-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τι αλλο να πω ρε Σπυρετο, ο καντεμης?
Εναν ΣΟΑΑ θελω,4 μου βγαινουνε κι αλοιθωριζουν
Ενα γραφειο τυπου θελω, 'οινομαγειρειον η καλη καρδια' μου βγαινει
ΜΙΑ ομοσπονδια ζηταω, 2 μου βγαινου, η μια περιεργη η αλλη...μυστικη.
Και δεν εχω και τιμονι να στριψω γμτΚάνεις λάθος. Από όσα μπορώ να γνωρίζω:
- ΣΟΑΑ είναι ένας και μοναδικός, μία γραμμή σε ό,τι αφορά την ομοσπονδία και έχει αποτυπωθεί σε ανακοίνωση που έχει δημοσιευθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Χαιρετίζει το θεσμό και επικρίνει κάθε ύποπτη κίνηση. Να σου θυμίσω ότι η ελάχιστη συμμόρφωση του καταστατικού που κυκλοφόρησε η ΕΛΠΑ έγινε από την πλευρά του ΣΟΑΑ και μόνο. Οι λέσχες είχαν πολλές απορίες, αλλά όλες τους είχαν ένα κοινό γνώρισμα. Ρωτούσαν τι θα γίνει με τα λεφτά. (και να δεις γέλια τώρα που θα μάθουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά)
- Μυστική ομοσπονδία δεν υπάρχει. Νόμιμη με δημοσιευμένο καταστατικό, πλήρη σύνθεση ΔΣ, διαδικασίες και συνεδριάσεις, βλέπε μία ΕΛΟΑΑΜ.
- Γιά το τρίτο δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να πω. Νομίζω ότι έχεις εκείνη την BMW, βρες χρόνο να στρίψεις, διότι κινδυνεύεις να στρίψεις αλλοιώς. Αν δεν έχεις αυτοκίνητο, τότε πάρε ένα με 5.000-6.000 € της Ε και κάνε το κέφι σου.
ΜΠΕΚΑΣ
-
Εχασες το χιουμορ σου 'αστυνομε'?
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Τι αλλο να πω ρε Σπυρετο, ο καντεμης?
Εναν ΣΟΑΑ θελω,4 μου βγαινουνε κι αλοιθωριζουν
Ενα γραφειο τυπου θελω, 'οινομαγειρειον η καλη καρδια' μου βγαινει
ΜΙΑ ομοσπονδια ζηταω, 2 μου βγαινου, η μια περιεργη η αλλη...μυστικη.
Και δεν εχω και τιμονι να στριψω γμτΚάνεις λάθος. Από όσα μπορώ να γνωρίζω:
- ΣΟΑΑ είναι ένας και μοναδικός, μία γραμμή σε ό,τι αφορά την ομοσπονδία και έχει αποτυπωθεί σε ανακοίνωση που έχει δημοσιευθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Χαιρετίζει το θεσμό και επικρίνει κάθε ύποπτη κίνηση. Να σου θυμίσω ότι η ελάχιστη συμμόρφωση του καταστατικού που κυκλοφόρησε η ΕΛΠΑ έγινε από την πλευρά του ΣΟΑΑ και μόνο. Οι λέσχες είχαν πολλές απορίες, αλλά όλες τους είχαν ένα κοινό γνώρισμα. Ρωτούσαν τι θα γίνει με τα λεφτά. (και να δεις γέλια τώρα που θα μάθουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά)
- Μυστική ομοσπονδία δεν υπάρχει. Νόμιμη με δημοσιευμένο καταστατικό, πλήρη σύνθεση ΔΣ, διαδικασίες και συνεδριάσεις, βλέπε μία ΕΛΟΑΑΜ.
- Γιά το τρίτο δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να πω. Νομίζω ότι έχεις εκείνη την BMW, βρες χρόνο να στρίψεις, διότι κινδυνεύεις να στρίψεις αλλοιώς. Αν δεν έχεις αυτοκίνητο, τότε πάρε ένα με 5.000-6.000 € της Ε και κάνε το κέφι σου.
ΜΠΕΚΑΣ
Ζ Χ να παρεις!!!!!!! η το τρακτερ (αν τοχεις)
-
ΤΟΧΩ!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΤΟΧΩ!αν δεν κανω λαθος πρεπει να σε ειδα στο 'μπλοκο'της !!!μεσογειων
-
Εχω τουλαχιστον ενα χρονο να περασω απο κει
-
http://kokkinhshmaia.blogspot.com/2010/ ... st_16.html
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ !!! -
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...
Πολύ ύφος και ουσία μηδέν...
-
Βρε σεις, μη γινομαστε μεμψιμοιροι (φτου, μικροψυχοι ηθελα να γραψω)! Εχουμε δεν εχουμε συμπαθειες η διαφωνιες, το να πετυχει η προβολη ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ειθε να μην αντιμετωπισουν τα προβληματα που βρηκαμε εμεις μπροστα μας, ειθε να πετυχουν πιο πολλα απο εμας. Αν ειχαμε την εξουσια, ισως να επιλεγαμε διαφορετικα. Δεν την εχουμε ομως...
