-
εισαι σιγουρος οτι θα ελεγες το ίδιο?
Ο ΑΠΡ ειχε δικιο σε αυτό που έγραψε, αν εσυ νομίζεις πως σε περιλαμβανει αυτό που είπε, κοίτα να ρωτάς πριν πετάξεις μαργαριτάρι
ας το αφησουμε εδω γιατι το σκίσαμε το θέμα -
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.................οταν ελεγα οτι το ιδιο θα ελεγα και εγω εννουσα...οτι πρεπει να τελειωνει...λοιπον κουραστηκα...δεν θα γεμιζουμε το φορουμ με τις κοντριτσες δυο ΠΟΛΥΓΩΝΙΟΤΩΝ ...ΤΙ Σ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ ,APR,APR???
-
κατι για τον αγωνα παιδια.ελεος με τα ασχετα.χριστινα λαμπιρη θα καταντησουμε εδω μεσα
-
ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΦΙΛΕ Μ ΗΡΘΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΣΟΡΡΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Επιτελους συναγωνισμος, οτι καλυτερο για ολους!
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Γιατι κολλησαν οι χρονοι????????
Δεν θα βλεπουμε χρονους????????
Αντε ρε ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Φατον........
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
'EL-EM'
Aα, ρε Μελετοπουλε,
Οποιος θελει σε κανει και τσιγκλας. Και μου δινεις την εντυπωση οτι δεν ξερεις να ΧΑΝΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ('ΦΑΤΟΝ') ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Γιατι κολλησαν οι χρονοι????????
Δεν θα βλεπουμε χρονους????????
Αντε ρε ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Φατον........
ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
'EL-EM'
Aα, ρε Μελετοπουλε,
Οποιος θελει σε κανει και τσιγκλας. Και μου δινεις την εντυπωση οτι δεν ξερεις να ΧΑΝΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ('ΦΑΤΟΝ') ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.'EL-EM'
Καλημερα,ο κοσμος αντι να χαρει το θεαμα και τον συναγωνισμο καθεται και σχολιαζει πικροχολα,τι να πω! κ εγω ηθελα ας πουμε να κερδισει η ford στο Ακροπολις. Τι , θα πρεπει να αρχισω να λεω διαφορα η να πεταω διαφορα στο δρομο! ας μη κανουμε αυτο που μας αρεσει γηπεδο! Προσωπικα σας λεω μπραβο για την προσπαθεια σας .
ΧΡ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΟΧΙ ΦΙΛΕ Μ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΑΚΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!...ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΜΕ!...ΚΥΡΙΕ ΑΠΡ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ???..ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ???...ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ???...Bρε φοντασιερακο , ειχα αρχισει να σε συμπαθω μια και εισαι μικρουλης και αγνος τριμαλακακος , αλλα οσο γραφεις και σου απανταμε εδω μεσα , βλεπω η κατασταση σου να πηγαινει προς το χειροτερο , και σε λιγο θα σε φυσουν ολοι , χωρις να σου δεινουν σημασια ..... για συμαζεψου οπως σου λενε τα αλλα παιδια , διαβαζε και βουλωσε το λιγο για να μαθεις κατι τις , αφου σ'αρεσει το σπορ .....
υ.γ. Δεν απευθηνθηκα σε εσενα γιαυτο που λες .... -
Σαν απλος θεατης θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση(και διορθωστε με αν θεωρειτε οτι ειμαι λαθος) με αφορμη και ατυχημα που συνεβη στον αγωνα.Ειναι κατι που παρατηρησα και στο περυσινο ΕΛΠΑ και μου εκανε εντυπωση.Εδω στο νησι μας πολλες φορες οι διαφοροι απεσταλμενοι της ΕΛΠΑ οι οποιοι πληρωνονται αδρα και απαιτουν απο τις λεσχες πρωτες θεσεις σε ξενοδοχεια και μεταφορικα μεσα(οι πεινασμενοι κομπλεξικοι) απαγορευουν απο τις λεσχες να χρησιμοποιησουν ειδικες με αυστηροτητα γιατι δεν εχουν μπαριερες σε καποια σημεια που υπαρχει γρεμος πλαγια 30 40 μετρων . Πηγα περυσι στο ΕΛΠΑ και ανατριχιασα βλεποντας την πρωτη νυχτερινη ειδικη .Γκρεμος καθετος που καταληγει στη θαλασσα και ουτε μπαριερα ουτε νεροπαγιδα μονο ενα απλο δικτακι.