-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος θα έπρεπε να το κάνει είμαι εγώ, λόγω ελεύθερου χρόνου, έτσι για να παίξω....Αλλά, όπως έχουμε πει, πλέον **βαριέμαι **την ενασχόληση με τα PCια . Είναι πια για μένα μόνο εργαλείο και όχι αντικείμενο πειραματισμού και ψυχαγωγίας : αυτές οι εποχές πάνε..Τα XP με καλύπτουν απόλυτα και παντού, έχω ιδιαίτερες και πολύ απαιτητικές ανάγκες στο σκάκι που δε νομίζω ότι θα με καλύψει το Linux (ναι και στο PC της Στέλλας) και κυρίως βαριέμαι (το ξαναείπα ε? )Κοντολογίς και για να μην μακρηγορούμε, μήπως βαριέσαι;
Ουυυυυ, τεμπέλη, αν ήξερες τι χάνεις....
(αν θέλεις να μάθεις, έλα μια μέρα από την δουλειά να δεις τι ωραία που περνάμε! )
-
Μπαααα, βαριέμαι τη δουλειά, ακόμα και των άλλων
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μπαααα, βαριέμαι τη δουλειά, ακόμα και των άλλωνΕ, άμα είναι να με βλέπεις και να κουράζεσαι, δεν λέει, κάτσε σπίτι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εννοείται, όλα τα παραπάνω είναι δωρεάν (εννοώ δωρεάν κανονικό και όχι 'δωρεάν' ή 'αγορασμένα' ).
Eλα Αλέκοοοοοο,πόσο είπαμε κάνει το όφις (όχι ο όφις ο συρόμενος )
Το έχουν και προσφορά στα καταστήμετα με κάθε νέο πισι.
'εγκατεστημένα windows vista και δώρο το office για δύο μήνες'Παιδιά να μαζευτείτε να κάνετε τον Μπιλ μέγα ευεργέτη ,τέτοιες προσφορές δε γίνονται κάθε μέρα
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Στο σπίτι κατέληξα να χρησιμοποιώ το Linux (Kubuntu). Και οι γυναίκα μου το χρησιμοποιεί!αν μιλάμε απλώς για τον οικιακό υπολογιστή που τον θέλουμε μόνο για Internet, μουσική, ταινίες και γενικότερο κωλοβάρεμα
- Εγγραφή /Αντιγραφή CD (και audio), DVD
- Φωτογραφίες
- Open Office
- PDF readers
- Πασιέντσες
- GoogleEarth
- Torrents
- κ.τ.λ.
Όλα αυτά μπαίνουν με 2 βήματα μετρημένα!!! Και κάθε άλλο πρόγραμμα βάζεις με ΕΝΑ κλικ!!!
Ποιό τόρεντ έχεις εγκατεστημένο?
-
Εγώ δουλεύω το (κονσολάτο) rtorrent.
Ενδιαφέροντα είναι τα deluge, ktorrent -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εννοείται, όλα τα παραπάνω είναι δωρεάν (εννοώ δωρεάν κανονικό και όχι 'δωρεάν' ή 'αγορασμένα' ).
'εγκατεστημένα windows vista και δώρο το office για δύο μήνες'Παιδιά να μαζευτείτε να κάνετε τον Μπιλ μέγα ευεργέτη ,τέτοιες προσφορές δε γίνονται κάθε μέρα
Yπάρχει και το OpenOffice που είναι τζάμπα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ δουλεύω το (κονσολάτο) rtorrent.
Ενδιαφέροντα είναι τα deluge, ktorrentΜπορείς να μου πεις με απλά λόγια να μην κουράζω κι εσένα τις ιδιαιτερότητες των κυριότερων εκδόσεων και ποιές κατά τη γνώμη σου είναι προτιμητέες.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
+1.
Και οχι μονο το Openoffice.
Aυτη τη στιγμη στο dekstop pc μου με εγκατεστημενα Windows XP , ολα τα προγραμματα ειναι freeware. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσοι το χρησιμοποιείτε?
-
To Linux πόσοι το χρησιμοποιούν?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
+1.
Και οχι μονο το Openoffice.
Aυτη τη στιγμη στο dekstop pc μου με εγκατεστημενα Windows XP , ολα τα προγραμματα ειναι freeware.Γιατί να μην είναι?
Οτι ήταν να αρπάξουν τα ΑΡΠΑΞΑΝ και χοντρά μάλιστα.
