-
-
Το υφος του Λουκα ολα τα λεφτα!!!
Ελα σωσε μας Αλονσακο μου!!!Και να το χαδακι που επεσε....
-
Geo ετοιμάσου να αλλάξεις γκαρνταρόμπα...
Ο Αλόνζος εν τω μεταξύ έμεινε λίγο ή ιδέα μου; -
του ρθε από πίσω κ τον ξάφνιασε!
αντε ρε αλόνσο ζούμε στην φερραρι να σε δουμε!
-
Ρε παίδες ξεχνάμε ότι στην ουσία ο LdM είναι αυτός που επέκτεινε το συμβόλαιο του Kimi για ένα ακόμη χρόνο? Και KR μαζί με FA στην ίδια ομάδα, λίγο χλωμό νομίζω....
-
Λουκα Λουκα σε παρακαλω φερε μας τον Αλονσο στον Ferrariακο!!!!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ρε παίδες ξεχνάμε ότι στην ουσία ο LdM είναι αυτός που επέκτεινε το συμβόλαιο του Kimi για ένα ακόμη χρόνο? Και KR μαζί με FA στην ίδια ομάδα, λίγο χλωμό νομίζω....τον πληρώνει μία ρήτρα και τον σχολα... Αν συνεχίσει αυτά τα χάλια η Φερραρι δεν ξέρω μάλιστα αν είναι καλό για τον ΦΑ να παει από το ένα χρέπι στο άλλο...
-
Μου αρέσει που το σκεφτόμαστε κιόλας...
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2524.shtml
-
Αν υποθέσουμε ότι πάει ο Alonso στη Ferrari, θα πρέπει να θέσουμε ως δεδομένο ότι θα φύγουν και οι 2 πιλότοι της καθώς δεν κόβω κανένα πρόθυμο για συνύπαρξη. Εκτός αν ο Μάσσας τα βρει σκούρα στο αγκορά εργκασία και δεχτεί πρόθυμα το τίτλο του φιλιππινέζου του Ισπανού...
Αν όμως φύγουν και οι 2 τότε ποιος;
Barrichello γιατί μπανάνες υπάρχουν πολλές, τσικίτα μόνο μια;
Buemi (WTF???) ως ταλαντούχο, ανερχόμενο... Νο2;
Sutil ομοίως με άνω;
Piquet Jr. γιατί θέλουν οπωσδήποτε Βραζιλιάνο στην ομάδα; (ίουυυυυυυυυυυ)
ή μήπως Senna Jr. για να γίνει ντόρος...;Εγώ θα ήθελα Button (χωρίς Alonso). Στην περίπτωση που έρθει ο Ισπανός νομίζω ότι είναι 1000 φορές προτιμότερο να πάρουν ένα πιτσιρικά (Buemi-Sutil) εκτός αν ο Massa περασμένα-ξεχασμένα και είμαστε όλοι αγαπημένοι. Εννοείται αν δεχτεί εξ' αρχής ένα ρόλο Νο2. Αν και χλωμό το κόβω.
Σε κάθε περίπτωση ούτε ο Alonso θα το δεχτεί, ούτε και θα δουλέψει ένα μοντέλο με 2 ισότιμους οδηγούς και τον Alonso στο κόλπο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν υποθέσουμε ότι πάει ο Alonso στη Ferrari, θα πρέπει να θέσουμε ως δεδομένο ότι θα φύγουν και οι 2 πιλότοι της καθώς δεν κόβω κανένα πρόθυμο για συνύπαρξη. Εκτός αν ο Μάσσας τα βρει σκούρα στο αγκορά εργκασία και δεχτεί πρόθυμα το τίτλο του φιλιππινέζου του Ισπανού...
Sutil ομοίως με άνω;
ή μήπως Senna Jr. για να γίνει ντόρος...;Εγώ θα ήθελα Button (χωρίς Alonso). Στην περίπτωση που έρθει ο Ισπανός νομίζω ότι είναι 1000 φορές προτιμότερο να πάρουν ένα πιτσιρικά (Buemi-Sutil) εκτός αν ο Massa περασμένα-ξεχασμένα και είμαστε όλοι αγαπημένοι. Εννοείται αν δεχτεί εξ' αρχής ένα ρόλο Νο2. Αν και χλωμό το κόβω.