Φετος γρεμοι οχι δεκαδων μετρων αλλα σχεδον χιλιομετρου χωρις κανενα μετρο προστασιας.Και ενταξει συμφωνω ισως οτι ενα ραλλυ δεν ειναι πιστα αλλα αναρωτιεμαι αλλα μετρα και σταθμα απαιτει απο τις λεσχες (τουλαχιστον της ΚΡΗΤΗΣ) η ΕΛΠΑ και αλλα εφαρμοζει (γιατι κοστιζουν)στους αγωνες τους δικους της.Η μηπως τα λαμογια που βγαζουν μεροκαματο απο τις λεσχες της Κρητης για να δικαιολογησουν τα ακριβα ξενοδοχεια τις πρωτες θεσεις στα μεταφορικα μεσα τα τζαμπα αυτοκινητα και εστιατορια αλλα και το διολου ευκαταφρονητο μεροκαματο που παιρνουν απο τις λεσχες βγαζουν ολο το κομπλεξισμο και αυστηροτητα που διαθετουν στους χωριατες (ετσι μας θεωρουν) που πεινανε για ενα αγωνα πανελληνιου κυπελου.Παντως αν ημουν στις λεσχες της Κρητης και καποιος παρατηρητης της ΕΛΠΑ απαιτουσε να κοπει μια ειδικη για αστειες πλαγιες των 30 40 μετρων (οπως εγινε περυσι στο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ με το πρωτο κομματι των Αγ.Παρασκιων για οσους ξερουν) θα του εδειχνα μια φωτογραφια απο τους αφυλακτους γκρεμους των ΕΛΠΑ.
-
Μιας και το'φερε η κουβεντα στους θεατες.
Πολύ πίκρα αυτο το σ/κ.
Μονο φωτογραφοι,καμεραμαν και τα σόγια των οδηγων.Τι διαλο ρε παιδια,καθε φετος και χειροτερα ρε γμτ. -
ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ.
ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΛΙΚ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΚΛΑ.
ΣΤΟ ΟΙΝΟΧΩΡΙ ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 60-70 ΧΙΛ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙ.
ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.
ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1η ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ F2 F3 ΚΑΙ Α6.
ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ.
ΣΤΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΜΕ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΓΩΝΑ[ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ].
ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ,ΚΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΑΝΕΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ.
ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΑΠΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΤΕΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΛΙΓΟ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΠΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΙΟ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΗΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΧΑΝΙ.
ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΣΛΙΚ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΧΙΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΔΟ.
ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΠΗΝΤΗ[ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ELENA] ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ KΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΧΙ ΦΙΛΕ Μ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!...ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΑΚΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!...ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΜΕ!...ΚΥΡΙΕ ΑΠΡ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ???..ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ???...ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ???...
Bρε φοντασιερακο , ειχα αρχισει να σε συμπαθω μια και εισαι μικρουλης και αγνος τριμαλακακος , αλλα οσο γραφεις και σου απανταμε εδω μεσα , βλεπω η κατασταση σου να πηγαινει προς το χειροτερο , και σε λιγο θα σε φυσουν ολοι , χωρις να σου δεινουν σημασια ..... για συμαζεψου οπως σου λενε τα αλλα παιδια , διαβαζε και βουλωσε το λιγο για να μαθεις κατι τις , αφου σ'αρεσει το σπορ .....
