-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρε παλικαρι μου, διαβαζεις τι γραφεις?
με τόσα ορθογραφικά προφανώς όχι
τί στο διάολο όλα τα πιτσιρίκια είναι τόσο ΤΟΥΒΛΑ ή μόνο αυτά που μπαίνουν στο φόρουμαπαράδεκτος ωχαδερφισμος κ φοβία να μη πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο ΑΝΩΝΥΜΟ, τουλάχιστον παραδεχθηκες το 'λάθος'
Δεν νομιζω να εχεις βρεθει στην θεση μου... και πιστεψεμε δυστιχος τα συστηματα στο σχολειο ειναι σκατα δεν ειναι πλεων ολα στην εντελεια οπως παλια το λεω για την ορθογραφια μου αυτο... και δεν ειναι αυτο το θεμα το θεμα ειναι οτι εχω χασει ταξεις στο δημοτικο λογου προβληματος υγειας και αυτο θα επρεπε να το σκεφτεις πριν απαντησεις για αυτο και θα παω φροντιστιριο τωρα... μη βγενουμε εκτως θεματος
οσο για την φοβια που λες δικαιομα του καθενος ειναι να φοβατε δεν το ελενχεις εσυ αυτο και να ξερεις οτι αμα με προδηδε κανεις στην παρεα που κελεσα την αστυνομια απο στομα σε στομα ισως να με εβρισκαν.
-
αλήθεια, γενικά μιλώντας, αν δει κάποιος κάποια παράνομη πράξη κ δεν την καταγγείλει, εχει κ ο ίδιος νομική ευθύνη?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αλήθεια, γενικά μιλώντας, αν δει κάποιος κάποια παράνομη πράξη κ δεν την καταγγείλει, εχει κ ο ίδιος νομική ευθύνη?Ηθικη μαλλον παρα νομικη....Καλη ωρα ο φιλος.Ισως αλλος να φωναζε.ΙΣΩΣ, μιας και εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουμε.
-
1ον βεβαιως εχει κ νομικη ευθυνη, μπορει να μας διαφωτισει ο koutsan.
2ον Πως να σε βρουνε ρε παιδακι μου? Εδω δεν μπορουμε να βρουμε (με στοιχεια, πινακιδες κλπ) αυτους που κανουν τις παρανομες πραξεις, θα βρουν εσενα που πηρες ενα ανωνυμο τηλεφωνο? Πολυ φοβος...Τελικα, για να καταλαβω, αυτοι ειναι μια 'συμμορια' (δηλαδη 10 τσογλανοι που μαλακιζονται κ πρεπει να φανε πολυ ξυλο για να ισιωσουν), που 'τριγυρνανε στο Παπανικολη' (δηλαδη ειναι μονιμοι θαμωνες της περιοχης του ναυτικου Μουσειου), οι οποιοι στην ελευθερη ωρα τους σπανε αυτοκινητα (αρα το κανουν συχνα), κ ειναι ακομα εκει κ συνεχιζουν ανενοχλητοι να το κανουν?
Κ φοβαστε μη σας δειρουν κ για αυτο δεν λέτε τιποτα? Ελεος ρε παιδια...
Για να μην ξεχνιομαστε, παλιοτερα ειχα γραψει (κ ειχατε συμφωνησει ΟΛΟΙ):
α) Τη δουλεια μου να κανω, κ με οποιο τροπο γινει ας γινει.
β) Μακρυα απο τον κωλο μου κ οπου θελει ας μπει.*
γ) Αν δεν σε αφορα, μην ασχολεισαι.Τα τρια πραγματα που μας εχουν μετατρεψει στην 'τουαλετα της Ευρωπης', οπως ειπε κ ο φιλτατος Ιερεμιας. Τουαλετα υπενθυμιζω ειναι εκει που καταληγουν ολα τα σκατα...
