-
Xairetw olous tous palious gnwstous apo to forum mias kai eixa para poly kairo na grapsw.
Καλή αγωνιστική σεζον εύχομαι (αν και δεν ξεκινήσαμε καλά...)
Κατι το οπόιο θα πρέπει να διευκρινιστεί με κάποιο τρόπο είναι το εξής: η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση θα περιλαμβάνει ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΑΓΩΝΑ ή απλα 30-45 λεπτά με τα «καλύτερα» στιγμιότυπα;;; Μιας και ως τηλεθεατές του alpha και του Ant1 την έχουμε πατήσει απειρες φορές... Οπως επίσης ελπίζω να μην αποκαλυψουν απο μόνοι τους το αποτέλεσμα του αγώνα με το που θα ξεκινήσει η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.... -
Προσοχή στους όρους περί πληρωμής. Με το που τελειώνει το trial version χρεώνεστε ΑΥΤΟΜΑΤΑ για την επόμενη περίοδο, που πληρώνεις.
*Kι εγώ το έκανα τώρα δεύτερη φορά, ακολουθώντας ΠΟΛΥ πιστά τις οδηγίες και πράγματι δε μου ζήτησε πιστωτική. Δούλεψε προς το παρόν, οπότε άκυρο το από πάνω σε αυτή την περίπτωση
-
Δε μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε κάπου? Το BBC για το online του δε σε χρεώνει! Μήπως να στέλναμε μια μαζική διαμαρτυρία στη FIA ή τέλοσπαντων κάτι τέτοιο?
-
Εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το καθεστώς με το οποίο έχει αγοράσει και προβάλλει το προϊόν ο ΑΝΤ1. Μυρίζομαι ότι έχει νοικιάσει κι αυτός κανα proxy και πάει να κάνει τη μπάζα του στα κλεφτά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι νόμιμο, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό...
E-mail στο site της FIA δε βρήκα, μάλλον θέλουν τον παλιό κλασικό τρόπο με τις επιστολές.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το καθεστώς με το οποίο έχει αγοράσει και προβάλλει το προϊόν ο ΑΝΤ1. Μυρίζομαι ότι έχει νοικιάσει κι αυτός κανα proxy και πάει να κάνει τη μπάζα του στα κλεφτά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι νόμιμο, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό...λες?
Αμάν! Λες να είναι ΤΟΣΟ λαμόγια?
Μήπως να κάνω κανένα F1 party όπως του Bernie στο σπίτι μου και να μαζευτούμε?
Αφήστε τους...βρείτε τον δικό σας τρόπο να δείτε το πρωτάθλημα και μη τους δώσετε όχι ευρώ...όχι σεντ...ούτε ένα δευτερόλεπτο τηλεθέασης! Η σωστή F1 είναι η ΖΩΝΤΑΝΗ F1!!
Ή το παίρνεις σωστά ή δε το παίρνεις καθόλου! ΕΛΕΟC!
Βρείτε ο καθένας τον τρόπο που του ταιριάζει στο budget του και πάμε για σεζόν 2010...σε μισή ώρα ξεκινάνε τα πρώτα free (και θα είμαι στη δουλειά )!!
-
Προς το παρόν δοκιμάστε f1_bahrain στο Τζαστιν τιβι.
-
Έλα πάμε το πρώτο Free Practice
Μόλις ξεκίνησε στο Stream-1Καλή season!
-
Στο film on στο BBC1 γιατι δεν δείχνει F1?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Στο film on στο BBC1 γιατι δεν δείχνει F1?Δε θυμάμαι ποτέ το BBC1 να δείχνει fp1 & 2....
Δεξιά έχει ένα κουμπάκι που λέγεται 'Guide'. Πάτα το και δες το πρόγραμμα!
-
Εγω θα τα δω απο δορυφορο σε HD αλλα για την δουλεια τωρα αγορασα VPN και βλεπω Live απο BBC web tv.Μονο 7,50 και εχω vpn και βλεπω και hulu απο αμερικη και BBC
-
Ο χρήστης ace1774 έγραψε:
Εγω θα τα δω απο δορυφορο σε HDUpscaled, θες να πεις.
-
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsp ... 560745.stm
BBC formula 1 live
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω θα τα δω απο δορυφορο σε HD
Upscaled, θες να πεις.
Οχι. 1280 x 720 HD....τουλαχιστον τρια καναλια δειχνουν.Προτιμω το ORF HD
-
http://www.veetle.com/frameworked/index ... 7e491ae20c
live τωρα... -
pardon?
-
Μια χαρά παίζει αυτό που λέει ο EVO2.
-
+1 Μπράβο EVO2
-
Παιδιά, σταματάει μετά από κάποια λεπτά. Συνήθως έτσι γίνεται στις πλατφόρμες αυτές.
-
Disabled due to a copyright claim.
-
Σταματησε και εμένα... ελπιζω να επανέλθει...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014