-
Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει , 300 ευρώ είναι.
-
Και πάλι σ'ευχαριστώ
-
Πήραν παράταση σήμερα για Δεκέμβριο.
Με την ησυχία σου (εδώ είναι έτοιμες (σχεδόν)όλες, εγώ δεν βρήκα χρόνο να τις στείλω )Και ναι, κανονικά τα τιμολόγια πάνω από 300 βάζουμε, δεν έχει αλλάξει τίποτα.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ koutsan να είσαι καλά! Αύριο πρέπει να πάω στην ΔΟΥ να δω αν άλλαξαν τα ποσά που έθεταν ως όριο νομίζω 300 ευρώ ανά δελτίο παροχής υπηρεσιών και μετά να στρώσω τον ποπό μου να την υποβάλω ηλεκτρονικά.Toσο ειναι το οριο,300€.
-
Tι σημαίνει αυτό? Ότι δεν μπορείς να κόψεις παροχής πάνω από 300€?
-
Όχι μπορείς όσο θες. Απλά όταν έχεις αποδείξεις άνω των 300 ευρώ ανά πελάτη, δλδ έχεις κόψει το 2007 δέκα αποδείξεις άνω των 300 ευρώ σε ένα πελάτη σου τότε θα αθροίσεις όλα αυτά τα ποσά και θα δηλώσεις το σύνολο που πήρες από τον συγκεκριμένο πελάτη. Την ίδια διαδικασία θα κάνεις για κάθε πελάτη χωριστά. Προσοχή μόνο αυτές άνω των 300 όχι κάτω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tι σημαίνει αυτό? Ότι δεν μπορείς να κόψεις παροχής πάνω από 300€?Οτι στις καταστασεις βαζεις μονο οτι παραστατικο ειναι πανω απο 300€,πχ ας εχεις και 10 τιμολογια κατω απο 300€το ενα σε ενα πελατη δεν τα γραφεις.
Περιμενε και πιο ειδικους μην σε παρω στο λαιμο μου. -
Όχι μπορείς όσο θες. Απλά όταν έχεις αποδείξεις άνω των 300 ευρώ ανά πελάτη, δλδ έχεις κόψει το 2007 δέκα αποδείξεις άνω των 300 ευρώ σε ένα πελάτη σου τότε θα αθροίσεις όλα αυτά τα ποσά και θα δηλώσεις το σύνολο που πήρες από τον συγκεκριμένο πελάτη. Την ίδια διαδικασία θα κάνεις για κάθε πελάτη χωριστά. Προσοχή μόνο αυτές άνω των 300 όχι κάτω.ΟΚ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πήραν παράταση σήμερα για Δεκέμβριο.
Με την ησυχία σου .Ευχαριστώ Σταύρο!
Το φόρουμ είναι πολύτιμο εργαλείο
-
Και επίσημα η ανακοίνωση στο site του υπουργείου οικονομικών http://www.gsis.gr/cmdocs/4788.pdf' target='_blank
Εντωμεταξύ το πρωϊ που μίλησα με την Δ' ΔΟΥ Θεσ/νίκης (η πιο κεντρική) δεν ήξεραν τίποτα, το μαθαίνουμε από εσάς μου είπε η υπάλληλος λολλλλλ
-
Όχι μπορείς όσο θες. Απλά όταν έχεις αποδείξεις άνω των 300 ευρώ ανά πελάτη, δλδ έχεις κόψει το 2007 δέκα αποδείξεις άνω των 300 ευρώ σε ένα πελάτη σου τότε θα αθροίσεις όλα αυτά τα ποσά και θα δηλώσεις το σύνολο που πήρες από τον συγκεκριμένο πελάτη. Την ίδια διαδικασία θα κάνεις για κάθε πελάτη χωριστά. Προσοχή μόνο αυτές άνω των 300 όχι κάτω.Εννοείται 300€ καθαρή αξία ανά παραστατικό.
-
Ειναι να πραω απο την εφορια πισω γυρω στο χιλιαρικο. Ακομα δε μου εχει ερθει το εκκαθαριστικο. Οσα ηταν χρεωστικα πηγαν μεσα σ ενα μηνα. Δε μας γ@μ@νε λεω γω....Και θα μου ερθουν το Νοεμβρη να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας, δηλαδη δυο μηνες πριν ξεκινησει το νεο ετος
-
Έτσι γίνεται πάντα... Αν είναι να σου τα πάρουν σκίζονται, κι αν είναι να σου δώσουν, 'ξεχνουν'...
ΦΟΡΟ-ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ 2008