Ωραια αγαπητε μου Panos το διαβασα κι αυτο παρακατω και δινεις την εξηγηση σου ....
Αλλα για πες μου τι γνωμη σου στο κεντρικο νοημα που γραφω .....
330 ευρω θα πληρωσει ο εξαιρετος αγωνιζομενος με eskort των 130.000 ευρω καθως κι ο συναδελφος του με σκαραβεο του 67 .......
470 ευρω , θα πληρωσει κι ο Αρης παλι με evo των 130.000 ε. καθως κι ο Στελακης με το yiaris .....
Παμε στους δυο < μικρους> τωρα , γιατι για τους πρωτους δεν υφισταται θεμα ....
Για πες μου την γνωμη σου γιατι θεωρηται ακριβο για τον εναν το 330 , και οχι ακριβο το 470 για τον αλλον αφου στην ουσια το ιδιο πραγμα κανουν , με τα οικονομικωτερα αυτοκινητα των κατηγοριων τους .... 140 ευρω διαφορα !
Απασχολει μονον την τσεπη του τον καθενα λοιπον ....κι οποιοι ειναι πιο της αρχης και καταφερτζηδες με διαφορους τροπους εχουν τις < διευκοληνσεις> τους εις βαρος των αλλων .
Αυτη η παλιοπουστια της ελπα ειναι αλλο ενα διαιρει και βασιλευε , και φροντιζει ετσι να εχει στο χερι τους αγωνιζομενους του πανελληνιου πρωταθληματος που δεν θα συμφωνουσαν με τα τερτιπια της και θα απηχαν απ'τον αγωνα .... εχωντας και τους ιστορικους πλαι της (που μερικοι θεωρουν οτι κανουν και σπαταλη πληρωνοντας 330 ευρω ) , βολευεται και συνεχιζει να μας καθεται στον σβερκο .
Αν λοιπον οι ελληνες αγωνιζομενοι γενικα , παψουν να βλεπουν μονον την παρτι τους και ανακαλυψουν πως ειναι κι αλλοι γυρω τους που τραβανε το κουπι χρονια τωρα μονοι τους για να τρεχουν κι αυτοι στους αγωνες τους , ισως κατι να φτιαξει για το συνολο γιατι χωρις τα θυματα .... ιστορικοι και ανιστοριτοι ...γιοκ !