-
Χρυσώνουμε το 'χάπι' των επιλογών μας ...
-
Αυτο μπορουσε ο ανθρωπος,αυτο πηρε.Μια χαρα ειναι η επιλογη του.
-
Ο χρήστης Apollon11 έγραψε:
Είχα τη δυνατότητα να πάρω και το Q3 αλλά δεν ήξερα να δώσω τρείς φορές τα λεφτά που έδωσα για το dacia sandero και να δουλεύω κάθε μήνα για να το συντηρώ αφού υπολόγισα πάνω από 300 ευρώ το μήνα έξοδα για όλα αυτά που σας ανέφερα προηγουμένως.If you have to ask, you can't afford it.
Για να υπολογίζεις τα έξοδα του Q3 και να μην το παίρνεις θα πει ότι δεν μπορείς να το πάρεις. Το Stepway φαίνεται τίμιο γι' αυτό που είναι. Σε καμία περίπτωση δε θα το συνέκρινα με το Q3. Να μας έλεγες ότι κοιτούσες το Yeti πιο λογικό θα ήταν.
Πού καταλήγω: Θεωρητικά όλοι μας μπορούμε να αγοράσουμε το πιο ακριβό. Πρακτικά όμως αγοράζουμε μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη μας. -
Γενικά να συμφωνήσω με τους φίλους που γράφουν ότι μεχρι εκει που φτάνει η τσέπη του καθενός αγοράζει αυτοκίνητο.Κι εγώ έτσι σκέφτομαι και για αυτό το λόγο κατέληξα στο dacia sandero.Το πρόβλημα είναι ότι όλο και περισσότερο βλέπω στους ελληνικούς δρόμους κάτι X1 κάτι Q3 και λοιπά ακριβά SUV ή μη τα οποία είτε είναι ασυντήρητα και σίγουρα κάνουν περισσότερο κακό απότι ένα υποδεέστερο αλλά καλοσυντήρημένο αυτοκίνητο.Οταν ανέφερα το παράδειγμα ότι διαθέτω σε μετρητά τα χρήματα που θα έδινα για να αγοράσω ένα ακριβό audi εννοώ ότι θα μπορούσα σε αντίθεση με πολλούς που τα έχουν αγοράσει και τα έχουν παρατήσει να το συντηρήσω κιόλας.Το πρόβλημα είναι ότι το κόστος είναι τέτοιο που σίγουρα δεν αξίζει στα λεφτά που βγάζω από τη δουλειά μου να ξοδεύω τόσα για το αυτοκίνητο που είναι ένας σημαντικός μεν αλλα ένας τομέας της ζωής μας.Το συμπέρασμα απο όλα αυτά είναι ότι η διαφορά της τιμής δυο αυτοκινήτων δεν είναι αυτή που φαίνεται στο τιμολόγιο αλλά αυτή που δε φαίνεται στη συντήρηση ασφάλειες κλπ.Δε συμφωνείτε;;
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Αυτο μπορουσε ο ανθρωπος,αυτο πηρε.Μια χαρα ειναι η επιλογη του.Bλέπεις να λεει κάποιος το αντίθετο?
Γενικά να συμφωνήσω με τους φίλους που γράφουν ότι μεχρι εκει που φτάνει η τσέπη του καθενός αγοράζει αυτοκίνητο.Κι εγώ έτσι σκέφτομαι και για αυτό το λόγο κατέληξα στο dacia sandero.Το πρόβλημα είναι ότι όλο και περισσότερο βλέπω στους ελληνικούς δρόμους κάτι X1 κάτι Q3 και λοιπά ακριβά SUV ή μη τα οποία είτε είναι ασυντήρητα και σίγουρα κάνουν περισσότερο κακό απότι ένα υποδεέστερο αλλά καλοσυντήρημένο αυτοκίνητο.Οταν ανέφερα το παράδειγμα ότι διαθέτω σε μετρητά τα χρήματα που θα έδινα για να αγοράσω ένα ακριβό audi εννοώ ότι θα μπορούσα σε αντίθεση με πολλούς που τα έχουν αγοράσει και τα έχουν παρατήσει να το συντηρήσω κιόλας.Το πρόβλημα είναι ότι το κόστος είναι τέτοιο που σίγουρα δεν αξίζει στα λεφτά που βγάζω από τη δουλειά μου να ξοδεύω τόσα για το αυτοκίνητο που είναι ένας σημαντικός μεν αλλα ένας τομέας της ζωής μας.Το συμπέρασμα απο όλα αυτά είναι ότι η διαφορά της τιμής δυο αυτοκινήτων δεν είναι αυτή που φαίνεται στο τιμολόγιο αλλά αυτή που δε φαίνεται στη συντήρηση ασφάλειες κλπ.Δε συμφωνείτε;;
+1
Αν και φαίνεσαι απολογητικός ... εξηγείς το αυτονόητο! -
Θα ήθελα την άποψη σας πάνω στα εξής θέματα: επειδή τα πλαστικά του sandero είναι λίγο σκληρά και δε θέλω να μου μείνουν στο χέρι κάποια στιγμή προσπαθώ κάθε δύο εβδομάδες να τα περιποιούμαι με σπρέι σιλικόνης για ταμπλώ ενώ έχω ήδη παραγγείλει ένα πανάκι ειδικό σαν σιδερόπανο για να καλύπτω το ταμπλώ από τις καυτές ακτίνες του ήλιου που θα έρθουν αργά η γρήγορα...Σχετικά με τα ελαστικά παρεμβύσματα των θυρών αλλά και των παραθύρων χρησιμοποιώ σπρει σιλικόνης της wurth εκείνο με το μακρύ λαιμό.Σκέφτεστε κάτι άλλο για τη συντήρηση τους ή αυτά είναι αρκετά;
