-
-
Θελω να παρω ενα καλο πουρο για εναν καλο φιλο.Ποσα λεφτα κυμαινονται περιπου ενα 'καλο'?Με 15Ε βρηκα εγω σε ενα μαγαζι με ειδη δωρων.
-
Ποιό πούρο_ ΜΕ 15 παίρνεις καλό πάντως.
Χτύπα ένα romeo churchills -
Δε ξερω ρε συ μαρκες λες και καπνιζω πουρα??Αμα ειναι να του παρω πουρακια απο το περιπτερο με 1,50
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έφτασαν σε συσκευασία των 10 (κασετίνα). Πολύ καλό χαρμάνι. Πιο ελαφρύ από το no. 2. Συστήνεται. Παραλήφθηκαν 5 μέρες μετά από την παραγγελία.μααλιστα,πολυ ωραια..ζηλευω γιατι το σ/κ φευγω για αθηνα και θα λειψω για καποιες μερες και ετσι δεν μπορω να στειλω ακομα παραγγελια γιατι τα βλεπω να φτανουν και να τα καπνιζει η γειτονια!!και εχει και κατι γιαγιαδες εδω χαρματζουδες!!!!χεχε
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Έφτασαν σε συσκευασία των 10 (κασετίνα). Πολύ καλό χαρμάνι. Πιο ελαφρύ από το no. 2. Συστήνεται. Παραλήφθηκαν 5 μέρες μετά από την παραγγελία.
μααλιστα,πολυ ωραια..ζηλευω γιατι το σ/κ φευγω για αθηνα και θα λειψω για καποιες μερες και ετσι δεν μπορω να στειλω ακομα παραγγελια γιατι τα βλεπω να φτανουν και να τα καπνιζει η γειτονια!!και εχει και κατι γιαγιαδες εδω χαρματζουδες!!!!χεχε
-
-
-
Φαντάζεσαι να περιμένεις να έρθουν τα πούρα με το ταχυδρομείο, να περνάνε οι μέρες και να μην έρχονται
...και στη γειτονιά να καπνίζουν όλοι καλά πούρα, ο περιπτεράς, κάτι γιαγιάδες στο παγκάκι, στο καφενείο να κερνάνε πούρα κλπ. -
Η 10άδα εξαφανίστηκε το ΣΚ στην Χαλκιδική από 3 πεινασμένους λύκους
Ήδη δόθηκε καινούργια παραγγελιά. Όσο κρατάν οι ζέστες και οι εξορμήσεις στις παραλίες συνεχίζονται τα churchillάκια κρίνονται απαραίτητα -
kon5 θα πάρεις πίπα;
-
Α ρε καημένε Άγγελε μάλλον εσύ την πήρες
Έναρξη χριστουγεννιάτικων παραγγελιών.
Προηγείται ο αδελφός, φαντάρος γαρ , που εξέφρασε επιθυμία για 25άδα jose piedra να τα κάνει στο στρατόπεδο μαζί με έτερο αλάνι πουρομανή και αυτό . Μεθαύριο ακολουθεί και η δική μου παραγγελία πάντα r&y short churchills.Και του χρόνου..
υ.γ. φίλε nightwalker εσύ έκανες εορταστική παραγγελιά? ενημέρωσέ μας
-
Δεν εχω ιδεα απο πουρα, ουτε γνωριζω ποικιλιες ουτε καν πως τα καπνιζουνε. Ωστωσο τα Χριστουγεννα πλησιαζουν και θελω να παρω μια κασετινα και θελω να ναι καλης ποιοτητας. Δινω μεχρι 100€, θα τα παρω απο πουροεξπρες, αναρωτιεμαι ομως εαν θα τα εχω μεχρι τοτε.
-
Romeo Y Jylieta τα churchills. Koρυφαία, καπνίζεις αγίασμα
Αν σου φαίνονται πολύ μεγάλα σε μήκος (είναι) μπορείς να πάρεις τα short churchills που είναι ίδιος καπνός αλλά σε μέγεθος σαν τα κανονικά. Απ'ότι βλέπω στο site η δεκάδα (χωρίς σωλήνα - tube) σε κασετίνα έχουν παραγωγή Μάρτιο του 09 http://www.puroexpress.com/Online_Shop/ ... _10.html . Οπότε Δευτέρα το παραγγέλνω. Τις 2 προηγούμενες φορές που παρήγγειλα μου ήρθαν ακριβώς σε μία εβδομάδα. Δεν ξερω μήπως λόγω εορτών αργήσει λίγο αλλά θα το ρισκάρω γιατί μιλάμε για μισή τιμή συγκριτικά με εδώ.Πάρε και ένα κόφτη τα κόβεις στη βάση, ανάβεις με σπίρτο, και παίρνεις τον καπνό στον στόμα, δεν τον κατεβάζεις στα πνευμόνια. Καπνίζεις παρέα με ποτάκι, χαμηλό φωτισμό, κοιτάς ταβάνι, βάζεις και ατμοσφαιρική μουσική και έχεις πάει μέχρι τον Ορίωνα χαλλαρά, αν θες μετά γυρνάς πίσω . Μπορεί να σου κρατήσει όση ώρα θέλεις. Ανάβεις, σβήνει αυτό, μετά το ξανανάβεις κοκ. Ό,τι θες ρωτάς
-
αμα δεν κατεβασω τον καπνο στα πνευμονια τι να το κανω ρε φιλε.
ασε που οταν κρατας ωρα τον καπνο στο στομα παραμονευουν κινδυνοι ,οπως καρκινος στο στομα. -
Ιταλάκια δεν τον κατεβάζουν τον καπνό. Δεν τον κρατάς απλά ρουφάς και βγάζεις. Όμως δεν το πας στα πνευμόνια.
-
εγω τον κατεβαζω αλλα παιρνω ελαφριες τζουρες
-
Αφού σου αρέσει να τον κατεβάζεις καλά κάνεις
Για πες μας ποιά κάνεις? -
δεν κανω απο μονος δλδ δεν παω να αγορασω αλλα εχει τυχει και μου εχουν δωσει και αβανας και κατι αλλα ιδιας ποιοτητας απο τι μου ελεγαν γιατι εγω δεν ξερω απο πουρα.
εχουν ωραια γευση αλλα δεν μπορω για πολυ ωρα γιατι τον κατεβαζω τον καπνο και τα πνευμονια μου διαμαρτυρονταιενταξει εχω κανει και φθηνιαρικα ,αυτα του περιπτερου
-
Κόψε το τσιγάρο και κάνε μόνο πούρα αλλά κάνε ένα καλό πούρο την εβδοαμάδα το πολύ 2. Το Σάββατο λ.χ. ή την Κυριακή όταν έχεις χρόνο βάλε και ένα ποτάκι, όποια μουσική σου αρέσει και απόλαυσέ το. Μπορείς ένα τεμάχιο να το κάνεις και σε 2 - 3 ώρες. Έτσι θα κάνεις 4 πούρα το μήνα και θα είσαι ωραίος.
Εγώ κάνω μόνο το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα στο ενδιάμεσο δεν κάνω. Μιλάμε για 1 το πολύ 2 την εβδομάδα στην παραπάνω περίοδο.
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!