-
Αυτο το τοπικ αποτελει μνημειο του παγκοσμιου ιντερνετ.
Εκεινο το τοπικ που ο καθενας γραφει απο 3 λεξεις οτι να'ναι αποτελει υποδειγμα λογικης και επιχειρηματολογιας σε σχεση με τα ποστ των οπαδων της ομαδας που εχει την εντυπωση οτι ταυτιζεται με τον Σενα (αλλα δεν... και ο Σενα τους την εκανε αλλα το ξεχνανε).
Το τοπ; Οτι ο Αλονσο ευνοηθηκε απο την αλλαγη στη βαθμολογια που ειχε γινει 3 χρονια πριν
-
Oπως ειχα ξαναγραψει ο Αλονσο δεν παει στην Φερραρι εν οψη Σουμι και φαινεται οτι ετσι θα γινει αφου διαβασα οτι μαλλον παει για bmw στην θεση του Χαιντφελτ νομιζω .Τι να λεμε τωρα,,,αφου ο ανθρωπος την εχει δει ανωρερος οδηγος και σουπερμαν οδηγος και καλα.Δειγμα του χαρακτηρα του βεβαια.Οι της Φερραρι καλα κανουν και θελουν εναν επιθετικο και ταλαντουχο οδηγο αλλα ο Αλονσο θα πτοτιμησει να εχει αντιμετωπες τις Φερραρι παρα να τρεχει με αυτες.Θα μου πειτε,,, που το ξερεις αυτο,,,,,,.Απλα αυτο λεει η λογικη!!!!
-
δεν υπαρχει λογικη στην φορμουλα 1!
τσσσ ατακα!!!
-
υπαρχει ομως ενας καλος μαθηματικος τυπος
Αλονσο + Φερραρι = κουπες πρωταθληματων βαμμενες κοκκινες + δωρο το αλατι στους απανταχου ρεγκενμειστερ
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
υπαρχει ομως ενας καλος μαθηματικος τυποςΑλονσο + Φερραρι = κουπες πρωταθληματων βαμμενες κοκκινες + δωρο το αλατι στους απανταχου ρεγκενμειστερ
Υπάρχουν πολλοί καλοί μαθηματικοί τύποι αλλά μόνο όσοι ξέρουν μαθηματικά τους γνωρίζουν και εσύ δεν ανήκεις σ'αυτούς.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
διαβασα οτι μαλλον παει για bmw στην θεση του Χαιντφελτ νομιζω .που το διαβασες αυτό?
μονο ο Στουκ ειχε πει οτι η BMW θα κανει το σωστο εαν πάρει τον Αλόνσο -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και 5 να ήταν τα πρωταθλήματα, το καθένα έχει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ε, στο πρώτο είχαν γίνει οι χίλιες μύριες αλλαγές στους κανονισμούς για να ΜΗΝ έχει δυνατότητες διεκδίκησης η Ferrari και ο Schumacher, ενώ στο δεύτερο πήγε να χάσει το πρωτάθλημα από 25 βαθμούς προβάδισμα (με καινούριο σύστημα βαθμολόγησης, μάλιστα), χωρίς να έχει χειρότερο εξοπλισμό και γλίτωσε να είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του αρνητικού ρεκόρ λόγω δύο συνεχόμενων αγώνων με μηχανικό πρόβλημα του αντιπάλου του. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και τίποτα πρωταθλήματα-διαμάντια για την F1.Σορι κιολας που σχολιαζω τοσες μερες μετα, αλλα τωρα διαβασα το θεμα.
Το quote το κανω στον Phaethon, γιατι δεν συνηθιζει να κανει τοσο μεροληπτικες δημοσιευσεις και εχω μεγαλυτερες απαιτησεις...Η αλλαγη του βαθμολογικου συστηματος, ευνοησε τον Αλονσο;
Το συστημα ηταν διαφορετικο για τον Σουμι;
Θυμαστε τις συνολικες εγκαταλειψεις;
Θυμαστε τις ποινες;
Θυμαστε την υποθεση με τα mass dampers, pampers, πως στην ευχη τα λεγανε;
Θυμαστε ποιος πιλοτος εγκατελειψε στη Μοντσα 10 γυρους πριν το τελος, απο κινητηρα, εναν αγωνα πριν την ατυχη εγκαταλειψη του Σουμαχερ;
Εχετε μια εξηγηση γιατι οι μηχανικες βλαβες του Σουμαχερ εμφανιστηκαν μυστηριωδως ακριβως τοτε, μετα απο 5 χρονια πρωτοφανους και παροιμιωδους αξιοπιστιας;Μετα απο αυτα θα συμφωνησω με τον Patro. Εδω, ξαναγραφεται η ιστορια...
