-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν παρουσίασε πρόβλημα ΡΕ αλλά πολύ δύστροπο.Α λέω και 'γω...
Οκ, με έπεισες πάντως... -
Το αμάξι ήταν στο συνεργείο απο τις 12/8 και το παρέλαβα σήμερα στις 24/9. Το κιβώτιο φαίνεται εντάξει, οπότε πάμε για αλλαγή στις βαλβολίνες.
-
οι ημερομηνιες που εγραψες ειναι σωστες?
-
Σε κάλυψε η εγγύηση τελικά;
-
Οι ημερομηνίες είναι σωστές, το αμάξι έμεινε μέσα πάνω απο μήνα και ο λόγος ήταν οτι καθυστέρησε να έρθει η έγκριση της εγγύησης απο τη Γαλλία. Τελικά αλλάχτηκαν σχεδόν τα πάντα εκτός απο τα γρανάζια μέσα στο κιβώτιο, δίσκος-πλατώ, αντλία νερού και ρουλεμάν πίσω αριστερού τροχού.
Απο αυτά πλήρωσα μόνο το δίσκο-πλατώ, 300 ευρώ.Έχω την εντύπωση οτι το κούμπωμα των ταχυτήτων είναι καλύτερο και απο όταν παρέλαβα το αμάξι καινούριο, οπότε πιθανολογώ οτι το κιβώτιο είχε εξ αρχής κάποιο πρόβλημα.
-
πααααααρα πολλες μερες...τεσπα,αφου εγινε η δουλεια σου και δε φαινεται να νευριασες και πολυ ολα οκ!!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το αμάξι ήταν στο συνεργείο απο τις 12/8 και το παρέλαβα σήμερα στις 24/9. Το κιβώτιο φαίνεται εντάξει, οπότε πάμε για αλλαγή στις βαλβολίνες.Τι λέτε ρε παιδιά;
Εγώ, όταν πιάνουμε στο συνεργείο κάποιο από τα κ..λο-XSARA της αστυνομίας σε μια μέρα, άντε δύο, το έχω έτοιμο και ας χρειαστεί να ανοίξω και πέντε κιβώτια για να βρω καλά κομμάτια να βάλω. Και αυτοί θέλουν μήνες; Να αλλάξω τιμές τότε.... -
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά;
Εγώ, όταν πιάνουμε στο συνεργείο κάποιο από τα κ..λο-XSARA της αστυνομίας σε μια μέρα, άντε δύο, το έχω έτοιμο και ας χρειαστεί να ανοίξω και πέντε κιβώτια για να βρω καλά κομμάτια να βάλω. Και αυτοί θέλουν μήνες; Να αλλάξω τιμές τότε....Και δεν αλλάζεις .... εμεις δεν τα πληρωνουμε ετσι και αλλιως ?
-
Το αμάξι ήταν στο συνεργείο απο τις 12/8 και το παρέλαβα σήμερα στις 24/9. Το κιβώτιο φαίνεται εντάξει, οπότε πάμε για αλλαγή στις βαλβολίνες.
Τι λέτε ρε παιδιά;
Εγώ, όταν πιάνουμε στο συνεργείο κάποιο από τα κ..λο-XSARA της αστυνομίας σε μια μέρα, άντε δύο, το έχω έτοιμο και ας χρειαστεί να ανοίξω και πέντε κιβώτια για να βρω καλά κομμάτια να βάλω. Και αυτοί θέλουν μήνες; Να αλλάξω τιμές τότε....Εσεις βαζετε μεταχειρα, αυτοι υποτιθεται περιμεναν το ανταλακτικο.
-
Γιατι λενε οτι δεν πετυχαινει παντα η επισκευη στο σασμαν? Ειναι τοσο πολυπλοκο,πρεπει ολα να μπουν με ακριβεια χιλιοστου,τι ακριβως συμβαινει? Μιλαμε παντα για αντικατασταση ολων των ρουλεμαν,συχρονιζε κλπ.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Γιατι λενε οτι δεν πετυχαινει παντα η επισκευη στο σασμαν? Ειναι τοσο πολυπλοκο,πρεπει ολα να μπουν με ακριβεια χιλιοστου,τι ακριβως συμβαινει? Μιλαμε παντα για αντικατασταση ολων των ρουλεμαν,συχρονιζε κλπ.Μήπως να φοράμε γαντια και μάσκες όταν ανοίγουμε κιβώτια;
Απ'όσα έχω κάνει μόνο μία ήταν η περίπτωση που ενώ ήταν όλα τέλεια μέσα το κιβώτιο έκανε θόρυβο όταν άφηνες το πόδι από το γκάζι...
