-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...
Ε ναι οντως κατι τετοιο θα ηταν unfair για την λεβεντικη και δημοκρατικη ελπα. Τα πραγματα ειναι απλα, ουτε κουβεντα θα ανοιξει ποτε, ουτε δημοκρατικη διοικηση θα αποκτησει ο μηχανοκινητος ποτε.** Αν γινει ομοσπονδια με εκλογες θα ειναι ενα τεραστιο βημα αλλα οπως θα σας πουν οσοι ξερουν απο ομοσπονδιες αλλων αθληματων και εκει υπαρχουν ζητηματα. Τουλαχιστον ομως θα εκλειψει η τωρινη ανυπαρξια.**Άν γίνει ομοσπονδία, η τωρινή απραξία θα αντικατασταθεί από τη ρεμούλα. Μερικοί νομίζουν ότι επειδή θα υπάρχει εκλογή, σαφής ιεραρχία κλπ όλα θα είναι ξεκάθαρα και 'χριστιανικά'.
Δεν είμαι αντίθετος, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. -
Ακριβως, αυτα ειναι τα 'ζητηματα'.
-
Οπότε τι ακριβώς θα πρέπει να γίνει? ποιά είναι η ενδεδειγμένη λύση?
-
Καμμία ενδεδειγμένη λύση.
Άν η ΕΛΠΑ έκανε καλά (όχι τέλεια) τη δουλειά της θα μιλούσαμε ? Όχι, δε θα ΄χαμε παράπονο. Τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, λέμε delete και ομοσπονδία.
Η ομοσπονδία θα 'ναι Ελληνική με στελέχη Έλληνες.
Ε, άντε βρείτε μια τέτοια που λειτουργεί στρωτά και να την κάνουμε αντιγραφή. Αυτή θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση. -
Ερωτηση.
Η ΕΛΠΑ δεν εχει μελη?
Αν εχει, γιατι δε γινομαστε μελη να εχουμε δικαιωμα ψηφου?
Ολα ξεκινανε και τελειωνουν απο εμας που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ και οδηγουμε.
Οταν παρουμε χαμπαρι πως οταν δεν πληρωνουμε μπορουμε να την χρεοκοπησουμε αν γουσταρουμε, μονο τοτε θα καταλαβουμε τη δυναμη μας
Οσο δεν την καταλαβαινουμε ΣΚΑΜΕ πηρωνουμε ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15140
απάντηση από την alman σε Δεσποτόπουλο -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=15140' target='_blank
απάντηση από την alman σε ΔεσποτόπουλοΓια την οργάνωσή τους, θα βασιζόταν στο δικό της έμψυχο δυναμικό και στη συνεργασία με το προσωπικό της Π.Ο.Μ.
Π.Ο.Μ. ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=15140' target='_blank
απάντηση από την alman σε ΔεσποτόπουλοΓια την οργάνωσή τους, θα βασιζόταν στο δικό της έμψυχο δυναμικό και στη συνεργασία με το προσωπικό της Π.Ο.Μ.
Π.Ο.Μ. ?
Για την Π.Ο.Μ έχεις δίκαιο, εκτός και γίνονται κινήσεις και υπάρχουν εξελίξεις που δεν έχουν ανακοινωθεί σε εμάς τους κοινούς θνητούς.... ακόμη.
Αλλά για το υπόλοιπο Δ.Τ τι να πω!
Έχω μείνει κάγκελο... Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς?- 15% ποσοστό από τις χορηγίες? Γιατί ρε παιδιά? Ο Δεσποτόπουλος δήλωσε ότι είναι όλοι ερασιτέχνες οπότε προς τι η αμοιβή? Άσε που είναι και «μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα»...
- Η ΑΛΜΑΝ πλήρωνε και όλα τα έξοδα του προσωπικού της ΕΛΠΑ !!! και έδινε και ποσοστό!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΗΓAIΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ!!!!!
Και πάλι δεν ήταν ευχαριστημένοι????? Και τα θέλουν όλα δικά τους και χωρίς 'εταίρους'??? Να πέφτει το χρήμα και να μη ξέρει ούτε η μάνα τους που πήγε????
150.000 από τον Α, 150.000 από τον Β, 150.000 από τον Γ και είμαστε εντάξει.
Καλά, δηλαδή ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ πρέπει να είναι αυτοί στους οποίους απευθύνονται???
Και εγώ επειδή είμαι ΒΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνω σε ποιους απευθύνονται μήπως ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει? Θέλω να πω δηλαδή να βγει και να παραδεχτεί ότι παρ’ όλα αυτά είμαι-είμαστε τόσο εξαρτημένοι, τόσο πωρωμένοι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ σε τελική ανάλυση που ότι και να μας κάνουν εμείς θα ακολουθούμε...Γιάννης Λουκόπουλος – Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Αλλά για το υπόλοιπο Δ.Τ τι να πω!