υ.γ. Δεν απευθηνθηκα σε εσενα γιαυτο που λες ....Εγώ αποφάσισα να μήν ξαναπετάξω μπούρδες αλλά έκανες αυτό και θύμωσα...ΤΕΣΠΑ...θα χαλάσουμε τις καρδιές μας? ...οχι τριμαλακάκος..πενταμαλακάκος είμαι...Κ..Κυριακόπουλε...ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Σαν απλος θεατης θα ηθελα να κανω μια παρατηρηση(και διορθωστε με αν θεωρειτε οτι ειμαι λαθος) με αφορμη και ατυχημα που συνεβη στον αγωνα.Ειναι κατι που παρατηρησα και στο περυσινο ΕΛΠΑ και μου εκανε εντυπωση.Εδω στο νησι μας πολλες φορες οι διαφοροι απεσταλμενοι της ΕΛΠΑ οι οποιοι πληρωνονται αδρα και απαιτουν απο τις λεσχες πρωτες θεσεις σε ξενοδοχεια και μεταφορικα μεσα(οι πεινασμενοι κομπλεξικοι) απαγορευουν απο τις λεσχες να χρησιμοποιησουν ειδικες με αυστηροτητα γιατι δεν εχουν μπαριερες σε καποια σημεια που υπαρχει γρεμος πλαγια 30 40 μετρων . Πηγα περυσι στο ΕΛΠΑ και ανατριχιασα βλεποντας την πρωτη νυχτερινη ειδικη .Γκρεμος καθετος που καταληγει στη θαλασσα και ουτε μπαριερα ουτε νεροπαγιδα μονο ενα απλο δικτακι.Φετος γρεμοι οχι δεκαδων μετρων αλλα σχεδον χιλιομετρου χωρις κανενα μετρο προστασιας.Και ενταξει συμφωνω ισως οτι ενα ραλλυ δεν ειναι πιστα αλλα αναρωτιεμαι αλλα μετρα και σταθμα απαιτει απο τις λεσχες (τουλαχιστον της ΚΡΗΤΗΣ) η ΕΛΠΑ και αλλα εφαρμοζει (γιατι κοστιζουν)στους αγωνες τους δικους της.Η μηπως τα λαμογια που βγαζουν μεροκαματο απο τις λεσχες της Κρητης για να δικαιολογησουν τα ακριβα ξενοδοχεια τις πρωτες θεσεις στα μεταφορικα μεσα τα τζαμπα αυτοκινητα και εστιατορια αλλα και το διολου ευκαταφρονητο μεροκαματο που παιρνουν απο τις λεσχες βγαζουν ολο το κομπλεξισμο και αυστηροτητα που διαθετουν στους χωριατες (ετσι μας θεωρουν) που πεινανε για ενα αγωνα πανελληνιου κυπελου.Παντως αν ημουν στις λεσχες της Κρητης και καποιος παρατηρητης της ΕΛΠΑ απαιτουσε να κοπει μια ειδικη για αστειες πλαγιες των 30 40 μετρων (οπως εγινε περυσι στο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ με το πρωτο κομματι των Αγ.Παρασκιων για οσους ξερουν) θα του εδειχνα μια φωτογραφια απο τους αφυλακτους γκρεμους των ΕΛΠΑ.Δεν έχεις άδικο, αυτό είχα δει και σε άλλους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος , και είχα απορήσει.. πχ οι Βωξίτες στην αρχή τους έχουν ένα πατημένο κομμάτι , κι απο κάτω το χάος, αλλά και σε άλλα σημεία στο Μαυρο Ροδο. Τελικά εκείνη τη μέρα ο φόβος μου βγήκε και λίγο αργότερα έμαθα τα άσχημα , λόγω γκρεμού..
OΜΩΣ. Εμεις σαν λέσχες-αγωνιζόμενοι-θεατές-χορηγοί κτλ οφείλουμε να έχουμε σαν παραδείγματα προς αποφυγήν αυτες τις Ε.Δ. και να μη λεμε ''δεν πειράζει, και στο ΕΛΠΑ μπαριέρες δεν είχαν...'
και να απαιτούμε απο τον κάθε ενδιαφερόμενο δημο, νομαρχία κτλ να κανονιζει να μπαινουν νέες μπαριέρες , καινούρια ασφαλτο, να κλεινουν τις λακκούβες κτλ όπως ήδη γίνεται κάθε χρόνο στο rally Xανίων ,την ανάβαση Ομαλού , ακομα και στο κάθε σπριντ. Διαφορετικά του χρόνου , παμε σε άλλες Ειδικές.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΜΑΓΚΕΣ'' ΤΗΣ ΕΛΠΑ.*Στα του αγώνα ...
Πολυ ενδιαφέρον που κέρδισε ο Παπαδημητριου, όχι γιατι δε γουστάρω τους Βωβό-Ελ Εμ, αλλά γιατί αλλαξαν οι παραστάσεις και υπήρξε πλεόν συναγωνισμός στην κορυφή.
Κανείς εδώ μέσα δεν ανέφερε τα ΝΟΤΕ... μαλλον σας φάνηκε φυσιολογικό αυτοκίνητα 1τον+ με αναιμικά μοτερ να περνανε καθαρόαιμα αγωνιστικά και να φιγουράρουν στη δεκάδα της γενικης...
Τους αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια.
Οπως επίσης και στον mouri του φόρουμ για την πολύ καλή επίδοσή του( ο συνοδηγός είναι ο ίδιος που έφερνε παλίοτερα τον πατέρα Γκίκα στις νίκες;) -
Κανείς εδώ μέσα δεν ανέφερε τα ΝΟΤΕ... μαλλον σας φάνηκε φυσιολογικό αυτοκίνητα 1τον+ με αναιμικά μοτερ να περνανε καθαρόαιμα αγωνιστικά και να φιγουράρουν στη δεκάδα της γενικης...
Τους αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια.
