-
Άλλη αγορά το ένα, άλλη το άλλο.
Διαφορετική κατηγορία.
Το καθένα, έχει το κοινό του. -
Exει το δικό του κοινό μόνο εάν μιλάμε για το 5θυρο (βγαίνει άραγε?) Golf GTi. Ειδάλλως σε 3θυρα πρέπει να είσαι μαζόχας για να πάρεις το Golf.
-
Aμαξαρα το VI...μπραβο τους ...
-
Μα και όσον αφορά τους πίσω χώρους το G είναι μεγαλύτερο.
Πιο sport coupe το SC, πιο hatch το G. -
Ποιο ομορφο το sc !
Πιστευω το Σιρροκο θα κλεψει πωλησεις απο το γκολφ! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exει το δικό του κοινό μόνο εάν μιλάμε για το 5θυρο (βγαίνει άραγε?) Golf GTi. Ειδάλλως σε 3θυρα πρέπει να είσαι μαζόχας για να πάρεις το Golf. -
Ωραία! Μήπως είναι λίγο too much αυτές οι ζάντες? Παραείναι τεράστιες!
-
Οι ζάντες που έχει η foto είναι 18'. Δεν είναι και τόσο μεγάλες. Και σίγουρα όχι υπερβολικές.
Εδώ τα corsa έχουν 18άρες και κανένας δεν είπε οτι είναι υπερβολή.
Πάντως standart θα έχει (και πάλι) 17άρες.... -
Ισως είναι φανταχτερές πολύ ...πάντως μοιάζουν για 19αρες πάνω στο Golf.
Τώρα τι λένε οι άλλοι για τις 18αρες του Κόρσα ( ) δεν με αφορά, την άποψή μου είπα. -
Aυτες οι 18αρες ζαντες της φωτο, αποσο γνωριζω διατιθενατι σαν εξτρα και στο τωρινο gti...
Tο 3θυρο gti mk6 παντως ειναι πανεμορφο, οπως και το προηγουμενο! -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Aυτες οι 18αρες ζαντες της φωτο, αποσο γνωριζω διατιθενατι σαν εξτρα και στο τωρινο gti...
Tο 3θυρο gti mk6 παντως ειναι πανεμορφο, οπως και το προηγουμενο!Γιά Ελλάδα οι 18άρες δεν είναι και πολύ καλή ιδεά.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Tο 3θυρο gti mk6 παντως ειναι πανεμορφο, οπως και το προηγουμενο!Γιά Ελλάδα οι 18άρες δεν είναι και πολύ καλή ιδεά.
σε οσα αυτοκινητα του vag με 18αρες εχεις μπει εχεις παρατηρησει κατι το ενοχλητικο??
να μου λεγες για αλλους κατασκευαστες, να σου λεγα οτι και οι 16αρες ειναι κακη ιδεα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε οσα αυτοκινητα του vag με 18αρες εχεις μπει εχεις παρατηρησει κατι το ενοχλητικο??
να μου λεγες για αλλους κατασκευαστες, να σου λεγα οτι και οι 16αρες ειναι κακη ιδεαΕίναι θέμα αντοχής της ίδιας της ζάντας και τον ελαστικών με χαμηλό προφίλ.
Επίσης είναι και το κόστος αυξημένο καθώς το οδικό μας δίκτυο προκαλέι μεγάλες φθορές.
Αυτά έιναι γενικά, και δεν νομίζω πως η VAG έχει καταφέρει να τα λύσει. Όσον αφόρά θέματα άνεσης, έχω μπει σε VAG με 18άρα (Πρόσφατα Audi A5) και μου φάνηκε πολύ ξερό.
Δυστυχώς, δεν έχω μπει σε ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικές ζάντες αλλά εξ ορισμόυ το χαμηλότερο προφιλ έχει μειωμένη απορόφηση.
-
καλα δεν ειμαι υπερβολικος συμφωνω οτι εχει πιο ξερη αντιδραση η 18αρα , αλλα οχι σε σημειο που να σε ενοχλει.