Έχω μείνει κάγκελο... Τι να πρώτο σχολιάσει κανείς?- 15% ποσοστό από τις χορηγίες? Γιατί ρε παιδιά? Ο Δεσποτόπουλος δήλωσε ότι είναι όλοι ερασιτέχνες οπότε προς τι η αμοιβή? Άσε που είναι και «μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα»...
- Η ΑΛΜΑΝ πλήρωνε και όλα τα έξοδα του προσωπικού της ΕΛΠΑ !!! και έδινε και ποσοστό!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΗΓAIΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ!!!!!
Και πάλι δεν ήταν ευχαριστημένοι????? Και τα θέλουν όλα δικά τους και χωρίς 'εταίρους'??? Να πέφτει το χρήμα και να μη ξέρει ούτε η μάνα τους που πήγε???? 150.000 από τον Α, 150.000 από τον Β, 150.000 από τον Γ και είμαστε εντάξει.
Θαυμασια συμβαση ε; Τελικα αυτη η ιστορια με το ΕΛΠΑ ειναι οτι καλυτερο εχει συμβει στον Ελληνικο μηχανοκινητο τα τελευταια χρονια.
-
ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑΙ! ...ΑΧ!ΤΙ ΕΧΟΜΕ ΠΑΘΕΙ!!!...
-
..... και το κερασάκι της τούρτας....
απο το φόρουμ των Ιστορικών:
*'Η συμμετοχη περιλαμβανει την......συμμετοχη-αυτααααααααα
Εμαθα απο πληροφοριες που εχω, πως γινεται κολαση για μια συμμετοχη(σκεφτονται να κοψουν μερικους γιατι ειναι παρα πολλοι.... )
Τυφλα να χει το μοντε καρλο '
*
Ρε καλά σας κάνουν!!!!Speedy
-
Ειρωνικο αστειο ειναι Γιαννη , για την τιμη των 330 ε .δεν το εννοει ετσι .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειρωνικο αστειο ειναι Γιαννη , για την τιμη των 330 ε .δεν το εννοει ετσι .Μακάρι, αλλά ξέρω αρκετούς που σκέπτονται ακριβώς το ίδιο χωρίς να αστειεύονται καθόλου.
Τέλος πάντων, εγώ έτσι και αλλιώς άμεσα εμπλεκόμενος δεν είμαι. Απλά στεναχωριέμαι να βλέπω να πέφτει τόσο ξύλο και η καμπούρα να αντέχει ακόμη χωρίς την παραμικρή ουσιαστική αντίδραση.Φιλικά Speedy
-
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ FIA ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ?
-
ΟΛΑ ΤΑ 'ΘΑΥΜΑΤΑ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο Β.Δ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ
ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΠΟΤΟΞΥΝΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ..ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 'ΣΚΑΝΔΑΛΟ' ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΟΙ 'ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ' ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ...ΗΓΕΤΕΣ
ΚΙ ΕΔΩ ΠΑΣΧΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ
ΒΛΕΠΕ ΣΟΟΑ, ΤΑΚΗΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΔ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ-ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ
(ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????)ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
-
Πλησιάζει η ώρα και για το δευτερο μεγάλο κανόνι.Και εκεί να δούμε τι θα γίνει και τι θα πούνε...
Θ ακολουθηθεί η ίδια συνταγή με το ΕΛΠΑ?
Που εδωσε την συνεντευξη τους εβγαλε όλους ψευτες, πέσανε και 2-3 απαντησεις και ξεφουσκωσε το θέμα.
Αυτό ήτανε, μας τελείωσε το σώου τώρα, τα κεφάλια μέσα.
Και το μπάχαλο συνεχίζεται -
Ο χρήστης akrivodikaios έγραψε:
ΚΙ ΕΔΩ ΠΑΣΧΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝΕ
ΒΛΕΠΕ ΣΟΟΑ, ΤΑΚΗΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΔ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ-ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ
(ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????)ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
Τι μας λες ρε μεγαλε?Σοβαρα ε?
Και που τα ξερεις εσυ αυτα?
Γιατι εμενα μου φαινεται πως οχι μονο δεν ξερεις ΓΙΝΕΤΑΙ αλλα και ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ και λασπολογεις ετσι.
Αν εχεις ερωτησεις .... Μιχαλακοπουλου 123 Δευτερα Τεταρτη βραδυ να σου απαντηθουν ολες. -
πολυ ξυλο στις πρωτες 2 ειδικες ο σωτηρχος
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?