-
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
Πήγα χτες και είδα το Stepway.
Δε με χάλασε!
Ίσα-ίσα που μου φάνηκε μια χαρούλα.Κοίτα να το κάνεις test drive.
Και εγώ έχω πάει και το έχω δει δύο φορές. Όμορφο είναι και φαίνεται ότι καλύπτει καθημερινές ανάγκες.Και λέω ότι φαίνεται γιατί δεν ξέρω αν πραγματικά τις καλύπτει. Χωρίς test drive κάποια πράγματα δεν φαίνονται. Και ίσως αυτά είναι σημαντικά για καθημερινή χρήση. Π.χ. επίπεδα εσωτερικού θορύβου, συναρμολόγηση, θόρυβοι, άνεση κλπ...
Τώρα αν θα βρεις να κάνεις test drive αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως αν βρεις πες και σε μας σε ποια εμπορία έκανες τη δοκιμή να πάω και εγώ επειδή με ενδιαφέρει.
-
Πρέπει, δυστυχώς ν'αλλάξω αμάξι (Beetle) γιατί δε χωράμε πια με το παιδί και το σκυλι!
Πήγα χτες και είδα το Stepway.
Δε με χάλασε!
Ίσα-ίσα που μου φάνηκε μια χαρούλα.
Εντάξει, φτωχό είναι και μάλλον θα μου κακοφανεί η αλλαγή ποιότητας. Αλλά για εργαλείο καθημερινό βολεύει.
Και για Diesel που θα βρεις τέτοια τιμή (12.000)?
Η εναλλακτική μου είναι C4 με 14.000ευρώ.
Ομολογώ πως τα Citroen με φοβίζουν λίγο. Πιθανόν να τα έχουν φτιάξει λιγουλάκι, αλλά και πάλι... 2000 παραπάνω για ποιό λόγο? τα έξτρα?Φοβάσαι τα Citroen και δεν φοβάσαι τα Renault? Γιατί το Stepway , Clio της προηγούμενης δεκαετίας είναι.
Το C4 είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο αυτοκίνητο από το Sandero και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. -
Το i20μου φαίνεται μικρό, αλλιώς...no problem!
Test Drive μου είπαν δε πρόκειται να βρεις να κάνεις! -
Το i20μου φαίνεται μικρό, αλλιώς...no problem!
Test Drive μου είπαν δε πρόκειται να βρεις να κάνεις!Μα το i20 είναι ακριβώς στις διαστάσεις-χώρους του sandero,clio κτλ και προσωπικά το βρίσκω από τα πιο ευρύχωρα μικρά(είναι λίγο πιο ευρύχωρο από το fiesta μου,ιδίως εμπρός.Μήπως το μπερδεύεις με το μίνι i10 ?Η τιμή είναι σκάνδαλο για τον πολύ καλό ντιζελοκινητήρα(12300).
-
Ποσο στενότερο αραγε είναι το Beetle (περα απο το 3θυρο αμαξωμα) σε σχεση με το Sandero ή αλλα superminis για να φτιαχνει την αναγκη αντικαταστασης του?
Ο σκύλος είναι ογκώδης ή το παιδί και δεν χωράνε πίσω?
Τραγική για μενα η μεταβαση απο το Beetle στο Sandero, i20 κλπ!!! -
Πέτυχα σήμερα ένα καινούριο μαύρο. Ίχνος βρόμας πάνω του.
Αν δεν είχε τα λογότυπα Dacia Sandero Stepway δεν θα καταλάβαινα ότι είναι ένα Dacia.
Το είδα και εσωτερικά. Δεν φαινόταν 'φτηνό αυτοκίνητο'. Λιτό, συντηρητικός εσωτερικός σχεδιασμός.
Σε μαύρο χρώμα ήταν πολύ ποιο όμορφο από το κλασσικό κόκκινο που το προωθούν.Αγχολυτικό αυτοκίνητο αν κρίνω από τον οδηγό και το χαμόγελο που είχε...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε μαύρο χρώμα ήταν πολύ ποιο όμορφο από το κλασσικό κόκκινο που το προωθούν.Το μαυρο κρύβει αυτο το crossover look που έχει με τα προσθετα περιμετρικα μαυρα πλαστικά. Σε γκρι ή κοκκινο νομίζω δείχνει πιο μοντέρνο.
Με την ύπαρξη παντως του 2κίνητου Duster θεωρώ πως το Stepway είναι απο άλλη εποχή. Και η διαφορά τιμής είναι τόση που δείχνει πιο είναι το καλύτερο.
-
Θεωρώ κι εγώ ότι από το Stepway αξίζει να σκεφτεί κανείς μόνο το diesel που βγαίνει με το κλειδί στο χέρι στα 12.000 μιας και προς το παρόν δεν έρχεται κάτι αντίστοιχο σε duster. Αλλιώς σε βενζίνη αξίζει μεταξύ των 2 σίγουρα το duster 1.6 και με διαφορά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε μαύρο χρώμα ήταν πολύ ποιο όμορφο από το κλασσικό κόκκινο που το προωθούν.
Το μαυρο κρύβει αυτο το crossover look που έχει με τα προσθετα περιμετρικα μαυρα πλαστικά. Σε γκρι ή κοκκινο νομίζω δείχνει πιο μοντέρνο.
...Έχεις απόλυτο δίκιο.
υ.γ. ξέρετε αν το Diesel Stepway έχει κάποιο λογότυπο που να δείχνει ότι είναι diesel;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. ξέρετε αν το Diesel Stepway έχει κάποιο λογότυπο που να δείχνει ότι είναι diesel;Aπό τι φαινεται απο τα Γερμανικά έχει πίσω ένδειξη 1,5DCi.