*Μεχρι να τυχει η επομενη τρυπα που θα μπει, να ειναι η δικια μας...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
+100
-
Ο χρήστης marikos100 έγραψε:
Δεν νομιζω να εχεις βρεθει στην θεση μου... και πιστεψεμε δυστιχος τα συστηματα στο σχολειο ειναι σκατα δεν ειναι πλεων ολα στην εντελεια οπως παλια το λεω για την ορθογραφια μου αυτο... και δεν ειναι αυτο το θεμα το θεμα ειναι οτι εχω χασει ταξεις στο δημοτικο λογου προβληματος υγειας και αυτο θα επρεπε να το σκεφτεις πριν απαντησεις για αυτο και θα παω φροντιστιριο τωρα... μη βγενουμε εκτως θεματοςΓια να μην αισθάνεσαι άσχημα για την ορθογραφία σου click it --> http://lmgtfy.com/?q=online+ο�%8 ... E%BF%CF%82
-
Σιγά μην μάθουμε ορθογραφία εδώ μέσα! Δεν τη μάθαμε 12+1 χρόνια στο σχολείο θα τη μάθουμε στο 4Τ; Δεν νομίζω
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
grammar nazisΑληθεια φιλε μου σε ποιον Ελληνικο δρομο ειδες ολα αυτα τα απιθανα;
-
Ο χρήστης marikos100 έγραψε:
Σημερα ειδα και τι δεν ειδα... αρχικα ειχα παει στην μαρινα ζεας στον πειραια και εκει που ειναι ολα παρκαρισμενα τα αυτοκινιτα εβλεπα κατι 'Αλιτοπαιδα λιστες' πως να το πω να κανουν ενα αμαξι τοπη... το σπαγανε το κανανε δεν ξερω και εγω τι... επειτα στον δρομο ειδα ενα παπακι και απο πισω του Ομαδα διας να το καταδιωκει.. Σοκ θα παθουμε σε αυτη τη χωρα σε λιγο...Παντως το αμαξακι το λυπιθικα γιατι περασα μετα απο εκει και ταχανε σπασει ολα τζαμια καθρευτες φωτα ολα! Τωρα για το παπακι θα το επιασαν και αν δεν το επιασαν και εχουν παρει πινακιδες τοτε θα το πιασουν αλλη φορα οταν το ξαναδουν.
Στη Μαρίνα Ζέας όλα αυτά;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σημερα ειδα και τι δεν ειδα... αρχικα ειχα παει στην μαρινα ζεας στον πειραια και εκει που ειναι ολα παρκαρισμενα τα αυτοκινιτα εβλεπα κατι 'Αλιτοπαιδα λιστες' πως να το πω να κανουν ενα αμαξι τοπη... το σπαγανε το κανανε δεν ξερω και εγω τι... επειτα στον δρομο ειδα ενα παπακι και απο πισω του Ομαδα διας να το καταδιωκει.. Σοκ θα παθουμε σε αυτη τη χωρα σε λιγο...
Παντως το αμαξακι το λυπιθικα γιατι περασα μετα απο εκει και ταχανε σπασει ολα τζαμια καθρευτες φωτα ολα! Τωρα για το παπακι θα το επιασαν και αν δεν το επιασαν και εχουν παρει πινακιδες τοτε θα το πιασουν αλλη φορα οταν το ξαναδουν.
δεν ειναι και απιθανο λιγο πιο κατω βλεπεις χειροτερα πραγματα
-
Σημερα ειδα και τι δεν ειδα... αρχικα ειχα παει στην μαρινα ζεας στον πειραια και εκει που ειναι ολα παρκαρισμενα τα αυτοκινιτα εβλεπα κατι 'Αλιτοπαιδα λιστες' πως να το πω να κανουν ενα αμαξι τοπη... το σπαγανε το κανανε δεν ξερω και εγω τι... επειτα στον δρομο ειδα ενα παπακι και απο πισω του Ομαδα διας να το καταδιωκει.. Σοκ θα παθουμε σε αυτη τη χωρα σε λιγο...
Παντως το αμαξακι το λυπιθικα γιατι περασα μετα απο εκει και ταχανε σπασει ολα τζαμια καθρευτες φωτα ολα! Τωρα για το παπακι θα το επιασαν και αν δεν το επιασαν και εχουν παρει πινακιδες τοτε θα το πιασουν αλλη φορα οταν το ξαναδουν.
δεν ειναι και απιθανο λιγο πιο κατω βλεπεις χειροτερα πραγματα
Κάτσε, πού ακριβώς λες; Γιατί μένω πολύ κοντά. Πάντως αυτά που γράφτηκαν για τη Μαρίνα Ζέας δεν υπάρχουν.