Θα συμφωνησω ομως και με σενα, στο συμπερασμα σου:Η πλήρης εποπτεία των πραγμάτων, όμως, μας γλιτώνει από υπερβολές και αποθεώσεις.
Φυσικά, όλα αυτά χωρίς να σημαίνουν ότι ο Alonso δεν είναι ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς σήμερα.
Παλι καλα...
-
Νομίζω ότι είναι πλέον αλλού-γι-αλλού-off topic, αλλά ας γράψουμε καμιά αράδα!
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σορι κιολας που σχολιαζω τοσες μερες μετα, αλλα τωρα διαβασα το θεμα.
Το quote το κανω στον Phaethon, γιατι δεν συνηθιζει να κανει τοσο μεροληπτικες δημοσιευσεις και εχω μεγαλυτερες απαιτησεις...Γυρνώντας για λίγες εβδομάδες διακοπών στην Ελλάδα, ας μου επιτραπεί και μια προσαρμογή σε πιό 'μεσογειακό' ταμπεραμέντο
Η αλλαγη του βαθμολογικου συστηματος, ευνοησε τον Αλονσο;
Δεν ενθυμούμαι τί έβγαζε η 'κάλπη' με βάση το παλιό σύστημα. Όταν πάντως άλλαξε το σύστημα έγινε σε μεγάλο βαθμό για να χτυπηθεί η μονοκρατορία Ferrari-Schumi. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά αυτοί που έκαναν τις αλλαγές. Μεγάλη η ανατροπή του 2003, αλλά στο τσακ το 2006 θα είχαμε το πιό απίστευτο comeback της ιστορίας του σπορ. Για μένα αυτή η προσπάθεια του MS ήταν τουλάχιστον συγκινητική και αξιομνημόνευτη. 2 χρόνια ήδη φαινόταν ότι η F1 δεν χρειαζόταν/δεν ήθελε τον Schumacher στις τάξεις της, ή σίγουρα όχι με τη θέση που είχε τα τελευταία χρόνια.
Το συστημα ηταν διαφορετικο για τον Σουμι;
Όχι. Ευνοεί όμως το 'τσούκο-τσούκου μπωλ' που δε μου αρέσει.
Θυμαστε τις συνολικες εγκαταλειψεις;
Τώρα όχι, τότε κάτι θα είχαμε παρατηρήσει. Πάντως οι εγκαταλείψεις δεν έχουν όλες την ίδια σημασία. Το πρωτάθλημα δεν είναι ένα κλειστό σακούλι που στο τέλος ανοίγει για τον καθένα και βλέπουμε το άθροισμα. Παίζουν το ρόλο τους ανάλογα με τη φάση του πρωταθλήματος, ανάλογα τη θέση που χάθηκε στον αγώνα και επηρεάζουν ανάλογα και δυναμικά χίλια δυο πράγματα (στρατηγικές, ρίσκα στους επόμενους αγώνες κτλ)
Θυμαστε τις ποινες;
Δοκιμάζεται η μνήμη μου για γεγονότα και χρονιές, αλλά ας προσπαθήσω! Αν μιλάμε για την Ουγγαρία, η ποινή του Alonso ήταν απόλυτα δικαιολογημένη με τις επικίνδυνες βλακείες που έκανε στα practice (και σήκωνε και παραπάνω) και του Schumacher επίσης, αφού έκανε σαφή παράβαση. Για τη Monza ο κόσμος συμφωνεί ότι αδικήθηκε ο Alonso (αλλά φυσικά 5 θέσεις πίσω σε μια πίστα με τόσα προσπεράσματα δεν είναι το πλέον καταδικαστικό) ενώ ο Schumacher στο Monaco δέχτηκε μια ποινή που δεν υπάρχει στο βιβλίο (π.χ. αφαίρεση των καλύτερων γύρων του Q3 και 10η θέση θα ήταν λογική), ξεκινώντας τελευταίος σε μία πίστα που δεν προσπερνάς και σε ένα αγώνα που εμφανώς ο MS είχε το ρυθμό να πρωταγωνιστήσει. (μεγάλος αγώνας και αυτός μετά...)
