-
τωρα οι Πακιστανοί έχουν skype?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Προχθες, Αττικο Ζωολογικο Παρκο και αρκετα αμαξια (καμια 40-50αρια) σταθμευμενα.
Οι θεσεις των ΑμΕΑ που ειναι και ακριβως διπλα στην εισοδο ηταν ολες ΑΔΕΙΕΣ.
Πραγματικα απιθανοΕυχάριστη έπκληξη πράγματι, τελικά έχω την εντύπωση ότι ό Έλληνας αντιδρά και φέρεται ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται, προσαρμόζεται άμεσα στον πολιτισμό ή την αλητεία.
Μπράβο πάντως, να και κάτι θετικό.
ναι οκ.
αμα εσφιγγε λιγο παραπανω το παρκινγκ θα βλεπαμε ποσο θα σεβοντουσαν τις θεσεις των ΑΜΕΑ.
τωρα που ηταν αδειο (τα 40-50 δεν ειναι τιποτα για εκει) την ειδαν ολοι πολιτισμενοι και συμπονιαρηδες. -
Εχει αφθονο χωρο για παρκινγκ παρολα αυτα, δεν μπορω να φανταστω να εχει γεμισει.
Παρολα αυτα, για παραδειγμα στο παρκινγκ του σταθμου μετρο στην Δ.Πλακεντιας, εχω δει πολλους να μπαινουν βραδιατικα στις θεσεις για ΑμΕΑ ενω ΟΛΟ το αλλο παρκινγκ ειναι επισης αδειο. Αρα μια διαφορα υπαρχει... -
το βαζω εδω γιατι ο οδηγος και το αυτοκινητο ειναι αυτην τη στιγμη σε ελληνικους δρομους...
ξαδελφος γνωστου για λαστιχα...
'τα καινουρια λαστιχα δεν πιανουν τοσο καλα οσο τα παλια..μετα απο τις 30.000 χλμ αρχιζουν και πιανουν...'
'οσο μεγαλυτερο ειναι το DOT τοσο καλυτερα!!...ερωτηση κινγκ δηλαδη;;' να τα δικα σου ειναι 1212 τα δικα μου ειναι 4008..καλυτερα!!'η συζητηση εγινε παραμονη σχεδιασμου εκδρομης Χαλκιδικη με το αμαξι του τυπου...το ιδιο βραδυ με επιασαν τα 'στομαχικα'...
-
δηλαδη, σαν το καλο κρασι τα λαστιχα της τελευταιας εβδομαδας του 1999
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
1999Πολύ καλη χρονια
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
1999
Πολύ καλη χρονια
μαζι με το 2099 βγαζει μεγαλο νουμερο την τελευταια βδομαδα του ετους
... ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ !!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
'τα καινουρια λαστιχα δεν πιανουν τοσο καλα οσο τα παλια..μετα απο τις 30.000 χλμ αρχιζουν και πιανουν...'Ισχύει, όπως επίσης και το ότι τα τελευταία χρόνια (επί ΔΝΤ) διαρκούν και πολύ περισσότερο
-
το 4008 ομως δεν σημαινει 40η εβδομαδα του 2008?
γιατι μιλατε για 1999? -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
γιατι μιλατε για 1999?για να παρει το 99 στο τελος, δηλαδη 5299 ... Μεγαλυτερο νουμερο δε γινεται...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
γιατι μιλατε για 1999?για να παρει το 99 στο τελος, δηλαδη 5299 ... Μεγαλυτερο νουμερο δε γινεται...
ωχ τωρα καταλαβα το 'πνευμα'!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Γινεται, εχουμε 5-6 μεγαλυτερα νουμερα που γραφουν κιολας σε αυτο το φορουμ
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
το βαζω εδω γιατι ο οδηγος και το αυτοκινητο ειναι αυτην τη στιγμη σε ελληνικους δρομους...ξαδελφος γνωστου για λαστιχα...
'τα καινουρια λαστιχα δεν πιανουν τοσο καλα οσο τα παλια..μετα απο τις 30.000 χλμ αρχιζουν και πιανουν...'
'οσο μεγαλυτερο ειναι το DOT τοσο καλυτερα!!...ερωτηση κινγκ δηλαδη;;' να τα δικα σου ειναι 1212 τα δικα μου ειναι 4008..καλυτερα!!'η συζητηση εγινε παραμονη σχεδιασμου εκδρομης Χαλκιδικη με το αμαξι του τυπου...το ιδιο βραδυ με επιασαν τα 'στομαχικα'...
μπορούσες απλά να του πεις ότι αγαπάς τη ζωή και δε θες να τη βάλεις σε κίνδυνο. Τέτοιες δικαιολογίες (ότι πιάνουν καλύτερα κλπ) λένε οι τσιγκουνόγυφτοι που δε θέλουν να δώσουν €
-
το ειχα απορια αλλα τελικα μαλλον δεν ηθελα να μαθω..
-
Τι βλεπουμε? 'τσιμπαει' τη σχαρα του υπονομου κ αυτη γινεται μοχλος κ τον πεταει στον αερα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι βλεπουμε? 'τσιμπαει' τη σχαρα του υπονομου κ αυτη γινεται μοχλος κ τον πεταει στον αερα?ναι...
Η σχαρα εχει κατι για βαρος απο κατω της κολλημενο, (φαινεται στο τελος, ενα κυλινδρικο πραγμα σα γλαστρα) μαλλον αυτο κανει το μοχλοΑυτο που λες ειναι εδω
και το αρχικο βιντεο σε πολλαπλες ληψεις
-
αγριεψαν τα χελωνονιτζακια για το χαρατσι ;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
αγριεψαν τα χελωνονιτζακια για το χαρατσι ;;τι μλκας εισαι
μου πηρε μερικα δευτερολεπτα να το καταλαβω λογω ηλικιας.
-
εγινε αυτο ομως σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δρομους???
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
εγινε αυτο ομως σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δρομους???δεν το βλεπεις συχνα ουτε σε παγκοσμιο επιπεδο
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]