-
Για τα λαστιχα το σπρέυ σιλικόνης μια χαρα είναι
Για το ταμπλο παρε κατι σε γυαλιστικό σαν αυτό για να μη βρωμαει το αμαξι με το σπρέυ σιλικόνης και να μην έχει αυτη τη γυαλαδα τον περισσοτερων γυαλιστικων λογο σκληρου πλαστικου που ενοχλει το καλοκαιρι
Επίσης πολυ ταξιτζιδικο το καλυμα
Μη μασας δεν παθαινουν τίποτα
Άσε να τα χτυπαει ο ήλιος και για το καλοκαιρι παρε μία ηλιοπροστασία -
Και για να γελάσετε λίγο,σήμερα το πρωί ενώ καθάριζα την μηχανή του sandero 1.5dci stepway από ξερά φύλλα που έπεφταν στις πλαστικές γρίλλιες των αεραγωγών είπα για ακόμα μια φορά να ψάξω να βρω που στο καλό έχουν βάλει το δοχείο με το υγρό του υδραυλικού τιμονιού...δε φαίνεται με τίποτα γιατί είναι κρυμμένο κάτω από το χώρο της μπαταρίας.Για να μπορέσει κάποιος να το προσεγγίσει και να το ανοίξει χρειάζεται προφανώς να λύσει την μπαταρία...Δε μου άρεσε και πολύ αλλά νομίζω ότι σπάνια ασχολείται το σέρβις με την πλήρωση του υγρού υδρ. τιμονιού.Εσείς τι λέτε;
-
Εισαι σιγουρος οτι εχεις υδραυλικο τιμονι? Μηπως ειναι ηλεκτρικο?
-
Το αμάξι σίγουρα δεν έχει ηλεκτρικό τιμόνι το έχω τσεκάρει και από τον πίνακα ασφαλειών.Πρώτης γενιάς υδραυλικό τιμόνι έχει και απλά δεν είναι εύκολη η αλλαγή υγρών εύχομαι να μη χαλάσουν ποτέ τα μαρκούτσια του υδραυλικού τιμονιού. Ξέρει κανείς πότε έρχεται το νέο sandero ; Όλοι λένε Μάρτιο αλλά από την αντιπροσωπεία τηρούν σιγή ιχθύος και μόνο στο site τους γράφουν ότι οι παραγγελίες που δίνονται αυτή τη στιγμή αφορούν μόνο σε στοκ αυτοκίνητα αφού το εργοστάσιο στο mioveni δεν παράγει πια την παλιά έκδοση του 2012. Οσοι φίλοι ξέρουν κάτι παραπάνω ας γράψουν.
-
Μπα την τωρινή αντιπροσωπεία δεν τη βλέπω να προλαβαίνει να φέρει τα νέα σαντερο...
-
Δεν λενε γιατι θα αλλαξει ο εισαγωγεας και μαλιστα συντομα απ' όσο δειχνει
Φίλε Apollon11 μια κι είχα συζητηση σε άλλο τοπικο για το μοτερ σου τρέμει ο λεβγες τον ταχυτητων σου ή όχι?
edit μην ανησυχεις για το τιμονι δεν παθαινει τίποτα Κι αν παθει οκ βγαζεις την μπαταρία.Δεν έγινε και τίποτα -
Θα έλεγα πως ναι αλλά όχι πάντα...Δηλαδή μόνο κατά τις αλλαγές από δευτέρα σε τρίτη το έχω παρατηρήσει ή όταν ανεβαίνω ανηφόρα με δευτέρα.Πάντως το έχω παρατηρήσει κι εγώ.Μπορείς να παραθέσεις το τοπικ για να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση;Ευχαριστώ.
-
Εννοω να τρέμει συντονιζομενος με τους κραδασμους του μοτερ.Δηλαδή αν κρατάς το λεβγε καταλαβαινεις το μοτερ να δουλευει ή αν δεν τον ακουμπας κουνιέται συντονιζόμενος με το κρακαλο του μοτερ στο ρελαντι?
Για την A-class συζητουσαμε στο τοπικό για τη νέα C-class κι ειμαστε κι
Εδώ -
Να τα έχει κραδασμούς
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να τα έχει κραδασμούςΕκει που λεει έχει και το δικο μου .Κάτσε να μας απαντησει σ' αυτο που ρωτησα κατευθείαν
-
Μάλλον αυτό που λες συμβαίνει δηλαδή τρέμει συντονιζόμενος με τους κραδασμους του μοτέρ.Πάντως θα το ψάξω και θα σου απαντήσω περισσότερο εμπεριστατωμένα. Βέβαια καμμία σχέση με κάτι Atos Getz και Stilo που έχω κατα καιρούς οδηγήσει και νιώθεις ότι ο μοχλός ταχυτήτων θα σου μείνει στο χέρι από τους κραδασμούς...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Να τα έχει κραδασμούς
Εκει που λεει έχει και το δικο μου .Κάτσε να μας απαντησει σ' αυτο που ρωτησα κατευθείαν
Κλακ κλακ κλακ
-
Α μαλιστα.Ευχαριστω πολυ
Οριστε Θωμα δικαιώθηκες ρε.Κραξε τώρα -
Αν είχες στο Getz μεγαλύτερους κραδασμούς στο λεβιέ από το οποιοδήποτε Clio II-Megane I based όχημα, μάλλον είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο.
Renault/Dacia Sandero Stepway