-
οντως...μπασκετ και αν....ισως ειναι και τα συνεχιζομενα σκανδαλα...γενικα βαρεθηκα το στυλακι οπως ειναι...
-
Πολύ φασαρία για το τίποτα + οτι δεν πάω τους Κινέζους + πώς οταν βλέπω στίβο νομίζω οτι βλέπω διαγωνισμό φαρμακοτεχνίας ε δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ φασαρία για το τίποτα ...Προσυπογράφω.
... + οτι δεν πάω τους Κινέζους ...
Εδώ μπορώ να προσυπογράφω τρις;
... + πώς οταν βλέπω στίβο νομίζω οτι βλέπω διαγωνισμό φαρμακοτεχνίας ...
Ευτυχώς τουλάχιστον (ακόμα) οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι μόνο στίβος (στους Ο.Α. βλέπω από λίγο έως ελάχιστο στίβο) και βλέπουμε και κάποια άλλα, παραγκωνισμένα αθλήματα.
-
Πάντως είναι μεγάλη χαζομάρα που κάποιοι απ' τους πραγματικούς νικητές (φαρμακολόγοι, βιολόγοι κλπ) που έχουν κοπιάσει πραγματικά μένουν χωρίς καμιά δόξα, έστω ένα κλαδάκι ελιάς
-
...και ψιλοσχετικό με το γειτονικό τόπικ, 13η στην παρέλαση θα είναι η ΜΑΚΙΝΤΟΥΝ...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ φασαρία για το τίποτα + οτι δεν πάω τους Κινέζους + πώς οταν βλέπω στίβο νομίζω οτι βλέπω διαγωνισμό φαρμακοτεχνίας ε δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακο.+1, αλλά εντελώς +1 όμως. ΟΚ, σ' αυτό για τους Κινέζους +1.000.000.000. Μπασκετάκι θα δω και καλά είναι.
Βλέπω αυτές τις μέρες αργά στη ΝΕΤ τις εκπομπές αφιερώματα σε παλιούς αθλητές, αθλήματα και αγώνες. Παρατηρούσα τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου στους Ολυμπιακούς των τελευταίων 30 ετών περίπου. H διαφορά στην εμφάνισή τους από τους Αγώνες του '80 μέχρι αυτούς του '84 είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ. Από το '88 και μετά παράγινε το κακό. Η ντόπα πήγε σύννεφο τη δεκαετία του '80, αν και την 'ανακάλυψαν' οι Ανατολικογερμανοί στο τέλος των 70's.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βλέπω αυτές τις μέρες αργά στη ΝΕΤ τις εκπομπές αφιερώματα σε παλιούς αθλητές, αθλήματα και αγώνες. Παρατηρούσα τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου στους Ολυμπιακούς των τελευταίων 30 ετών περίπου. H διαφορά στην εμφάνισή τους από τους Αγώνες του '80 μέχρι αυτούς του '84 είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ. Από το '88 και μετά παράγινε το κακό. Η ντόπα πήγε σύννεφο τη δεκαετία του '80, αν και την 'ανακάλυψαν' οι Ανατολικογερμανοί στο τέλος των 70's.
Πες τα ρε Σπύρο γμτ!!
Τη βλέπω κι εγώ αυτήν την εκπομπή , μου αρεσει πολύ.
Καλά τους υπεύθυνους της Αν. Γερμανίας έπρεπε να τους έχουν (άσε μην πω καμια κουβέντα).
Χαπάκωναν τα παιδιά από το σχολείο ρε πούστη μου!!! Τι άνθρωποι ήταν αυτοί
Δεν είχαν βρεθεί ούτε μια φορά ντοπαρισμένοι όμως. Επιστήμη το είχαν κάνει το θέμαΤε σπα, εγώ την τελευταία Ολυμπιάδα που είδα και φχαριστήθηκα ήταν της Σεούλ.
Από κει και πέρα που έκατσα και έμαθα τι πάρτυ γίνεται με την ντόπα , τέλος.Εξαίρεση το μπάσκετ βέβαια.
-
Πράγματι. Αρκεί η σύγκριση του σωματότυπου του Pietro Menea με τους τωρινούς 200αρηδες, ή, ακόμα χειρότερα, τα σώματα των γυμναστών (εκεί δεν έχει ντόπα, άραγε????).
Αλλά, κάπως έτσι δεν είναι τα πράγματα -και όχι μόνο στους ΟΑ? Δεν έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε υπερ-αθλητές, με απίστευτους σωματότυπους και επιδόσεις σε ΚΑΘΕ άθλημα? (των ομαδικών σπορ συμπεριλαμβανομένων??)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πες τα ρε Σπύρο γμτ!!
Τη βλέπω κι εγώ αυτήν την εκπομπή , μου αρεσει πολύ.
