-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βεντιλατερ εννοεις αφου το σβησεις να αναψει για ωρα? γιατι βεντιλατερ αναβει συνεχειατο βεντιλατέρ μπαίνει και σε εμένα εμπρός μετά το σβύσιμο για αρκετή ώρα
επίσης εγώ έχω ηλεκτρική ανλία λαδιού (τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στο drive) η οποία λογικά θα κυκλοφορεί το λάδι και μετά το σβύσιμο
πάντως μετά από βόλτα, όσο και να το αφήσω στο ρελαντί η θερμοκαρασία δεν πέφτει κάτω απο τους 103-105 βαθμούς
-
τι περιμενεις να χωρεσει μεσα σε ενα καπω?
αν και το aftermarket ειναι ακομα πιο κτηνος
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
βεντιλατερ εννοεις αφου το σβησεις να αναψει για ωρα? γιατι βεντιλατερ αναβει συνεχεια
το βεντιλατέρ μπαίνει και σε εμένα εμπ΄ρος μετά το σβύσιμο για αρκετή ώρα
επίσης εγώ έχω ηλεκτρική ανλία νερού (τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στο drive) η οποία λογικά θα κυκλοφορεί το λάδι και μετά το σβύσιμο
πάντως μετά από βόλτα, όσο και να το αφήσω στο ρελαντί η θερμοκαρασία δεν πέφτει κάτω απο τους 103-105 βαθμούς
εμενα παιδια βεντιλατερ δεν εχει μπει ποτε στο s3 γιατι παντα το κρυωνω ευλαβικα και αν δε δω 90-91 δε το σβηνω
μπορει να ειναι ανοικτο οσο ειναι η μηχανη αλλα μεσα σε 5 sec το πολυ αφου σβησει η μηχανη εχει σταματησει και αυτο.
(αλλες φορες εχει σταματησει απο πριν)τη μερα που ειχα φτασει τα λαδια κοντα στους 120 δουλευε σα μουρλο για αρκετη ωρα (εκανε εντονο θορυβο) και φυσικα δε τολμησα να σβησω το μοτερ μεχρι να κρυωσει η μηχανη και να το ακουσω να εχει σταματησει
την ηλεκτρικη αντλια την εχω κι εγω αλλα δεν εχω αντιληφθει τη λειτουργια της.
o Professeur νομιζω οτι καταφερε να την ακουσει στο δικο του gti.
αυτο το συστημα ειναι για να μη σου μεινει η τουρμπινα στο χερι , νομιζω ειναι εσχατο προστατευτικο μετρο της μηχανηςτο καλο ειναι να το αφησεις 2 λεπτακια μετα απο πιεση ή να το πηγαινεις χαλαρα λιγο πριν φτασεις στον προορισμο σου
-
βεντιλατερ εννοεις αφου το σβησεις να αναψει για ωρα? γιατι βεντιλατερ αναβει συνεχεια
το βεντιλατέρ μπαίνει και σε εμένα εμπ΄ρος μετά το σβύσιμο για αρκετή ώρα
επίσης εγώ έχω ηλεκτρική ανλία νερού (τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει στο drive) η οποία λογικά θα κυκλοφορεί το λάδι και μετά το σβύσιμο
εμενα παιδια βεντιλατερ δεν εχει μπει ποτε στο s3 γιατι παντα το κρυωνω ευλαβικα και αν δε δω 90-91 δε το σβηνω
μπορει να ειναι ανοικτο οσο ειναι η μηχανη αλλα μεσα σε 5 sec το πολυ αφου σβησει η μηχανη εχει σταματησει και αυτο.
(αλλες φορες εχει σταματησει απο πριν)τη μερα που ειχα φτασει τα λαδια κοντα στους 120 δουλευε σα μουρλο για αρκετη ωρα (εκανε εντονο θορυβο) και φυσικα δε τολμησα να σβησω το μοτερ μεχρι να κρυωσει η μηχανη και να το ακουσω να εχει σταματησει
την ηλεκτρικη αντλια την εχω κι εγω αλλα δεν εχω αντιληφθει τη λειτουργια της.
o Professeur νομιζω οτι καταφερε να την ακουσει στο δικο του gti.
