για να δω τον αγώνα στα ξένα, ξέμεινα με το μισάωρο review του Αντ1 την Κυριακή το απόγευμα. Για όσους δεν το είδαν απλά να σημειώσω ότι όταν έβγαλε το δεύτερο χρονόμετρο που μέτραγε συνολικό χρόνο εισόδου-εξόδου από τα pits άρχισε να κράζει ότι η εταιρεία χρονομέτρησης δείχνει άλλα ντ' άλλων.
Και του χρόνου Τάκη με υγεία πάνω απ΄ όλα... -
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο blog που έχω σχετικά με την f1.
http://f1ingreece.blogspot.com/
Οποιοδήποτε σχόλιο δεκτό. -
όταν έβγαλε το δεύτερο χρονόμετρο που μέτραγε συνολικό χρόνο εισόδου-εξόδου από τα pits άρχισε να κράζει ότι η εταιρεία χρονομέτρησης δείχνει άλλα ντ' άλλων.
Και του χρόνου Τάκη με υγεία πάνω απ΄ όλα... [/quote]Έλα εντάξει, καινούριο ήταν αυτό κι εγώ στην αρχή ψάρωσα. Το κατάλαβε γρήγορα, δεν μπορείς να πεις!
Εμένα αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο για την όλη μετάδοση μέσω web tv. Εντάξει, εργοδότες του είναι, δεν μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει. Τον είχα όμως για περισσότερο τσαμπουκά. Εκτός κι αν ήταν δική του ιδέα!..
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
όταν έβγαλε το δεύτερο χρονόμετρο που μέτραγε συνολικό χρόνο εισόδου-εξόδου από τα pits άρχισε να κράζει ότι η εταιρεία χρονομέτρησης δείχνει άλλα ντ' άλλων.
Και του χρόνου Τάκη με υγεία πάνω απ΄ όλα...Έλα εντάξει, καινούριο ήταν αυτό κι εγώ στην αρχή ψάρωσα. Το κατάλαβε γρήγορα, δεν μπορείς να πεις!
Εμένα αυτό που με ενόχλησε είναι που δεν έκανε ούτε ένα σχόλιο για την όλη μετάδοση μέσω web tv. Εντάξει, εργοδότες του είναι, δεν μπορεί να λέει ό,τι του κατέβει. Τον είχα όμως για περισσότερο τσαμπουκά. Εκτός κι αν ήταν δική του ιδέα!..
Ο Τακης Τσαμπουκας για το δικιο των τηλεθεατων?
Τον ειδαμε ποσο πατησε ποδι στο αλφα τοτε με τις προσαγωγες της 17Ν που εκλειναν συνεχεια τη μεταδοση. Μονο ο Λακαφωσης ορθωσε το αναστημα του και τα αποτελεσματα τα ειδαμε. τουλαχιστο εχει καθαρη την συνειδηση του.
Ειναι η τακτικη του τοσα χρονια. ο Τακης δεν δαγκωνει ποτε το χερι που τον ταιζει (ασχετα αν μακροπροθεσμα γυρναει μπουμερανγκ) γι'αυτο και καταφερνει να επιπλεει τοσα χρονια παροτι μετριοτατος στη δουλεια του. Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης στον ξεπεσμο του τηλεοπτικου προιοντος στη χωρα μας.
-
Ξέρει κανείς ή πως μπορούμε να μάθουμε πιο stream θα δείξει τον αγώνα τη Κυριακή στο BBCi? Το προγραμμάτισα στο Stream-5 να ξεκινήσει στις 7:10 δικιά μας ώρα (αλλάζει και η ώρα εν τω μεταξύ). Στην Αγγλία η μετάδοση ξεκινάει στις 6:10 ώρα δική τους. Άρα νομίζω είμαι ΟΚ. Η εκκίνηση είναι στις 9. Οπότε ή το έβαλα σωστά...ή πολύ νωρίς, εξαρτάται αν θα προσαρμόσει σωστά την ώρα στην αλλαγή...ποιός ξέρει?
Το θέμα είναι σε πιο stream να το βάλω να γράφει?! Τον προηγούμενο αγώνα το έδειξε στο 5...οπότε το βάζω πάλι εκεί, αλλά αν μας τη κάνουν...τη κάτσαμε
Έχει κάποιος κάποια πληροφορία σχετική που μπορεί να βοηθήσει?
