-
Καλα ..... εγω ψαχνω αλλους 4 , κι η ελπα αλλους 60 για να κανει αγωνα .....
Κοριτσιααααα ζορικα πλεον τα πραγματααααα ......
Τι ειπατε ? να φτιαξουμε καμια 50 αρια R3 και R2 για να βλεπουν κι οι θεατες που θα μας φερει η ομαδα του γιατρουλη ? αλλα σε 1\18 για ανεση χωρου ..
Αχ ρε προεδρακο μου , βρηκες κι εσυ εποχη για τιτλο και οπλο ........
Για οργανωθητε για τιποτα αθλοπαιδιες με evo και STI και aR και ξαρ , με κανενα 50αρι ευρω συμμετοχη , γιατι εχει ακριβηνει κι η βαζελινη ....
-
MR.APR ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
-
Συμμετοχες??? Ειπαν οτι απο 17 Σεπτεμβριου ολα θα ειναι αναρτημενα στο elparally.gr.
-
ποσες είναι δηλαδη κ. APR ?
28 ? -
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
Συμμετοχες??? Ειπαν οτι απο 17 Σεπτεμβριου ολα θα ειναι αναρτημενα στο elparally.gr.Τιποτα απο συμμετοχες. Τι γινεται??????
-
Εχει δημοσιευτεί η διαδρομή, ωράρια κτλ.
Συμμετοχές γύρω στις 70 άσφαλτο και 40-κάτι χώμα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συμμετοχές γύρω στις 70 άσφαλτο και 40-κάτι χώμα.70 ΑΣΦΑΛΤΟ + 35 ΧΩΜΑ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Συμμετοχές γύρω στις 70 άσφαλτο και 40-κάτι χώμα.70 ΑΣΦΑΛΤΟ + 35 ΧΩΜΑ
69 ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ 45 ΧΩΜΑ
http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1533 -
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: Διαβαζω σε ιστορικο site , καποιον να σχολειαζει την τιμη των ιστορικων στην ασφαλτο την πρωτη ημερα ... και λεει 330 ευρω ? σαν τσιμπιμενη δεν ειναι η τιμη ? και τι περιλαμβανει ?
Την συμμετοχη , του λεει αλλοςΕιμαστε στον κοσμο μας στην Ελλαδαρα ....
Λες και ο πιτσιρικας με το yiaris η το τσιγκολελετο ειναι εφοπλιστης και τα 470 ευρω που θα πληρωσει για τον ιδιο αγωνα , ειναι ψιχουλα γι'αυτον
Ρε δεν παμε καλα .... μονον την παρτυ μας κοιταμε , και δεν καταλαβαινουμε απλα πραγματακια ......
Το αθλημα ειναι ακριβο κυριοι .... ειτε με ιστορικο ειτε με ανιστοριτο τα εξοδα για ενα ασφαλη αγωνα ειναι τα ιδια , τωρα αν διαπιστωσουμε οτι ειναι φτωχοι οσοι τρεχουν στα ιστορικα , και πλουσιοι οσοι τρεχουν με συγχρονα τριμπουρδελα ......
Με την ευκαιρια του ποστ ..... κανενας αλλος για την νταλικα για Ιτεα ?
Κύριε APR,
Επειδή εγώ έγραψα ότι είναι τσιμπημένο, εννούσα σε σχέση με τον περσινό αγώνα και δεν έχει καμία σχέση με τα Ιστορικά(που το διάβασες αυτό?). Η μόνη συσχέτιση είναι η συγκριση με το κόστος του Ιστορικού Ακρόπολις Αν διάβαζες πιο κάτω λέω να μας πει η Ελπα τον οικονομικό απολογισμό του αγώνα για να δούμε αν είναι λίγα ή πολλά.
-
Ωραια αγαπητε μου Panos το διαβασα κι αυτο παρακατω και δινεις την εξηγηση σου ....
Αλλα για πες μου τι γνωμη σου στο κεντρικο νοημα που γραφω .....
330 ευρω θα πληρωσει ο εξαιρετος αγωνιζομενος με eskort των 130.000 ευρω καθως κι ο συναδελφος του με σκαραβεο του 67 .......
