-
Δε μπορεί η Νόβα να κλειδώσει διάφορα δορυφορικά κανάλια.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Δε μπορεί η Νόβα να κλειδώσει διάφορα δορυφορικά κανάλια.μπορει να κανει συμφωνια με καναλια οπως εκανε με το RAI να κλειδωνει την ωρα της μεταδοσης ομως
-
Επειδη ειδα καποιους να λενε για μεταδοση στα γερμανικα απο RTL να ρωτησω:
Ειδατε καποιον αγωνα κατα τη διαρκεια του 2009? Γιατι κι εγω εβλεπα ζωντανα τα δοκιμαστικα κατα το 2008 (ο Αλφα δεν τα εδειχνε ολα λαιβ) εκει, αλλα το 2009 το ιδιο RTL που παρακολουθουσα μου εβγαζε μαυρη οθονη κατα τη διαρκεια της Φ1. -
Και δηλαδή αυτός που βλέπει RTL στη Γερμανία δε θα δεί; Δε γίνεται αυτό. Τώρα με το RAI σίγουρα κλειδώνει λόγω Νόβα ή έτσι κι αλλιώς κλειδώνει;
-
Ο χρήστης Dryhten έγραψε:
Ειδατε καποιον αγωνα κατα τη διαρκεια του 2009? Γιατι κι εγω εβλεπα ζωντανα τα δοκιμαστικα κατα το 2008 (ο Αλφα δεν τα εδειχνε ολα λαιβ) εκει, αλλα το 2009 το ιδιο RTL που παρακολουθουσα μου εβγαζε μαυρη οθονη κατα τη διαρκεια της Φ1.Εγώ.
-
Ο χρήστης Dryhten έγραψε:
Ειδατε καποιον αγωνα κατα τη διαρκεια του 2009? Γιατι κι εγω εβλεπα ζωντανα τα δοκιμαστικα κατα το 2008 (ο Αλφα δεν τα εδειχνε ολα λαιβ) εκει, αλλα το 2009 το ιδιο RTL που παρακολουθουσα μου εβγαζε μαυρη οθονη κατα τη διαρκεια της Φ1.Dryhten και εγώ έβλεπα πέρσυ RTL παράλληλα με τον Αντ1 (λιγότερες διαφημίσεις...)
Κατάφερα στον Astra2 να πιάσω ΒΒC Stream 4_0 kai 4_1, τα οποία είναι interactive μάλλον,
καθώς η οθόνη είναι χωρισμένη σε 6 διαφορετικά παράθυρα (διαφορετικό κανάλι το καθένα νομίζω, μερικά δεν δουλεύουν τώρα). Χαζή ερώτηση αλλά πώς (μπορώ?) να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο από αυτά? -
Ίσως να είναι subservices. Θα πατάς κάποιο κουμπί στον δέκτη για να διαλέξεις. Ποιον δέκτη έχεις;
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Δεν τους έχω ανάγκη πλέον!
Έγινε εγκατάσταση δορυφορικής και BBCi
ποσο καλα τα πιανεις ? το stream 4 πχ
Τέλεια και απίστευτη ποιότητα!
Έχει τώρα και εκπομπή για τη F1 με DC, Irvnine, Brundle κλπ.
ΑΝΤ1 κλπ...να πάτε να ------!
Η ποιότητα από κάθε άποψη είναι σε άλλο επίπεδο.
-
Ίσως να είναι subservices. Θα πατάς κάποιο κουμπί στον δέκτη για να διαλέξεις. Ποιον δέκτη έχεις;eMTech, Μοντέλο eM-200
Μόλις έχασα το σήμα όμως, είναι ψιλοχάλια και ο καιρός
-
Και δηλαδή αυτός που βλέπει RTL στη Γερμανία δε θα δεί; Δε γίνεται αυτό. Τώρα με το RAI σίγουρα κλειδώνει λόγω Νόβα ή έτσι κι αλλιώς κλειδώνει;ρε συ. δεν το βλεπουν δορυφορικα οι γερμανοι ... απο κεραια κανονικη το βλεπουν. με αυτη τη λογικη ουτε οι Ιταλοι βλεπουν εφοσον κλειδωνει το RAI. ετσι κι αλλιως κλειδωνει - οχι μεσω NOVA
-
Και οι Ιταλοί που είναι στη Ρουμανία ή στο Βέλγιο ή οπουδήποτε αλλού πως το βλέπουν? Αυτό δεν έχει νόημα και δεν ξέρω να έχει κάποια σχέση το RAI με το μπουκέτο της Νόβα.