Θυμαστε την υποθεση με τα mass dampers, pampers, πως στην ευχη τα λεγανε;
Πολύ καλά, αλλά δεν ξεχνάμε επίσης την υπόθεση με την εμπρός αεροτομή της Ferrari, η οποία της κόπηκε νωρίς και ξεχάστηκε από τον κόσμο ευκολότερα. Μιλάμε για τμήμα μονοθεσίου που είχε περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους αντοχής, ελαστικότητας που είχαν θεσπιστεί από τη FIA. Η Ferrari έκανε αρκετό καιρό να επανέλθει.
Θυμαστε ποιος πιλοτος εγκατελειψε στη Μοντσα 10 γυρους πριν το τελος, απο κινητηρα, εναν αγωνα πριν την ατυχη εγκαταλειψη του Σουμαχερ;
Ο Alonso, από την 3η θέση (όχι την πρώτη), πολύ πιθανώς (όπως σχολιαζόταν τότε) επειδή είχε μείνει όλο τον αγώνα πίσω από κάποιους άλλους (1-2 ήταν, που δε θυμάμαι ονόματα τώρα). Δηλαδή αν δεν είχαμε τις εγκαταλείψεις... μιλάμε για +6 υπέρ του MS. Μην ξεχνάτε επίσης και τη Βραζιλία, όπου ακόμα και με το πρωτάθλημα σχεδόν τελειωμένο, πάλι έτυχαν τα χίλια μύρια του Michael, σε ένα αγώνα που είχε άνετα το ρυθμό να κερδίσει με διαφορά κι ο Alonso έπρεπε απλά να τερματίσει σε μία αξιοπρεπή θέση. Οπωσδήποτε τα πράγματα εκεί θα ήταν εντελώς διαφορετικά ακόμα και με 2-3 βαθμούς παραπάνω για τον Michael.
Εχετε μια εξηγηση γιατι οι μηχανικες βλαβες του Σουμαχερ εμφανιστηκαν μυστηριωδως ακριβως τοτε, μετα απο 5 χρονια πρωτοφανους και παροιμιωδους αξιοπιστιας;
Ενδεχομένως τυχαίο, ενδεχομένως αποτέλεσμα ρίσκου της Ferrari. Είμαι fan αυτής της δεύτερης θεωρίας για τα σπασίματα κινητήρων και δεν την απορρίπτω ούτε κι εδώ.
Φυσικά, όλα αυτά χωρίς να σημαίνουν ότι ο Alonso δεν είναι ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς σήμερα.
Παλι καλα...[/quote]
Μα η κριτική δεν είναι δυαδικό σύστημα: Άχρηστος-Θεός. Και στους κορυφαίους (ειδικά σε αυτούς) θα κάνουμε την κριτική που τραβάει η περίπτωσή τους. Σε αυτή την κατηγορία οδηγών πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πολύ πιό αυστηροί και λεπτολόγοι, γιατί η ανοχή και το χαϊδολόγημα σε μέτριους οδηγεί σε πτώση του επιπέδου (βλέπε ελληνικό ποδόσφαιρο )
-
δε μου αρεσει να σχολιαζω και να παραθετω αποσπασματα αλλα:
Phaeton :Δεν ενθυμούμαι τί έβγαζε η 'κάλπη' με βάση το παλιό σύστημα. Όταν πάντως άλλαξε το σύστημα έγινε σε μεγάλο βαθμό για να χτυπηθεί η μονοκρατορία Ferrari-Schumi. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά αυτοί που έκαναν τις αλλαγές. Μεγάλη η ανατροπή του 2003, αλλά στο τσακ το 2006 θα είχαμε το πιό απίστευτο comeback της ιστορίας του σπορ. Για μένα αυτή η προσπάθεια του MS ήταν τουλάχιστον συγκινητική και αξιομνημόνευτη. 2 χρόνια ήδη φαινόταν ότι η F1 δεν χρειαζόταν/δεν ήθελε τον Schumacher στις τάξεις της, ή σίγουρα όχι με τη θέση που είχε τα τελευταία χρόνια.
για εμενα πιο αξιομνημονευτες ειναι οι διαιτησιες σε ΙΜΟΛΑ και ΜΟΝΖΑ (αφηνοντας εξω το συμβαν στο μονακο). θυμαστε τι εγινε στην ΙΜΟΛΑ? , ελαχιστοι θυμουνται... Ο μιχαλακης κρατησε εναν ολοκληρο γυρο κολημενο πισω του τον τρουλι στα προκριματικα σε γυρο εξοδου.