470 ευρω , θα πληρωσει κι ο Αρης παλι με evo των 130.000 ε. καθως κι ο Στελακης με το yiaris .....
Παμε στους δυο < μικρους> τωρα , γιατι για τους πρωτους δεν υφισταται θεμα ....Για πες μου την γνωμη σου γιατι θεωρηται ακριβο για τον εναν το 330 , και οχι ακριβο το 470 για τον αλλον αφου στην ουσια το ιδιο πραγμα κανουν , με τα οικονομικωτερα αυτοκινητα των κατηγοριων τους .... 140 ευρω διαφορα !
Απασχολει μονον την τσεπη του τον καθενα λοιπον ....κι οποιοι ειναι πιο της αρχης και καταφερτζηδες με διαφορους τροπους εχουν τις < διευκοληνσεις> τους εις βαρος των αλλων .
Αυτη η παλιοπουστια της ελπα ειναι αλλο ενα διαιρει και βασιλευε , και φροντιζει ετσι να εχει στο χερι τους αγωνιζομενους του πανελληνιου πρωταθληματος που δεν θα συμφωνουσαν με τα τερτιπια της και θα απηχαν απ'τον αγωνα .... εχωντας και τους ιστορικους πλαι της (που μερικοι θεωρουν οτι κανουν και σπαταλη πληρωνοντας 330 ευρω ) , βολευεται και συνεχιζει να μας καθεται στον σβερκο .Αν λοιπον οι ελληνες αγωνιζομενοι γενικα , παψουν να βλεπουν μονον την παρτι τους και ανακαλυψουν πως ειναι κι αλλοι γυρω τους που τραβανε το κουπι χρονια τωρα μονοι τους για να τρεχουν κι αυτοι στους αγωνες τους , ισως κατι να φτιαξει για το συνολο γιατι χωρις τα θυματα .... ιστορικοι και ανιστοριτοι ...γιοκ !
-
Αγαπητέ APR νομίζω οτι αδικείς τον panos2002. Ο άνθρωπος έγραψε ένα σχόλιο σε forum ιστορικών. Με την ερώτηση του δεν νομίζω οτι δείχνει οτι >Ο χρήστης APR έγραψε:
.... μονον την παρτυ μας κοιταμε , και δεν καταλαβαινουμε απλα πραγματακια ......
Επι της ουσίας τώρα (αλλά είναι η αλήθεια) , είναι παρα πολύ πιθανόν να είναι πανακριβο το 470€ για τον Στελάκη με το Γιάρις και κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό, όπως πολύ πιθανόν να είναι το 330€ για τον Σάκη με τον σκαραβαίο! Επίσης η αρχή του σπορ αποφάσισε για τους δικούς της λόγους (που υποψιάζομαι είναι η προσέλκυση περισσότερων συμμετοχών Ιστορικών αυτοκινήτων ώστε να αναπτυχθεί αυτή η κατηγορία που μέχρι πριν 4 χρόνια ήταν ανύπαρκτη) να κάνει κάποια έκπτωση στις συμμετοχές των ιστορικών. Τι θα πρέπει να κάνει ο Σάκης με τον Σκαραβαίο για να μην δείξει στον Στελάκη με το Γιάρις οτι
Απασχολει μονον την τσεπη του τον καθενα λοιπον
Να πληρώσει απο μόνος του 470€?
Να μην σχολιάσει την αλήθεια, ότι δηλ του φαίνεται ακριβή η συμμετοχή όταν σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει περίπου τα ίδια αλλά με περισσότερες παροχές?
Είναι καλύτερη η δική σου λογική (να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)?Σε σχέση με αυτό:
κι οποιοι ειναι πιο της αρχης και καταφερτζηδες με διαφορους τροπους εχουν τις < διευκοληνσεις> τους εις βαρος των αλλων .
πιστεύεις οτι η συμμετοχή των Ιστορικών προήλθε από κολλητιλίκια? Γιατί είναι εις βάρος των υπολοίπων?
Για το θέμα του Ράλυ ΕΛΠΑ πιστεύεις οτι τα 12 Ιστορικά που δήλωσαν συμμετοχή είναι υπεύθυνα για την τελική τέλεση του αγώνα?? Οι υπόλοιποι 60 'σύγχρονοι' που δήλωσαν το έκαναν επειδή θα έτρεχαν και τα Ιστορικά?