Ενοτητα ΟΕΠΑ τελος, για μενα τουλαχιστον. -
Απορω τι χρειαζεται την νεα επιτροπη η ΕΛΠΑ αφου τα καταφερνει τοσο καλα να μπαινει απο μονη της στις πιο διαβασμενες εφημεριδες ανεβαζοντας στα υψη το προφιλ του μηχανοκινητου στην χωρα μας.
Την προηγουμενη Κυριακη το Πρωτο Θεμα στο οικονομικο του ενθετο (αυτο που διαβαζουν οι επιδοξοι χορηγοι των αγωνιζομενων και του Ακροπολις) ειχε ενα εξαιρετικο κομματακι που ενημερωνε για το περιφημο 30αρι ενισχυσης του ΣΟΑΑ, τις εξαιρετικες οικονομικες 'επιδοσεις' της ΕΛΠΑ σε ΦΠΑ και ΙΚΑ, τις 'ξεχασμενες' εκλογες του ΣΟΑΑ και αφηνε ωραιοτατα υπονοουμενα για τις οικονομικες σχεσεις ΕΛΠΑ και ΣΟΑΑ. Αν δεν το πιστευετε σελιδα 22 στο παρακατω λινκ:
http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/feb/260bs.pdfΝα αναμενουμε αραγε οργισμενο δελτιο τυπου απο τον εθελοντη προβολης Φωτεινελη προς την εφημεριδα;
ΥΓ Η σιωπη του ΜΠΕΚΑ για το αν υπαρχει ή οχι αμοιβη με προβληματιζει.
-
■Τουλάχιστον περίεργη η
απόφαση της ΕΛΠΑ να
υποχρεώσει τους οδηγούς
αγώνων να γραφτούν μέλη σε
«φίλιο» σύνδεσμο αγώνων.
Πάνω από 100.000 ευρώ θα
εισρεύσουν αναγκαστικά στα
ταμεία ενός συνδέσμου που
«ξέχασε» να κάνει εκλογές από
το 2007. Ισως για να τροφοδο-
τήσουν την ίδια την ΕΛΠΑ,
που χρωστάει ΙΚΑ και ΦΠΑ
πολλά εκατομμύρια ευρώ. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απορω τι χρειαζεται την νεα επιτροπη η ΕΛΠΑ αφου τα καταφερνει τοσο καλα να μπαινει απο μονη της στις πιο διαβασμενες εφημεριδες ανεβαζοντας στα υψη το προφιλ του μηχανοκινητου στην χωρα μας.Την προηγουμενη Κυριακη το Πρωτο Θεμα στο οικονομικο του ενθετο (αυτο που διαβαζουν οι επιδοξοι χορηγοι των αγωνιζομενων και του Ακροπολις) ειχε ενα εξαιρετικο κομματακι που ενημερωνε για το περιφημο 30αρι ενισχυσης του ΣΟΑΑ, τις εξαιρετικες οικονομικες 'επιδοσεις' της ΕΛΠΑ σε ΦΠΑ και ΙΚΑ, τις 'ξεχασμενες' εκλογες του ΣΟΑΑ και αφηνε ωραιοτατα υπονοουμενα για τις οικονομικες σχεσεις ΕΛΠΑ και ΣΟΑΑ. Αν δεν το πιστευετε σελιδα 22 στο παρακατω λινκ:
http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/feb/260bs.pdfΝα αναμενουμε αραγε οργισμενο δελτιο τυπου απο τον εθελοντη προβολης Φωτεινελη προς την εφημεριδα;
ΥΓ Η σιωπη του ΜΠΕΚΑ για το αν υπαρχει ή οχι αμοιβη με προβληματιζει.
Σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να βιάζεσαι. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δεις ένα συμβόλαιο που αφορά δύο μέρη μόνο. ΄Ομως είναι εύκολο να το δουν άλλοι όταν πρέπει να το καταθέσουν κάπου (Δ.Ο.Υ.) ή όταν πρέπει ο ένας τοπυλάχιστον να δικαιολογήσει αμοιβή. Μέχρι στιγμής παραμένει πληροφορία και γιά το λόγο αυτό δεν αναφέρομαι επωνυμα σε κάποιον. ΄Ομως η μέχρι σήμερα πείρα του καθενός από εμάς αλλά και η ισοτρία που έχει γράψει ο καθένας μας δεν αφήνει περιθώρια γιά αφιλοκερδείς ασχολίες και εμφανίσεις. Εδώ καταβάλλεται αμοιβή γιά ένα μικρόφωνο που έχει και δυημόσια εμφάνιση και δεν θα καταβληθεί γιά εργασία που είναι και λίγο στην αφάνεια; Επίσης κάποιοι που επιβιώνουν (με το αζημίωτο φυσικά) από το χώρο των αγώνων πολλές φορές έχουν υποσχεθεί να παράσχουν γιά το κοινό όφελος και έμειναν από λάστιχο όταν έφερναν την προσφορά τους.