Καλά τους υπεύθυνους της Αν. Γερμανίας έπρεπε να τους έχουν (άσε μην πω καμια κουβέντα).
Γιατί τώρα τι γίνεται; Στο στίβο, κάπου στην ηλικία μεταξύ παίδων και εφήβων τίθεται συνήθως το ερώτημα: παίρνεις 'βοηθήματα' ή σταματάς.
Λογικά, η ντόπα σήμερα είναι λιγότερο βλαβερή και πιο μελετημένη σε σχέση με τα αναβολικά για... άλογα που τους έδιναν στα 70's και στις αρχές των 80's, αλλά ότι κάνει βλάβες και μάλιστα μόνιμες, κάνει.
-
λέτε για ντόπα...και ότι θα δείτε μπάσκετ κτλ...
δηλ στο μπάσκετ δεν παίζει ντόπα; Είναι δυνατόν η εθνική ομάδα των ΗΠΑ με δεκάδες παιχνίδια από ΝΒΑ να έρχονται να παίξουν ΟΑ φυσιολογικά; Το αυτό ισχύει κ για άλλα αθλήματα...βλέπε Ισπανικό πρωτάθλημα+Ch.L.+Euro 2008 μετά; Αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν κ στα 3 δηλ είναι νορμάλ;
Η ντόπα υπάρχει παντού.-
-
Πιστεύω οτι αυτοί οι αγώνες θα είναι η χαρά του ντοπαρισμένου καθώς με πρόσχημα την ατμοσφαιρική μόλυνση θα παίρνουν ντόπα λέγοντας οτι είναι φάρμακα για το άσθμα....
-
που θα 'δουμε' την έναρξη σήμερα?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πιστεύω οτι αυτοί οι αγώνες θα είναι η χαρά του ντοπαρισμένου καθώς με πρόσχημα την ατμοσφαιρική μόλυνση θα παίρνουν ντόπα λέγοντας οτι είναι φάρμακα για το άσθμα....Αυτη η διακιολογια μπορει να σταθει μονο αν εχεις σχετικο ιστορικο και παλι δεν καλυπτει καθε ντοπα.
-
Ξερει κανεις καμια ιστοσελίδα που να μεταδίδει ζωντανά την έναρξη?
-
H ΕΣΚΑΝ έπιασε ένα δικό μας στην Ιαπωνία με ντόπα σαν αυτή που πήραν οι αρσιβαρίστες. Ποια ομάδα προετοιμάζεται στην Ιαπωνία? ξέρει κανείς? καλή αρχή κάναμε πάντως
-
H ΕΣΚΑΝ έπιασε ένα δικό μας στην Ιαπωνία με ντόπα σαν αυτή που πήραν οι αρσιβαρίστες. Ποια ομάδα προετοιμάζεται στην Ιαπωνία? ξέρει κανείς? καλή αρχή κάναμε πάντωςΤο άλλο με τον Κοκό το ξέρετε?
-
Πάντως αισθητικά η τελετή εναρξης των Κινέζων ήταν αιώνες μπροστά από το δικό μας κιτσαριό...
Οι άνθρωποι διδαξαν ΙΜΟ... -
...Καλά τους υπεύθυνους της Αν. Γερμανίας έπρεπε να τους έχουν (άσε μην πω καμια κουβέντα).
Δεν είχαν βρεθεί ούτε μια φορά ντοπαρισμένοι όμως. Επιστήμη το είχαν κάνει το θέμα
...Είναι, επιστήμη.
-
...Καλά τους υπεύθυνους της Αν. Γερμανίας έπρεπε να τους έχουν (άσε μην πω καμια κουβέντα).
Δεν είχαν βρεθεί ούτε μια φορά ντοπαρισμένοι όμως. Επιστήμη το είχαν κάνει το θέμα
...Δεν τους είχαν βρει, διότι μέχρι και τη δεκαετία του 70 ψάχνανε ντόπες μόνο στην αρση βαρών, ουσιαστικά
Μετα, τι? Θα τους ξεβρακώνανε στη Μόσχα? Στο Λος Άντζελες δεν πήγανε, στη Σεουλ έπνεαν τα λοισθια, μετά πάπαλα Ανατολική Γερμανία.... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
....Εξαλλου χεστηκανε οι Κινεζοι για τα 3 εκατομμυρια επισκεπτων.Αυτοι θα δουν οτι πρεπει να δουν.Οπως οι δικοι μας επισκεπτες δεν ειδαν ποτε τις φαβελες του Περαματος, και το γκετο στο Γκαζοχωρι...
Ενώ εσύ τα έχεις δεί...
Για πες ρε φιλαράκο που είναι αυτές οι φαβέλες του Περάματος λίγο που τις κρύψαμε στους Ολυμπιακούς... βάλε και καμια φωτό απο το ρεπορτάζ σου
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008