Όλοι μας συμφωνούμε οτι οι αγώνες είναι πανάκριβοι. Άλλοι έχουν χρήματα ή χορηγούς (ή και τα δύο) και δεν τους πολυφαίνεται. Αλλοι δεν έχουν (έχουμε!) ούτε χρήματα ούτε χορηγούς (και στα ιστορικά μάλιστα ουσιαστικά απαγορεύεται να έχουν χορηγούς) και τους κακοφαίνεται. Ιδανικό θα ήταν να τρέχαμε όλοι τζάμπα (πράγμα δυστυχώς αδύνατον). Γιατί όμως 'να την πέφτουμε' στα Ιστορικά που πληρώνουν κάτι λιγότερο στην συμμετοχή αλλά δίνουν τουλάχιστον ένα κάπως διαφορετικό θέαμα και όχι στην ΕΛΠΑ να μειώσει το κόστος συμμετοχής για όλους???
-
APR έγραψε:
Απασχολει μονον την τσεπη του τον καθενα λοιπον ....Να πληρώσει απο μόνος του 470€?
Να μην σχολιάσει την αλήθεια, ότι δηλ του φαίνεται ακριβή η συμμετοχή όταν σε άλλες περιπτώσεις έχει πληρώσει περίπου τα ίδια αλλά με περισσότερες παροχές?
Είναι καλύτερη η δική σου λογική (να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα)?Καθε αλλο παρα να ψοφησει η κατσικα .... ειναι η δικη μου λογικη αγαπητε Ραζη , και αυτο γινεται μονον ....( επειδη ανοικουμε στην ιδια οικογενεια ) με την κοινη πορεια για ΟΛΑ στο αθλημα ....
Θεωρεις δηλ. εσυ οτι ο ειναι το θυμα που θα πρεπει να πληρωνει για να κραταει τους αγωνες , που εσυ θα τρεχεις φτηνα ?.......Το οτι σας παραμυθιασε το συστημα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ της ελπα , ειναι ενα αλλο θεμα ....που εσεις μπηκατε στο τρυπακι πιστευοντας οτι ειναι κατι παρομοιο με τους αγωνες της Φιλπα στα ρεγκιουλαριτε ....
Χρονια εμεις προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα του σπορ , που πολλοι απο οσους ασχολουντε με το ιστορικο τα γνωριζουν , και λιγοι θελουν να τα αντιμετωπισουν .
Η βαση ειναι η ιδια , δεν θα διαφωνισω οτι υπαρχει το πλην των χορηγων , αλλα απο εκει και περα , διαλεξατε ενα σπορ που στοιχιζει και θα στοιχιζει περισσοτερο οσο γινοντε καλυτεροι οι αγωνες , οχι ομως πολεμωντας οι μισοι , για να την οι καθησμενοι στον καναπε τους .
Γιατί όμως 'να την πέφτουμε' στα Ιστορικά που πληρώνουν κάτι λιγότερο στην συμμετοχή αλλά δίνουν τουλάχιστον ένα κάπως διαφορετικό θέαμα και όχι στην ΕΛΠΑ να μειώσει το κόστος συμμετοχής για όλους???
Φυσικα , αυτο ειναι το ζητουμενο ..... αλλα πως θα γινει που εσεις τα εχετε κανει πλακακια με ?
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟ ΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
APR έγραψε:Καθε αλλο παρα να ψοφησει η κατσικα .... ειναι η δικη μου λογικη αγαπητε Ραζη , και αυτο γινεται μονον ....( επειδη ανοικουμε στην ιδια οικογενεια ) με την κοινη πορεια για ΟΛΑ στο αθλημα ....
Αυτό πίστευα απο τα μέχρι τώρα γραφόμενα σου για αυτό μου έκανε εντύπωση η πρώτη δημοσίευση σου....
Θεωρεις δηλ. εσυ οτι ο ειναι το θυμα που θα πρεπει να πληρωνει για να κραταει τους αγωνες , που εσυ θα τρεχεις φτηνα ?.......