μου κανει εντυπωση που σου φανηκε ετσι το Α5
το προηγουμεονο gti με 18αρες εμενα μου φαινοταν υπερβολικα ανετο να σου πω την αληθεια.οσο για τις φθορες πιστευω οτι αν η ζαντα ειναι καλοφτιαγμενη δεν εχει προβλημα(με την απαραιτητη προσοχη που εγω δινω σε καθε αυτοκινητο, οχι μονο οταν ειμαι με 18αρες).
το ιδιο ισχυει και για τα λαστιχα, τα οποια σε αυτες τις διαστασεις ειναι σκυλιατο μονο αρνητικο που βρισκω με μεγαλες(και χαμηλοπροφιλες ζαντες) ειναι οτι μπορει να υπαρξουν θεματα τριγμων πιο συντομα και φυσικα το μεγαλο κοστος του ελαστικου
-
μου κανει εντυπωση που σου φανηκε ετσι το Α5
το προηγουμεονο gti με 18αρες εμενα μου φαινοταν υπερβολικα ανετο να σου πω την αληθεια.αν συνήθισες στο C2 VTS «λογικό».
-
καλα δεν ειμαι υπερβολικος συμφωνω οτι εχει πιο ξερη αντιδραση η 18αρα , αλλα οχι σε σημειο που να σε ενοχλει.μου κανει εντυπωση που σου φανηκε ετσι το Α5
το προηγουμεονο gti με 18αρες εμενα μου φαινοταν υπερβολικα ανετο να σου πω την αληθεια.οσο για τις φθορες πιστευω οτι αν η ζαντα ειναι καλοφτιαγμενη δεν εχει προβλημα(με την απαραιτητη προσοχη που εγω δινω σε καθε αυτοκινητο, οχι μονο οταν ειμαι με 18αρες).
το ιδιο ισχυει και για τα λαστιχα, τα οποια σε αυτες τις διαστασεις ειναι σκυλιατο μονο αρνητικο που βρισκω με μεγαλες(και χαμηλοπροφιλες ζαντες) ειναι οτι μπορει να υπαρξουν θεματα τριγμων πιο συντομα και φυσικα το μεγαλο κοστος του ελαστικου
Μάλλον όπως έχει συνηθίσει ο καθένας....
-
ναι σιγουρα, αλλα επειδη εχω συνηθισει τα κουτσουρα(και μεσω φιλων πολυ πιο κουτσουρα απο το c2) μη νομιζεις οτι πλεον τα γουσταρω κιολας
στην αρχη γουσταρεις αλλα μετα απο καποιο καιρο σιχαινεσαι,ειδικα μολις μετα τα 80 τριζουν τα παντα , εκτος αν εισαι πορωμενος ή φορας παρωπιδες
καθε φορα που χρησιμοποιω το c2 καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη
και ποτε ξανα δε θα περνα ξανα κατι τοσο σκληρο.σιγουρα δε θελω και πολυ μαλακα αυτοκινητα και για αυτο ειμαι πραγματικα ενθουσιασμενος με τον τροπο που το vag ισορροπει μεταξυ κρατηματος και ανεσης ακομα και με 18αρες.
(ναι οι πολλαπλοι κανουν δουλεια! αν και τα seat ειναι αρκετα σκληρα ειδικα το cupra σε σχεση με gti/s3 )ΥΓ οταν ελεγα οτι η mito με 17αρες ειναι σκληρη και μετα απο καποια ωρα καθολου ανετη ολοι επεσαν πανω μου να με φανε
-
Ωραία διαφήμιση Τα κάνει όλα αυτά?
http://carscoop.blogspot.com/2009/04/fi ... -hits.html
-
Στο site της VW Γερμανίας έχει συνέχεια στο βιντεάκι.
-
Η διαφήμιση http://www.youtube.com/watch?v=pDD0SrgG ... re=related
και τα γυρίσματα της... http://www.youtube.com/watch?v=eMzE-xd2 ... re=relatedΠολύ ωραία πάντως!!
VW Golf VI GTi