Τα νέα ανεξάρτητα προγράμματα που θα βγαίνουν στο εξής θα θέλουν vista για να δουλέψουν κοκ.
Βρες μου κανένα πρόγραμμα που να δουλεύει σε windows 98
Aκόμα και απλές εφαρμογές να αγοράσει κάποιος όπως να κόβει αποδείξεις/τιμολόγια/αποθήκη κλπ θέλει το ελάχιστο ΧP -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Linux πόσοι το χρησιμοποιούν?Σε ρώτησα κάτι
-
To OpenOffice που χρησιμοποιείς στο Linux, υπάρχει και για τα Windows και είναι δωρεάν. Το ότι όλοι διαλέγουν να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Office όμως, λέει κάτι δεν λέει;
Οπως πολύ σωστά είπε:
Aυτη τη στιγμη στο dekstop pc μου με εγκατεστημενα Windows XP , ολα τα προγραμματα ειναι freeware.
Μπορείς να πληρώσεις το λειτουργικό και τα υπόλοιπα να είναι όλα δωρεάν. Το κόστος του λειτουργικού, αν κάνεις ένα span σε 3-4 χρόνια που θα το κρατήσεις, είναι ασήμαντο, ούτε 20€ το χρόνο δεν σου βγαίνει. Αν υπολογίσεις το χρόνο (σε εργατοώρες...) που θα χρειαστείς να κάνεις τα ίδια πράγματα σε ένα λειτουργικό που δεν ξέρεις και πρέπει να το μάθεις, θα δεις πως τελικά τα Windows θα σου βγουν φθηνότερα...
Βέβαια, από κει και μετά, είναι πως θέλει να περνάει καθένας τον ελεύθερο χρόνο του...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε ρώτησα κάτι
Kι εγώ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σε ρώτησα κάτι
η επιλογή όμως υπάρχει Μάκη. Στο λίνουξ όμως δεν μπορείς να επιλέξεις το Office 2007 έστω κ επι πληρωμή.(το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο του Openoffice για να λέμε και τα σωστά)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aκόμα και απλές εφαρμογές να αγοράσει κάποιος όπως να κόβει αποδείξεις/τιμολόγια/αποθήκη κλπ θέλει το ελάχιστο ΧPBρες μου ενα προγραμμα που τρεχει σε αντιστοιχης χρονολογιας διανομη linux...
-
Aκόμα και απλές εφαρμογές να αγοράσει κάποιος όπως να κόβει αποδείξεις/τιμολόγια/αποθήκη κλπ θέλει το ελάχιστο ΧPBρες μου ενα προγραμμα που τρεχει σε αντιστοιχης χρονολογιας διανομη linux...
Προγράμματα για αποδείξεις/τιμολόγια/αποθήκη, κυκλοφορούν πολλά ακόμη για...DOS, οπότε τα 98 δεν είναι πρόβλημα.... Και μάλιστα συντηρούνται κανονικότατα και υποστηρίζονται από τις εταιρείες. Εξάλλου, το θεωρώ τραγικό να χρησιμοποιεί σήμερα κάποιος 98, είναι ένα κακό λειτουργικό, ΣΗΜΕΡΑ. Μπορεί τότε να μην υπήρχε κάτι καλύτερο, αλλά 10 χρόνια μετά, είναι ένα χάλι. Βέβαια, αν το μηχάνημα είναι κάνας Pentium 100MHz, τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές, αλλά για οτιδήποτε από Celeron 300ΜHz και 128ΜΒ, η λύση είναι ΧΡ ή και Linux για τους πιο τολμηρούς.
-
Τα Vista νομίζω είναι τα φθηνότερα αν θέλεις αναβαθμίσεις, υποστήριξη κλπ. To linux είναι ακριβό (όχι το δωρεάν opensuse ούτε τα 'evaluation').
http://www.novell.com/products/desktop/features.htmlΧρησιμοποιώ το openoffice σε όλα τα μηχανήματα (XP, Vista) και είναι μια χαρά, μόνο κάτι εφαρμογές xls του υπουργείου οικονομικών (αντικειμενικές και άλλα) δεν τρέχει καλά. Όμως αυτές αν έχεις linux δεν θα τρέξουν ποτέ.
Τα ΧΡ SP3 είναι το λειτουργικό που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Τώρα έβαλα το live mail και το νέο search 4 και πετάει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
..
**
Τα ΧΡ SP3 είναι το λειτουργικό που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Τώρα έβαλα το live mail και το νέο search 4 και πετάει.**+1
Linux vs Windows