-
Θα χάσεις 1 ώρα. Με την Αγγλία έχουμε 2 ώρες διαφορά. Έπρεπε να το βάλεις 4:10 δικιά μας.
-
Αυτο το ΣΚ δεν θα εχει web tv?
Εχει πρωινο ξυπνημα αυτη την Κυριακη! Ευκαιρια μετα το GP να παμε και στην εκκλησια να αναψουμε ενα κερακι ( για τον Fernando να τον εχει καλα και να μας δινει νικες! )
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα χάσεις 1 ώρα. Με την Αγγλία έχουμε 2 ώρες διαφορά. Έπρεπε να το βάλεις 4:10 δικιά μας.2 ώρες πίσω είναι η Αγγλία
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θα χάσεις 1 ώρα. Με την Αγγλία έχουμε 2 ώρες διαφορά. Έπρεπε να το βάλεις 4:10 δικιά μας.
2 ώρες πίσω είναι η Αγγλία
6:10 Αγγλίας = 8:10 Ελλάδας. Τα μπέρδεψα με τους αριθμούς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
2 ώρες πίσω είναι η Αγγλία
6:10 Αγγλίας = 8:10 Ελλάδας. Τα μπέρδεψα με τους αριθμούς...
Το έβαλα και ακόμα μια ώρα πίσω για να είμαι σίγουρος.
Το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν θα το δείξει το stream-5 οπότε ελπίζω να είμαι τυχερός.
-
Τα stream που δειχνουν τον αγωνα δεν ειναι στανταρ. (Τουλαχιστον περισυ)
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Τα stream που δειχνουν τον αγωνα δεν ειναι στανταρ. (Τουλαχιστον περισυ)Άρα ελπίζω να είμαι τυχερός...αλλά δε το βλέπω. Oh well
-
Σε αυτό το άρθρο από το blog των 4T αναφέρει κάπου:
Πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί όσον αφορά τη μετάδοση των GP, που απαγορεύεται να γίνεται δωρεάν μέσω του διαδικτύου. Ακόμα και το BBC, που μεταδίδει τους αγώνες στη Μ. Βρετανία, έχει ειδικό κλείδωμα στο διαδίκτυο και οι μεταδόσεις του είναι προσβάσιμες μονάχα στους κατοίκους εντός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου –θεωρητικά, διότι πάντοτε υπάρχουν τρόποι παράκαμψης ηλεκτρονικών δικλείδων.
Έπρεπε δηλαδή στον Αντ1 να χρεώσουν κάτι?
-
Οχι βεβαια, εξαλλου ουτε το BBC χρεωνει κατι. Απλως ζηταει να εχεις τοπικη IP, το οποιο φυσικα και παρακαμπτεται, γιατι στην ουσια το iplayer του BBC ειναι ενα ακομη καναλι παροχης ενος περιεχομενου που το BBC εχει πληρωσει για να δειχνει στην τοπικη αγορα.
Παντως το να χρησιμοποιεις uk proxy ειναι τοσο παρανομο, οσο το να βαζεις δορυφορικο πιατο που ειναι σε θεση να πιανει τον καταλληλο δορυφορους εκτος Αγγλιας. Με αλλα λογια -επι της ουσιας- δεν ειναι.
-
Ειχα ακουσει απο καπου οτι υπαρχει ενα προγραμμα τ οποιο μπορει να δωσει ψευτικη IP (πχ Αγγλιας) και να μπορειτε να δειτε απο το BBC. Δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται και δεν ξερω αν οντως δουλευει.
-
Comodo TrustConnect, έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Comodo TrustConnect, έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες.... Νικόλα την κρίσιμη στιγμή κολλάει .... Τα καλύτερα ειναι το ισπανικό ....
-
Ναι το είχα δοκιμάσει αλλά δεν έπαιζε με τίποτα!! Μια χαρά είναι οι φίλοι μας οι Ισπανοί!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Comodo TrustConnect, έχει αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες.
... Νικόλα την κρίσιμη στιγμή κολλάει .... Τα καλύτερα ειναι το ισπανικό ....
+1 θα μάθουμε και δεύτερη ξένη γλώσσα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014