-
Ο χρήστης mazdaxania έγραψε:
το mazda το μπορντω ειναι μοντελο '72 1500 deluxe.αλλα εχει καπω απο 1800,μασκα μπροστα απο ss κ φοραει μηχανη απο καποιο μοντελο πιο καινουργιο τισ mazda 1800 αν δεν κανω λαθος .δεν εχει βαφτει ποτε μονο τοπικα βαψιματα.το ταμπλο ειναι ασκαστο!δεν εχει το παραμικρο.κ απο οτι μου εχει πει δεν το αλλαζει μεχρι να τον .........στειλει.το χει απο το 73 που το πηρε μεταχειρισμενο.αυτα τα λιγα ξερω.Πολυ ενδιαφερων!
Ναι Γιωργο αυτο ειναι!
-
Δυστυχώς έχει αλλαγμένη μηχανή, 2000 cc, κατά τα άλλα είναι άψογα συντηρημένο. Ο ιδιοκτήτης είναι παλιός μηχανικός της mazda
-
Rx4 coupe..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2628874/Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι αυτο το οποιο ειχα πετυχει προ 3τιας προς Εκαλη-Κηφισια ,πρεπει να χα ενημερωσει και καποιον μαζντακια..
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Δυστυχώς έχει αλλαγμένη μηχανή, 2000 cc, κατά τα άλλα είναι άψογα συντηρημένο. Ο ιδιοκτήτης είναι παλιός μηχανικός της mazdaβλεπω φιλε λαμπρο εισαι καλα πληροφοριμενος κ εσυ.εχει ακομα ενα για ανταλακτικα το οποιο ομως ειναι τρακαρισμενο μπροστα.
-
Έ, ως παλιός φούρναρης....όσο για την ιστορία του τρακαρισμένου πράσινου, είναι πονεμένη. Επρόκειτο για ένα άψογο αυτοκίνητο.
-
Έ, ως παλιός φούρναρης....όσο για την ιστορία του τρακαρισμένου πράσινου, είναι πονεμένη. Επρόκειτο για ένα άψογο αυτοκίνητο.ελπιζω να μου μαθεις να φουρνιζω κ γω σαν κ σενα! οσο για το πρασινο εκτος απο το τρακαρισμα που τα χει δει ειναι σε καλη κατασταση το υπολοιπο,τακαρισμενο κ σκεπασμενο!
-
Ανακυκλωση αργολιδας
Mazda 323 (facelilt ειναι αυτο )
http://ikosilan.car.gr/parts/view/2714293/ -
Αυτο το rx7 μοιαζει ν αξιζει..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2750748/ -
Δεν είναι ανάγκη να γεμίζουμε όλα τα θέματα με αγγελίες. Το σχετικό θέμα φτάνει νομίζω.
-
Νικο τα mazda συγκεκριμενα τα βαζω εδω επειδη ακριβως ειναι λιγοι οι ενδιαφερομενοι και μεσα στο σορο στο σχετικο θεμα μαλλον δε θα τις δει κανεις. Αλλωστε ολες τις υπολοιπες εκει τις βαζω.
-
λαθος
-
Φυσικά δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα από αυτή τη φωτογραφία. Πέρα από τα πιθανά σάπια σκουριές και όλα τα άλλα πιθανά κλασσικά προβλήματα που στοιχίζουν (ταμπλώ, σαλόνι κλπ) στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αυτό που κοστίζει είναι ο κινητήρας βάνκελ. Η ακινησία και η πιθανή μετά από καιρό λειτουργία μπορεί ακόμη και να τον διαλύσουν εντελώς. Σε ένα κινητήρα με ακινητοποίηση έστω και μερικών μηνών δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να προκύψει. Υπάρχουν περιπτώσέις όμως που λειτουργεί μια χαρά και μετά από χρόνια ακινησίας. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει στείλε μου πμ για αναλυτικές πληροφορίες.
