-
Suzuki Jimny και Suzuki Celerio.
Έχεις κάποιο άλλο υπόψη;;;;
Προς το παρόν αυτά τα τρία κοιτώ.
-
οχι, sorry, δεν ήταν στις επιλογές μου όταν έψαχνα... κριτήριο μου ήταν ο χώρος - κυρίως αποσκευών...
-
Εμένα το μόνο που με φρενάρει με το Stepway είναι το μήκος του που είναι 4 μέτρα.
Θα ήθελα να κατέβω κατηγορία, κάπου εκεί στα 3.8 μέτρα το πολύ, ίσα-ισα να έχω ένα αυτοκίνητο.Αν είναι να παίξω πάλι στα 4 μέτρα αυτοκίνητο, τότε μπορώ να παραμείνω και με το 207.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Suzuki Jimny και Suzuki Celerio.Έχεις κάποιο άλλο υπόψη;;;;
Προς το παρόν αυτά τα τρία κοιτώ.
celerio δαγκωτο.
-
Βγάλε εκτός το Jimny.
Καθόλου καλό οδηγικά στην άσφαλτο, υψηλή κατανάλωση και ως δικινητο και ακριβή συντήρηση για αυτό που είναι.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Το Jimny το ξέρω, γιατί το έχει φίλος (μοντέλο 2010) και έχουμε βγει και Εθνική οδό. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε κάτι ιδιαίτερα. Ίσως επειδή έχω οδηγήσει πολύ χειρότερα αυτοκίνητα. Θετικό ότι έρχεται από Ιαπωνία.
Το προηγούμενο Stepway το έχω δει μόνο σε έκθεση και αυτό για λίγο γιατί ήταν παραγγελία για πελάτη.
Το μόνο που με χάλασε ήταν τα φανερά σημεία κακής συναρμολόγησης και 'φτηνών' υλικών. Πιθανά αυτό να έχει αλλάξει.Ελπίζω να έχει αλλάξει πλέον η κουλτούρα πωλήσεων με την νέα αντιπροσωπεία της LION.Το Celerio από την άλλη δεν το έχω δει ακόμη.
Έχω σημειώσει ως θετικό ότι δεν φτιάχνεται Ουγγαρία αλλά Ινδία. Δηλαδή είναι ένα Suzuki Maruti και όχι Suzuki Magyar.
Δυστυχώς όμως δεν βλέπω να κυκλοφορεί με τα πλαϊνά προστατευτικά σε φτερά και μασπιέ που το δείχνουν σαν κροσόβερ:
-
ειμα κατοχος ενος STEPWAY DCI απο τον 12/2012.το μονο καλο του αυτοκινητου ο καλος κινητηρας και η χαμηλη καταναλωση το μεγαλο προβλημα ειναι η ποιοτητα κατασκευης.το αμαξι μετα τα 25000km τριζει μεσα και εξω και σε μετριες βροχες βαζει απο τις πισω πορτες αρκετο νερο.πηγα ειδα και το καινουργιο η ποιοτητα του ειναι απλος λιγο καλητερη.συμπερασμα πολυ ακριβα αυτοκινητα για αυτα που προσφερουν,δεν αξιζουν τοσα λεφτα.
-
Ευχαριστούμε για τις απόψεις σου!...
Δεν μου κάνουν και πολύ εντύπωση αυτά που αναφέρεις. Σε πολλά σημεία του το Sandero φαίνεται ότι έχει προβλήματα συναρμολόγησης και ποιότητας υλικών. Κρίμα. -
http://www.autoblog.gr/2015/05/12/test- ... ay-15-dci/
-
Την δοκιμή αυτή την έχω διαβάσει και εγώ πολλές φορές. Αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ωστόσο, έχω πολλές αμφιβολίες για τις δοκιμές αυτοκινήτων από περιοδικά ή ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αυτοκινήτου.
Το πρώτο πρόβλημα που εντοπίζω είναι ότι οι δοκιμές δεν είναι μακροχρόνιες οπότε οι απόψεις των δοκιμαστών είναι επιφανειακές σε κάποιους τομείς.
Κάποτε υπήρχαν μακροχρόνιες δοκιμές, αλλά αυτά πλέον δεν υπάρχουν.
Από την άλλη, θεωρώ ότι οι περισσότερες δοκιμές δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικές και θεωρώ δεδομένο ότι κάποια πράγματα αποκρύπτονται γιατί αποτελούν και μέσο διαφήμισης.
Και αναφέρω σαν παράδειγμα τους μεντεσέδες όλων των θυρών του Stepway που είχε αναφερθεί και παλιότερα εδώ. Της πλάκας εντελώς. Διορθώθηκε αυτό; Δεν νομίζω.
Με αυτούς τους ψευτομεντεσέδες δεν είναι λογικό να κρεμάνε πανεύκολα οι θύρες και τελικά να μπαίνουν νερά της βροχής μέσα στο αυτοκίνητο;;;; Λογικό... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την δοκιμή αυτή την έχω διαβάσει και εγώ πολλές φορές. Αρκετά ενδιαφέρουσα.η συγκεκριμένη, σημερα δημοσιευτηκε παντως
Ωστόσο, έχω πολλές αμφιβολίες για τις δοκιμές αυτοκινήτων από περιοδικά ή ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης αυτοκινήτου.
Το πρώτο πρόβλημα που εντοπίζω είναι ότι οι δοκιμές δεν είναι μακροχρόνιες οπότε οι απόψεις των δοκιμαστών είναι επιφανειακές σε κάποιους τομείς.
Κάποτε υπήρχαν μακροχρόνιες δοκιμές, αλλά αυτά πλέον δεν υπάρχουν.
