-
-
κατά τα άλλα για την μαμά το πήραμε το βου-του-ες...
-
Θυμάσαι;
-
Χθές πήρα το αμάξι απο το συνεργείο. Ο λεβιές πλέον έχει μια σαφήνεια ειδικά στο κούμπωμα 1ης-2ας που δέν θυμάμαι να είχε ακόμα και όταν ήταν καινούριο. Λές τελικά να είχε εξ αρχής πρόβλημα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χθές πήρα το αμάξι απο το συνεργείο. Ο λεβιές πλέον έχει μια σαφήνεια ειδικά στο κούμπωμα 1ης-2ας που δέν θυμάμαι να είχε ακόμα και όταν ήταν καινούριο. Λές τελικά να είχε εξ αρχής πρόβλημα?αν κρινω απο τη περιπτωση μου με κιβωτιο c2, δεν αποκλειεται καθολου
θα χαλαρωσει παντως συντομα παλι και θα γινει η γνωστη σουπα(ειδικα αν κανεις καφριλες) μην ανησυχεις,μην τρομαζεις και μην αγχωνεσαι απο αυτη τη 'πρωτογνωρη εμπειρια' που ζεις τωρα -
Το κιβώτιο του C2 ειναι ΜΑ με μοχλικα ένω του C4 2.0 είναι ΒΕ με ντίζες που έχουν ακετά καλύτερη αίσθηση σε σχεση με τα ΜΑ, δεν νομιζω να χαλάσει τόσο γρήγορα η πρωτογνωρη εμπειρία..
-
Καμία σχέση τα ΜΑ με τα BE. Ειδικά σε θέματα αντοχής.
-
εσυ ντινο ποιο εχεις???
-
ΒΕ με ντίζες...
-
Και πώς καταλαβαίνεις ποιο φοράς; (παραγωγής Οκτ 2004 είναι το δικό μου)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΒΕ με ντίζες...το 1.6 δεν εχεις??αφου εχουμε τον ιδιο κινητηρα δε θα χουμε και το ιδιο κιβωτιο???
το λεω γιατι μου εχουν αλλαξει 2-3 φορες ντιζες..
ή μου τις εσφιξαν δε θυμαμαι... -
Στείλε μου το VIN σου να σου πω.
-
Δεν το έχω τώρα. Αλλά θα το βρω μέσα από το Citroen Service μόλις το δω αυριο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΒΕ με ντίζες...Το δικό μου είναι ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ BVM/MA (C)
Δεν έχω βέβαια πρόβλημα, μια χαρά ανακατεύει τη βενζίνη, σαν καλό Peugeot...
-
MA πρέπει να είσαι... Τα κιβώτια στο 307 είναι ένα ωραίο γαλλικό παζλ. Πχ τα ΒΕτα βάζανε στο station αλλά και σε μερικά χατς XT premium όπως στο δικό μου. Ακόμα δεν εχουμε βρει άκρη.
-
Εστειλα πμ σε γνωστό γαλλοkiller φορουμά και περιμένω ακόμα απάντηση...
πως το βλέπετε ρε; Μπήκα στο citroen_service αλλά δεν βγάζω άκρη!
-
MA φοράς από ότι βλέπω.
Πας Vehicle Characteristics και μετά Gearbox-Driveshafts.
-
για αυτό είναι μπουρδέλο!
τώρα το είδα...το characteristics...ε που να πάει το μυαλό μου ...
*GEARBOX MA *
*Gearbox (Characteristics) BVM MA5 / N *
-
τι διαφορές έχουν τα ΜΑ και ΒΕ; Δεν θυμάμαι αν το χω ξαναρωτήσει. LOL
-
Το BE είναι πολύ πιο ενισχυμένη κατασκευή. Αν σου δείξω φωτογραφίες από γρανάζια/συγχρονιζέ από ΒΕ και ΜΑ θα καταλάβεις (κάπου έχω φωτό αλλά θέλει ψάξιμο).
Πρόβλημα με κιβώτιο C4