Αστα ΄Οταν θα έχω και συμβόλαιο μπροστά μου θα επανέλθω.
ΜΠΕΚΑΣ -
Οκ, κατανοητο.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αδερφέ μου.............
Ερχόμαστε στον άλλο αδελφό μου..........Βρε Αντωνη μου , αδερφι μου 'αλητη' πουλι κ.λπ. τι εχεις να σχολιασεις για τους 28 του Μπραλου? Ειναι αποροια των πολλαπλων ραδιοφωνικων εκπομπων και προβολων προφανως. Προεξοφλω την γνωμη σου γιατι σαν Μουτζαχεντιν αυτο θα πεις. Οποτε καλυτερα 'Αδερφια μου αλητες πουλια' με τον Τόλη σε αυθεντικη....Και σε 15 ημερες just ειναι: Αχαιος (Πρεμιερα κυπέλου Ασφάλτου) αλλα και μαλλον το 2-0 στα φετεινα χωμάτινα rally sprint με την επερχόμενη Σπάρτη (που για θυμηθειτε λιγακι περισυ δεν εγινε ενω κρινονταν πολλα εκει, και ηταν και ασφαλταρα και υπηρχε και Δήμος απο πίσω με υποστήριξη), σε αντιθεση με φετος που ειναι ξανα στο 'χωμα' και η φημολογία αγρια οτι θα επαναληφθει το 'φαινομενο Μάνδρας'. Παντως ετσι για την ιστορία παντου εχει σταλει και δημοσιευτει σε bloggs κ.λπ. οτι νοικιαζονται Hans με 70 € (το τελευταιο ξεκαρφωτο με την ολη δημοσιευση αλλα επικαιρο).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Εγώ λέω να βάλουμε μια άνω και μια κάτω τελεία....
-
ΑΝΤΩΝΗ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ, (φωναζω τωρα) ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΑΚΟΥΣΑ Φατσα-Φατσα(κι οχι μονο εγω) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Συχτηρι πια, (κι ας πουνε οτι θελουν οι μοδερατορες), η ξεχναμε τα παληα και κοιταμε μπροστα, η βουλιαζουμε ΤΕΛΕΙΩΣ και ΤΕΛΟΣ.
Κι αν θες, γι αυτο δεν γραφω περισσοτερα... Μη μου πατας ομως αλλο το κουμπι γιατι θα σκασω...δημοσια, κι αμα σκασω, δεν πα ναχουνε 10000 δικηγορους, δε μας σωνει τιποτα.
Συχτηρι σου λεωωωωω -
http://karapetsanos.blogspot.com/
Ειδικο για οσους θελουν να παριστανουν τους υπευθυνους Δημοσιων Σχεσεων και οχι μονον. Α.....διδασκεται και στο 'Πανεπιαστημιο' οποτε Αντωνη μου 'καλυπτεται' το 'κενο' στους αυτοδιδακτους πτυχιουχους του Λαικου Πανεπιστημιου της Ζωης. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ, (φωναζω τωρα) ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΑΚΟΥΣΑ Φατσα-Φατσα(κι οχι μονο εγω) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Συχτηρι πια, (κι ας πουνε οτι θελουν οι μοδερατορες), η ξεχναμε τα παληα και κοιταμε μπροστα, η βουλιαζουμε ΤΕΛΕΙΩΣ και ΤΕΛΟΣ.
Κι αν θες, γι αυτο δεν γραφω περισσοτερα... Μη μου πατας ομως αλλο το κουμπι γιατι θα σκασω...δημοσια, κι αμα σκασω, δεν πα ναχουνε 10000 δικηγορους, δε μας σωνει τιποτα.
Συχτηρι σου λεωωωωωΣυγκρατήσου!!! Τη Δευτέρα το βράδυ από κοντά!!!
-
Σημαινει οτι τη Δευτερα κοβει την πιττα ο ΣΟΑΑ
Μονο που εγω δεν θα ειμαι λογω ( λεω να παω στην απονομη των ρεγκιουλαριτυ -πλακα κανω) δουλειας. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σημαινει οτι τη Δευτερα κοβει την πιττα ο ΣΟΑΑ
Μονο που εγω δεν θα ειμαι λογω ( λεω να παω στην απονομη των ρεγκιουλαριτυ -πλακα κανω) δουλειας.Χρηστάρα (ψηλέ , ρομαντικέ και ενίοτε άμυαλε ) κατανοητό και απόλυτα σεβαστο το ψωμάκι της οικογένειας!
Αν πιστεύεις όσα έχεις γράψει περι ΣΟΑΑ εδω μέσα στείλε ένα μύνημα συμπαράταξης (όχι απλώς αυμπαράστασης)!
Έχω άδικο?
Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)