-
Μάλλον ήταν βενζίνη αυτό που είδα...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποσο στενότερο αραγε είναι το Beetle (περα απο το 3θυρο αμαξωμα) σε σχεση με το Sandero ή αλλα superminis για να φτιαχνει την αναγκη αντικαταστασης του?
Τραγική για μενα η μεταβαση απο το Beetle στο Sandero, i20 κλπ!!!Δε παίζει ρόλο το αμάξωμα. Η μετάβαση & διαφορά ποιότητας θα με χαλάσει, ναι
Δυστυχώς το πορ-μπαγκάζ του Beetle είναι επιεικώς απαράδεκτο. Φταίει και το σχήμα του αν κοιτάξεις.
Ούτε το καρότσι του παιδιού δε χωράει! Σε καθημερινές μετακινήσεις?
Ο σκύλος 27kg είναι! και τα πράγματά μας σ'ένα ταξίδι? Πόσα να χωρέσει μια μπαγκαζιέρα?Είδα το Stepway και δε καταλαβαίνω γιατί το λένε Super-Mini.
Πολύ περρισότεροι χώροι (320lt) από το Clio (288lt). Πόσο μάλλον αν βγάλεις την εταζέρα που είναι και ψηλότερο!
Πιο πολύ το συγκρίνω σε χώρους με το C4 (380lt).
Αλλιώς για μικρότερο πάμε σε C3 (300lt) που είναι και φτηνότερο (~11000ευρω).
Μη ξεχνάμε πως αφού παίρνεις νέο αμάξι, προβλέπεις χώρο και για άλλο ένα παιδι. -
Μη ξεχνάμε πως αφού παίρνεις νέο αμάξι, προβλέπεις χώρο και για άλλο ένα παιδι.Και τοτε ... το Sandero Stepway θα είναι μικρό!
Απο Dacia με δεδομενα ένα ζευγάρι, 2 παιδιά, 1 σκύλο και οι απαραιτητοι χωροι αποσκευών/ανεσης πας για Duster!
Παραείναι 'αισοδοξο' το Stepway! -
Τραγική για μενα η μεταβαση απο το Beetle στο Sandero, i20 κλπ!!!Δε παίζει ρόλο το αμάξωμα. Η μετάβαση & διαφορά ποιότητας θα με χαλάσει, ναι
Δυστυχώς το πορ-μπαγκάζ του Beetle είναι επιεικώς απαράδεκτο. Φταίει και το σχήμα του αν κοιτάξεις.
Ούτε το καρότσι του παιδιού δε χωράει! Σε καθημερινές μετακινήσεις?
Ο σκύλος 27kg είναι! και τα πράγματά μας σ'ένα ταξίδι? Πόσα να χωρέσει μια μπαγκαζιέρα?Είδα το Stepway και δε καταλαβαίνω γιατί το λένε Super-Mini.
Πολύ περρισότεροι χώροι (320lt) από το Clio (288lt). Πόσο μάλλον αν βγάλεις την εταζέρα που είναι και ψηλότερο!
Πιο πολύ το συγκρίνω σε χώρους με το C4 (380lt).
Αλλιώς για μικρότερο πάμε σε C3 (300lt) που είναι και φτηνότερο (~11000ευρω).
Μη ξεχνάμε πως αφού παίρνεις νέο αμάξι, προβλέπεις χώρο και για άλλο ένα παιδι.Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα και το πρακτικό-περιπετειώδες skoda roomster scout 1.2 tsi(γύρω στο 14άρι πάει με τις προσφορές) ή γιατί όχι και το honda jazz 1.4 comfort.Aλλά αν περιορίζεσαι μέχρι τα 12-12500€ παίζουν και τα hyundai i30 1.4-kia ceed 1.4 .
-
sandero test drive πρεπει να εχει η dimsport στη Μεταμορφωση
-
Δεν έχει, ρώτησα.
Θα φέρουν σε κανα μήνα.
Ούτε με βενζίνη έχουν και δε θα ξαναφέρουν!!!! όπως είπαν. -
Πριν απο 2 βδομαδες που περασα απο εκει ειχε ενα λευκο sandero απλο για test drive παντως..
-
Κανα νέο για TestDrive?
-
Οπως σου έγραψα κ αλλού αρχές 13 έρχεται νέο και με νέους σύγχρονους κινητήρες. Περισσότερα δες στα μελλοντικά μοντέλα στο θέμα Dacia Sandero.
-
Βεβαια καλό θα ήταν να περιμένει κανείς το πρώτο εξάμηνο του 2013 για να πάρει το καινούριο stepway αλλά και η υπάρχουσα έκδοση με τον euro 5 dci με χαμηλές εκπομπές και τέλη είναι νομίζω πολύ καλή επιλογή. Οικονομικό και πρακτικό αλλά και ευρύχωρο για όλη την οικογένεια. Ξαναλέω ότι απευθύνεται σε κοινό που δεν το ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η πολυτέλεια-μούρη. Νομίζω ότι είναι μια τίμια πρόταση για τα λεφτά που ξοδεύει κανείς για να αποκτήσει ένα αμάξι. Τελευταια οι ρουμάνοι υπο την καθοδήγηση των γάλλων έχουν κάνει θαύματα και γιαυτό σε όλη την ευρώπη τα αμάξια τους πουλάνε σαν τρελά. Εδώ ως πότε θα είμαστε κολλημένοι με τους γερμανούς και την ακρίβεια;
Renault/Dacia Sandero Stepway