-
απο την ζεας μεχρι τον σταυρο
-
απο την ζεας μεχρι τον σταυροΕπαναλαμβάνω ότι μένω πολύ κοντά. Υπάρχει συμμορία που σπάει αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
απο την ζεας μεχρι τον σταυρο
Επαναλαμβάνω ότι μένω πολύ κοντά. Υπάρχει συμμορία που σπάει αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή;
δεν ειπα για σπασιμο αυτοκινητων αλλα εχουμε και αλλα περιεργα εκει κατω(μενει μια θεια μου στον σταυρο απο πανω ακριβως και εχω δει τα απιστευτα )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
2ον Πως να σε βρουνε ρε παιδακι μου? Εδω δεν μπορουμε να βρουμε (με στοιχεια, πινακιδες κλπ) αυτους που κανουν τις παρανομες πραξεις, θα βρουν εσενα που πηρες ενα ανωνυμο τηλεφωνο? Πολυ φοβος...Απ'ότι κατάλαβα, πρέπει να γνωρίζονται φατσικά. Και εφόσον τον είδαν οτι τους είδε, θεώρησε επικίνδυνο να πάρει την αστυνομία.
Φίλε marikos100, άμα έχεις firefox (άμα δεν έχεις, βάλε) εγκατέστησε και ενεργοποίησε το ελληνικό λεξικό για να έχεις καλύτερη ορθογραφία.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ictionary/ -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ρε είδα ένα Toyota Aygo με κόκκινες πινακίδες. Δεν είχαξαναδεί τόσο μικρό με κόκκινα νούμερα. Α και επίσης είδα και ένα Α4 με πινακίδες από το ΛουξεμβούργοΚαι εμεις εχουμε ενα spark εδω με κοκκινες πινακιδες αλλα επειδη ειμαστε μαγκες το σπαμε.
-
Πριν από καμμιά εβδομάδα κατεβαίνωντας το ποτάμι προσπέρασα μηχανή Harley...
Το απίθανο λοιπόν είναι το εξής:1- οδηγός: καουμπόϊκο καπέλο, κόκκινο μαντίλι δεμένο στο λαιμό, πουκάμισο, γιλέκο δερμάτινο (γεμάτο με σήματα Harley), τζίν παντελόνι και καουμπόϊκη μπότα με μύτη από αυτές που σκοτώνεις κατσαρίδα στην γωνία.
2- μηχανή Harley βαμένη σε χρώμα ροζ-βυσσινί...
Ο οδηγός ήταν λες και πήγαινε για γύρισμα διαφήμισης Marlobo, η μηχανή ήταν λες και είχε βγεί από το κλουβί με τις τρελές...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
2ον Πως να σε βρουνε ρε παιδακι μου? Εδω δεν μπορουμε να βρουμε (με στοιχεια, πινακιδες κλπ) αυτους που κανουν τις παρανομες πραξεις, θα βρουν εσενα που πηρες ενα ανωνυμο τηλεφωνο? Πολυ φοβος...Απ'ότι κατάλαβα, πρέπει να γνωρίζονται φατσικά. Και εφόσον τον είδαν οτι τους είδε, θεώρησε επικίνδυνο να πάρει την αστυνομία.
Γνωριζονται φατσικα με αυτους που μαζευονται σε ενα συγκεκριμενο μερος κ σπανε αυτοκινητα? Εστω.
Ε ενταξει, τοτε εχει καθε δικαιωμα να φοβαται (αν κ παραμενει σεναριο επιστημονικης φαντασιας αυτο), κ εγω εχω καθε δικαιωμα
α) να τσαντιζομαι, επειδη μπορει την επομενη φορα που θα παω για ποτακι στην Πισινα, να σπασουν το δικο μου αυτοκινητο αφου παραμενουν εξω γιατι κανεις δεν τους ενοχλει (κ βλεπουν μαλιστα οτι τους βλεπουν, κ συνεχιζουν)
β) να ευχομαι το επομενο αυτοκινητο που θα σπασουν να ειναι αυτου που δεν κανει τιποτα για αυτο, για να το αποτρεψει, κ οχι το δικο μου.
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]