αυτο το συστημα ειναι για να μη σου μεινει η τουρμπινα στο χερι , νομιζω ειναι εσχατο προστατευτικο μετρο της μηχανηςτο καλο ειναι να το αφησεις 2 λεπτακια μετα απο πιεση ή να το πηγαινεις χαλαρα λιγο πριν φτασεις στον προορισμο σου
Qsi γεια χαρά.Γιατί δε βάζεις ένα turbo timer να απαλλαγείς από τις ευλάβιες και τις θρησκευτικότητες;
-
το καλο ειναι να το αφησεις 2 λεπτακια μετα απο πιεση ή να το πηγαινεις χαλαρα λιγο πριν φτασεις στον προορισμο σουδεν κατάλαβες μου φαίνεται
όση ώρα και να το αφήσω δε θα πέσει κάτω απο τους 103-105 με τίποτα
πολλές φορές σταματάω με 100 βαθμούς και το αφήνω ρελαντί
μεσα στο επόμενο τρίλεπτο έχει πάει τουλάχιστον 103
-
@beams
φιλε συνηθεια ειναι οπως και η κουκουλα τωρα που εχει δυνατο ηλιο και η ηλιοπροστασια..κανω καμια χαλαρη βολτα στη γειτονια ή στριβω κανα τσιγαρακι και μεχρι να το κανω εχει κρυωσει.
ασε που ειμαι παραξενος με το να μπουν διαφορα ξενα συστηματα στο αυτοκινητο μου.
το βασικο προβλημα ηταν η κοπελα μου η οποια με ακομα με κοροιδευει , αλλα τωρα το συνηθισε και αυτη και δε παραπονιεται..
YΓ μακρια απο μενα οι θρησκευτικοτητες
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Qsi γεια χαρά.Γιατί δε βάζεις ένα turbo timer να απαλλαγείς από τις ευλάβιες και τις θρησκευτικότητες;
Και αποχαιρετάς την εγγύηση μια κι έξω.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ρε συ Βασιλη για πες μας κι εσυ για θερμοκρασια λαδιου..
ειναι φυσικο που του φιλου εχει τετοιες θερμοκρασιες?
-
Κάθεστε και τρελαίνεστε χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάνεις πλάκα τώρα να υποθέσω;Σας το έχουν πει από καρέντες μερέντες και δεν συμμαζεύεται;Γιατί αν είναι αλήθεια είναι για πολλές κλωτσιές οι άνθρωποι.
-
Από τη στιγμή που βάζεις χέρι στο αυτοκίνητο και τοποθετείς ένα σύστημα που δεν φέρει την έγκριση του κατασκευαστή, ασφαλώς και μπορούν να σου αρνηθούν επισκευή σε ενδεχόμενη βλάβη που σχετίζεται με το συγκεκριμένο σύστημα.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Κάνεις πλάκα τώρα να υποθέσω;Σας το έχουν πει από καρέντες μερέντες και δεν συμμαζεύεται;Γιατί αν είναι αλήθεια είναι για πολλές κλωτσιές οι άνθρωποι.
καλα αμα ειναι να μη σε καλυψουν ο,τι θες σκεφτονται..
βλεπω μια μερα (karenta) ενα s3 με revo αυτοκολλητα , εξατμισεις και χαμους και τους λεω: καλυπτετε αυτοκινητα με revo?
μου λεει: για service ηρθε. αυτη τη περιοδο δε συνεργαζομαστε με καποιο βελτιωτικο οικο..
αρα , ρωταω, καλυπτετε ναι ή ου?
οχι μου λεει..
τωρα αμα εχεις κανα φιλο σε αντιπροσωπεια και κανουν τα στραβα ματια...