Και αλλάζουμε ρουλεμάν και πλανήτες με καινούργια ενώ αν κάποιος άξονας έχει πρόβλημα σε γρανάζι τον στέλνουμε όλο όπως και το κορωνοπήνιο... -
πάντως όντως το διάστημα είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ που στο κράτησαν, τουλάχιστον σου έδωσαν αμάξι αντικαταστασης;
-
Γιατι λενε οτι δεν πετυχαινει παντα η επισκευη στο σασμαν? Ειναι τοσο πολυπλοκο,πρεπει ολα να μπουν με ακριβεια χιλιοστου,τι ακριβως συμβαινει? Μιλαμε παντα για αντικατασταση ολων των ρουλεμαν,συχρονιζε κλπ.
Μήπως να φοράμε γαντια και μάσκες όταν ανοίγουμε κιβώτια;
Απ'όσα έχω κάνει μόνο μία ήταν η περίπτωση που ενώ ήταν όλα τέλεια μέσα το κιβώτιο έκανε θόρυβο όταν άφηνες το πόδι από το γκάζι...
Και αλλάζουμε ρουλεμάν και πλανήτες με καινούργια ενώ αν κάποιος άξονας έχει πρόβλημα σε γρανάζι τον στέλνουμε όλο όπως και το κορωνοπήνιο...Δεν σας κατηγορησα φιλε μου μια απλη ερωτηση εκανα
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν σας κατηγορησα φιλε μου μια απλη ερωτηση εκαναΤο σχόλιό μου ήταν μια ειρωνεία για τους ανθρώπους στην αντιπροσωπεία. Εκείνοι είναι που βγάζουν τέτοιες φήμες γιατί δεν έχουν αρκετή εμπειρία σε τέτοια πράγματα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως όντως το διάστημα είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ που στο κράτησαν, τουλάχιστον σου έδωσαν αμάξι αντικαταστασης;Ρε συ αυτο πρεπει να παει στα funniest!!!! Πεζοσιτροεν και να δωσει αμαξι αντικαταστασης?
-
Ιστορία.
Παραγγελία ατοκινήτου από αντιπροσωπεία σιτροέν με χρόνο αναμονής 2 μήνες. Στους 3 το όχημα δεν έχει έρθει. Στους 4 ύστερα από αρκετή φασαρία παραλάβαμε όχημα αντικατάστασης.... Αρα σιγά μην του έδιναν για ένα μήνα.
Ερώτηση, στα πόσα κλμ άλλαξες δίσκο; Είχα την εντύπωση ότι έχεις πολύ λίγα. Αν ναι, γιατί δεν καλύφθηκε από την εγγύηση; Το ρουλεμάν πίσω γιατί αλλάχτηκε;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
πάντως όντως το διάστημα είναι πολύ ΜΕΓΑΛΟ που στο κράτησαν, τουλάχιστον σου έδωσαν αμάξι αντικαταστασης;
Ρε συ αυτο πρεπει να παει στα funniest!!!! Πεζοσιτροεν και να δωσει αμαξι αντικαταστασης?
Eγώ γιατί έχω πάντα ακόμα και όταν πάω για αλλαγή λαδιών ( αρκεί να το ζητήσω δλδ)?
Από ότι καταλάβα στην αντιπροσωπεία περιμένανε έγκριση από Γαλλιά + ανταλλακτικά. -
Εσύ έχεις προφανώς κονέ. Άλλοι που πήγαν, δεν είχαν (δεσμευμένα όλα και τρίχες κατσαρές).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εσύ έχεις προφανώς κονέ. Άλλοι που πήγαν, δεν είχαν (δεσμευμένα όλα και τρίχες κατσαρές).Να μιλάνε οι άλλοι να τους κάνουμε τα κονέ. Ζήτα το οταν κλείνεις το ραντεβού. Η ερώτηση είναι απλή.'Πότε υπάρχει ελεύθερο αυτοκίνητο αντικατάστασης?' την Χ μέρα. Έ τη Χ μέρα θέλω το ραντεβού.
Υ.Γ Στο έχω πεί κι άλλη φορά, τα κονέ μου κονέ σου -
Βασικά για τον drdino έλεγα (βλέπε Πεζοκιτροέν)!
Ο κάτοχος του C3 δεν έτυχε ποτέ να μου πει να ξέρω να κλείσω εγώ ραντεζβούς.
Περίεργη ιστορία τα αυτοκίνητα αντικατάστασης δυστυχώς στην Ελλάδα, όπως και τα τεστ ντράιβ. Αλλά πώς να μην είναι τα τελευταία, όταν υπάρχουν άτομα που τα καταστρέφουν και μετά μην τον είδατε τον Κωνσταντή...
Πρόβλημα με κιβώτιο C4