Σε κάθε περίπτωση ούτε ο Alonso θα το δεχτεί, ούτε και θα δουλέψει ένα μοντέλο με 2 ισότιμους οδηγούς και τον Alonso στο κόλπο.RB με την καμία ειδικά και λόγω ηλικίας. SBuemi ίσως αλλά υπάρχουν και καλύτεροι. NP σημαίνει πρακτικά πακέτο τον υποτακτικό του Alonso στη Renault (όχι και πολύ καλή πρακτική εκτός και αν μας ενδιαφέρει μόνον το πρωτάθλημα πιλότων μα τον NP να στουκάρει το μονοθέσιο όταν μας βολεύει για να μπαίνει μέσα το SC κάτι που μάλλον θα μας στοιχίσει πολλές μπανιέρες). Senna Jr με την ΤΙΠΟΤΑ. Πιο πιθανό να οδηγήσει ο Θείος του στη Φερράρι παρά ο συγκεκριμένος κύριος....
Για τον Button θα μας @@@@σουν τα Βρετανικά media ότι χαντακώνουμε τον champion τους. Τη τελευταία φορά που είχαμε Βρετανό είχαμε ντράβαλα. Ώρα τώρα για σκηνικά όπως η Πορτογαλία του 1989 με τον Mansell να βγάζει εκτός αγώνα τον AS..... (και με black flag). Δεν μας γλυτώνουν στη σημερινή F1 ούτε με 5 χρόνια αποκλεισμό.
Άρα μιλάμε για SBuemi αλλά η δικιά μου καρδιά είναι για τον Vettel....
29-4-2009 (Το 1990 γίνεται 1989 μετά από διόρθωση του Eddie_147)
-
Ξυπνάτε ρε... το πρόβλημα της Ferrari δεν είναι οι οδηγοί της αλλά αυτό που είπε ο Lauda, ότι δηλαδή η ομάδα έχει γίνει πολύ ιταλική.
-
καλυτερα να φυγει ο Κιμι απο Φερραρι να παει στις Μπεμπες!!!!
(ο καθενας με τον πονο του και εγω με τη βλακεια μου... )
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Sutil ομοίως με άνω;
Σε κάθε περίπτωση ούτε ο Alonso θα το δεχτεί, ούτε και θα δουλέψει ένα μοντέλο με 2 ισότιμους οδηγούς και τον Alonso στο κόλπο.Μεγάλε ξέχασες τον Μπουρδαί
Λέτε τελικά ο γάλλος να αποδειχτεί σιγανοπαπαδιά?????
ξέρει πολύ καλά απο νταλαβέρια από την θητεία του στο αμέρικα που αλλάζουν πιλότους οι ομάδες αγώνα με τον αγώνα.......
Είναι και βολικός ως Νο2 του ιθπανού (εδώ πέρσι ήτανε Νο2 του Βεττελάκου και φέτος όπως πάει Νο2 του ελβετού (αν είναι δυνατόν ελβετός πιλότος Φ1 - μου θυμίζει το γνώστο ανέκδοτο Α.... τουρίστας - δίχως ρατσισμούς παρακαλώ) !
Τον Νέλσον δεν τον βλέπω στην Φερράρι με κάμια δύναμη εκτός του μπαμπά του (μαλλόν για καμια wiliams τον κόβω) Βλέπει που βλέπει τον διαχύτη του ιθπανού 2 χρόνια τώρα και αρχίζει την μουρμούρα θα πάει να γίνει Μπαριτέτοιος δεύτερος στους κόκκινους?
τον Φελίπε τον βλέπω να μένει μόνο αν καταφέρει να κρατίσει τις ισοροπιές με τισ γνωριμίες που έχει κάνει με τους μηχανικούς του άλλωστε που αλλού να πάει? ο γερο-sauber την πούλησε την ομάδα ... τώρα να ήταν κι άλλη λολ.........
Εκτός κι αν ο LDM για καθαρά λόγυος πρεστιζ κρατήσει τον μπεκρή, απλά για να υποστητρίξει την επιλογή του και να μην ξεφτιλιστεί ότι έδωσε τόσα λεφτά τζάμπα στον Richardson και στον πελάτη του.
Ο Μάσσα ανήκε στην κλίκα του Ζαν, εξού και ο κανακάρης του έγινε ατζέντης του Βραζιλιάνου, αλλά πέρασε η μπογιά του γάλλου εδώ και χρόνια οπότε καιρός είναι να παίρνει τον πούλο με την πρώτη στραβή.
όπως και να το κάνουμε μετά τους Ανιέλι (όποιοσ ξέμεινε απο αυτούς τελικά) ο ΛΔΜ κάνει κουμάντο στην ομάδα και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ! ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ έδιωξε ο μαφίοζος ο Ιταλός (κατε εντολή ποιανού?) για να κάνει την ομάδα πιο Ιταλική. Σε λίγο θα φέρουνε και τον Fisichella να μου το θυμιθείτε! -
Τώρα που λες για τον Ελβετό... νομίζω ότι δεν τον έχουμε σχολιάσει καθόλου ως τώρα και θα έλεγα ότι έχει ξεκινήσει τουλάχιστον αξιοπρεπέστατα.