Σε αντίθεση με τα γραφόμενα σου παραπάνω, εσύ κάνεις διαχωρισμό. Εξάλλου δεν πιστεύω ότι δεν πληρώνω και με το παραπάνω τα έξοδα που μου αναλογούν για να τρέχω, ούτε τρέχω φθηνά. Εαν κατάλαβα καλά θέλεις να πείς οτι όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν ακριβότερα την συμμετοχή τους για να πριμοδοτήσουν την συμμετοχή των Ιστορικών ?
Το οτι σας παραμυθιασε το συστημα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ της ελπα , ειναι ενα αλλο θεμα ....που εσεις μπηκατε στο τρυπακι πιστευοντας οτι ειναι κατι παρομοιο με τους αγωνες της Φιλπα στα ρεγκιουλαριτε ....
Απο που και ως που να έχει σχέση η sporting των ιστoρικών με τα regularite της Φιλπα??? Εγώ πάντως στην θέση σου θα χαιρόμουν που λόγω των Ιστορικών της sporting μπήκαν στους αγώνες και νέοι άνθρωποι είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως θεατές...
Χρονια εμεις προσπαθουμε να λυσουμε τα προβληματα του σπορ , που πολλοι απο οσους ασχολουντε με το ιστορικο τα γνωριζουν , και λιγοι θελουν να τα αντιμετωπισουν .
Η βαση ειναι η ιδια , δεν θα διαφωνισω οτι υπαρχει το πλην των χορηγων , αλλα απο εκει και περα , διαλεξατε ενα σπορ που στοιχιζει και θα στοιχιζει περισσοτερο οσο γινοντε καλυτεροι οι αγωνες , οχι ομως πολεμωντας οι μισοι , για να την οι καθησμενοι στον καναπε τους .
Με την λογική αυτή να κάνουμε μια ανάλυση σε όλες τις κατηγορίες... πχ πόσοι της Ε έχουν κάνει κάτι? Οι συμμετέχοντες τις ομάδας Α μήπως είναι πιο δραστήριοι? Οι Τετρακίνητοι δικαιούνται να ομιλούν ή καλύτερα να τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν?
Φυσικα , αυτο ειναι το ζητουμενο ..... αλλα πως θα γινει που εσεις τα εχετε κανει πλακακια με ?
Τα έχω κάνει εγώ πλακάκια με την ΕΛΠΑ? Επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέριες θα μπορούσες να μου πείς πως έχει γίνει αυτό?
Πραγματικά στεναχωριέμαι αφάνταστα με την στάση σου αυτή την οποία ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει να υπάρχει από τους συναθλητές μου. Δεν θεωρώ οτι ξεχωρίζω σε κάτι από όλους τους υπόλοιπους συναγωνιζόμενους (πέραν του ότι το αυτοκίνητο μου είναι κατα δύο χρόνια μεγαλύτερο απο εμένα!!!) ουτε το εχω παίξει ποτέ elit ή κάτι άλλο.
Γιατί αυτός ο διαχωρισμός απο πλευράς σου??? -
Να κανω μια επισυμανση λιγο εκτος θεματος αλλα αφορα τον αγωνα γιατι αφου οι δοκιμες επιτρεποντε μετα την ληξη συμμετοχων, το σαββατοκυριακο που μας περασε διαφορα εβο πεζω κλιο οργωναν τα βουνα της λαμιας, πηγαινοντας σε ρυθμο αγωνα και μαλιστα φοροντας αγωνιστικα λαστιχα.Πρεπει να βγαινουν εκτος αγωνα αυτοι οι κυριοι και πραγματικα νομιζουν οτι οφελουνται απο αυτο.Ελεος καποιοι αν δεν παρανομησουν στις δοκιμες νομιζουν οτι δεν θα διακριθουν!!!!
-
Υπαρχει περιπτωση να δωσουν προσβασεις για τις ειδικες η` εδω γελαμε????
-
1Σε αντίθεση με τα γραφόμενα σου παραπάνω, εσύ κάνεις διαχωρισμό.
2Εξάλλου δεν πιστεύω ότι δεν πληρώνω και με το παραπάνω τα έξοδα που μου αναλογούν για να τρέχω, ούτε τρέχω φθηνά.3Εαν κατάλαβα καλά θέλεις να πείς οτι όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν ακριβότερα την συμμετοχή τους για να πριμοδοτήσουν την συμμετοχή των Ιστορικών ?