Phaeton :Πολύ καλά, αλλά δεν ξεχνάμε επίσης την υπόθεση με την εμπρός αεροτομή της Ferrari, η οποία της κόπηκε νωρίς και ξεχάστηκε από τον κόσμο ευκολότερα. Μιλάμε για τμήμα μονοθεσίου που είχε περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους αντοχής, ελαστικότητας που είχαν θεσπιστεί από τη FIA. Η Ferrari έκανε αρκετό καιρό να επανέλθει.
ναι και το mass damper τα ιδια ειχε περασει , κατα τα αλλα η συγκριση των πτερυγιων με το mass damper νιωθω οτι υποτιμα την νοημοσυνη μου και θα μου χρησιμευε ενα τεχνικο κειμενο που να αναφερει οτι υπηρχαν αντιστοιχα οφελη...
Οσον αφορα το ποσο τρανος ειναι ο Αλονσο , αυτο θα γινει σε συγκριση με τους αντιπαλους του. Γνωμη μου , απο την αρχη της εποχης σουμαχερ το 94 , μονο ο αλονσο (και ο χακινεν - σε μη παραλληλες καριερες) εχουν καταφερει να αποδειξουν οτι ειναι στην κορυφη , κανενας αλλος δεν ηταν εκει διπλα , αρα αυτοι ειναι οι κορυφαιοι (ειτε μας γεμιζουν το ματι ειτε οχι). εκει κοντα φτανει και ο χαμιλτον με γρηγορα βηματα. και πριν ακουσω για Κιμι , δεν μου εχει αποδειξει οτι : Webber , Heidfeld , Montoya και αλλοι θα εκαναν κατι λιγοτερο στη θεση του.
περι μειονεκτηματων ναι , εχει ενα... ειναι αντιδραστικος και απερισκεπτος εκτος μονοθεσιου.δεν χρειαστηκε θεση #1 μεχρι σημερα , παιζει πεντακαθαρα , υπηρξε αλανθαστος (σε σχεση με ΟΛΟΥΣ τους αλλους) οταν ειχε κορυφαιο μονοθεσιο.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
για εμενα πιο αξιομνημονευτες ειναι οι διαιτησιες σε ΙΜΟΛΑ και ΜΟΝΖΑ (αφηνοντας εξω το συμβαν στο μονακο). θυμαστε τι εγινε στην ΙΜΟΛΑ? , ελαχιστοι θυμουνται... Ο μιχαλακης κρατησε εναν ολοκληρο γυρο κολημενο πισω του τον τρουλι στα προκριματικα σε γυρο εξοδου.Ούτε το θυμάμαι ούτε θεωρώ πως σε όλη τη χρονιά δεν έχουν κάνει όλοι οι οδηγοί χαλάστρες σε άλλους.
ναι και το mass damper τα ιδια ειχε περασει , κατα τα αλλα η συγκριση των πτερυγιων με το mass damper νιωθω οτι υποτιμα την νοημοσυνη μου και θα μου χρησιμευε ενα τεχνικο κειμενο που να αναφερει οτι υπηρχαν αντιστοιχα οφελη...
Το να περνάς ΣΑΦΩΣ ορισμένα τεστ φορτίων και παραμορφώσεων έχει διαφορά από το να θεωρείται κάτι ΟΚ σαν άποψη υποκειμενική. Δε λέω ότι ήταν παράνομα τα mass dampers, αλλά με την ίδια λογική που κάποιος τα θεώρησε νόμιμα μπορούσε να τα βγάλει και παράνομα. Τα τεστ παραμορφώσεων δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, πώς να το κάνουμε. Είναι σα να παραδέχεται η FIA ότι τα test της ήταν τόσο καιρό ανεπαρκή. Όταν έσπαγα δοκίμια ή τράβαγα ρητίνες ως φοιτητής στη σχολή διάβαζα τί έβγαζε το όργανο και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αν ήταν σωστά καλιμπραρισμένο, όχι αν σε ένα εναλλακτικό σύμπαν το δοκίμιο συμπεριφερόταν αλλιώς απ'ότι έδειχνε το τεστ.
Δεν επρόκειτο για χρήση πτερυγίων αλλά για ολόκληρο σχεδιασμό εμπρός αεροτομής. Δεν το θεωρώ καθόλου μικρό πράγμα να πρέπει να φέρει εντελώς νέο σχέδιο που να συνεργάζεται με το υπόλοιπο μονοθέσιο όπως θέλει η ομάδα και όπως σε όλο το χειμώνα είχε υπολογίσει κάνοντας δοκιμές.
Στο μεταξύ, πόσο ακριβώς έχασε η Renault από τα Mass Dampers? Εγώ θυμάμαι ένα Alonso στο Hockenheim να σέρνεται και το Fisichella να πέφτει 2-3 θέσεις περιμένοντας να του δώσει τη θέση του και μετά σε καναδυο αγώνες να χτυπάει πάλι για νίκες.Οσον αφορα το ποσο τρανος ειναι ο Αλονσο , αυτο θα γινει σε συγκριση με τους αντιπαλους του. Γνωμη μου , απο την αρχη της εποχης σουμαχερ το 94 , μονο ο αλονσο (και ο χακινεν - σε μη παραλληλες καριερες) εχουν καταφερει να αποδειξουν οτι ειναι στην κορυφη , κανενας αλλος δεν ηταν εκει διπλα , αρα αυτοι ειναι οι κορυφαιοι (ειτε μας γεμιζουν το ματι ειτε οχι). εκει κοντα φτανει και ο χαμιλτον με γρηγορα βηματα.
Μια χαρά τρανός είναι ο Alonso. Αλλά ακόμα δεν τον κατατάσσω σε Hakkinen-class. Ο Λούης για να φτάσει επίσης εκεί χρειάζεται να λύσει ορισμένα εγκεφαλικά θέματα μέσα στους αγώνες. Καλά τα πάει πάντως.
και πριν ακουσω για Κιμι , δεν μου εχει αποδειξει οτι : Webber , Heidfeld , Montoya και αλλοι θα εκαναν κατι λιγοτερο στη θεση του.
Από μένα τουλάχιστον ΔΕΝ θα ακούσεις, ούτε άκουσες ποτές για Kimi σε αυτό το επίπεδο
περι μειονεκτηματων ναι , εχει ενα... ειναι αντιδραστικος και απερισκεπτος εκτος μονοθεσιου.δεν χρειαστηκε θεση #1 μεχρι σημερα , παιζει πεντακαθαρα , υπηρξε αλανθαστος (σε σχεση με ΟΛΟΥΣ τους αλλους) οταν ειχε κορυφαιο μονοθεσιο.
Είναι αυτή τη στιγμή, μαζί με το Λούη ίσως, ο καλύτερος στο να μπορεί να οδηγά στην τσίτα σε ολόκληρο τον αγώνα, χωρίς κοιλιές (αν όλα πάνε καλά, βέβαια). Πράγματι, επίσης, λάθη χοντρά δεν έκανε όταν διεκδικούσε τίτλο. Καλά πήγε στη Minardi και στην πρώιμη Renault, αλλά φέτος δεν έχει κάνει τέτοια εμφάνιση, ούτε κατά διάνοια. Μια χρονιά γεμάτη σβούρες και χόρτα, που τα δικαιολογούμε ΟΛΑ υπό τη σκεπή του 'ε, προσπαθεί και ρισκάρει'. Αυτός ο οδηγός που βλέπουμε στη μία Renault δεν είναι δις-παγκόσμιος. Είναι απλά ένας καλός οδηγός που περιμένει πότε θα πάει σε άλλη ομάδα να ΞΑΝΑ-δείξει πόσο καλύτερος είναι.
Προλαβαίνω το χιούμορ και λέω ότι δεν εννοώ τον Piquet jr -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω ότι είναι πλέον αλλού-γι-αλλού-off topic, αλλά ας γράψουμε καμιά αράδα!Καθολου off-topic, κυριος. Και για Αλονσο και για Φερραρι (του ΜΣ ) μιλαμε. Που το βλεπεις το οφ τοπικ, ε, που;;;
Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και τίποτα πρωταθλήματα-διαμάντια για την F1.
Σ' αυτα που εγραψες δεν διαφωνουμε και πολυ. Εμενα απλα με βρισκει αντιθετο η παραπανω 'ατακα' και για αυτο το ανακινησα το θεμα. Μια χαρα πρωταθληματα ηταν, που ανεδειξαν επιτελους ενα αντιπαλο δεος στον μονοκρατορα, μετα τον Μικα. Αν δεν ηταν ο Αλονσο, ο Μιχαλακης θα ειχε στο τσεπακι 1 (μπορει και 2;) ακομα πρωταθληματα και εμεις θα χαναμε μερικες ενδιαφερουσες μαχες και θα κερδιζαμε αρκετες κυριακατικες σιεστες.