Οπως επίσης και στον mouri του φόρουμ για την πολύ καλή επίδοσή του( ο συνοδηγός είναι ο ίδιος που έφερνε παλίοτερα τον πατέρα Γκίκα στις νίκες;)
gonakinen εγραψε ......Τα note σαν ενιαιο , οπως και καθε ενιαιο που γινοντε επιδοσεις λογο του τρομερου συναγωνισμου .... μας κανει παντα εντυπωση αγαπητε gonakinen ....
Aυτο που δεν με αγγιζει προσωπικα ομως , ειναι το note εκτως ενιαιου , που δεν ελεγχεται απο πουθενα με ενα οδηγο πυραυλο , και κανει τσαμπα διαφημιση και μουρι με αγνωστες συνθηκες τεχνικες .....
Αν κατσει καποιος και φτιαξει ενα π.χ. berligo με ενα μοτερ σαζμαν οπως γνωριζει εκεινος , και βαλει τον Νικο τον Ζαχο με βροχινα να κανει τις πρωτες ειδικες οταν οι αλλοι φοραγανε στεγνα με καταρακτες ...... τα ιδια για να μην σου καλυτερα αποτελεσματα θα ειχε ......Υ.Γ. Προσοχη μην παρασυρομαστε απο αποτελεσματα που δεν γνωριζουμε τις συθηκες , φωναζα παντα .......
Αλλωστε πολλες φορες οδηγοι για λογους σκοπιμοτητας ακομα και οικονομιας ...... ειδικες και εντυπωσεις , για το τελικο αποτελεσμα που εχει κριθει ηδη .....
Τα ειναι αυτα που παιζουν βασικο ρολο , παντα , το τι βλεπει ο κοσμος , διαφερει .
υ.γ. 2 για δες που ηταν αυτο το νοτε στις στεγνες ειδικες μ'αυτον τον περιφημο οδηγο .... εκει που επρεπε ασε που τον γνωριζουν ολοι οι θαμνοι της Λαμιας με το κιτρινο mg να πηγαινει ταφος
Υ.Γ. 3 γΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΗ , και δειτε ποσοι ΠΑΠΟΥΔΕΣ 50+φευγα , στην κυριολεξια προταγωνιστησαν στον αγωνα , ισως μπερδευτητε ακομα περισσοτεροΔημητρης Τριπιντης ... ναι ειναι αυτο το ιδιο διαμαντι που ετρεχε με τον Γιωργο Γκικα , επισης με τον Γ.Κατσουρη με την σφαγη των yiaris (θυμηθητε Μιχος VS Κατσουρης παλαδιο νυκτα στον Αγ.Κωσταντινο ) και ηταν καθηγητης του Κυριακοπουλου στα σχολικα του χρονια ..οεο ?
-
Βασικά δεν ανέφερα το ΝΟΤΕ του Ζαχου, αλλά τα ΝΟΤΕ CUP των υπολοιπων παιδιών.
Παρ'όλα αυτα και ο Ζαχος πέρυσι που έτρεχε σαν CUP είχε αποδείξει την ταχύτητά του.
Οσο για τον ''ταφο'' δεν αντιλέγω, αλλά θα ήταν κρίμα να δειξουμε μόνο αυτό τον οδηγό από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί οδηγοί (λιγότερο ταλέντα σιγουρα) που είναι και αυτοί ''ταφοι'' στις δοκιμές, οπότε καλύτερα να τους ονοματίζουμε όλους ή κανέναν.Επίσης συμφωνώ σε αυτά περί σκοπιμότητας, οικογενειακών μυστικών κτλ, αφού κανείς απο τους απ'εξω δεν γνωρίζει γιατι ο Χ κόβει, και γιατί ο Ψ παει χωρίς αυριο.
Γιάυτο και δεν ανέφερα τους χρόνους του Χατζητσοπάνη , που και τις 2 ημερες ήταν μακρυά από την κορυφή αλλά θεωρησα ότι ήταν σκόπιμος ο ρυθμός του, ελέω βαθμών. Δικαιολογημένο για πολλους..
-
erxetai o leas lemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[Δεν έχεις άδικο, αυτό είχα δει και σε άλλους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος , και είχα απορήσει.. πχ οι Βωξίτες στην αρχή τους έχουν ένα πατημένο κομμάτι , κι απο κάτω το χάος, αλλά και σε άλλα σημεία στο Μαυρο Ροδο. Τελικά εκείνη τη μέρα ο φόβος μου βγήκε και λίγο αργότερα έμαθα τα άσχημα , λόγω γκρεμού..