Από την άλλη, θεωρώ ότι οι περισσότερες δοκιμές δεν είναι ιδιαίτερα αντικειμενικές και θεωρώ δεδομένο ότι κάποια πράγματα αποκρύπτονται γιατί αποτελούν και μέσο διαφήμισης.συμφωνω (ειδικα για τα υπογραμμισμενα)
απλα παιρνεις μια ιδεα
και επισης εκει που στεκομαι ειναι οτι το μαυρο δεν γινετε να στο παρουσιασουν ως ασπρο
δλδ αν ενα αμαξι ειναι μαπα, δεν μπορουν να σου πουνε οτι ειναι τελειο
ή και το αναποδο
και η 'υποκειμενικοτητα' εχει ενα οριογενικα παντως, ενας φιλος που εχει το Sandero Stepway 1,6 8V , ειναι αρκετα ευχαριστημενος
συγκεκριμενα για μεντεσεδες κτλ δεν ξερω, αλλά γενικα λεει οτι τα αξιζε τα λεφτα του
αν και αυτος το πηρε 10,000€κατι (το 2010 νομιζω) -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Την δοκιμή αυτή την έχω διαβάσει και εγώ πολλές φορές. Αρκετά ενδιαφέρουσα.
η συγκεκριμένη, σημερα δημοσιευτηκε παντως
Μπερδεύτηκα ο χριστιανός!
Το ίδιο αυτοκίνητο, σχεδόν ίδιες δοκιμές...και σχεδόν ίδια σχόλια.
Γραμμένα τους τα είχαν;;;;Κοίτα εδώ:
http://www.autogreeknews.gr/nees-dokime ... -dci-90-ps
http://www.carzine.gr/dacia-sandero-ste ... esel-test/ -
Ο Σφακιανάκης έχει και Dacia. Μαζί με τα Suzuki μέσα στην έκθεση και τα DACIA... Καλή φάση.
Sandero Stepway στο κλασσικό μπορντό χρώμα.
Εμφανώς το βελτιώσανε. Ειδικά εσωτερικά. Πολύ καλοί χώροι και πολύ καλή θέση οδήγησης.
Για οικογένεια νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή.Το μόνο ίσως αρνητικό που διαπίστωσα είναι ότι στη θέση του οδηγού δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήμουν σε 'υπερυψωμένο αμάξωμα'. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά του Stepway, αφού υπάρχει και το απλό.
-
παιζει να ειναι το επομενο μου αυτοκινητο. τζιποειδες χωρις τετρακινηση (που δεν την χρειαζομαι) με καλους χωρους και ωραια εμφανιση. δεν με ενδιαφερει ο φτωχος εξοπλισμος ουτε η σπορ οδηγηση. ειμαι λατρης της οδηγησης σε βατους χωματοδρομους και η οδηγηση σε χιονισμενα τοπια οποτε σε συνδυασμο με ενα καλο λαστιχακι m+s και την αποσταση απο το εδαφος θα παω εκει που θελω. Α, και για λογους οικονομιας θα επαιρνα το 0.9 και θα του εβαζα υγραεριο.
-
Το stepway αν θυμαμαι καλά δεν είναι και τόσο φτωχό σε καλούδια. Επίσης έχει hill assist όπως όλα τα αυτοκίνητα της renault. Μια χαρά λύση είναι και μάλιστα πολύ μα πάρα πολύ VFM.
-
Το πήρε ένας συνάδελφος σε κόκκινο σκούρο χρώμα.
Στις φωτογραφίες το βγάζουν ποιο όμορφο. Από κοντά δεν μου έκατσε καλά στο μάτι, όπως και όταν πήγα και το είδα και σε μία αντιπροσωπεία. Το πρόσθετο ύψος από το έδαφος που μάλλον οφείλεται σε άλλη ανάρτηση δείχνει το αυτοκίνητο σαν να είναι ανασηκωμένο σε ράμπα. Σαν να το τραβάει κάποιος από πάνω.
Αυτό φαίνεται εμφανώς σε κανονικές φωτό και όχι μαρκετίστικες πειραγμένες:
Και η μαρκετίστικη:
Καμιά σχέση.
-
Σίγουρα δεν αποτελεί υπόδειγμα αισθητικής αλλά στα χρήματα δεν είναι λίγα αυτα που προσφέρει. Προσωπικά πιστεύω πως το μπλε του πηγαίνει και το ομορφαίνει αρκετά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... δείχνει το αυτοκίνητο σαν να είναι ανασηκωμένο σε ράμπα. Σαν να το τραβάει κάποιος από πάνω.Μα αυτό είναι και το σκεπτικό που βγάζουν τέτοια αυτοκίνητα. Την ίδια αίσθηση σου δίνει και το παλιότερο C3 XTR, το CrossPolo και άλλα τέτοιου είδους μικρά. Απλά ψηλωνουν χωρίς να αυξάνουν τις άλλες διαστάσεις τους.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Storm εμένα και στις πρώτες φωτογραφίες το κόκκινο σαν να το τραβάνε μου φαίνεται....
Ίσως στο μπλέ να είναι παρατραβηγμένοΠάντως μου αρέσει, είναι και σε καλή τιμή.
-
εχει πολυ καλο vfm και απευθυνεται πιστευω σε εναν μεσο αγοραστη που θελει ενα αυτοκινητο για ολες τις δουλειες και να συμφερει. προσπωπικα θα το επαιρνα σε ασπρο χρωμα ετσι λιγο να θυμιζει και την αγριαδα του αδελφου duster.
Renault/Dacia Sandero Stepway