Κατα τα λοιπα με καλυψε ο Πατρο, που τα ξερει και καλυτερα, και τον οποιο εξουσιοδοτω δια της παρουσης να με εκπροσωπει εν λευκω εις το εξης επι του θεματος...
-
απο F1.COM
Fernando Alonso was in supportive mode for Renault on Thursday as he tried to play down continuing rumours of talks with Ferrari and Honda and to bolster the Anglo-French team’s battle with Toyota for fourth place in the constructors’ world championship.
“I am reviewing whether to stay with Renault for another year,” he admitted. “And why not? I have been saying for the last three months that I will concentrate in the next three or four races on our crucial fight with Toyota. We will throw everything into the track to try to beat them. September, October, it will be time to think about 2009.”
In other words, once Ferrari's Kimi Raikkonen has made his decision whether to continue next year.
“I want to win podiums, and races, next year,” Alonso reiterated. “We will see how strongly Renault can finish the season and how much confidence I have that they will do well in 2009. The change in the regulations will be a bit into the unknown and we will not know which team will be slow and which will be quick. But Renault were world champions two years ago so they know how to build quick cars.”
Honda's Rubens Barrichello, meanwhile, stated his case for another season of racing. “I think the team are definitely talking to Fernando,” he said of his Japanese employers, “but I have never been so enthusiastic about my whole situation with them. I left Ferrari because I didn’t have the freedom to do what I want to do, and at Honda I have that but not the car to perform. I am waiting for that chance. The day that I feel that I am slower than I was in my first race is the day I will call a stop. So I am still talking to team, and other teams. I want to be racing.”
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
υπαρχει ομως ενας καλος μαθηματικος τυποςΑλονσο + Φερραρι = κουπες πρωταθληματων βαμμενες κοκκινες + δωρο το αλατι στους απανταχου ρεγκενμειστερ
Λογικη δεν υπαρχει στη f1,υπαρχει η λογικη του' πατα με να σε πατω να δουμε ποιος θα ανεβει το βουνο'
Θα το ηθελες φιλε μου ετσι?,,,,,,,Και εγω θα το ηθελα αλλα δεν το βλεπω.
Γνωμη μου!! -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
διαβασα οτι μαλλον παει για bmw στην θεση του Χαιντφελτ νομιζω .
που το διαβασες αυτό?
μονο ο Στουκ ειχε πει οτι η BMW θα κανει το σωστο εαν πάρει τον ΑλόνσοΑν θυμαμαι καλα σε μια αναφορα της Sport day εδω και 10 μερες περιπου!!!!
-
Sportday??? ....σιγά μην διαβάσω και την espresso
-
thanks kantoniou αλλα γενικα δεν εχω διαθεση να σχολιαζω και να αντιτιθεμαι σε 'περιεργα' ποστ... απο τη στιγμη που ειδα καποια ενδιαφεροντα που εγραψε ο Phaeton ειπα να ριξω κανα επιχειρημα. οπως μου θυμισε οτι οντως ειχε συμβει ενα περιεργο περιστατικο με τον φισικελα που ειχε προβλημα(?). ???
αλλα διαφωνω σε αυτο που ειπε για τις χαλαστρες , σε τετοιες περιπτωσεις οι ποινες ειναι κατα 99% καθολικές και αυστηρες (εξαιρουνται τα 'ναζιστο-φασιστικά' μονοθεσια μεσα στην ιταλια ) , και δε μιλαμε για μια στροφη(που ακομα και ετσι υπαρχουν αντιδρασεις), μιλαμε για εναν ολοκληρο γυρο.anyway , το θεμα ειναι καμμενο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sportday??? ....σιγά μην διαβάσω και την espressoOK,,Aν δεν σου αρεσει η sport day παρε τον 'επενδυτη'
-
Η ΒΜW αλλαξε την αρνητικη σταση της απεναντι στον Αλόνσο και λεει οτι ισως να δεχτει και συμφωνια για 1 χρονο με δυνατοτητα ανανεωσης
Ο χρήστης f1-live έγραψε:
Theissen on Sunday also responded to rumours linking former double world champion Fernando Alonso with a one-year contract with BMW Sauber for 2009.Would such a short-term deal be acceptable to BMW?
'It depends on the particular circumstances and the particular driver. It is possible, but in principle I prefer a long-term agreement.'
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3014.shtml' target='_blank
-
Ειχανε πολυ πιτσι πιτσι στην Ισπανια τα 2 τους...
-
Αλονσο-Ferrari..η γνωμη σας!