Συμπληρώνω πάντως ότι, όπως σχεδόν όλα τα γιαπωνέζικα, και παρά την άνοδο τιμών που υποθετικά παρατηρείται την τελευταία διετία, δεν είναι για επένδυση. Σε κάθε περίπτωση, από όλα τα old school βάνκελ, το RX4 σειρά 3 ('merc front') όπως αυτό έχει τις χαμηλότερες τιμές.
παραθέτω και την πιο σοβαρή, κατά τη γνώμη μου, πρόσφατη αυστραλιανή λίστα, εκεί δηλαδή που τα αυτοκίνητα αυτά έχουν τις ψηλότερες τιμές παγκοσμίως. Προφανώς μιλάμε για 100% γνήσια αυτοκίνητα και με τους αυθεντικούς για το καθένα κινητήρες.
$35-40,000 R100 10a
$35-40,000 RX-3 Coupe 12A
$35-40,000 RX-3 Coupe 10A
$25-30,000 RX-3 Sedan 12A
$25-30,000 RX-3 Sedan 10A
$30-35,000 RX-2 Coupe Twin Dizzy (round tail lights)
$15-20,000 RX-2 Sedan Twin Dizzy (round tail lights)
$15-20,000 RX-4 Hardtop 13B (pointy front)
$15-20,000 RX-4 Hardtop 12A (pointy front)
$15-20,000 RX-2 Sedan Single Dizzy (dogbone tail lights/pointy front)
$15-20,000 RX-4 Sedan 13B (pointy front)
$15-20,000 RX-2 Sedan Single Dizzy (dogbone tail lights)
$10-15,000 RX-4 Sedan 12A (flat front)
$10-15,000 RX-4 Hardtop 13B (Merc front)
$5-10,000 RX-4 Sedan 13B (Merc front)
$5-10,000 RX-5 Coupeβασική προσθήκη: οι τιμές αυτές αφορούν τα concours d'elegance αυστραλέζικα και μόνο αυτοκίνητα. Ακόμη και τα RHD αλλά JDM αυτοκίνητα πάνε πιο κάτω, τα δε LHD αυτοκίνητα που μαζεύουν οι Αυστραλοί κυμαίνονται στο μείον 30-50% από αυτόν τον κατάλογο, ειδικά τα αμερικάνικα ίσως και πιο κάτω καθώς ήταν πιο αδύναμοι οι κινητήρες. Έπεσα κατά τύχη πάνω σε αυτό που είχα γράψει και είδα ότι χρειαζόταν αποκατάσταση.
-
-
ευχαριστώ, .......δεν το ξέρω.
υπάρχει πάντως ένα αποθηκευμένο (για σώσιμο) σε αντιπροσωπεία της mazda στην περιφέρεια, οπότε ελπίζουμε ότι ένα θα διασωθεί. -
Μερικα καινουργια ανταλλακτικα φανοποιας για mazda rx4.
http://www.car.gr/parts/view/2721076/ -
Μήπως γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω ηλεκτρονική ανάφλεξη για το παραπάνω 323 που πόσταρα (μοντέλο 1981, κινητήρας Ε3, 1296cc, 68 ίπποι). Φοράει πλατίνες τώρα, οι οποίες κάθε χρόνο θέλουν αλλαγή & ρύθμιση (το αμάξι μένει ακινητοποιημενο στην Κρήτη, σε υγρό κλίμα, κάνα 6μηνο).
Ευχαριστώ! -
-
Εξαιρετικό και πολύ σπάνιο γιατί ήταν ελάχιστα τα 'coach¨, σχεδόν όλα ήταν Panel van. Αν και ήταν από αυτά που σκεφτόμουν προ κρίσης και έχω μαζέψει και κάποια πράγματα, το βλέπω μάλλον αδύνατο τώρα. Πάντως θα με ενδιέφερε η διεύθυνση που είναι. ευχαριστώ.
-
Εξερεύνηση στο μουσείο της Mazda, μέσω του Google Street View.
-
Φοβερό!
Classic Mazda