-
Δε στελνεις μετα ενα pm να μαθουμε κι εμεις;
-
Κι εμείς, κι εμείς!
Μην σμπρώχνετε κύριος.
-
στελνω και εγω γιατι μπορει να εφυγε ο Ηαννι ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
στελνω και εγω γιατι μπορει να εφυγε ο Ηαννι ...Edw eimai kai to blackberry exei liwsei sta mail...
-
.... βεβαια θα πρεπει να μας δώσετε τους βαθμούς που θα παρετε απο τον αγωνα του Μπαχρέιν ...
-
Se osoys exw steilei mail peite moy an sas doyleyei.
-
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 να κανουμε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον ΑΝΤ1 βαζοντας εκεινη την ωρα να κανουμε stream οτι ασχετη free εκπομπη εχει , για να κρασαρει το site και να καταλαβει τη δυναμη μας.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 να κανουμε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον ΑΝΤ1 βαζοντας εκεινη την ωρα να κανουμε stream οτι ασχετη free εκπομπη εχει , για να κρασαρει το site και να καταλαβει τη δυναμη μας....δεν τους γ@μ@ς ... ποιος ασχολείται
-
ΠΑιδιά μπειτε στο www.filmon.com και κατεβάστε τον FilmOn HDi Player. Από εκεί μπορείτε να δείτε την κάλυψη live μέσω του bbc1.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... βεβαια θα πρεπει να μας δώσετε τους βαθμούς που θα παρετε απο τον αγωνα του Μπαχρέιν ...Αν δουλέψει αυτό σου δίνω τους βαθμούς όλης της χρονιάς
Se osoys exw steilei mail peite moy an sas doyleyei.
Δουλεύει, δεν ξέρω κατά πόσα κολλάει.
Ευχαριστώ πολύ.Το πηρα από δυο μεριές, διπλοκλειδωμένο
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Pio meta mesw VLC player 8a dw BBC1 h mesw Raisports. Ta opoia dokimasa kai doyleyoyn.Για το πώς μπορώ να δω από το VLC τέτοια πράματα θα ήθελα κι εγώ ενημέρωση με pm παρακαλώ!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Pio meta mesw VLC player 8a dw BBC1 h mesw Raisports. Ta opoia dokimasa kai doyleyoyn.
Για το πώς μπορώ να δω από το VLC τέτοια πράματα θα ήθελα κι εγώ ενημέρωση με pm παρακαλώ!
Steile moy to mail soy
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 να κανουμε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον ΑΝΤ1 βαζοντας εκεινη την ωρα να κανουμε stream οτι ασχετη free εκπομπη εχει , για να κρασαρει το site και να καταλαβει τη δυναμη μας.ωραια σχεδιο θα πληρωσω για να δω οτι πιο ασχετο απλα για να τους την σπασω
κοινως θα γινω δυο φορες μ*****ς -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 να κανουμε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον ΑΝΤ1 βαζοντας εκεινη την ωρα να κανουμε stream οτι ασχετη free εκπομπη εχει , για να κρασαρει το site και να καταλαβει τη δυναμη μας.
ωραια σχεδιο θα πληρωσω για να δω οτι πιο ασχετο απλα για να τους την σπασω
κοινως θα γινω δυο φορες μαλακαςΤο διαβασες καλα αυτο που εγραψε;Γιατι αναφερει free εκπομπες
-
τρεις φορες τοτε!
(οχι μονο θα κανω τον κοπο και θα πατησω στο site τους αλλα θα κανω και κοπο να ψαξω να βρω κατι ασχετο απλα και μονο για να τους μπουκωσω και να το πεταξουν μετα για μεγαλη τηλεθεαση... -
Δεν νομίζω να γίνει αυτό που λές φίλε μου. Σιγά τον κόπο να βάλεις να παίζει μια οποιαδήποτε εκπομπή απο το webtv τους.. Αν μπουκώσει το stream κι αρχίσουν τα παράπονα απ' αυτούς που πλήρωσαν τα 5€, να δεις τι έχει να γίνει και τι παραπάνω κράξιμο θα φάνε!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Δεν νομίζω να γίνει αυτό που λές φίλε μου. Σιγά τον κόπο να βάλεις να παίζει μια οποιαδήποτε εκπομπή απο το webtv τους.. Αν μπουκώσει το stream κι αρχίσουν τα παράπονα απ' αυτούς που πλήρωσαν τα 5€, να δεις τι έχει να γίνει και τι παραπάνω κράξιμο θα φάνε!το θεμα ειναι επειδη ξερω οτι ο anti1 δεν το νιωθει και πολυ απο καμια αποψη πιστεψε με δεν τους ειναι και λιγο να πουν οτι το webtv τους πετυχε ενα ποσοστο πχ 70% αλλο που δεν θελουν αυτα τα λαμογια..
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 13:00 να κανουμε ΣΑΜΠΟΤΑΖ στον ΑΝΤ1 βαζοντας εκεινη την ωρα να κανουμε stream οτι ασχετη free εκπομπη εχει , για να κρασαρει το site και να καταλαβει τη δυναμη μας. -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
παιδια να μην δωσει κανεις τα 5 € που ζητουν στον .....Αντ 1 . Να αναγκαστουν να ψαξουν για λεφτα-εσοδα μεσα απο τις τηλεοπτικες διαφημισεις μεταδιδοντας ζωντανα τους αγωνες απο την ΤV.!!!!!!
Και να εχουν 30 λεπτα διαφημησεις στην 1,5 ωρα του αγωνα...
Τι να κανουμε για αυτο απο το να τρεχουμε για να το βρουμε στο internet free ή να βαλουμε πιατο με 300 €, Ο πουρναρακης θα ειναι 'παραδεισος)
Επιμενω παντως πως αμα δεν παει καλα ο Αντ1 μεσω το web TV θα το γυρισει στη TV εκει που εχει σιγουρα λεφτα απο διαφημηστες., Τι στο καλο τοσες εταιριες αυτ/των μας εχουν πρηξει με διαφημησεις τον τελαιτεο καιρο. Τι καλυτερο να τα διαφημηζουν μεσα στον αγωνα F1?
-
Πρακτικά δε θα τους πειράξουν τα παράπονα (κλασική στ'αρχιδιστική ελληνική νοοτροπία επιχειρήσεων...) αλλά να ΜΗΝ αγοράσει κανείς την υπηρεσία τους.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014