-
To Γερμανικό RTL έδειχνε κανονικά αγώνες πέρσι. Το έβλεπα ανάμεσα στις διαφημίσεις του ΑΝΤ1.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To Γερμανικό RTL έδειχνε κανονικά αγώνες πέρσι. Το έβλεπα ανάμεσα στις διαφημίσεις του ΑΝΤ1.εγω δεν ειπα οτι δεν θα το δειχνει απλα λεω οτι ειναι ικανοι να κανουν συμφωνια με πολλα δορυφορικα (RTL,TR1 και τα λοιπα) να κλειδωνουν την ωρα της μεταδοσης οπως το RAI. Ειναι ικανοι να το κανουν αυτο για να μας αναγκασουν να πληρωνουμε 60 ευρω το μηνα λες και παιρνουμε καλους μισθους
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις μελλον..... εγω απλα ειπα τι θα μπορουσε να γινει και σχολιαστηκε και απλα το εξηγησα. αν πριχτηκες πανε σε αλλο forum bro
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Και δηλαδή αυτός που βλέπει RTL στη Γερμανία δε θα δεί; Δε γίνεται αυτό. Τώρα με το RAI σίγουρα κλειδώνει λόγω Νόβα ή έτσι κι αλλιώς κλειδώνει;
ρε συ. δεν το βλεπουν δορυφορικα οι γερμανοι ... απο κεραια κανονικη το βλεπουν. με αυτη τη λογικη ουτε οι Ιταλοι βλεπουν εφοσον κλειδωνει το RAI. ετσι κι αλλιως κλειδωνει - οχι μεσω NOVA
εγω Ιταλια ειμαι και ενω εχω δορυφορικη ΟΥΤΕ εγω το βλεπω μεσω δορυφορικης RAI αλλα μονο μεσω αναλογικου κανονικου σηματος..
η Rai κλειδωνει ετσι κι αλλιως...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ρε συ. δεν το βλεπουν δορυφορικα οι γερμανοι ... απο κεραια κανονικη το βλεπουν. με αυτη τη λογικη ουτε οι Ιταλοι βλεπουν εφοσον κλειδωνει το RAI. ετσι κι αλλιως κλειδωνει - οχι μεσω NOVA
εγω Ιταλια ειμαι και ενω εχω δορυφορικη ΟΥΤΕ εγω το βλεπω μεσω δορυφορικης RAI αλλα μονο μεσω αναλογικου κανονικου σηματος..
η Rai κλειδωνει ετσι κι αλλιως...
ε ναι. οταν κλειδωνει κατι, δορυφορικα κλειδωνει παντου. η δορυφορικη ληψη δε διαφερει ειτε το πιασεις απο αθηνα ειτε απο στοκχολμη. Αναλογικα φυσικα και θα το βλεπεις. Και οσοι πιανουν απο κανονικη κεραια (οχι πιατο) καποιο καναλι που εχει τη μεταδοση ειναι πολυ τυχερος ! Ανθρωποι στην Ξανθη , Πατρα , Κερκυρα , Κρητη, Αιγαιο φανταζομαι πιανουν καναλια οπως RAI, TR1, βουλγαρικο, Bahrain Sports (μονο στα αραβικα φανταζομαι εφοσον δεν θα ναι δορυφορικο)...
Φανταζομαι παντως αν παει η NOVA θα παει και ο Πουρναρακης... Θα χει γελιο να δουμε το Σκευοφυλαξ να κανει μεταδοση. Θα πληρωνει ο κοσμος τοσα λεφτα για να κοιμηθει εν ωρα μεταδοσης -
Σκέφτομαι να πληρώσω τα 7.95 για το Filmon ...αλλά φοβάμαι μην μπουκώνει όταν έχει μετάδοση το bbc...
το bbc1 δεν μεταδίδει την Φ1 ;
-
Το BBC 1 και το BBC interactive την μεταδίδουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι να πληρώσω τα 7.95 για το Filmon ...αλλά φοβάμαι μην μπουκώνει όταν έχει μετάδοση το bbc...το bbc1 δεν μεταδίδει την Φ1 ;
Δεν αξίζει. Πέρσι που το έβλεπα παράλληλα έπεφτε, κόλλαγε και έκανε διάφορα τέτοια.
Γενικώς η μετάδοση μέσω ίντερνετ δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014