1O διαχωρισμος ειναι δικη σας απαιτηση φιλε μου θα με τρελανεις?
2Ε οχι δα αυτο σου εξηγω .... παμφθηνα τρεχεις , γιατι τρεχεις με τις πλατες τις< δικες μας>αν τοθελεις κι ετσι .....
3Και οχι μονον , μας καπελονετε κι απο πανω , μη μπορωντας να αντιδρασουμε ....προσπαθωντας να τους κανουμε να αλλαξουν πορεια ....
Με λιγα λογια αγαπητε και γιατι αρκετα το κουρασαμε , το αθλημα ειναι τριμπουρδελο για εμας που τρεχουμε τα τελευταια 25
- χρονια , αντιθετα με εσας που πεσατε στην περιπτωση της φαινης για τσονταρισματα στην τσεπη της ελπα και της λαρτζ εποχης του αλμαν ,και με τον ανθρωπακο τον ιδανικο στην καταλληλη στιγμη και θεση ,που σας τα εδωσε ολα ακομα και πινακιδες ....
μετα την ... αρχιζετε και ζοριζεστε και ψαχνετε γιατι ακριβηναν τα παραβολα .... αμ δεν ακριβηναν τωρα , εσεις τα βλεπετε τωρα , καταλαβες ?
Κι αυτο που σου φωναζω , ειναι οτι θα επρεπε να ειστε με τα του σπορ , γιατι ειστε τα επομενα θυματα ....
Αντε γεια ,το κουρασαμε το φορουμ .....
- χρονια , αντιθετα με εσας που πεσατε στην περιπτωση της φαινης για τσονταρισματα στην τσεπη της ελπα και της λαρτζ εποχης του αλμαν ,και με τον ανθρωπακο τον ιδανικο στην καταλληλη στιγμη και θεση ,που σας τα εδωσε ολα ακομα και πινακιδες ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
1O διαχωρισμος ειναι δικη σας απαιτηση φιλε μου θα με τρελανεις?Μαζί μιλάμε χωρια καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται.... Δεν ζητάει κανείς διαχωρισμό!!!! Η όποια έκπτωση στα παράβολα υπάρχει εδώ και χρόνια, τι θα πρεπει να γίνει δηλαδή να πληρώνουμε οικειωθελώς το πλήρες παράβολο για να κάνουμε αντίσταση στην ΕΛΠΑ? Να μην σχολιάζουμε το κόστος ενός αγώνα για να μην παρεξηγηθούμε? Στους αγώνες που δεν τρέχουν Ιστορικά το παράβολο είναι μικρότερο αφού δεν χρειάζεται να πριμοδοτήσετε την δικιά μας συμμετοχή όπως λές???
2Ε οχι δα αυτο σου εξηγω .... παμφθηνα τρεχεις , γιατι τρεχεις με τις πλατες τις< δικες μας>αν τοθελεις κι ετσι .....
Δεν θυμάμαι να έχω ανέβει στην πλάτη κανενός για να τρέξω, μόνο ανασκαφές βαθιές έχω κάνει στις δικές μου τσέπες! Αυτό δεν επιτρέπω σε κανέναν να το αμφισβητήσει.
3Και οχι μονον , μας καπελονετε κι απο πανω , μη μπορωντας να αντιδρασουμε ....προσπαθωντας να τους κανουμε να αλλαξουν πορεια ....
Επίσης δεν έχω καπελώσει ποτέ κανέναν και δεν πιστεύω οτι οι ελάχιστες συγκριτικά συμμετοχές των ιστορικών εμποδίζουν κανέναν να τους αλλάξει πορεία, στο κάτω κάτω γιατί δεν είχε αλλάξει η πορεία πριν εμφανιστούν τα ιστορικά? Τόση δύναμη έχουν πια και δεν το ξέρουμε???
Με λιγα λογια αγαπητε και γιατι αρκετα το κουρασαμε , το αθλημα ειναι τριμπουρδελο για εμας που τρεχουμε τα τελευταια 25
μετα την ... αρχιζετε και ζοριζεστε και ψαχνετε γιατι ακριβηναν τα παραβολα .... αμ δεν ακριβηναν τωρα , εσεις τα βλεπετε τωρα , καταλαβες ?