για αυτο αν πχ θες revo πας φιλοσιδη και σου δινει αυτος εγγυηση
(μαλλον δε θα λεει στην κεντρικη τι εχει γινει στο αυτοκινητο) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάθεστε και τρελαίνεστε χωρίς λόγο.συγκρισεις κανουμε και επειδη βλεπουμε διαφορες (εστω και 10 βαθμων) ζηταμε γνωμη ακομα ενος κατοχου
-
καλα αμα ειναι να μη σε καλυψουν ο,τι θες σκεφτονται..
βλεπω μια μερα (karenta) ενα s3 με revo αυτοκολλητα , εξατμισεις και χαμους και τους λεω: καλυπτετε αυτοκινητα με revo?
μου λεει: για service ηρθε. αυτη τη περιοδο δε συνεργαζομαστε με καποιο βελτιωτικο οικο..
αρα , ρωταω, καλυπτετε ναι ή ου?
οχι μου λεει..
τωρα αμα εχεις κανα φιλο σε αντιπροσωπεια και κανουν τα στραβα ματια...
για αυτο αν πχ θες revo πας φιλοσιδη και σου δινει αυτος εγγυηση
(μαλλον δε θα λεει στην κεντρικη τι εχει γινει στο αυτοκινητο)Με κάλυψες απόλυτα.Ευχαριστώ.
-
Κάθεστε και τρελαίνεστε χωρίς λόγο.
συγκρισεις κανουμε και επειδη βλεπουμε διαφορες (εστω και 10 βαθμων) ζηταμε γνωμη ακομα ενος κατοχου
Δεν κάθομαι καν να ασχοληθώ.
Το ζεσταίνω και το κρυώνω προσεκτικά με ήπιους ρυθμούς οδήγησης όταν ξεκινάω και λίγο πριν φτάσω στο προορισμό μου, συν τη μικρή αναμονή πριν το σβήσω και αυτό είναι όλο.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω για τους μηχανικούς/τεχνικούς που τα μελέτησαν όλα αυτά πριν από εμάς για 'μας.
-
ναι αλλα αυτο το θερμομετρο μας το εδωσαν για να το κοιταμε που και που
καλα εγω δεν αμφιβαλλω για το οτι το εχουν προβλεψει, απλα απο περιεργεια κυριως ηθελα να δω εαν εχεις ιδιες θερμοκρασιες με το φιλο dimgster γιατι νομιζα οτι το λαδι δουλευει υπο κανονικες συνθηκες στην θερμοκρασια του νερου
για να του φυγει του παιδιου η αγωνια βρε αδερφε...τοσο ακαρδος πλεον?
-
ναι αλλα αυτο το θερμομετρο μας το εδωσαν για να το κοιταμε που και πουκαλα εγω δεν αμφιβαλλω για το οτι το εχουν προβλεψει, απλα απο περιεργεια κυριως ηθελα να δω εαν εχεις ιδιες θερμοκρασιες με το φιλο dimgster γιατι νομιζα οτι το λαδι δουλευει υπο κανονικες συνθηκες στην θερμοκρασια του νερου
για να του φυγει του παιδιου η αγωνια βρε αδερφε...τοσο ακαρδος πλεον?
δεν έχω αγωνία καρδιά μου
και σε άλλα αμάξια που είχα το λάδι κάπου εκεί έπαιζε
άρα δεν έχω κάποια ανησυχία για το θέμα αυτο
αν βέβαια σε πάτημα το δω 130 τότε οχι μόνο θα το συζητάω, αλλα θα ψάχνω να βρώ και λύση
ή για να το θέσω καλύτερα...θα ψάχνω να βρώ αγοραστή
-
καλα την απορια μου ηθελα να λυσω...
-
Επιβεβαιωνω και εγω τις θερμοκρασιες του dimgster.
Αν και νομιζω οτι μετα απο ταξιδι και με 1-2 λεπτα στο ρελαντι δειχνει 98-100 βαθμους. -
10-12 βαθμοι πανω σε σχεση με το s3 δεν ειναι και τοσο τρομερο..
να ρωτησω και κατι αλλο στο golf 6 πώς βλεπεις θερμοκρασια λαδιου? γιατι ειναι διαφορετικο το trip computer απο το δικο μου
VW Golf VI GTi