-
Γιατί ο Clay Regazzoni Ελβετός δεν ήταν; Α ρε νέα παιδιά, δε ξέρετε τπτ πια από 70s όταν φτιάχναν αληθινά αυτοκίνητα και θρυλικούς αγωνιστές
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Γιατί ο Clay Regazzoni Ελβετός δεν ήταν; Α ρε νέα παιδιά, δε ξέρετε τπτ πια από 70s όταν φτιάχναν αληθινά αυτοκίνητα και θρυλικούς αγωνιστές -
Kαλα θελει και ρωτημα, αν θα μεινει ο Μασσας με Αλονσο στη σκουντερία; Προφανως ναι. Μετα απο 5 αγωνες, το θεμα 1ου και 2ου οδηγου θα εχει λυθει αμετακλητα... Με ενα χερι και 2 διαχυτες λιγοτερους τον εχει.
-
Ώρα τώρα για σκηνικά όπως η Πορτογαλία του 1990 με τον Mansell να βγάζει εκτός αγώνα τον AS..... (και με black flag). Δεν μας γλυτώνουν στη σημερινή F1 ούτε με 5 χρόνια αποκλεισμό.
'89
http://www.youtube.com/watch?v=YLsPhbgv ... re=related
Θεϊκός αγώνας, θεϊκός Mansell (και με την καλή και με την κακή έννοια).
Νομίζω ότι τα βρετανικά media θα έκαναν πάρτυ αν ο κοκκινοτρίχης ερχόταν στην Ferrari. Εγώ το δηλώνω εδώ και χρόνια ότι θα τον ήθελα στη θέση του MS.
Τον Μπαρικέλο εννοείται ότι για πλάκα τον ανέφερα.
Ο Bourdais δεν παίζει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πιο ανύπαρκτος πιλότος αυτή τη στιγμή.
Buemi και Sutil μου αρέσουν πολύ και οι 2.
Ο ανεψιός νομίζω ότι είναι η επόμενη μεγάλη φούσκα του πρωταθλήματος που θα σκάσει τα επόμενα χρόνια.
Ο Πικές είναι επίσης μια ωραία ανυπαρξία αλλά ως Βραζιλιάνος δεν ξέρω αν αποτελέσει επιλογή της Fiat για εμπορικούς λόγους.
Τον Gene ξεχάσαμε... που είναι και μια χαρά οδηγός. -
Δεν νομιζω οτι θα ερθει ο Αλονσο στην φερραρι οσο ειναι μεσα στα πραγματα ο ΜΣ.
Απο την αλλη πιστευω οτι ο Κιμις τα εχει παρατησει σε μεγαλο βαθμο ,ειδικα μετα τον τιτλο που πηρε .
Ο λογος υποθετω οτι μπορει να ειναι παλι η παρουσια του ΜΣ.δεδομενου του εγωισμου του αλλα και ο καθαυτο τιτλος του!
Για το αν πρεπει να μηνει η οχι ειλικρινα δεν μπορω να ξερω .Τα αποτελεσματα δεν ειναι καλα εδω και καιρο και ισως θα πρεπει .
Αν ερθει ο Αλονσο θα ειναι καλο για την φερραρι αλλα δεν μπορω να φανταστω τον ΜΣ να του δινει οδηγιες σχετικα .Με τιποτα.Αν γινει αυτο τοτε θα δει πολλους τιτλους ακομα η κοκκινη ομαδα! -
Oι επιλογές της Ferrari για το 2010 έχουν ήδη γίνει IMHO. Όλα αυτά που λέμε είναι για να περνά ευχάριστα η ώρα μας. Ο KR με το πέρας του συμβολαίου του θα εγκαταλείψει την F1 (έχει με πολλά άλλα πράγματα να ασχοληθεί όπως το διαγωνισμό παγωμένου βλέματος) ο FM θα συνεχίσει να υπάρχει στην Scuderia και με ίσως μεγάλο ρίσκο δηλώνω ότι ο μισητός Ιθπανόθ γνωστοθ και ωθ Αρτέμηθ Ματθαθ θα βρεθεί το χειμώνα κατά Maranello μεριά.
Αυτό υπό την προϋπόθεση ότι η Scuderia θα υπάρχει ακόμα.
Αλονσο-Ferrari..η γνωμη σας!