Κι αυτο που σου φωναζω , ειναι οτι θα επρεπε να ειστε με τα του σπορ , γιατι ειστε τα επομενα θυματα ....
Αντε γεια ,το κουρασαμε το φορουμ .....
Εμείς σε άλλο άθλημα συμμετέχουμε ή επειδή δεν τρώμε στην μάπα το τριμπούρδελο επι 25ετια αλλά μόνο επί 5 ετία σημαίνει οτι δεν βλέπουμε τα στραβά και τα ανάποδα? Επειδή δεν έχουμε μια 25ετια στο άθλημα δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη για το κόστος του? Τελικά μήπως συμφωνείς και εσύ με τη ρήση ΑΛΜΑΝ 'όποιος μπορεί ας τρέξει?'
Μετά το 'τέλος εποχής' έχει αλλάξει και για εμάς ότι έχει αλλάξει και για όλους τους υπόλοιπους....
Πινακίδες παίρναμε και απο την ΦΙΛΠΑ δεν περιμέναμε την ΕΛΠΑ να μας τις δώσει...Με την ίδια λογική γιατι δεν γκρινιάζεις και για τις πινακίδες ΕΘΕΑ???Επειδή πράγματι το κουράσαμε το φόρουμ αλλά πιστεύω οτι η κουβέντα μας είναι πολύ χρήσιμη για να βγάλουμε όλοι συμπεράσματα, μπορεί κάποιος moderator να μεταφέρει τα σχετικά σε άλλο thread?
-
Ο χρήστης mpoumpis έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.
ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟ ΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΠΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.Καλώς ήρθες, αλλά απ' ότι φαίνεται σε ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ είμαστε.
Εδώ μιλάμε για τα ιστορικά. -
Καλη σου μερα φιλε μου Ραζη
Που να παει το θεμα ? ετσι κι αλλοιως κι αυτο το θεμα για τα μπαζα ειναι ......
Να προσπαθησω λιγο ακομα για μερικες διαστρεβλωμενες σου αντιληψεις πανω στο αθλημα ....
Και βεβαια εχετε καπελωσει , ακομα και το προγραμμα των αγωνων μας , γιατι ο ανθρωπακος που ασχοληθηκε για την αναπτυξη του ιστορικου - , ειχε το Ο.Κ....και το , απ'τον τεως αρχοντα , που ολα εδειχναν οτι τα ευρω ερχοντε , και τους με τα δυσκολα , τους εχουμε χεσμενους στην τελικη .....
Οταν λοιπον δουλευει μια μεριδα του σπορ ανεξαρτητα (παρ'οτι οι αγωνες ειναι κοινοι ) ,δημιουργουντε προβληματα σ'αυτους που δεν εχουν τα , ειδικα οταν βρησκοντε στην φαση , της απελευθερωσης απ'την τουρκοκρατια (sik?)
Δες το πρωταθλημα ταχυτητας , στα Μεγαρα που σας βολευε .... μεσα , στις Σερρες ....εξω , δεν πανε στις Σερρες τα ιστορικα ?...... ποιος σοβαρος υπηρχε εκει μεσα που να κανει κατι για το θεμα ?
Κλεινουν τα Μεγαρα , Τατοι για τα παιδια .....
Εισαστε καλα τους λεμε εμεις ? το 2008 θα κανουμε αγωνα στο γαρμπιλι με αχυρομπαλες και λαστιχα ? σε μια κωλοευθεια ? αλλα ....ιστορικη , και πιασαδικη .Κατσε να δεις ποσα ιστορικα θα δηλωσουν συμμετοχη μεθαυριο ........
Και επειδη δεν γνωριζεις ουτε το 10% στα του αθληματος , πινακιδες δεν εχουμε εδω και δεκα χρονια σχεδον ......αστω καλο μου παιδι , σε λιγα χρονια θα με καταλαβεις , οταν θα δεις το αθλημα απ'την αλλη του μερια , αυτην που τρωμε στην μαπα εμεις χρονια ...
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .