Απαντησεις αμεσες , οσο οι ερωτησεις δεν ειναι κακοβουλες.
-
ΣΠΥΡΟ, ηταν και ειναι ακομα απολυτα αληθινο. σε παραπεμπω στο http://www.oepa.gr . Μπες και διαβασε.Το ιδιο ισχυει και για ολους τους αλλους φιλους που εχουν αποριες.
Θα βαλω ενα κουιζ και πραγματικα θελω απαντησεις. Ποσο χρονο νομιζετε οτι χρειαστηκαμε για να παρουσιαστει η προταση χορηγιας EYKAIRIA PROBOLHS (εγγραφο στο Site). Θα σας το πω μολις προβληματιστειτε, χαρτι και καλαμαρι. Αυτη τη δουλεια λοιπον θα την καναμε αν δεν ηταν τα πραγματα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ? (οχι μονο σοβαρα)
-
ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙΑ, αρχικα σου παραθετω αποσπασμα απο εγγραφο που μας εστειλαν ΣΕΦ και Καραισκακη για την διαθεσιμοτητα τους.
Κύριε Πλατή,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας παραθέτω τις ελεύθερες ημερομηνίες
ΣΕΦ
17-18/01
21-22/02 γίνεται μια μικρή έκθεση αλλά είναι ελεύθερα η αρένα και οι εξωτερικοί χώροι
07-08/03 και
21-22/03 ελεύθερη αρένα και εξωτερικοί χώροι επίσης/κάποιες αίθουσες θα χρησιμοποιηθούν για έκθεση
και
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SPORTS UNITED)
οι παρακάτω ημερομηνίες είναι ελεύθερες αλλά θα μπουν και τα παιχνίδια της Εθνικής για τα οποία δεν έχουν το πρόγραμμα.
17-18/01
31/01- 01/02
07-08/02
21-22/02 και
07-08/03
Επικοινωνία ΣΕΦ με την κ. Καλογεροπουλου (τηλ. 2104893386) και για Καραϊσκάκη κ. Οικονόμου τηλ. 2107280200
Αν λοιπον μου βρεις ημερομηνια να ανακοινωσουμε χωρις διαβουλευσεις και προσπαθειες, θα εχεις το Ιμπρεζα μου για εναν αγωνα, με ολα τα εξοδα πληρωμενα. Με δεδομενο οτι την πρωτη κρουση την ειχαμε απο το ΣΕΦ την περασμενη Τριτη, κι απο τοτε τρεχουμε σαν τρελλοι, θελω μεχρι αυριο να εχεις ημερομηνια. Για να βγει δελτιο τυπου οπως το θες.
Οικονομικο θεμα υπηρχε. Διαβασε το site , κανε τον κοπο αφου θες να σχολιαζεις. ΕΡΤ, Διεση και χορηγοι επικοινωνιας δεν δινουν λεφτα. Δινουν δημοσιοτητα για να παρουμε λεφτα για την διοργανωση. Μονη οικονομικη χορηγος ηταν η Aluset. Και υπηρχαν πιθανοι αλλοι, με τους οποιους κουβεντιαζαμε.Ειχε δηλαδη συγκεντρωθει το 40% των χρηματων που χρειαζοταν , συμφωνα με τον προυπολογισμο, την στιγμη που ανακοινωθηκε η αναβολη. Να σημειωσω εδω, οτι το κοστος του ΣΕΦ ηταν 28000 Ευρω, μειον μια μικρη εκπτωση, μη καθορισμενη ακομα, λογω του φιλανθρωπικου χαρακτηρα της εκδηλωσης.
Το αν φανηκαμε ανικανοι, ασε τελικα να το κρινει κανεις που ξερει καλυτερα τα πραγματα. Αστο καλυτερα. Θα καεις.
Εχω δε ξαναπροσπαθησει να κανω πραξη μπολικα πραγματα. Αλλα τα καταφερα, αλλα οχι. Εδω δεν διαβαζεις Δελτια Τυπου, θα διαβασεις την ιστορια μου?
Ειπαμε, η αναβολη εγινε λογω ΣΕΦ. Τελεια και παυλα. Ο Ολυμπιακος εχει τα πρωταρχικα δικαιωματα στο ΣΕΦ. Οποιος δεν το καταλαβαινει, κακο δικο του.
ΑΝΤΩΝΗ, με καλυψες, σ ευχαριστω. Καλαφατας και Φωτοπουλος προσεφεραν οτι κι οι αλλοι. Μηπως τους πληρωνε κανεις για να μεινουν υποχρεωτικα μεχρι τελους?
Τελικα, ενα μου κανει εντυπωση. Η ετοιμοτητα τοσων και τοσων για κριτικη. Ανωνυμη, αστηριχτη, ερασιτεχνικη, κακοβουλη. Αν νομιζει κανεις οτι ειμαστε τοσο βλακες ν αφηνουμε κενα, οταν ξερουμε οτι μας περιμενουν στη γωνια, απαταται. Υπαρχει ενα αρχειο καμποσων γιγαμπαιτ, για να δωσει καθε πληροφορια σε οποιονδηποτε σοβαρα ενδιαφερομενο.
Καλησπερα.