OΜΩΣ. Εμεις σαν λέσχες-αγωνιζόμενοι-θεατές-χορηγοί κτλ οφείλουμε να έχουμε σαν παραδείγματα προς αποφυγήν αυτες τις Ε.Δ. και να μη λεμε ''δεν πειράζει, και στο ΕΛΠΑ μπαριέρες δεν είχαν...'
και να απαιτούμε απο τον κάθε ενδιαφερόμενο δημο, νομαρχία κτλ να κανονιζει να μπαινουν νέες μπαριέρες , καινούρια ασφαλτο, να κλεινουν τις λακκούβες κτλ όπως ήδη γίνεται κάθε χρόνο στο rally Xανίων ,την ανάβαση Ομαλού , ακομα και στο κάθε σπριντ. Διαφορετικά του χρόνου , παμε σε άλλες Ειδικές.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΜΑΓΚΕΣ'' ΤΗΣ ΕΛΠΑ.*Συμφωνω αλλα ειναι ιδιαιτερως προκλητικο να ερχονται και να κοβουν το πρωτο κομματι των Αγ.Παρασκιων που εχει μια ομαλη πλαγια 30 40 μετρων επειδη δεν εχει μπαριερα να κοβουν ειδικαρες απο την ΡΕΛΑ για τον ιδιο λογο και να εχουν στον δικο τους αγωνα που θα επρεπε να ειναι υποδειγμα γκρεμους κυριολεκτικα χιλιομετρων χωρις μπαριερα(170 μετρα συρματοσχοινο χρειαστηκε πληρωμα για να βγαλει το οχημα απο το χαος και ηταν τυχεροι γιατι σταματησαν σε ενα βραχο γιατι συνεχιζοταν το χαος καθετα για πολλα εκατονταδες μετρα ακομα).
-
ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ.
ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΛΙΚ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΚΛΑ.
ΣΤΟ ΟΙΝΟΧΩΡΙ ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ.ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 60-70 ΧΙΛ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙ.
ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.
ΥΠΗΡΞΑΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 1η ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ F2 F3 ΚΑΙ Α6.
ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ.
ΣΤΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΜΕ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ,ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΑΓΩΝΑ[ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ].
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΠΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΙΟ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΗΣΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΧΑΝΙ.
ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΣΛΙΚ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΧΙΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΔΟ.
ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΠΗΝΤΗ[ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ELENA] ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ KΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ[/quote]
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΕΣΑΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΛΙΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ.
Κ. ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
.
.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κυριε Κυριακοπουλε η παναξια νικη και οι καλες επιδοσεις σας παρασυρουν και λετε πραγματα που δεν ειναι σωστα κατα την αποψη μου.Απονεμετε μπραβο στους ανθρωπους της ΕΛΠΑ.Λαθος.Αναφερεστε σε ξεκουραστες απλες που ομως ηταν μεγαλες ο αγωνας ηταν Λαμια και το σερβις Ιτεα.Αναφερεστε σε φιλοξενια του δημου ισως απο ευγενεια αλλα δεν αναφερεστε ποιες παροχες σας εκανε σε εσας τους αγωνιζομενους ο Δημος -περυσι υπηρχε δωρεαν διαμονη για δυο βραδια-.Αναφερεστε σε προβληματα απο την αλλαγη του ΕΛΠΑ ονομαζοντας απλη αλλαγη την ματαιωση του ευρωπαικου ΕΛΠΑ γεγονος που μας στερησε απο εμας τους θεατες το θεαμα και απο τους αγωνιζομενους -οσους επιθυμουν και δεν ειναι οπαδοι του καλυτερα πρωτος στο χωριο-την συγκριση απο τις ξενες συμμετοχες.Ετσι απομειναμε δυο τρεις θεατες να βλεπουμε την θλιβερη και μιζερη εικονα των Ελληνικων αγωνων τον νικητη (στην ασφαλτο) να ριχνει λεπτο στον δευτερο και στους υπολοιπους τα ΝΟΤΕ να διεκδικουν θεση στη γενικη και να ριχνουν λεπτο στους νικητες της F2 F3.Αν αυτος ο αγωνας θεωρειτε οτι ηταν αρτιος και ηταν ο κορυφαιος του ελληνικου πρωταθληματος τοτε τι θα λεγαται για τον περυσινο που και κοσμο πιο πολυ ειχε και θεαμα πρασεφερε ασυγριτο σε εμας τους θεατες.Αρα σωστο και δικαιο ειναι να γραφεται οτι το φετινο ΕΛΠΑ ηταν μελανο σημειο στην ιστορια του σαν ραλλυ και πραγματικα πρεπει γρηγορα να το ξεχασουμε
-
Και φωτογραφίες του αγωνα εχουμε!!!
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .