Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)
    • 1
    • 2
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 21 / 22
    Ελληνικοί Αγώνες
    67
    431
    797
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      go_for_pole last edited by

Απορω τι χρειαζεται την νεα επιτροπη η ΕΛΠΑ αφου τα καταφερνει τοσο καλα να μπαινει απο μονη της στις πιο διαβασμενες εφημεριδες ανεβαζοντας στα υψη το προφιλ του μηχανοκινητου στην χωρα μας.

Την προηγουμενη Κυριακη το Πρωτο Θεμα στο οικονομικο του ενθετο (αυτο που διαβαζουν οι επιδοξοι χορηγοι των αγωνιζομενων και του Ακροπολις) ειχε ενα εξαιρετικο κομματακι που ενημερωνε για το περιφημο 30αρι ενισχυσης του ΣΟΑΑ, τις εξαιρετικες οικονομικες 'επιδοσεις' της ΕΛΠΑ σε ΦΠΑ και ΙΚΑ, τις 'ξεχασμενες' εκλογες του ΣΟΑΑ και αφηνε ωραιοτατα υπονοουμενα για τις οικονομικες σχεσεις ΕΛΠΑ και ΣΟΑΑ. Αν δεν το πιστευετε σελιδα 22 στο παρακατω λινκ:
      http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/feb/260bs.pdf

Να αναμενουμε αραγε οργισμενο δελτιο τυπου απο τον εθελοντη προβολης Φωτεινελη προς την εφημεριδα;

ΥΓ Η σιωπη του ΜΠΕΚΑ για το αν υπαρχει ή οχι αμοιβη με προβληματιζει.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        garfli last edited by

■Τουλάχιστον περίεργη η
        απόφαση της ΕΛΠΑ να
        υποχρεώσει τους οδηγούς
        αγώνων να γραφτούν μέλη σε
        «φίλιο» σύνδεσμο αγώνων.
        Πάνω από 100.000 ευρώ θα
        εισρεύσουν αναγκαστικά στα
        ταμεία ενός συνδέσμου που
        «ξέχασε» να κάνει εκλογές από
        το 2007. Ισως για να τροφοδο-
        τήσουν την ίδια την ΕΛΠΑ,

που χρωστάει ΙΚΑ και ΦΠΑ
        πολλά εκατομμύρια ευρώ.

• M
          mpekas last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
          Απορω τι χρειαζεται την νεα επιτροπη η ΕΛΠΑ αφου τα καταφερνει τοσο καλα να μπαινει απο μονη της στις πιο διαβασμενες εφημεριδες ανεβαζοντας στα υψη το προφιλ του μηχανοκινητου στην χωρα μας.

Την προηγουμενη Κυριακη το Πρωτο Θεμα στο οικονομικο του ενθετο (αυτο που διαβαζουν οι επιδοξοι χορηγοι των αγωνιζομενων και του Ακροπολις) ειχε ενα εξαιρετικο κομματακι που ενημερωνε για το περιφημο 30αρι ενισχυσης του ΣΟΑΑ, τις εξαιρετικες οικονομικες 'επιδοσεις' της ΕΛΠΑ σε ΦΠΑ και ΙΚΑ, τις 'ξεχασμενες' εκλογες του ΣΟΑΑ και αφηνε ωραιοτατα υπονοουμενα για τις οικονομικες σχεσεις ΕΛΠΑ και ΣΟΑΑ. Αν δεν το πιστευετε σελιδα 22 στο παρακατω λινκ:
          http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/feb/260bs.pdf

Να αναμενουμε αραγε οργισμενο δελτιο τυπου απο τον εθελοντη προβολης Φωτεινελη προς την εφημεριδα;

ΥΓ Η σιωπη του ΜΠΕΚΑ για το αν υπαρχει ή οχι αμοιβη με προβληματιζει.

Σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να βιάζεσαι. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δεις ένα συμβόλαιο που αφορά δύο μέρη μόνο. ΄Ομως είναι εύκολο να το δουν άλλοι όταν πρέπει να το καταθέσουν κάπου (Δ.Ο.Υ.) ή όταν πρέπει ο ένας τοπυλάχιστον να δικαιολογήσει αμοιβή. Μέχρι στιγμής παραμένει πληροφορία και γιά το λόγο αυτό δεν αναφέρομαι επωνυμα σε κάποιον. ΄Ομως η μέχρι σήμερα πείρα του καθενός από εμάς αλλά και η ισοτρία που έχει γράψει ο καθένας μας δεν αφήνει περιθώρια γιά αφιλοκερδείς ασχολίες και εμφανίσεις. Εδώ καταβάλλεται αμοιβή γιά ένα μικρόφωνο που έχει και δυημόσια εμφάνιση και δεν θα καταβληθεί γιά εργασία που είναι και λίγο στην αφάνεια; Επίσης κάποιοι που επιβιώνουν (με το αζημίωτο φυσικά) από το χώρο των αγώνων πολλές φορές έχουν υποσχεθεί να παράσχουν γιά το κοινό όφελος και έμειναν από λάστιχο όταν έφερναν την προσφορά τους.
          Αστα ΄Οταν θα έχω και συμβόλαιο μπροστά μου θα επανέλθω.
          ΜΠΕΚΑΣ

• G
            go_for_pole last edited by

Οκ, κατανοητο.

• K
              karapetsanosj last edited by

Ο χρήστης antonis-team έγραψε:

Αδερφέ μου.............
              Ερχόμαστε στον άλλο αδελφό μου..........

Βρε Αντωνη μου , αδερφι μου 'αλητη' πουλι κ.λπ. τι εχεις να σχολιασεις για τους 28 του Μπραλου? Ειναι αποροια των πολλαπλων ραδιοφωνικων εκπομπων και προβολων προφανως. Προεξοφλω την γνωμη σου γιατι σαν Μουτζαχεντιν αυτο θα πεις. Οποτε καλυτερα 'Αδερφια μου αλητες πουλια' με τον Τόλη σε αυθεντικη....Και σε 15 ημερες just ειναι: Αχαιος (Πρεμιερα κυπέλου Ασφάλτου) αλλα και μαλλον το 2-0 στα φετεινα χωμάτινα rally sprint με την επερχόμενη Σπάρτη (που για θυμηθειτε λιγακι περισυ δεν εγινε ενω κρινονταν πολλα εκει, και ηταν και ασφαλταρα και υπηρχε και Δήμος απο πίσω με υποστήριξη), σε αντιθεση με φετος που ειναι ξανα στο 'χωμα' και η φημολογία αγρια οτι θα επαναληφθει το 'φαινομενο Μάνδρας'. Παντως ετσι για την ιστορία παντου εχει σταλει και δημοσιευτει σε bloggs κ.λπ. οτι νοικιαζονται Hans με 70 € (το τελευταιο ξεκαρφωτο με την ολη δημοσιευση αλλα επικαιρο).
              ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

• S
                sp0 last edited by

Εγώ λέω να βάλουμε μια άνω και μια κάτω τελεία....

• P
                  platis last edited by

ΑΝΤΩΝΗ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ, (φωναζω τωρα) ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
                  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΑΚΟΥΣΑ Φατσα-Φατσα(κι οχι μονο εγω) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
                  Συχτηρι πια, (κι ας πουνε οτι θελουν οι μοδερατορες), η ξεχναμε τα παληα και κοιταμε μπροστα, η βουλιαζουμε ΤΕΛΕΙΩΣ και ΤΕΛΟΣ.
                  Κι αν θες, γι αυτο δεν γραφω περισσοτερα... Μη μου πατας ομως αλλο το κουμπι γιατι θα σκασω...δημοσια, κι αμα σκασω, δεν πα ναχουνε 10000 δικηγορους, δε μας σωνει τιποτα.
                  Συχτηρι σου λεωωωωω

• K
                    karapetsanosj last edited by

http://karapetsanos.blogspot.com/
                    Ειδικο για οσους θελουν να παριστανουν τους υπευθυνους Δημοσιων Σχεσεων και οχι μονον. Α.....διδασκεται και στο 'Πανεπιαστημιο' οποτε Αντωνη μου 'καλυπτεται' το 'κενο' στους αυτοδιδακτους πτυχιουχους του Λαικου Πανεπιστημιου της Ζωης.

• S
                      sp0 last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                      ΑΝΤΩΝΗ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ, (φωναζω τωρα) ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
                      ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΑΩ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑ Η ΑΚΟΥΣΑ Φατσα-Φατσα(κι οχι μονο εγω) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
                      Συχτηρι πια, (κι ας πουνε οτι θελουν οι μοδερατορες), η ξεχναμε τα παληα και κοιταμε μπροστα, η βουλιαζουμε ΤΕΛΕΙΩΣ και ΤΕΛΟΣ.
                      Κι αν θες, γι αυτο δεν γραφω περισσοτερα... Μη μου πατας ομως αλλο το κουμπι γιατι θα σκασω...δημοσια, κι αμα σκασω, δεν πα ναχουνε 10000 δικηγορους, δε μας σωνει τιποτα.
                      Συχτηρι σου λεωωωωω

Συγκρατήσου!!! Τη Δευτέρα το βράδυ από κοντά!!!

• P
                        platis last edited by

Σημαινει οτι τη Δευτερα κοβει την πιττα ο ΣΟΑΑ
                        Μονο που εγω δεν θα ειμαι λογω ( λεω να παω στην απονομη των ρεγκιουλαριτυ -πλακα κανω) δουλειας.

• G
                          garfli last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                          Σημαινει οτι τη Δευτερα κοβει την πιττα ο ΣΟΑΑ
                          Μονο που εγω δεν θα ειμαι λογω ( λεω να παω στην απονομη των ρεγκιουλαριτυ -πλακα κανω) δουλειας.

Χρηστάρα (ψηλέ , ρομαντικέ και ενίοτε άμυαλε ) κατανοητό και απόλυτα σεβαστο το ψωμάκι της οικογένειας!

Αν πιστεύεις όσα έχεις γράψει περι ΣΟΑΑ εδω μέσα στείλε ένα μύνημα συμπαράταξης (όχι απλώς αυμπαράστασης)!

Έχω άδικο?

• P
                            platis last edited by

Στον ανθρωπο -φιλε garfli** -λειτουργουν κατα κυριο λογο το μυαλο κι η καρδια. Εγω παντα προτιμουσα τη λειτουργια της καρδιας...
                            Μηνυμα συμπαραταξης ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ? Με 10000000000000000000000000000000!
                            Μηνυμα συμπαραταξης με προσωπα? Με 1000000000000000000000000000000 οταν δεν παραβαινουν τους κανονες του σεβασμου των ανθρωπινων δικαιωματων και της ελευθερης γνωμης.
                            Ποσο πιο σαφης?
                            Οσο για την Δευτερα, δεν το κανω για το ψωμακι. Απλα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να με επισκεφθουν πολυ συγκεκριμενες ωρες, κι αυτες δυσκολα, και δεν μπορω (και δεν θελω) να τους το αρνηθω. Αλλωστε ο ΣΟΑΑ δεν εχει αναγκη απο συνταξιουχους , ασε που αισθανομαι πολυ ασχημα πια, καθε φορα που ειμαι κοντα σε αγωνα, αλλά οχι μεσα σε αγωνα. Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

** Ποσοι εισαστε ρε γαμωτο???

• G
                              garfli last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                              Στον ανθρωπο -φιλε garfli** -λειτουργουν κατα κυριο λογο το μυαλο κι η καρδια. Εγω παντα προτιμουσα τη λειτουργια της καρδιας...
                              Μηνυμα συμπαραταξης ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ? Με 10000000000000000000000000000000!
                              Μηνυμα συμπαραταξης με προσωπα? Με 1000000000000000000000000000000 οταν δεν παραβαινουν τους κανονες του σεβασμου των ανθρωπινων δικαιωματων και της ελευθερης γνωμης.
                              Ποσο πιο σαφης?
                              Οσο για την Δευτερα, δεν το κανω για το ψωμακι. Απλα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να με επισκεφθουν πολυ συγκεκριμενες ωρες, κι αυτες δυσκολα, και δεν μπορω (και δεν θελω) να τους το αρνηθω. Αλλωστε ο ΣΟΑΑ δεν εχει αναγκη απο συνταξιουχους , ασε που αισθανομαι πολυ ασχημα πια, καθε φορα που ειμαι κοντα σε αγωνα, αλλά οχι μεσα σε αγωνα. Ελπιζω να με καταλαβαινεις.

** Ποσοι εισαστε ρε γαμωτο???

Λοιπόν είμαστε 'ων ουκ εστιν αριθμος'

Θα σου θυμίσω ότι συνταξιούχος δεν λογίζεσαι όταν υπάρχει μαστούρα, αγιαστούρα και ΚΑΨΟΥΡΑ!

Υ.Γ.Αυτό με την καρδιά και το μυαλό πολύ μασωνικό το ακούω!!! Δεν σου έλεγα μην γυροφέρνεις στην ΕΛΠΑ!!!

• P
                                platis last edited by

Μασωνος,μασωνος!
                                Απ το πρωι μεχρι το βραδυ στις...στοες των γομφιων

• K
                                  kostas750 last edited by

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                  Θέμα: Σύσταση Επιτροπής Προβολής Ελληνικών Αγώνων

Η Ε.Θ.Ε.Α. ανακοινώνει την σύσταση της Επιτροπής Προβολής Ελληνικών Αγώνων - Ε.Π.Ε.Α.

Μέλη της Επιτροπής είναι (αλφαβητικά):
                                  Νίκος Ζακχαίος
                                  Θωμάς Παπαπάσχος
                                  Στάθης Πετρόπουλος
                                  Στράτος Φωτεινέλης

Σκοπός της Ε.Π.Ε.Α. είναι η αρωγή, και η δημιουργική καθοδήγηση των λεσχών, των Μ.Μ.Ε και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στους τομείς της προβολής και προώθησης των Ελληνικών αγώνων. Επίσης η αξιολόγηση, σε μορφή απολογιστικής έκθεσης του κάθε αγώνα που θα απευθύνεται προς της Ε.Θ.Ε.Α, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της προσπάθειας των λεσχών στο επίπεδο της προβολής και της προώθησης των Ελληνικών αγώνων.
                                  Μια τέτοια συντονισμένη ενέργεια θα προάγει την εικόνα των Ελληνικών αγώνων, την επικοινωνία και την επαφή με το κοινό και τους θεατές, ενώ θα δώσει μεγαλύτερη επικοινωνιακή βαρύτητα και αξία στην προσπάθεια των αγωνιζόμενων που εμπλέκονται στον Ελληνικό αγωνιστικό χώρο.
                                  Σε μια εποχή που είναι δύσκολη για όλους τους χώρους, η επιτυχία μιας τέτοιας προσπάθειας θα έχει μόνο ευεργετικά οφέλη για όλες τις πλευρές.
                                  Η εμπλοκή της Ε.Π.Ε.Α. θα είναι σε πρώτο επίπεδο με τις διοργανώτριες λέσχες, με γνώμονα τον κοινό τους σκοπό, να βελτιωθεί η επικοινωνία τους με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το κοινό - θεατές. Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή και συντονισμένη. Οι λέσχες και οι επισήμως ορισμένοι υπεύθυνοι τύπου, θα συνεργάζονται με την Ε.Π.Ε.Α, που θα έχει κυρίως συμβουλευτικό και βοηθητικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.
                                  Η προσπάθεια δεν θα είναι ολοκληρωμένη και επιτυχής αν δεν συνεργαστούν με συνέπεια και σύστημα οι λέσχες και οι υπεύθυνοι τύπου τους, με την Ε.Π.Ε.Α.
                                  Η Ε.Π.Ε.Α. θα φροντίσει, με συντονισμένες ενέργειες, ώστε οι Λέσχες να έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αναπτύξουν άριστη σχέση με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, περιοδικά και ιστοσελίδες. Ευελπιστούμε ότι μέσα από όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, κάθε αγώνας πρωταθληματικού ή όχι χαρακτήρα, θα γίνεται γνωστός σε ευρύτερο φάσμα ανθρώπων.
                                  Επιπλέον η Ε.Π.Ε.Α θα συντονίζει και θα βοηθάει τις λέσχες ώστε να παρέχουν άμεσα, σωστά και κυρίως δωρεάν στους δημοσιογράφους, το απαραίτητο υλικό από τον κάθε αγώνα, όπως χαρακτηριστικές φωτογραφίες, αναλυτικά αποτελέσματα, δελτία τύπου και όπου είναι δυνατόν βίντεο. Αυτό το υλικό θα διευκολύνει στο μέγιστο τους δημοσιογράφους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μέσο όπως περιοδικά, εφημερίδες, ιστοσελίδες, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιντερνετική τηλεόραση.
                                  Περισσότερα για τα σχέδια της Επιτροπής Προβολής Ελληνικών Αγώνων, αλλά και τους τρόπους επικοινωνίας με τις λέσχες και κάθε εμπλεκόμενο του χώρου, θα συζητηθούν σε συνέντευξη τύπου, όπου η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

• C
                                    crn-gr last edited by

Ο χρήστης kostas750 έγραψε:
                                    ...Επιπλέον η Ε.Π.Ε.Α θα συντονίζει και θα βοηθάει τις λέσχες ώστε να παρέχουν άμεσα, σωστά και κυρίως δωρεάν στους δημοσιογράφους, το απαραίτητο υλικό από τον κάθε αγώνα, όπως χαρακτηριστικές φωτογραφίες, αναλυτικά αποτελέσματα, δελτία τύπου και όπου είναι δυνατόν βίντεο....

Αν αυτό επιτευχθεί, θα είναι ένα ΠΟΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ βήμα...
                                    ...μακάρι

• K
                                      k-k-k last edited by

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΟΡΙΑ.
                                      ΦΕΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,
                                      ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ,ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ,Κ.Λ.Π.
                                      ΑΡΑ Η ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ
                                      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.
                                      ΦΙΛΙΚΑ
                                      ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.

• R
                                        rallylover last edited by

Δηλαδη απο οτι καταλαβαινω η ΕΘΕΑ θα δημιουργησει εναν CRN για ολη την Ελλαδα.Οτι δηλαδη εδω και χρονια το κανει ο Δαμανακης στην Κρητη που βορμβαδιζει ολα τα τοπικα μεσα με δωρεαν φωτογραφιες αναλυτικα αποτελεσματα δελτια τυπου και με βιντεο τις τηλεορασεις οπως ειδαμε στο ραλλυ ΚΡΗΤΗΣ.Και ολα δωρεαν.
                                        Πραγματικο σημαντικα να γινοντε αυτα και στην υπολοιπη Ελλαδα αλλα νομιζω οτι ηθελημενα μπαινει ο πηχης πολυ χαμηλα και προσπαθουν να βγαλουν απο τις πλατες της ΕΘΕΑ την δουλεια που αυτη ωφειλει να κανει.Παλι το βαρος το ριχνουν στις λεσχες και σε τοπικο επιπεδο καμμια αναφορα προσπαθεια για ενα συνολικο πλανο πανελληνιας εμβελειας κατι αντιστοιχο (σε μικρογραφια εννοητε )οπως γινετε στο wrc η οπως κανουν σε αλλες χωρες ομοσπονδιες οπως π.χ aci στην Ιταλια που με δικες της ενεργειες και παραγωγες προβαλει τους αγωνες σε τηλεοραση εντυπο τυπο η FSAA Γαλλια που αντιστοιχα παλι με παραγωγες της προβαλει ολους τους αγωνες (ολοι μας εχουμε δει dvd σε γαλλικα περιοδικα η στο motors).Ποιες οι κινησεις προς αυτην την κατευθυνση ωστε να δημιουργηθει μια πανελληνιας εμβελειας προβολης τουλαχιστον των σημαντικων πρωταθληματων με ολα τα μεσα και με καθε τροπο τηλεοπτικο και εντυπο.Ειναι δυνατον να προελθει η αναβαθμιση της προβολης μονο απο τις λεσχες και την τοπικου χαρακτηρα προβολη που αυτες θα κανουν.Το μπαλακι παλι στις λεσχες και στην τοπικη προβολη.Παλι δηλαδη καμμια προσπαθεια απο την ιδια ΕΘΕΑ για να προωθησει πανελληνια συνολικα την προβολη των πρωταθληματων ως ωφειλει παλι η μοναδικη συμβολη της θα ειναι μια αποφαση η οποια ριχνει το μπαλακι σε αλλους.

Ποια η θεση του ΣΟΑΑ συντασοντε ικανοποιουντε με αυτη την μορφη της προοθησης και προβολης ?με αυτη την νοοτροπια της ΕΘΕΑ που μοιαζει σαν να κανει χαρη κιολας που ασχολειτε με αυτο το αντικειμενο?Ποια η κριτικη και οι προτασεις αλλα βεβαια τωρα προεχουν αλλα γεγονοτα κοπη πιτας και γλεντια.Βεβαια δικαιολογουντε οι συνδικαλιστες στο ιδιο τραπεζι με την ΕΘΕΑ καθοντε .Μαζι πλεον απομοιζουν τους λιγοστους πλεον αγωνιζομενους ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ στο κατεστημενο πως λοιπον να σταθουν πλεον απεναντι του.

• P
                                          platis last edited by

Κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου κακο να αναλαβουν οι λεσχες πρωτοβουλιες (κι υποχρεωσεις) για την προβολη των διοργανωσεων τους. Οι λεσχες παραγουν προιον, κι αν δεν το διαφημισουν οι ιδιες, ποιος θα το κανει?
                                          Ομως δεν πρεπει να ξεχναμε κατι. Ειχαμε εισηγηθει η ΕΘΕΑ πια ,κεντρικα, να χρηματοδοτει την δημιουργια ενος CD , το οποιο θα διατιθεται για προβολη, ετοιμο στα ΜΜΕ. Μαλιστα ειχαμε υπολογισει το κοστος στα 600 Ευρω, ειχαμε συνενοηθει και με εικονοληπτη που θα το ετοιμαζε με την βοηθεια αλλου αγωνιζομενου (τι χρειαζονται τα ονοματα?) και η ΕΘΕΑ ειχε υποσχεθει να το χρηματοδοτησει.
                                          Αυτο δεν εγινε, μαλιστα κατηγορηθηκαμε ευθεως απο τον Φωτεινελη για σπαταλη (να μην πω ...'μιζαρισμα') και εν ολιγοις αηθη ευνοια προς τους δυο πιο πανω ανωνυμα αναφερομενους φιλους. Μαλιστα ο Στρατος ειχε πει οτι τα 600Ευρω ειναι κλεψια, κι οτι αυτος σχεδον τζαμπα μπορουσε να κανει την ιδια δουλεια.
                                          Φυσικα τοτε κοντεψαμε να σκοτωθουμε (υπαρχει ολο το υλικο της επικοινωνιας), αλλά αυτο πια ειναι ιστορια και πρεπει να ξεχαστει, σαν δυσαρεστο γεγονος. Δεν πρεπει να ξαναγινει ομως.
                                          Γιατι τα γραφω? Για 2 λογους. 1. Για να τον πιεσω να κανει αυτο που τοτε με πολυ τσαμπουκα και απειλες για ξεμπροστιασμα στα καναλια ξεστομιζε, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ CD, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ.Τα καναλια θελουν μασημενη και τσαμπα τροφη . και 2. για να
                                          επισημανω οτι τα οσα γραφονται στην ανακοινωση της ΕΘΕΑ ειχαν γινει αντικειμενο εισηγησης μας κατα γραμμα πριν 2 χρονια και τωρα επανερχονται σαν...θεσφατα.
                                          Ε ανθρωπος ειμαι, αδυναμιες εχω, τον κοπο μου θελω να τον βλεπω να πιανει τοπο και να αναγνωριζεται.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Ειναι κανεις απο΄εσάς που τωρα με διαβαζετε, που δεν το θελει αυτο???
                                          Παρ ολα αυτα...καλημερα και καλη επιτυχια μ ολη μου την καρδια.
                                          Υ.Γ. Θα αποτολμησω και μια ακομα προταση. Ο χωρος χρειαζεται ινδαλματα και μιμηση. Glamour, πως το λενε? Οσο λοιπον κι αν καποιοι φιλοι μου παρεξηγηθουν, πειστε τον Jigger να ξανακατεβει στους αγωνες!
                                          Ελπιζω να πιανετε το πνευμα...

• R
                                            rallylover last edited by

Οι λεσχες που σαφως ειναι υποχρεωμενες να διαφημισουν ενα προιον ομως δεν ειναι απολυτα δικο τους.Εξουσιοδοτημενοι αντιπροσωποι του κατεξοχην παραγωγου δηλ. της ΕΘΕΑ ειναι.Αρα ο κυριος παραγωγος ειναι η ΕΘΕΑ και αρα πρεπει η ιδια περα απο τους αντιπροσωπους της τις λεσχες δηλ. να το διαφημισει.Δεν περιμενει ο Παυλιδης να διαφημισει τις σοκολατες του μονο μεσα απο τις ενεργειες των περιπτεριουχων διαφημιζει και προβαλει αυτος τα προιοντα του.Εδω ολο το θεμα της προβολης κατευθυνετε και ξεκινα απο τις λεσχες.Σαφως και πρεπει να εχουν καποιες υποχρεωσεις οσον αφορα την προβολη αλλα δεν μπορουν αυτες να το προβαλουν καθολικα σε ολη την Ελλαδα.(Να σας πω οτι οσο καλη προβολη και να κανει μια λεσχη αναγκαστικα θα περιοριστει στην τοπικη κοινωνια και τα τοπικα μεσα.Το Κρητης ειχε φοβερη προβολη ειχε κοσμο αλλα μονο αυτο σαν γεγονος δεν μπορει αυτονομα να αναδειξει ενα πρωταθλημα ενα σπορ περα απο την κοινωνια την τοπικη η οποια θα ξαναελαμβανε πληροφοριες για αυτο το σπορ μετα απο ενα χρονο,και το ραλλυ ΧΑΝΙΩΝ στο παρελθον live μεταδοση στην ΤV με συνεντευξεις στο τελειωμα τις ειδικης ειχε ομως δεν αρκει).
                                            Απαιτειτε ενας και μοναδικος φορεας με εξοδα της ΕΘΕΑ να συγκεντρωνει τα αποτελεσματα φωτογραφιες να παραγει ρεπορταζ τηλεοπτικα και μη απο τουλαχιστον τους αγωνες των πρωταθληματων και αυτος ο φορεας σε κεντρικο επιπεδο να αναλαβει να τα προωθει σε κεντρικο πλεον ενημερωτικο επιπεδο.Και να προβαινει π.χ, σε ιδεες οπως σε παραγωγες dvd οπως αντιστοιχα αλλες ομοσπονδιες στο εξωτερικο που να το δινει τζαμπα σε εφημεριδες περιοδικα η τηλεοπτικους σταθμους .Να προβαλουμε δηλαδη τον ΘΕΣΜΟ το πρωταθλημα των ραλλυ η αναβασεων η ταχυτητας και οχι μονο τον καθε αγωνα χωριστα.Να υπαρχει διαφημιση με συνεχεια κεντρικα των ΘΕΣΜΩΝ με προβολη οδηγων ομαδων που ισως αν δουν μια κεντρικη σοβαρη διαφημιση να ενεργοποιηθουν.Θα υπηρχε νοημα στο WRC αν δεν υπηρχε ενας φορεας που αυτος να εχει την υποχρεωση να προωθησει την εικονα του θεσμου σε παγκοσμιο επιπεδο αλλα περιμεναν μονο τις ενεργειες της καθε ομοσπονδιας που διοργανωνε ενα γυρο του πρωταθληματος.Αρα αποψη μου ξεκιναει ανορθοδοξα το θεμα.Και δεν βλεπω και κατι προς αυτην την κατευθηνση την σωστη κατα την αποψη μου.

Οσον αφορα για τα τσουρεκια για τον ΣΟΑΑ υποχρεωτικα κανει καποιους μελη του σωνει και καλα τους εκπροσωπει αρα οσο και γραφικοι και αν ειναι οσο μα....ς και αν ειναι θα του τα χωνουν δικαια η αδικα ετσι ειναι το παιχνιδι.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 21 / 22
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